Regisztráció  Belépés
japetus.blog.xfree.hu
elektroműszerész Sipos Zoltán
1963.02.17
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pikkelysömör
  2013-01-23 11:48:28, szerda
 
   
  Egész Életedre Szóló, Pikkelysömör Mentes Bőr Titka!

"A Professzorok Azt Mondták, Hogy
Életem Végéig Pikkelysömörben Fogok Szenvedni. Mindezek Ellenére Kilenc Hét Alatt Meggyógyultam. Megmutatom Neked, Hogyan!"


Kedves Pikkelysömörben Szenvedő Barátom!

A nevem Csányi Csenge, és hozzád hasonlóan nem csak a pikkelysömörtől szenvedtem, de az azzal járó megalázottságtól és társadalmi megbélyegzéstől is.

Bizonyára nem kell elmagyaráznom a pikkelysömör tüneteit - az őrjítő viszketést, a repedező, gennyedző, ezüstös bőrdarabokat, melyek ismételten, újra és újra viszketésnek indulnak.

Persze, télidőben elég jól eltakarható, viszont amint beköszönt a nyár, szinte rettegsz a gondolattól, hogy hosszú ujjúban fogsz kisétálni, tudván, hogy az izzadás során a viszketés egyre csak fokozódik.

Ismerős érzés?

De ha most rám néznél, soha nem gondolnád, hogy olyan borzasztó csúfnevekkel bélyegeztek meg, mint a "Leprás", és a "Sárkány Hölgy".


Nos, akkor hogyan is gyógyultam ki sikeresen a pikkelysömörből, mindazok ellenére, hogy állítólag ez egy gyógyíthatatlan betegség?


4 éve nem vettem fel rövidnadrágot. Igaz, hogy nekem 10 hét kellett a teljes gyógyuláshoz, tehát több mint amire számítottam mások elmondása alapján, most már a legkevésbé sem érdekel :)

Kérésedre mellékeltem a képeket.A régi zárkózott Feri már a múlté :)


Ferenc Szigetszentmiklós"Hogyan Lepleztem Le a Pikkelysömör Titokban Tartott Okát, Amelyről Soha Senki Nem Fog Neked Beszélni"Az igazság az, hogy az orvosok nem tudják pontosan, mi is okozza a pikkelysömört, épp ezért csak allergia gyógyszert írnak fel, és így engednek az utadra, de sajnos ezektől a bogyóktól és orvosságoktól túlságosan elálmosodsz, és fáradékonyabb leszel.

Másrészről pedig egy csomó büdös és ragacsos krémet kapsz, amelyek a problémát csak elmaszkírozzák, de az okát nem szűntetik meg.

Miután az orvostudomány nem tudott a betegségemmel mit kezdni, a piacon fellelhető összes vény nélküli krémt, sprayt, kenőcsöt és bogyót kipróbáltam, de mind hiába.

Emlékszem egy esős éjszakán hajnali 2-kor azzal kísérleteztem, hogy vajon milyen erősen kell megvakarnom magamat ahhoz, hogy a viszketés csökkenjen, de még ne kezdjen el vérezni a bőröm.

Amikor azonban odáig jutottam, hogy hetedik napja nem bírtam aludni, mert szó szerint véresre vakartam magamat, akkor jött el a fordulópont az életemben.


Múlt héten kezdtem el alkalmazni a könyvedben foglaltakat. Egyenlőre még csak ott tartok, hogy, halványodik a bőrbír, és kevésbé viszketek.

Eddig jó előjelnek tűnik :)


A Tamara.
Eldöntöttem, Hogy Meg Fogom Találni A Pikkelysömör Valódi Okát, És Kigyógyítom Magamat Ebből A Betegségből!Elolvastam minden cikket, szaklapot és kutatási anyagot, ami csak a kezeim közé került és felvettem a kapcsolatot kórházakkal, és kutatókkal világszerte.


Szó szerint, TÖBB EZER oldalnyi írásos anyagot olvastam el a témával kapcsolatban.

A könyvtáram hamarosan megtelt a táplálkozással, életmóddal és természetes kezelésekkel kapcsoaltos szakirodalmakkal.

Emlékszem egy napra, amikor költözködtem és csak úgy átszámoltam őket.

193 darab olyan könyvem volt, amely valamilyen módon kapcsolódott a pikkelysömörhöz.Megszállottja voltam a küldetésemnek, éreztem, hogy megőrülök, ha nem találok választ.

De nemcsak olvastam.


Személyesen is felkerestem és meginterjúvoltam szinte mindenkit, aki bármilyen információval szolgálhatott a pikkelysömör kezelésével kapcsolatban.

