Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kárpát-Haza Nemzetőrség
  2008-02-16 22:04:34, szombat
 
   
  KÁRPÁT-HAZA NEMZETŐRSÉG 2008. február
HIT-VALLÁS ALAP-ÁLLÁS


A Kárpát-Haza Volt, Van és Lesz Isten akaratából, hiszen a Teremtőtől kaptuk mi ezt örök bérbe. A Teremtőnek szándéka Volt, Van és Lesz ezzel a Nemzettel, ezt a szándékot a magyar Szent Korona küldésével tette nyilvánvalóvá. Ennek a teremtői szándéknak a valósítása a mi feladatunk. Keresztény államot kellett, kell létesítenünk, nemcsak magunknak, hanem Európának, a teremtett földi mindenek kellős közepén. Óriási ez a feladat. Nemzetünket talán éppen ezért próbálják évszázadok óta elpusztítani.


Genocídium, Népirtás folyik itt, ebben a Hazában.

A Jóisten kegyes hozzánk, mert ennek a hatalmas feladatnak az ellátásához olyan nemzetséget adott nekünk, amely páratlan a világon. A Turul Nemzetséget, a szakrális királyok sorát. Isten adta nekünk a Szent Korona programját, amelyben a Király és a Nemzet a Szent Korona egyenrangú tagja. Isten adta nekünk ezzel azt a magatartást, amely a szeretetvallásának a valósítása, minden gyarlóságunk ellenére. Isten adta azt a kapcsolatot, amely ember és ember között a legteljesebb áldozaton, szereteten alapul. Ő adta a harmóniát, ember és ember között, ember és a táj között. Ilyen műveltség formálódott itt a középkorban, amikor a hit megtestesült a keresztény államunkban. E műveltség serkentőleg hatott honfitársainkra, s mindazokra, akik elfogadták a magyar Szent Korona közjogi méltóságát, az Ő uralkodói nagyhatalmát. Olyan műveltség formálódott itt, amely nem elhasználta, hanem használta az örök bérbe kapott csodát, a Kárpát-Hazát. Ezt a műveltséget Hunyadi Mátyás óta óriási veszedelem fenyegeti. A Sátáni erők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a Fönn-töt elszakítsák a Lent-től. Ez az elszakítás a Nemzettől idegen. Mátyás halála óta, folyamatosan formálódik a mindenkori hatalmat kiszolgáló áruló réteg, de vele szemben megmaradt az a hűséges sereg, amely a Kárpát-Hazában a mai napig megtartotta az emberhez és a Földanyához való szereteten alapuló kapcsolatát.

A Kárpát-Haza Nemzetőrségének feladata, hogy a fönt és a lent műveltsége ismét egy legyen. Nekünk őriznünk kell Őseink hagyatékát. Ahogyan Ady is szól erről, egyik versében, "Őrzők, vigyázzatok a strázsán!". Az értelmiségre igen nagy feladat hárul, hogy az a mag, amelyet mindannyian a Kárpát-Hazába születettek megkapunk, az a mag fává terebélyesedjék. Életünk fájává. Ez a mag adja lehetőségét annak, hogy ebben a veszett, pusztulásba zuhanó világban a szeretet vallásán alapuló keresztény államot valósítsunk meg. Feladatunk ebben a sátáni világban sokkal nagyobb, mint bármikor is volt, de nem lehetetlen. Meg kell találnunk és meg kell fognunk öregapánk kezét. Folytatnunk kell azt, ami itt ebben a Hazában működött, ami itt csodákat valósított meg. Nekünk, most élőknek az a föladatunk, hogy visszaállítsuk az eredendő rendet, azaz folytassuk azt a szabadságharcot, amely mindig is létezett, amikor végveszélyben érezte magát a magyar.

Önmagunkba kell néznünk. Rendeznünk kell Istenhez való viszonyunkat, a viszonynak azt a formáját, ami örökségként ránk maradt, amely a Kárpát-Hazában a "végeken" ma is őrződik. Egy nemzet attól nemzet, hogy azonos módon viszonyul a Jóistenhez.
A hazában, a végeken, ott, ahol őrzők vannak és vigyáznak a strázsán, ezt ugyanúgy gondolják, bármely egyházhoz is tartozhassanak. A Nemzet egységét, a Teremtő Istenhez való azonos viszony hozza létre. Ebben az eredendő gondolkodásban a Nap a közénk született Istent, Jézust idézi meg. Jézus a Napban lakik, és onnan irányítja a világot, tartják eleink. A Nap túl mutat önmagán. Nem a Napot imádtuk, mint ahogyan a Teremtőre utaló Tüzet sem soha. Azt imádtuk, akit a Tűz, illetve akit a Nap megidéz számunkra. A Szent Koronánk is hasonlóképpen a Naphoz, a közénk született Istent, Jézust idézi meg. Hazának örökös, trónjáról le nem taszítható királya, maga Jézus Krisztus. Amikor István király halála érkeztekor, a Szent Koronát fölajánlja Szűz Máriának, a mi örök Boldogasszonyunknak, akkor ezzel Ő Szűz Máriát ennek a Hazának örökös királynőjévé avatja.

