Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
"Ne veszítsd el az emberekbe vetett hited! Az emberiség olyan, mint egy óceán. Attól, hogy néhány cseppje bepiszkolódott, maga az óceán nem válik m... Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tallóztam
  2018-07-11 21:26:19, szerda
 
   
 

A tudósok: Minden fájdalomtípust képes csökkenteni már 8 perc használattal!

Prof. Scott felfedezése bebizonyította, hogy akár 41 féle fájdalomtól is megszabadulhatunk anélkül, hogy káros fájdalomcsillapító porokat vagy fájdalmas injekciókat alkalmaznánk.

A kutatók beszámoltak arról, hogy elegendő egyszer használni őket, hogy enyhítsék még a legbosszantóbb fájdalmat is. Chandler Scott professzor orvosi vizsgálatokkal igazolta, hogy mindössze 8 perc után behatolnak a fájó szövetekbe és gátolják a sejtek szintjén fellépő fájdalomimpulzusokat. Ugyanakkor ösztönzik az oxigénellátást és a sejtek táplálását, valamint a toxinok szervezetből való eltávolítását. Ennek eredményeként hatékonyan megszabadulhatunk egyes betegségektől, pl. az arthritistől, a reumától vagy az isiásztól.


Prof. Scott, egyetemi tanár Scott az Ohio College-ból, újfajta fájdalomcsillapító módszert hozott létre, amely ötvözi az ókori kínai akupresszúra erejét és a legújabb mágnesterápiás felfedezéseket. Ezt a módszert vetette be a biomagnetikus talpbetéteken is. A káros tablettákkal és fájdalmas analgetikus injekciókkal ellentétben ez a módszer hosszú ideig működik, és teljesen biztonságos szervezetre nézve. Tudományos körökben - a fizikoterapeutáktól, az orvosi körökön át az egyetemekig - mindenki elismeri, hogy ez egy tudományos áttörés a kínzó fájdalommal szemben. Független tesztk és klinikai vizsgálatok igazolják hatékonyságát.

Csak az USA-ban és Japánban a biomagnetikus betéteket már több mint 9000 ember tesztelte le. A kérdőívek és fogyasztói interjúk megerősítették, hogy 3 tulajdonsággal rendelkeznek:

6-szor gyorsabban működnek, mint a fájdalomcsökkentő tabletták vagy injekciók,
már 30 napos használattal örökre megszabadítanak a fájdalomtól,
segítenek az egészségügyi panaszok leküzdésében, amelyek a fájdalmat váltják ki.

A biomagnetikus talpbetétek a test következő területein nyújtanak segítséget:

1. orr2. pajzsmirigy3. légcső4. torok5. homlok- és orrüreg6. mellékvese7. kisagy8. trigeminus ideg9. mellékpajzsmirigy10. szem11. fül12. nyirokmirigyek13. trapézizom14. váll15. tüdő és hörgők16. szív17. emésztő rendszer18. gyomor19. húgyhólyag20. vese21. lép22. patkóbél23. epehólyag24. hasnyálmirigy25. keresztirányú vastagbél26. húgycső27. vékonybél28. leszálló vastagbél29. végbél30. bukkális csont31. végbélnyílás32. térd33. térdízület34. derékízület35. petefészek36. nemi szervek37. aranyerek38. idegrendszer39. féregnyúlvány40. agyalapi mirigy41. magas vérnyomás

Megszabadulsz a kínzó fájdalomtól és visszanyered jó egészségügyi kondíciódat - orvosi tesztekkel garantált eredmény

A professzor így magyarázza a biomagnetikus betétek módszerét tudományos módon:

“A biomágneses betétek hatékonyságának titka a kínai akupresszúra (évszázadok óta hatékonysága miatt ismert) és a fájdalomterápia legfrissebb eredménye, a mágneses terápia kombinációja.