Közöttük volt:57 bőrgyógyász

70-nél is több orvos

Egy sereg természetgyógyászt

Rengeteg gyógynövény szakértő

Egy maroknyi ember, akik szintén elkapták ezt a szörnyű kórt, de valamilyen úton-módon sikerült mérsékelniük esetleg megszüntetniük


Megkértem őket arra, hogy legyenek olyan kedvesek, és szánjanak rám néhány percet az életükből, és egy kis töredéket a tapasztalatukból és tudásukból, hogy képes legyek végre eltüntetni a pikkelysömört és megalázottságot az életemből.


MINDENT megtettem!
A tudományos tények, beszámolók és teóriák még nem voltak elegek.

A könyvből származó tudás és az interjúk mind csak egy dolog, de ez nem ugyanaz a tudás, mint amit tényleges tapasztalatból gyűjtesz.


Pontosan követtem az útmutatásokat, és kipróbáltam néhány dolgot, amelyekre ha visszatekintek, - néha igencsak kellemetlen mellékhatásokkal jártak.

Úgy voltam vele, hogy ha kell a legőrültebb dolgokat is kipróbálom - nem volt veszteni valóm.


Volt közöttük olyan krém, amitől szabályszerűen úgy bűzlöttem, mint aki egy halfeldolgozó üzemben dolgozik, de volt arra is példa, hogy hatalmas kiütések jelentek meg a bőrömön.


Kipróbáltam minden tudományos és természetes pikkelysömör semlegesítő módszert, arra várva, hogy majd egyszer eljön az a csodálatos összetevő, ami megszűnteti a pikkelysömörömet, és segít végre egészséges és tiszta bőrrel élnem, amiről évek óta álmodom.

Szerencsére, a kipróbált módszerek között voltak olyanok is amelyek működtek.
Egyre Jobban Beláttam A Kuliszák Mögé, Hogy Miért Hatástalan A Legtöbb Pikkelysömör Elleni KezelésEgyre többet olvastam arról, hogy milyen pikkelysömört kiváltó tényezőket érdemes elkerülni, és milyen lépések megtétele szükséges a vörös, foltos kitüremkedések megelőzése érdekében.

Rájöttem, hogy nincsenek varázstabletták és mindent megoldó csodabogyók a pikkelysömörre.

Ha változtatsz a táplálkozásodon és mindezek mellé meghatározott táplálékkiegészítőket fogyasztasz, ezzel megnöveled az esélyét, annak, hogy csökkentsd a viszketést, de a pikkelysömör valódi okához képest ez elhanyagolható jelentőséggel bír.

Be kell vallanom neked, voltak az életemnek olyan pillanatai, amikor már majdnem elfogadtam, hogy az életem hátralevő részét csúf bőrrel kell leélnem.Az egyik barátom révén azonban sikerült megismerkednem egy alternatív gyógyászattal is foglalkozó indiai orvossal, és hála neki felfedeztem a kutatásomnak egy nagyon fontos darabját.


Két hét elteltével észrevettem, hogy már nem is annyira viszketek.

Egészen pontosan először az tűnt fel, hogy egyre kevesebb véresre vakart seb van a bőrömön.


A pirosság, valamint az irritációk kezdtek szépen lassan letisztulni, és végül már a saját VALÓDI bőrömet láttam.

Végül rájöttem, hogy a pikkelysömör meggyógyításának a kulcsa a következő:


"Összhangban Kell Működnöd A Tested Természetes Védelmi Rendszerével Úgy, Hogy Természetes "Munícióval" Látod El Annak Érdekében, Hogy Képes Legyen Felvenni A Küzdelmet Ez Ellen Az Immunrendszerhez Kapcsolódó Betegség Ellen"


Valamivel több mint, 9 héten belül megszabadultam a pikkelysömör fogságából.

Be kell vallanom először idegenkedtem attól, hogy megosszam másokkal a nézeteimet, mert féltem attól, hogy kinevetnek és lejáratnak azért, mert én nem vagyok orvos.


Valóban...

én csak beteg voltam.


Ez úton is szeretném megköszönni a barátaimnak, hogy majdnem fél éven keresztül naponta noszogattak azért, hogy írjam meg a gyógyulásom útját.


Elég nehéz eset voltam :)
Az alábbiakban szeretnék néhány sikertörténetet megosztani veled:A könyved óriási segítség volt számomra.

Amikor az oldaladra tévedtem, úgy gondoltam, hogy ismét megjelent egy "csodasámán" aki meg fogja nekem mondani a tutit. Mint ahogyan oly sok más emberrel kapcsolatban rólad is azt gondoltam, hogy csak ki akarod húzni belőlem a pénzemet és aztán megmutatni nekem a nagy semmit. Öröm volt azonban látni, hogy végre egy működő képes rendszert kaptam, amivel ha nem is órákon belül, de hetek alatt sikerült szinte teljesen megszbadulnom ettől a .....