Az a társviszony, ami a szeretet vallása alapján ember és ember között valósult és valósul, a hagyományát tartó vidéken ma is ebben a hazában, az nem alá- és fölérendelő viszony, hanem mellérendelő viszony. Ennek az eredendő gondolkodásnak az alapképlete Hunor és Magyar, nem Káin és Ábel, nem Romolus és Rémus. Az Ég és a Föld fészek volt számunkra, s nem legyőzésére ítélt idegenség. Ilyen mellérendelő gondolkodás valósítja, kezdettől fogva a mi ősnyelvünket is, amely nem ismeri az alá-fölérendelést. Ez a mellérendelő viszony alakult ki köztünk és a Földanya között, köztünk és a ránk bízott, teremtett mindenek között. Ez a Krisztusi program, ez a szeretet vallása, ez a jézusi a világban. Ezt a jézusit, Isten akaratából mi, magyarok, kell, hogy újraéljük teljes szívünkkel, teljes lelkünkkel, teljes hitünkkel. Ennek a valósítására, őrzésére rendelt bennünket maga a Teremtő Isten.


a Szent KORONA A NEMZET egységének letéteményese.
A KÁRPÁT-HAZA NÉPÉNEK küldetése, célja, programja, A FENT ÉS LENT HARMONIKUS ÖSSZEKÖTTETÉSÉNEK MEGTARTÁSA, AZ ISTENI, SZAKRÁLIS REND HELYREÁLLÍTÁSA.

Aranyos László hangmérnök, Dr. Bakay Kornél őstörténész, Dr. Bene Gábor jogász-közíró, Dr. Dobos Attila a Nemzetőr főszerkesztője, Elekes Tibor, Eörssy Miklósné szülésznő, Ferencz Éva előadóművész, v. Gálfalvy Gallik Béla tanár, Gőbl György, Hajdu Lajos, Dr. Halász József a Szent Korona szolgája, Dr. Hardy F. Gábor ügyvéd, Dr. Hargitay András állatorvos, Herpai Sándor gépész-nemzetőr, Holdampf Lajos kőfaragó, vitéz Hunyadi László ötvöstörténész, Jelenczki István filmrendező, Kovács Dóra diák, Dr. Kisida Elek sebész, egyetemi magántanár, Kiss Dénes író, Dr. Kiszely István egyetemi tanár, Kocsis István író, Kovács Gábor muzsikus, Makovecz Imre építész, Dr. Molnár V. József c. egyetemi tanár, magyarságkutató, Dr. Papp Lajos szívsebész, egyetemi tanár, Perjés Andrea a Szent Korona szolgája, Pitti Katalin operaénekes, Siklósi József építész, Prof. Dr. Simon Kornél, Simó József Wass Albert kutató, Simó Judit, Sipos Kata mérnök-tanár, Szabados György zeneszerző, Tasnády Hajnal, Dr. Tóth Zoltán József jogász, politilógus, Varga Csaba ősműveltség kutató, Varga László újságíró, Dr. Zétényi Zsolt jogász