Mindegyik talpbetét masszírozó felülettel van ellátva, és beépített mágnesekkel rendelkezik, amelyek kapacitása 970 Gauss. Az önműködő masszázs és a mágneses mező hatással van a testünk minden részébe elvezető 7000 idegvégződésre. E két módszer kölcsönhatása lehetővé teszi az azonnali fájdalomcsillapítást és az egyes szervek és érzékek munkájának korrigálását.

Ennek a szabadalmi intézetben szabadalmaztatott megoldásnak a használata lehetővé teszi a fájdalom elleni küzdelmet és a test egyensúlyának folyamatos helyreállítását járás közben. A mágneses mező gyorsan behatol a fájdalmas szövetekbe, és meggátolja a fájdalom elektromos impulzusainak sejtekből való kitörését. A fájdalomjel egy szempillantás alatt kialszik. Ezenkívül a 970 gauss erősségű mágneses erő hatására a vörösvérsejtek a legvékonyabb kapillárisokba is eljutnak. Megnövekedett oxigenizáció, a sejtszövetek táplálása és a toxinok kiválasztódása jön létre. A gyulladás gyógyulása felgyorsul. Az ödéma, a duzzanat és a túlérzékenység eltűnik.

A fájdalom végleges enyhítésére érdekében egyszerűen helyezd a biomagnetikus betéteket a cipődbe és rendszeresen járj velük. Nem számít, hogy a fájdalom oka az ízületi gyulladás, reuma, isiász, máj- vagy vesebetegség, fájdalmas ízületek, hát, csípő, térd, gerinc, gyomor vagy láb. A probléma megszűnik. A mágneses mező biztonságos működésének köszönhetően a kezelés 30 napig szinte folyamatosan végezhető.

A biomagnetikus betétek mindennapos használatával a pozitív hatások felhalmozódnak a sejtek szintjén, és a kezelés 30. napja után a fájdalom rendszerint végleg elmúlik. A mágneses terápia hatékonyságát más kutatók is megerősítették: Dr. Mark Valbona, a Baylor Collage of Medicine egyetemől, sikeresen csökkentette tesztelanyai 76%-ának arthritises fájdalmait. Dr. Eric Weintraub a New York Medical Collage-ből azonban az esetek 90%-ában megszüntette az égető diabetikus lábfájást."

Figyelmeztetés - csak megbízható módszereket alkalmazz

Magazyn ,,World Of Science" uznał metodę dr Seebald za największe odkrycie zdrowotne 2018 roku

Nincs helye a véletlennek a tudományban. Nincs helye ígéreteknek. Csak a teszteredmények azok, amelyek önmagukért beszélnek. Ezért prof. Scott levezetett egy speciális klinikai vizsgálatot, amely megerősítette, hogy 8 perc elég ahhoz, hogy a páciensek leküzdjék a fájdalmat és elősegítsék a test megfelelő működését.

A kutatók a biomagnetikus betétek hatékonyságát egy 122 fős, 23-65 éveseket magában foglaló csoporton tesztelték. A kísérlet résztvevői nem változtatták meg életmódjukat, nem változtattak táplálkozási szokásaikon. A vizsgálat célja az volt, hogy tudományosan ellenőrizzék, hogy a professzor új módszere valóban garantálja-e a krónikus fájdalom felszámolását és a jó egészség helyreállítását? Íme a tanulmány eredményei:

Prof. Scott 4 hetes kezelésének dokumentált eredményei, amelyet a Magnetotherapy in Health&Disease orvosi magazinban tettek közzé:

A kérdőíves kutatásokból az derül ki, hogy a résztvevők megszabadultak a fájdalomtól és a lábfájástól valamint a vádlijukban jelentkező görcsöktől a biomagnetikus talpbetétek használata után.
Az emberek 97%-a megszabadult a kínzó reumatikus és arthrózisos fájdalomtól mindössze 8 perc alatt.
A vizsgáltak 94,9% néhány perces sétát követően a biomagnetikus talpbetéttel megszabadult a migréntől.
A kutatások kimutatták, hogy a talpbetétek pozitív hatással vannak a szervezet működésére, különösen az emésztés során, az idegrendszer, az izomzat és a húgyúti rendszer folyamatai során.

