Regisztráció  Belépés
grimilda.blog.xfree.hu
Mindenki járja a maga lejtőjét csak az a fontos, hogy az a lejtő felfelé vezessen. Fehér Piroska
1963.01.17
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Osho
  2008-06-01 14:36:12, vasárnap
 
   
  Merj önmagad lenni!
"Ne légy törpe. Próbáld elérni a képességeidben rejlő legvégső magasságot. De csak a saját igazságod, a saját felfedezésed fog felszabadítani; semmi más nem tudja ezt megtenni."

Osho a szabadság három dimenzióján keresztül mutatja be az ön megvalósítás lehetőségeit. Az első, amikor szabaddá válsz "valamitől", ez az állapot a külső erők -- szülők, társadalom, vallás -- által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következő fázis a szabadság "valamire", egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit -- például egy kiteljesítő kapcsolatot, egy művészi vagy humanitárius látomást. És végül létezik a "puszta szabadság", a legmagasabb rendű és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerűen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.

Ez a kötet -- ahogy a teljes sorozat is -- arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz. Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad őket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hű legyél önmagadhoz. Ideális karácsonyi ajándék:

...a viccek veszélyesek
Osho, te miért nem nősültél meg soha?

Dheerendra! Csak mert nem őrültem meg!...Jézus egy egész alakos tükör előtt állva elégedetten vizsgálgatja megnyerő külsejét és tiszta tekintetét. Kikeféli hosszú haját, olajat tesz rá, majd gondosan befonja. Ezután kihúzgálja a szemöldökét, és megfésüli szőke bajuszát. Mária gyönyörködve nézi, majd felsóhajt:
- � fiam olyan jóképű vagy... igazán megnősülhetnél már!
- Micsoda?! Megnősülni?! -- kiált fel Jézus. -- Inkább feszítsenek keresztre!


...a viccek veszélyesek. Ez az oka, hogy előttem soha egyetlen mester sem alkalmazta őket. De én imádom a veszélyt. A viccek mérhetetlenül gyönyörűek, ha hagyod, hogy a legbensőbb gyökereidig hatoljanak. Egyetlen szútra sem érhet el odáig...
A viccek bizonyos szempontból mérhetetlenül fontosak. Nem egy egyszerű jelenségről van szó; a viccek igazán misztikusak, működésük titokzatos. ...a vicc majdnem úgy működik, mint a szexuális orgazmus. Nem véletlen, hogy annyi vicc foglalkozik a szexszel.

A vicc maga is alapvetően egy szexuális jellegű dolog, és pedig egyszerűen azért, mert energia-felhalmozódást okoz benned, egy erőteljes kíváncsiságot, hogy vajon mi lesz a vége... Hiszen egy vicc akkor vicc, ha valami váratlan történik benne, ha olyan meglepő fordulatot vesz, amit logikával nem tudsz követni; ami felfoghatatlan. Ráadásul olyan gyorsan és hirtelen veszi ezt a fordulatot, hogy időt sem hagy, hogy elgondolkozz rajta. Nincs időd töprengeni... Az elmének pedig időre van szüksége.

A vicc elindul és halad dél felé, majd egyszer csak váratlanul észak felé fordul: elméd viszont egy ideig még tovább halad déli irányban, majd a vicc hirtelen fordulatától meghökkenve megáll. És elmédnek ebben a leállásában megtapasztalhatod a meditációt.
Ugyanez történik az orgazmusban is: energia, feszültség gyülemlik fel benned, ami egyre csak növekszik, növekszik és növekszik, mígnem elérkezik a hirtelen felengedés, a hirtelen megkönnyebbülés. Annyira hirtelen -- egyetlen pillanatban történik -, hogy erre a pillanatra az elme leáll, eltűnik. Az orgazmus az elme számára nem felfogható. Neki idő kell.

...Bármit is sugall az értelmed egy vicc legelején, nem lehet az a vége; a vég kifejlet teljesen megjósolhatatlan kell, hogy legyen. Ebben áll a vicc szépsége, sokkol, megráz, felébreszt. Ha egy jó viccet hallasz, lehetetlen tovább aludnod. Buddha gyakran mondogatta tanítványainak: ,,Ébredjetek fel!" De mi szükség van erre? Én csak elmondok egy viccet, és ti máris felébredtek! Ez sokkal egzisztenciálisabb.