Igaz néha még helyenként kipirosodik kicsit a bőröm, de ez olyan minimális kellemetlenség már, amit még 1-2 hétig el tudok viselni.Baráti üdvözlettel

Karesz"A könyököm szőrnyű állapotban volt és borzalmasan dühös voltam a munkatársaim megbélyegzéseitől. Számos pikkelysömör elleni terméket kipróbáltam már, beleértve a krémeket, és különböző táplálékkiegészítőket, de nem vezettek sikerhez.

Miután elkezdtem használni a programodat 3 hét leforgása után a fehér pikkelyek elkezdtek halványodni, és helyenként már majdnem úgy tűnt, hogy az original bőröm fedi a testemet.

Az asszony egy kígyóhoz hasonlított, aki ledobja a bőrét (persze a maga szarkasztikus fanyar humorával :) ) Köszönöm, hogy visszaadtad a hitemet, abban, hogy újra kimehetek majd egyszer napozni a strandra.

Egymillió köszönet
Trencséni P.
A kezdődő psoriasisom már a múlté.

Köszi

Tamás Budapest
Hogy meg vagyok-e elégedve? 2 év után ismét van barátnőm :) Bizonyára nem leplek meg vele, de borzalmas önbizalom hiánnyal küszködtem köszönhetően a ronda foltjaimnak.

Amikor elmondam a páromnak, hogy nemrégen még csúnya volt a bőröm és, hogy meg se mertem volna őt szólítani, nem akarta elhinni nekem.

Igazán boldognak érzem magam, és köszönöm, hogy ehhez hozzásegítettél.

Tiszteletem

Robi


A Vényre Felírt Pikkelysömör-"Gyógyszerek" Nem Működnek!Tudom, hogy most azt gondolod ez nagyon bátor kijelentés, de bizonyára te is észrevetted már, hogy ezek csak a felszínes problémákat érintik.

A pikkelysömör alapvető okára már nincsenek hatással!

Tehát ha abbahagyod az adott kenőcs használatát, vagy tabletta szedését, akkor a tünetek ismét rosszabbodni kezdenek.

Tehát meg sose gyógyulsz, csak átmenetileg enyhül a betegséged.És lássuk be, hogy a gyógyszeripari vállalatok mind arra törekszenek, hogy a saját "megoldásaikat" próbálják ránk tukmálni (nekünk pedig olyan nagy szükségünk van segítségre), és milliárdokat keresnek a mi nyomorunkon.


A Pikkelysömör Alapvető Oka NEM BőrbetegségEz egy immunrendszeri betegség.

Ha majd megtanulod, hogyan kell az immunitásod hatékonyságát megnövelni, valamint a kitüremkedéseket az irányításod alá vonni, nem csak tünet-mentes leszel, de egy életre meg fogsz szabadulni a pikkelysömörtől!"A Gyógyulásod Már Ma Elkezdődhet - Még Ha Az Orvos Vagy A Bőrgyógyász Azt Mondja, Hogy "Ez Lehetetlen!"A pikkelysömör gyógyulásával kapcsolatos kutatási eredményeimet egyetlen könyvbe foglaltam össze melynek címe:
Azonban tudnod kell azt, hogy nem csak az olyan LÁTHATÓ tüneteket gyógyítja, mint például:A vörös, gyulladt, viszkető bőrt.

Az ezüstös pikkelyeket, melyek úgy tűnik, minden ok nélkül törnek ki.

Az ízületek körül jelentkező égést vagy vérzést

A repedező, nedvedző és fájdalmas bőrfoltokat

Az a tudás amit megosztok veled, a pikkelysömör valódi kiváltó okát is kezelésbe veszi.

Ami nem más, mint egy immunrendszer-hiányosság, melynek hatására viszkető foltok jelennek meg, és kipikkelyesednek.A "Soha Többé Pikkelysömör" A Pikkelysömör Összes Főbb Okát Is Kezelésbe VesziNem számít, ezek közül melyik fordul elő a Te esetedben:
Foltos (Plakkos) Pikkelysömör - a leggyakoribb előfordulási forma, melyet gyulladt, vörös foltok és ezüstös pikkelyek jellemeznek

Köröm Sömör - a kézujjak és lábujjak körmein nyilvánul meg, kényelmetlenség-érzetet okoz és elszíneződik tőle a köröm

Fejbőr Pikkelysömör - ezüst-fehér pikkelyek kíséretében piros, viszkető területek jelennek meg a hajas fejbőr területén

Pöttyös Pikkelysömör - gyakran a 30 évnél fiatalabbak esetében jelentkezik. Kis dudorok alakulnak ki a törzsön és az alhasi tájokokon, amelyek viszketnek és elpikkelyesednek - azonban nem olyan extrém módon, mint a foltos pikkelysömör esetében

Inverz Pikkelysömör - általában a mellek és az ágyéki területeken jelennek meg. Ezt a pikkelysömört a gyakori súrlódás okozza, és a túlsúlyos embereknél tapasztalható. Meglehetősen kellemetlen és nehéz kontrollálni hagyományos terápiákkal

Göbös Pikkelysömör - a pikkelysömörnek ennél a változatánál hólyagok alakulnak ki, és a bőr vörös és viszkető leszNem csak tudásban, de emberségben is elég kevés hozzád hasonló emberrel volt szerencsém megismerkedni.