A kúra eredményei, amelyet a kutatási kísérlet közben rögzítettek*

*Szerkesztőségi felhívás - Eredeti formában jelenik meg, de a páciensek adatait személyiségjogi okokból töröltük.
Első hét

Azért jelentkeztem a tesztekre, mert krónikus fájdalmaim voltak a térdem és a gerincem ízületeiben. Néhány évig küzdöttem ezekkel a betegségekkel: tablettákat szedtem, úszni és masszőrhöz jártam. Semmi hatással nem volt.

A biomágneses talpbetét már 5 perces használatával észrevehetjük az első eredményeket. Hirtelen megkönnyebbülés érzése fogott el a talpamban és a vádlimban az egész napos munka után.

A legjobb érzés akkor fogott el, amikor 7 perces sétára mentem. A térdízület fájdalma kezdett csökkenni, míg végül teljesen megszűnt! Általában elővigyázatos vagyok, ezért még nem akartam elkönyvelni a teljes sikert.
Harmadik hét

Azonban tényleg működik! Olyan jól érzem magam, mint soha azelőtt. Minden alkalommal, amikor előjön a fájdalom, beleteszem a betétet a cipőmbe és néhány perc elteltével hatalmas megkönnyebbülést érzek.

Ezek a biomágneses betétek nagyon praktikusak. Berakom őket, amikor sétálni vagy a boltba megyek, de akár itthon is. A mágneses tér hatása a lábakba rejtett receptorokra az egész testet támogatja.
Negyedik hét

4 hét után a végső teszt következett. Észrevettem, hogy az ízületek és a gerincem szörnyű betegségei a múlté. Most akadály nélkül futok, biciklizek. Normálisan hajolhatok, és hordozhatom a unokahúgomat a karomban. Hatalmas különbség!

De ez még nem minden. A biomagnetikus betétek 1. használata után 1 hónappal észrevettem, hogy az emésztésem javult, és a bőrallergiája véget ért. Tisztító tulajdonságainak köszönhetően megtisztítják a testet a toxinoktól! Most már tudom, hogy ha nem döntöttem volna ezeknek a betéteknek a kipróbálása mellett, akkor életem hibáját követtem volna el.

A dokumentált vélemények azt mutatják, hogy a professzor által kifejlesztett biomágneses betétek nem csak a tudósokat, hanem mindazokat is le nyőgözte, akik megpróbálták. Valószínűleg azért, mert ez a módszer igen hamar népszerű módja lett a krónikus fájdalom elleni küzdelemnek. Egyre több ember szeretné kipróbálni hatékonyságát.

Amikor megláttam a klinikai kutatásokkal kapcsolatos jelentést, tényleg meg voltam lepve. Azóta ezt a módszert ajánlom minden ügyfelemnek, akik kínzó és állandó fájdalmakkal küzdenek. Mindegyikük nagyon elégedett.

Vígh Tamás - debreceni fizikoterapeuta

A professzor oly sok kérést kapott azoktól, akik a krónikus fájdalom elleni küzdelemre szánt szupergyors módszert akarták tesztelni, hogy kis terme nem tudott lépést tartani a termeléssel. Ezért döntött úgy, hogy olyan céggel fog dolgozni, amely a biomagnetikus talpbetéteket utasításai szerint készíti el. Egyszerűen Magneto500-nak nevezte el.

Mivel ez egy tudományos módszer, a professzor azt mondta, hogy csak az eredmények számítanak, nem az ígéretek. Éppen ezért a háromszoros elégedettségi garanciát kapsz a biomágneses talpbetétekre: eredetiség, minőség és elégedettség.