Egy repülőgép kétszáznegyven utassal a fedélzetén Florida felé tart, amikor valami motor hiba történik. A lezuhanás elkerülhetetlennek tűnik, ezért a pilóta riasztja az egész személyzetet, elmond nekik mindent őszintén, és azt javasolja, hogy fogjanak mindannyian egy-egy ejtőernyőt, és ugorjanak ki a gépből.
- De kapitány úr! -- kérdezi döbbenten az egyik fiatal utas kísérő férfi, - És mi lesz az utasokkal?
- B...sza meg az utasait! -- válaszol a kapitány ingerülten.
- Micsoda?! -- kérdezi az utas kísérő. -- Annyi időnk még van?

"...rázd az egész tested. A kezedből és a lábfejedből indítsd a remegést, ahol a legtöbb ideg végződés található...Minden porcikád remegjen és és vibráljon..."
"... fejezd ki tánccal mindazt az energiát, ami felszabadult benned. Az egész tested tele lesz energiával, hagyd, hogy ez az energia a táncon keresztül fejeződjön ki. Igen fontos a tánc..."

Mi a titka annak, hogy jól érezzem magam?
- A leglényegesebb dolog a test. A test képezi azt az alapot, amire az egész lényed épül. Ha szembefordítanak a testeddel, az tönkretesz, tudathasadást és szenvedést okoz - pokollá teszi az életed. Te a test vagy. Persze több vagy, mint pusztán a tested, de az a több csak később jön el. Először a test vagy. tested jelenti az alapigazságot, ezért soha ne válj az ellenségévé. Ha a tested ellen fordulsz, akkor azzal mindig Isten ellen is fordulsz. Amikor nem tartod tiszteletben a testedet, akkor mindig elveszíted a kapcsolatot a valósággal, mert a tested a kapcsolódási pont, az összekötő híd. A test a templomod. A tantra arra tanít, hogy a testhez hódolattal, szeretettel, tisztelettel, hálával közelíts. A test csodálatos. A legnagyobb misztérium.

Mindent, amit szégyellsz, elrejtesz belül, a tudattalanban. Ekkor mélyebbre hatol a lényedben, kering a véredben, a színfalak mögül irányít." (Osho)

Az öröm minden félelem ellenszere. Akkor bukkan fel a félelem, ha nem élvezed az életet. Ha élvezed az életet, a félelem eltűnik.

Légy pozitív, és örülj többet, nevess többet, táncolj többet, énekelj többet. Légy egyre vidámabb és vidámabb, lelkesedj az apró dolgokért, még a legapróbbakért is. Az élet apró dolgokból áll, s ha vidámságot tudsz vinni az apró dolgokba, az egész csodálatos lesz.
Ezért ne azt várd, hogy valami nagyszerű történik. Történnek nagyszerű dolgok - szó sincs arról, hogy ne történnének -, de ne azt várd, hogy a nagyszerű valami bekövetkezzen. Csak akkor következik be, ha az apró, közönséges, mindennapi dolgokat új elmével kezded megélni, új frissességgel, új vitalitással, új lelkesedéssel. Akkor lassan-lassan felhalmozol, és az a halom egy nap tiszta örömben tör ki.
Ám sosem tudhatod, hogy ez mikor következik be. Egyre gyűjtögetned kell a kavicsokat a tengerparton. Az egész együtt lesz a nagy happening. Ha felszedsz egy kavicsot, az egy kavics. Amikor az összes kavics együtt van, hirtelen már gyémántok. Ez az élet csodája.
Sok ember van a világon, aki elszalasztja, mert mindig valami nagyszerű dologra vár, ami nem tud bekövetkezni. Csak apró dolgokon keresztül következhet be: eszed a reggelidet, sétálsz, fürdőt veszel, beszélgetsz egy barátoddal, csak üldögélsz egyedül, és nézed az eget, vagy fekszel az ágyadon, és nem csinálsz semmit. Ezekből az apró dolgokból áll össze az élet. Ezek az élet alkotóelemei. OSHO

A szeretet feltétel nélküliség. Egyszerűen elveszi a régi sémákat, és nem ad helyettük újakat.