www.karpathazanemzetorseg.hu

KÁRPÁT-HAZA NEMZETŐRSÉG 2008. február
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magyarságkutató, szabadságharcot, terebélyesedjék, honfitársainkra, nemzetőrségének, főszerkesztője, visszaállítsuk, ötvöstörténész, helyreállítása, gondolkodásnak, gondolkodásban, tartozhassanak, végveszélyben, nyilvánvalóvá, hasonlóképpen, fölérendelést, letéteményese, mellérendelő, ősnyelvünket, előadóművész, viszonyunkat, elpusztítani, királynőjévé, folyamatosan, létesítenünk, megtestesült, nagyhatalmát, értelmiségre, legteljesebb, valósítására, gyarlóságunk, alapképlete, pusztulásba, filmrendező, ősműveltség, műveltséget, magyar Szent, teremtői szándéknak, teremtett földi, hatalmas feladatnak, ellátásához olyan, szakrális királyok, legteljesebb áldozaton, keresztény államunkban, örök bérbe, műveltséget Hunyadi, mindenkori hatalmat, lent műveltsége, értelmiségre igen, szeretet vallásán, sátáni világban, eredendő rendet, Kárpát-Haza Nemzetőrség, KÁRPÁT-HAZA NEMZETŐRSÉG, HIT-VALLÁS ALAP-ÁLLÁS, Kárpát-Haza Volt, Lesz Isten, Szent Korona, Turul Nemzetséget, Hunyadi Mátyás, Kárpát-Haza Nemzetőrségének, Ahogyan Ady, Teremtő Istenhez, Szent Koronánk, Jézus Krisztus, Amikor István, Szent Koronát, Szűz Máriának, Szűz Máriát, Teremtő Isten, Szent KORONA NEMZET, KÁRPÁT-HAZA NÉPÉNEK, FENT ÉS LENT HARMONIKUS ÖSSZEKÖTTETÉSÉNEK MEGTARTÁSA, SZAKRÁLIS REND HELYREÁLLÍTÁSA, Aranyos László, Bakay Kornél, Bene Gábor, Dobos Attila, Elekes Tibor, Eörssy Miklósné, Ferencz Éva, Gálfalvy Gallik Béla, Gőbl György, Hajdu Lajos, Halász József, Hardy, Hargitay András, Herpai Sándor, Holdampf Lajos, Hunyadi László, Jelenczki István, Kovács Dóra, Kisida Elek, Kiss Dénes, Kiszely István, Kocsis István, Kovács Gábor, Makovecz Imre, Molnár, Papp Lajos, Perjés Andrea, Pitti Katalin, Siklósi József, Simon Kornél, Simó József Wass Albert, Simó Judit, Sipos Kata, Szabados György, Tasnády Hajnal, Tóth Zoltán József, Varga Csaba, Varga László, Zétényi Zsolt,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hogy lehet megtartani  Neked tudnod kell  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Popper Péter szavai  Nem számIt  Png ház  Png férfi  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Akarat  Sokan azt tartják  Irgalom és ítélet  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Éretlen vers  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Sokan azt tartják  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tanuld meg ezt a versemet  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  Idő  Esti kép  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  A másik dolog,  Kövesd a cowboyt!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Bounty krémes  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alvó cicák  Png telefon  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Fekete István - Akác  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Elköszönt  Szép estét kedves látogatóimna...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogy lehet megtartani  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Egy maradéktalanul uralt világ  Éretlen vers  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép estét  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  képre írva 
Bejegyzés Címkék
magyar Szent, teremtői szándéknak, teremtett földi, hatalmas feladatnak, ellátásához olyan, szakrális királyok, legteljesebb áldozaton, keresztény államunkban, örök bérbe, műveltséget Hunyadi, mindenkori hatalmat, lent műveltsége, értelmiségre igen, szeretet vallásán, sátáni világban, eredendő rendet, nemzet attól, eredendő gondolkodásban, közénk született, szeretet vallása, hagyományát tartó, eredendő gondolkodásnak, alapképlete Hunor, mellérendelő viszony, ránk bízott, magyarságkutató, szabadságharcot, terebélyesedjék, honfitársainkra, nemzetőrségének, főszerkesztője, visszaállítsuk, ötvöstörténész, helyreállítása, gondolkodásnak, gondolkodásban, tartozhassanak, végveszélyben, nyilvánvalóvá, hasonlóképpen, fölérendelést, letéteményese, mellérendelő, ősnyelvünket, előadóművész, viszonyunkat, elpusztítani, királynőjévé, folyamatosan, létesítenünk, megtestesült, nagyhatalmát, értelmiségre, legteljesebb, valósítására, gyarlóságunk, alapképlete, pusztulásba, filmrendező, ősműveltség, műveltséget, nemzetünket, elszakítsák, hagyományát, fölérendelő, kapcsolatot, gondolkodás, politilógus, serkentőleg, valósítsunk, államunkban, őstörténész, középkorban, lehetőségét, nemzetséget, örökségként, ellátásához, elhasználta, magatartást, vigyázzatok, formálódott, legyőzésére, nemzetőrség, földanyához, folytatnunk, operaénekes, kapcsolatát, születettek, mindannyian, megtartotta, társviszony, küldésével, jóistenhez, állatorvos, keresztény, teremtőtől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 413
  • e Hét: 690
  • e Hónap: 9294
  • e Év: 45235
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.