Ha a Magneto500 alkalmazása után nem éred el tesztek által garantált eredményeket, azonnal fordulj a professzorhoz! Csapata mindent megtesz, hogy megfeleljen az elvárásaidnak. Ez a professzor személyes garanciája, amit a gyártó megerősített. Hála neki - nem kockáztatsz semmit!

Scott professzor nem ígérget, csak tényekről beszél. Kétségtelen, hogy ez a legjobban dokumentált módszer a műtétmentes fájdalomcsillapításra.

Max Bosworth, Egészségügyi tudományok doktora és a Worlds Health News újságírója

Ne feledd, hogy a fájdalom elleni küzdelem legjobb módszereiről szóló olvasás nem által még nem fogod tudni enyhíteni a fájdalommal járó betegség tüneteit. Ezért, ha meg akarsz szabadulni a problémától, és le szeretnéd küzdeni a fájdalmat, magadnak kell megvizsgálni a dolgot! Ha úgy teszel, akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy az eredményeket nemcsak az orvosi vizsgálatok, de saját történetem is tényleg megerősíti. Ráadásul a hatás olyan gyors, hogy nem kell perceket várni. Elég, ha ennek a szövegnek az elolvasása előtt már elkezdted volna használni a Magneto500 betéteket és az első eredményeket már most megfigyelhetnéd.

Fontos információ: Ne feledd, hogy a Magneto500 biomágneses talpbetétek nem invazív módszer a fájdalom elleni küzdelemre, és nem akadályozzák gyógyszerek bevételét, így az orvos által előírt gyógyszerek használatát nem szabad abbahagyni.

A cikk közzététele után örömmel olvassuk azokat a sikereket, amelyeket sokan a Magneto500 talpbetétek használatával értek el (beleértve a szöveg szerzőjét is). Ha szeretnél valamit tenni az egészségedért és a tökéletes jólétre vágy, ne haboz! Nincs mit veszteni! Kattints az alábbi linkre, hogy a biztos lehess benne, hogy az eredeti Magneto500 terméket kapod meg, amely tényleg működik!

Felhasználók véleményei:

Megmentettem a gerincoszlopomat

Korai ifjúságom óta fájdalmat éreztem. Orvosokhoz jártam, átkerültem fizioterapeutákhoz, masszőrökhöz is elmentem re és más csoda mumusokhoz. Nyeltem a gyógyszereket, úszni jártam, egészségügyi cipőt hordtam. És mi lett az eredménye? Nincs hatása egyáltalán! 15 évig küzdöttem vele! Ha nem használtam volna a biomagnetikus betéteket, valószínűleg már így is maradt volna. Törött, elferdült... De ezek a betétek fenomenálisan működtek. Három nap után megkönnyebbültem. További öt nap után a fájdalom alapvetően csökkent. Már elfelejtettem, milyen érzés gerincfájdalomtól és úgy érzem, újjá születtem.
Johanna, Hajdúböszörmény

Vége a fájdalomnak

Őszintén szólva nevettem, amikor a feleségem a biomagnetikus betéteket adott nekem. Az arthritisos fájdalmamra mindent megpróbáltam: tablettákat, géleket, tapaszokat. Mindhiába. Éppen ezért egyetértettem azzal, hogy leteszteljem ezeket a betéteket. Nem tudtam elképzelni, hogy ez hogyan segíthetne rajtaam és... meglepődtem. A térdfájás néhány perc múlva megszűnt. Most a talpbetétet nemcsak térdemre, hanem mindenre haználom, pl. a májamra, a vesémre. Nem kell mérgeznem magam, és már csak ritkán járok szakemberekhez.
Péter, Budaörs