Szinte mindig úgy történik, hogy a szerelmesek gyermekiek lesznek - mert a szeretet elfogad. Nem támaszt veled szemben követeléseket. A szeretet nem mondja: "Légy ez, légy az." A szeretet egyszerűen azt mondja: "Légy önmagad. jó vagy úgy, ahogy vagy. Csodálatos vagy úgy, ahogy vagy." A szeretet elfogad. Hirtelen nekiállsz eldobálni az ideáljaidat, a "kellenéket", a személyiségeket. Ledobod a régi bőrödet, és újra gyermek leszel. A szeretet fiatallá teszi az embereket.
Minél jobban szeretsz, annál fiatalabb maradsz. Amikor nem szeretsz, elkezdesz öregedni, mert amikor nem szeretsz, elveszíted a kapcsolatot önmagaddal. A szeretet nem más, mint kapcsolatba lépés önmagaddal a másik révén, olyasvalaki révén, aki elfogad, aki olyannak tükröz vissza, amilyen vagy.
A szeretet kiváló helyzet lehet arra, hogy eldobj minden feltételt. A szeretet feltétel nélküliség. Egyszerűen elveszi a régi sémákat, és nem ad helyettük újat. Ha új sémát ad, akkor nem szeretet, hanem politika. OSHO

Sohasem a másik a felelős. Csak figyelj! Ha bölcs vagy az adott pillanatban, akkor nem lesz gond. De mindenki akkor bölcs, amikor a pillanat már elmúlt. A visszatekintő bölcsesség semmit sem ér.

Ha elveszíted a türelmedet, bosszankodsz és korholsz, azután belátod, hogy feleslegesen tetted, már késő. Semmi értelme - már sérelmet okoztál. Ez a bölcsesség csak álbölcsesség. Olyan érzést ad, "mintha" megértetted volna. Ez az ego trükkje. Ez a bölcsesség semmire sem jó. Amikor éppen megteszed a dolgot, abban a pillanatban, abban az időben kell megszületnie a tudatosságnak, akkor kell látnod, hogy amit teszel, haszontalan.
Ha képes vagy akkor látni, amikor történik, akkor nem is tudod megtenni. Sosem szegülhetünk szembe a tudatosságunkkal. Ha valaki meg tudja tenni, annak a tudatossága nem tudatosság. Valami mást téveszt össze vele.
Tehát ne feledd: sosem a másik a felelős. A problémát az okozza, hogy valami bánt belül. És természetesen nem zúdítod rá valami arra járó idegenre, hanem azt veszed elő, akit szeretsz, aki a legközelebb áll hozzád. Ezért a legközelebbi személy lesz az, akihez újra és újra odahordod, odazúdítod az ostobaságaidat. De ezt kerülni kell, mert a szeretet nagyon törékeny. Ha túl sokszor teszed meg, ha túlzásba viszed a terhelést, a szeretet eltűnhet.
Sosem a másik a felelős. Próbáld ezt olyan állandó tudatossági állapottá tenni magadban, hogy mindig eszedbe jusson, ha azt kezded érezni, hogy valami baj van a másikkal. Kapd rajta magad, és szabadulj meg ettől a gondolattól akkor és ott. És kérj bocsánatot. OSHO

Az összes vallás lényegében nem más, mint módszer a felébredésre. Ám minden vallás tévútra futott a doktrínák miatt. Azok a doktrínák nem fontosak; azok a doktrínák mindössze támasztékok a módszerhez. Mesterségesek.