Kattints ide prof. Schott biomagnetikus talpbetéteinek átvételéhez és szabadulj meg a fájdalom okozta szenvedéstől >>
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gerincoszlopomat, megkönnyebbültem, megkönnyebbülést, tulajdonságainak, hajdúböszörmény, megfigyelhetnéd, fizikoterapeuta, megszabadítanak, hatékonyságának, fájdalomterápia, megkönnyebbülés, helyreállítását, személyiségjogi, teszteredmények, bebizonyította, szakemberekhez, megszabadultak, oxigénellátást, idegvégződésre, talpbetéteinek, magnetotherapy, megerősítették, felfedezéseket, kapillárisokba, kiválasztódása, túlérzékenység, vörösvérsejtek, mágnesterápiás, szerkesztőségi, vizsgálatokkal, figyelmeztetés, legbosszantóbb, nyirokmirigyek, tulajdonsággal, felhalmozódnak, fájdalomtípust, kutatók beszámoltak, legbosszantóbb fájdalmat, fájó szövetekbe, sejtek szintjén, sejtek táplálását, toxinok szervezetből, reumától vagy, ókori kínai, legújabb mágnesterápiás, módszert vetette, biomagnetikus talpbetéteken, káros tablettákkal, módszer hosszú, orvosi körökön, egyetemekig –, tudományos áttörés, Chandler Scott, Ohio College-ból, Mark Valbona, Baylor Collage, Eric Weintraub, York Medical Collage-ből, World Of Science”, Vígh Tamás, Egyszerűen Magneto500-nak, Worlds Health News,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.18. 17:54 Curling Eb - Egy-egy győzelem és vereség a női válogatott vasárnapi mérlege
11.18. 17:35 Személyautó és rendőrautó ütközött össze Délegyházán, négy ember megsérült
11.18. 17:34 Férfi röplabda NB I - Vendégként nyert a Kaposvár
11.18. 17:24 Román centenárium - Románellenes megnyilvánulással vádolja a magyar kormány...
11.18. 17:15 Női ökölvívó-vb - Juhász Adrienn is kikapott
11.18. 17:14 Vívó vk - Ötödik a férfi kardcsapat Algírban
11.18. 17:04 Femen-aktivisták zavartak meg Madridban egy Franco-tábornokot dicsőítő felv...
11.18. 17:04 A KENÓ nyerőszámai
11.18. 16:47 Sfântu Gheorghe: Comemorare de centenar şi protest de susţinere a autonomie...
11.18. 16:47 Macron a Bundestagban: Franciaországnak és Németországnak új fejezetet kell...
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Fényt adó Jézus  Gyertyák lángjánál  Ősz világában  Vicc  Látás  32. évközi hét szerda 11.14  Idézet Böjte Csaba atyától 11....  Szerelmes, nyári emlék  Horváth Piroska: Éji zene  Kacsa Zsóka: SZÁLLJ VELEM !  Muhi János: FIAMNAK  Facebookon kaptam  Váci Mihály:Két szívdobbanás  ERdei állatok a pataknál  Vicc  Love  Őszi kép  Ölbey Irén: MAGYAR BESZÉD  Szíves üdvözlet  Istenfélelem  Csiga esernyővel  Ady Endre: Proletár fiú verse  Sárhelyi Erika: Intés-magamhoz  Szép estét  "Van egy nagy, mégis egészen h...  Facebookon kaptam  Istenfélelem  Vicc  Facebookon kaptam  Az Ősz szépsége ismét belopóz...  Sárhelyi Erika: Intés-magamhoz  Őszi kép  Esti fényáradatban  Csiga esernyővel  Esti fényáradatban  Látás  A rizslé valódi kincs  Png virág  Esti fényáradatban  Virág PNG képek  Ady Endre: Proletár fiú verse  ***Csodálatos kép***  Facebookon kaptam  Várnai Zseni: SZERESSETEK  Látogatás a régi iskolánál  Sejtelmes világban  Galgóczi Erzsébet: BOCSÁSS ME...  Kellemes kávézást  A haza vezető angyal  Valaki itt járt..Dáma Lovag Er...  Csillogó rózsák repdesnek  Fényt adó Jézus  Png virág  Szentlélek tüze  Vicc  ***Csodálatos kép***  Galgóczi Erzsébet: BOCSÁSS ME...  Szent szolgálattevő  Önszeretet  Szèp estét kedves látoga...  Őszi kép  Áldott, szép reggelre ébredjet...  Szirmay Endre : Búcsúzkodók  Pompában  "Van egy nagy, mégis egészen h...  Szép álmokat!  Tragédia  2. rész - Mindszenty bíborosra...  F. Szabó Mihály:SZERETET  Kellemes délutánt - sétát  Bűn  Film Hősök városa (Teljes film...  Kellemes délutánt kívánok!  Orchidea  Momkult kerekasztal beszélgeté...  Eg társ kell  Önszeretet  Sejtelmes világban  Karácsonyi PNG keretek  Kellemes délutánt - sétát  PNG képek vegyesen  Facebookon kaptam  Böröndi Lajos 56-os versesköte...  Jó reggelt , szép napot  A szent Isten  Facebookon kaptam  ERdei állatok a pataknál  Kellemes hetet  Love  Istenfélelem  "Van egy nagy, mégis egészen h...  Napraforgók kosárban  Bűn  Virág PNG képek  Paula S. Tizzis: Eltűntél, én...  Momkult kerekasztal beszélgeté...  Philharmonisches: Orchester A...  Jó reggelt , szép napot  Sárhelyi Erika: Intés-magamhoz 
Bejegyzés Címkék
kutatók beszámoltak, legbosszantóbb fájdalmat, fájó szövetekbe, sejtek szintjén, sejtek táplálását, toxinok szervezetből, reumától vagy, ókori kínai, legújabb mágnesterápiás, módszert vetette, biomagnetikus talpbetéteken, káros tablettákkal, módszer hosszú, orvosi körökön, egyetemekig &#8211, tudományos áttörés, kínzó fájdalommal, biomagnetikus betéteket, fájdalomcsökkentő tabletták, egészségügyi panaszok, fájdalmat váltják, biomagnetikus talpbetétek, test következő, kínzó fájdalomtól, biomagnetikus betétek, biomágneses betétek, kínai akupresszúra, fájdalomterápia legfrissebb, mágneses terápia, önműködő masszázs, mágneses mező, testünk minden, egyes szervek, szabadalmi intézetben, használata lehetővé, fájdalom elleni, test egyensúlyának, fájdalmas szövetekbe, fájdalom elektromos, szempillantás alatt, legvékonyabb kapillárisokba, sejtszövetek táplálása, toxinok kiválasztódása, gyulladás gyógyulása, túlérzékenység eltűnik, fájdalom végleges, ízületi gyulladás, probléma megszűnik, pozitív hatások, fájdalom rendszerint, esetek 90%-ában, égető diabetikus, teszteredmények azok, speciális klinikai, páciensek leküzdjék, test megfelelő, kísérlet résztvevői, vizsgálat célja, krónikus fájdalom, tanulmány eredményei, kérdőíves kutatásokból, résztvevők megszabadultak, lábfájástól valamint, vádlijukban jelentkező, emberek 97%-a, kínzó reumatikus, biomagnetikus talpbetéttel, kutatások kimutatták, talpbetétek pozitív, szervezet működésére, emésztés során, húgyúti rendszer, kúra eredményei, kutatási kísérlet, páciensek adatait, gerincem ízületeiben, biomágneses talpbetét, első eredményeket, egész napos, legjobb érzés, térdízület fájdalma, teljes sikert, boltba megyek, lábakba rejtett, egész testet, végső teszt, gerincem szörnyű, emésztésem javult, bőrallergiája véget, kipróbálása mellett, dokumentált vélemények, professzor által, módszer igen, klinikai kutatásokkal, módszert ajánlom, biomagnetikus talpbetéteket, tudományos módszer, eredmények számítanak, háromszoros elégedettségi, biomágneses talpbetétekre, professzor személyes, , ,
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1446 db bejegyzés
Összes: 40887 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 1033
  • e Hónap: 46031
  • e Év: 1507262
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.