A keresztények csak egy életben hisznek. Ez a hit eszköz arra, hogy tudatossá tegye az embereket. Meg fogsz lepődni, mert általában azt gondoljuk, hogy ez egy elv. Ez nem elv; csupán egy eszköz arra, hogy az idea az elevenedre tapintson. Egy módszer arra, hogy beleverje a fejekbe: ,,Ne fecséreld az idődet felesleges dolgokra. Ne szaladj a hatalom, a pénz, a presztízs után, mert csak egy életed van. Közelít a halál. Ezért légy éber, légy figyelmes, és nézd meg, mit teszel." Ez egy eszköz; nem egy elv.
De éppen itt futnak tévútra a dolgok: a keresztények elvnek hitték, és nagy filozófiát alkottak belőle. Akkor pedig nyilvánvalóan szemben áll a hinduizmussal, mert a hinduizmus azt mondja, hogy sok élet van: életek hosszú láncolata, iszonyú sok élet. És itt a probléma: ha ezek elvek, akkor konfliktus van. Akkor csak az egyiknek lehet igaza, mindkettőnek nem.
De az az idea is egy eszköz, amelyet más emberek számára hoztak létre, olyan emberek számára, akik sokat tudnak, sok változást láttak, és akik észrevették, hogy a történelem ismétli önmagát. A cél azonban ugyanaz. A Kelet azt mondja: ,,Ugyanezeket a dolgokat teszed újra és újra, sok-sok élet óta. Ezt az ördögi kört akarod folytatni, ezt az unalmas ismételgetést? Már hosszú ideje itt vagy, és ugyanazt az ostobaságot teszed újra és újra. Eljött az idő: légy éber!" OSHO

Az elme folyton ragaszkodik - és jó eldobni ezt a ragaszkodást. Minden egyes nap új, minden egyes pillanat új. Minden egyes pillanat után egy másik világba lépünk, és felkészültnek kell lenned, hogy semmi se tartson a hatalmában.

A Buddha mondta mindig a tanítványainak, hogy sose maradjanak egy házban három napnál tovább, mert a negyedik napon elkezdik otthon érezni magukat. Mielőtt otthon éreznéd magadat, tovább kell lépned.
Az elme folyton ragaszkodik - és jó eldobni ezt a ragaszkodást. Minden egyes nap új, minden egyes pillanat új, minden egyes pillanat után egy másik világba lépünk, és felkészültnek kell lenned, hogy semmi se tartson a hatalmában. A múltnak egyszerűen el kell tűnnie; folyamatosan meg kell halnod a múlt számára. Ezért ne vesztegesd az időt. Halj meg annak, ami elmúlt; az nincs többé.
Máskülönben ahhoz ragaszkodsz, ami nincs többé; még amikor egy új dolog jön, akkor is a régihez ragaszkodsz. Ezzel a módszerrel szalaszt el szüntelenül az elme. Mindig maradj igaz a jelennek. Maradj ennek a pillanatnak az elkötelezettje - nincs más elkötelezettség...
Egy elkötelezettség elég: elkötelezettség ehhez a pillanathoz, az "itt és most"-hoz.

A szeretet feltétel nélküliség. Egyszerűen elveszi a régi sémákat, és nem ad helyettük újakat.
Szinte mindig úgy történik, hogy a szerelmesek gyermekiek lesznek - mert a szeretet elfogad. Nem támaszt veled szemben követeléseket. A szeretet nem mondja: "Légy ez, légy az." A szeretet egyszerűen azt mondja: "Légy önmagad. jó vagy úgy, ahogy vagy. Csodálatos vagy úgy, ahogy vagy." A szeretet elfogad. Hirtelen nekiállsz eldobálni az ideáljaidat, a "kellenéket", a személyiségeket. Ledobod a régi bőrödet, és újra gyermek leszel. A szeretet fiatallá teszi az embereket.
Minél jobban szeretsz, annál fiatalabb maradsz. Amikor nem szeretsz, elkezdesz öregedni, mert amikor nem szeretsz, elveszíted a kapcsolatot önmagaddal. A szeretet nem más, mint kapcsolatba lépés önmagaddal a másik révén, olyasvalaki révén, aki elfogad, aki olyannak tükröz vissza, amilyen vagy.
A szeretet kiváló helyzet lehet arra, hogy eldobj minden feltételt. A szeretet feltétel nélküliség. Egyszerűen elveszi a régi sémákat, és nem ad helyettük újat. Ha új sémát ad, akkor nem szeretet, hanem politika.

 
 
1 komment , kategória:  Osho  
Címkék: megjósolhatatlan, szembefordítanak, tudatosságunkkal, személyiségeket, felismerésekhez, megkönnyebbülés, elkötelezettség, kétszáznegyven, ostobaságaidat, tanítványainak, megnősülhetnél, felfoghatatlan, legapróbbakért, felhalmozódást, felszabadítani, elkötelezettje, képességeidben, leglényegesebb, kényszerített, visszatekintő, kíváncsiságot, beazonosítani, követeléseket, természetesen, legértékesebb, frissességgel, bekövetkezzen, mérhetetlenül, lelkesedéssel, alapigazságot, tudathasadást, tudattalanban, tudatosságnak, nyilvánvalóan, felkészültnek, hinduizmussal, képességeidben rejlő, saját igazságod, saját felfedezésed, szabadság három, külső erők, következő fázis, pozitív állapot, kiteljesítő kapcsolatot, művészi vagy, legmagasabb rendű, teljes sorozat, valódi felismerésekhez, szabadságod útjában, megvívandó csatákat, bátorságot ahhoz, viccek veszélyesek,
baby (#1)   2008-06-20 01:04:27
faith_luckcas@yahoo.co.uk

A nevem Miss Faith Luckcas ma láttam a profilodat és érdeklődővé váltam benned,l szintén szeretni fog ismerni téged az többet, és l azt akarja tőled, hogy küldj egy emailt az email címemnek annyira l neked neked tudja adni a képemet hogy tudja, ki l am.itt van az emailom address( faith_luckcas@yahoo.co.uk ) azt hiszem, hogy tudunk mozogni innen! Várok tied
posta az email címemre fenti. Isten megáld téged és nekem véd téged.
Miss hit
My name is Miss Faith Luckcas i saw your profile today and became interested in you,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address( faith_luckcas@yahoo.co.uk ) I believe we can move from here! I am waiting for your
mail to my email address above. God bless you and protect you for me.
Miss Faith
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.01. 08:41 Választás 2018 - Az NVB 187 megfigyelőt vett nyilvántartásba az országgyűlé...
04.01. 08:01 Választás 2018 - Egy hét múlva lesz az országgyűlési választás
04.01. 07:40 Választás 2018 - Kormányszóvivő: összehangolt megtörési kísérlet indult Mag...
04.01. 07:04 Tűz ütött ki egy szarvasi tollfeldolgozóban
04.01. 07:04 Heti makronaptár - Kevés adat jelenik meg április első hetében
04.01. 07:04 Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten
03.31. 22:33 Férfi vízilabda Eurokupa - Egygólos előnyben a Ferencváros a döntőben
03.31. 22:03 Férfi vízilabda BL - A Szolnok és az OSC is kikapott Olaszországban
03.31. 21:53 Jégkorong Erste Liga - A MAC története első diadalát aratta
03.31. 21:43 Szakértő: tárgyalásokkal meg lehetett volna előzni a katalán válságot
Tudjátok ?
Aki épp érettségi, vagy valamilyen vizsga előtt áll esetleg tudna segíteni Ady verselemzésb...
Kell-e nekünk arab tavasz?
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vette...
Idén a méhek csak sztrájkolnak, vagy el is vándoroltak?
Hogyan tölthetö le müsor a Kossuth rádiorol?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot kívánok  Sárgarépás röszti  Vers  Sárgarépás gofri  Borsod-Abaúj-Zemplén egyesítés...  Túrós sztrapacska  Vasárnapig kitart a napfényes ...  Ludi Delfino  Keresztény vers- Úton  Kis kezemet összetéve  Társadalom  Nyáron is le fog pottyanni 600...  Jézus fájó szíve  Szép napot kívánok!  Társadalom  Mentovics Éva - Zsong a tava...  Ernest Hemingway: SOHA NE LÉGY...  Szita Zoltán: Hagyom, hogy fáj...  Ludi Delfino  Mese Viktornak  Mai harmónia kártyám  Látogatóim  Sárgarépás röszti  Hihetetlen részletes miniatűr ...  Szerelmes altató...  Ludi Delfino  Csodálatos tavaszi kép  Hunnia börtön utolsó árja és Í...  Ludi Delfino  Fehér rózsa...  Ludi Delfino  Ahogy a percek is  Jó reggelt kedves látogatóim...  Ludi Delfino  Jézus imája  Vidám ébredést, Gyönyörű napot...  Sajátszerkesztésű képem  Jézus vízen jár  Szeress úgy!  Hihetetlen részletes miniatűr ...  Szó nélkül----Vilhelem Margare...  Szép napot kívánok  102 éve született Dr. Timaffy ...  102 éve született Dr. Timaffy ...  Neubauer Margit: Fáj nekem . ....  Kérés szerettünkért  Kétféle gyermekek  Lennék...  Tallóztam  Ludi Delfino  Isten haragja  Tavasz van, gyönyörű  T. Fiser Ildikó - Szerelem  Vers  Virágos  Ludi Delfino  Varsányi Gyula: Találkozunk.  Még egyszer a bélyegekről  Vidám ébredést, Gyönyörű napot...  Idézet...  Jó reggelt kedves látogatóim...  Szép francia kép  Szép gondolatok...  Heltai Jenő: Csillag.  Heltai Jenő: Csillag.  Ludi Delfino  Mese Viktornak  Virágének...  Andor Gyula: Szonett.  T. Fiser Ildikó - Járom a ré...  Lennék...  Ludi Delfino  Na, ki fogadta be a legtöbb mi...  Isten  Öt dolog, ami miatt érdemes na...  Tojáslikőr  A legelső csatlós: Orbán pénzé...  Remény  Ludi Delfino  Ilyen volt testközelből figyel...  LÉLEKmelegítő  Maurice Druon idézet  Jézus keresztje  Ludi Delfino  Ludi Delfino  Hitehagyás  elefánt....  Keresztény vers- NEM EJT HIBÁT  Csodálatos tavaszi kép  Romantikus szép estét,jó éjt!  Szerelmes altató...  Zseniális történetet írt Konok...  Kutas Kálmán: Magasságban  Kegyelemmel Teljes Anyánk Bold...  Az életünk meghatározója lehet...  Lennék...  Andor Gyula: Szonett.  Jézus vállán a kereszttel  Tallóztam  Szó nélkül----Vilhelem Margare... 
Bejegyzés Címkék
képességeidben rejlő, saját igazságod, saját felfedezésed, szabadság három, külső erők, következő fázis, pozitív állapot, kiteljesítő kapcsolatot, művészi vagy, legmagasabb rendű, teljes sorozat, valódi felismerésekhez, szabadságod útjában, megvívandó csatákat, bátorságot ahhoz, viccek veszélyesek, egész alakos, viccek mérhetetlenül, legbensőbb gyökereidig, viccek bizonyos, egyszerű jelenségről, viccek igazán, vicc majdnem, szexuális orgazmus, vicc maga, szexuális jellegű, erőteljes kíváncsiságot, vicc akkor, elmének pedig, vicc elindul, vicc hirtelen, leállásában megtapasztalhatod, hirtelen felengedés, hirtelen megkönnyebbülés, elme leáll, elme számára, vicc legelején, vicc szépsége, repülőgép kétszáznegyven, fedélzetén Florida, pilóta riasztja, egész személyzetet, egyik fiatal, kapitány ingerülten, utas kísérő, egész tested, lábfejedből indítsd, legtöbb ideg, táncon keresztül, titka annak, leglényegesebb dolog, test képezi, egész lényed, test vagy, tested ellen, kapcsolódási pont, tantra arra, testhez hódolattal, test csodálatos, legnagyobb misztérium, színfalak mögül, öröm minden, félelem eltűnik, apró dolgokért, élet apró, apró dolgokba, egész csodálatos, nagyszerű valami, egész együtt, nagy happening, összes kavics, élet csodája, apró dolgokból, élet alkotóelemei, szeretet feltétel, régi sémákat, szerelmesek gyermekiek, szeretet elfogad, szeretet egyszerűen, régi bőrödet, szeretet fiatallá, kapcsolatot önmagaddal, másik révén, szeretet kiváló, adott pillanatban, visszatekintő bölcsesség, bölcsesség csak, bölcsesség semmire, időben kell, legközelebbi személy, szeretet nagyon, szeretet eltűnhet, gondolattól akkor, összes vallás, doktrínák miatt, doktrínák mindössze, keresztények csak, életben hisznek, eszköz arra, elevenedre tapintson, módszer arra, , ,
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 1006 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 422
  • e Hét: 422
  • e Hónap: 6716
  • e Év: 33095
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.