Ilyen tudással és hozzá értéssel még sosem találkoztam.

Te egy igazi profi vagy.

Ágnes
"Az útmutatásaid négy heti követése után már óriási fejlődést tapasztaltam. Napról napra enyhül tőle a vörösség és a gyulladás.

Már egyre többet észlelek a saját bőrszínemből azokon a területeken, melyeket korábban pikkelysömör lepett el.

Köszönöm, hogy ismét van kedvem belenézni a tükörbe.

H. DénesA "Soha Többé Pikkelysömör" segítségével végérvényesen fel fogod tudni számolni a fenti problémákat.Hogy Mit Találhatsz Meg A Soha Többé Pikkelysömör Című Könyvben Ha Még Ma Megrendeled?


A 12 legjobb otthoni praktika, amelyek hatására drasztikusan felgyorsul majd a felépülési folyamat és azonnal jobban érzed majd magad

Felfedezhetsz MINDENT, amit a pikkelysömörről tudni kell, hogy PONTOSAN mi is okozza, és ami ennél is fontosabb, a stratégiák, hogy hogyan szabadulhatsz meg tőle

A legjobb 7 fürdési eljárás, hogy azonnal enyhítsd a pikkelysömör okozta foltok viszkető és kellemetlen érzését

A 10 legkiválóbb étel, amely segít megerősíteni az immunrendszered és segít a szervezetnek gyorsan felépülni a pikkelysömörből

A 3 lehető legrosszabb étel, amit kerülj, illetve SOHA nem ajánlatos fogyasztani, ha pikkelysömörrel küzdesz

Megismerheted az egyik legerőteljesebb táplálék kiegészítőt, amit ha használsz, segít kitisztítani a véredet, helyreállítani az immunrendszeredet és beállítani az egészséges sejttermelődésedet a bőrben valamint

Megtudhatod hogyan előzhető meg a csúnya sebhelyesedés, és hogy miképp szabadulhatsz meg a pikkelysömör okozta sebhelyektől és foltoktól követve ezt a pár egyszerű gyógymódot

Egy különleges gyakorlat amely segítségével megértheted a pikkelysömör kialakulásának leki okait, és kezelheted is azokat. (Ez az egyik legerősebb meditációs technika amit erre a célre fejlesztettek ki)

Egy szó szerint "brutális" salaktalanító kúra, amely tisztára súrolja a beleidet ennek hatására megszabadítva téged, a testedben lerakódó méreganyagoktól és szennyeződésektől. (A boltban ugyan azt tudod megvásárolni több 10 ezer forintért, és te is elő tudod állítani 2 ezer forintból otthon)

Felfedezheted a legnagyobb hibát, amit egy pikkelysömörben szenvedő beteg elkövethet, ami meggátolja a szervezetedet abban, hogy normális mennyiségű bőrsejtet termeljen, ezzrl legyengítve az immunrendszeredet

Hogyan kerüljheted el a viszkető pikkelyes foltokat és mik azok a különleges stratégiák, amelyek segítségével elkerülheted a maradandó hegesedést

Gyorsan visszafordítható a pikkelysömör a legtöbb esetben ezzel a hatékony étrenddel, amit sehol máshol nem találsz meg az interneten!

Hogyan optimalizáld úgy az alvás ciklusodat, hogy pihenés közben regenerálódjon a tested, ezáltal is hozzájárulva az egészséges immunrendszeredhez

FIGYELMEZTETÉS: A könyvben találsz olyan, a háztartásokban gyakoran előforduló dolgokat, amellyek súlyosbítják a pikkelysömört és hátráltatják a szervezeted regenerációs képességét. Ha nem szabadulsz meg ezektől a vegyszerektől és továbbra is használod őket saját magadat fogod hátráltatni a gógyulásban

Az ismert pikkelysömör okozta tünetek listája alapján megállapíthatod a betegséged súlyosságát és megszabadulhatsz azoktól teljes mértékben

A XXXXXX.-dik oldalon található, ami szintén a ,,legjobbnak" ítélt technika, ami a pikkelysömör fő okozóját kezeli, valamint szó szerint, egy éjszaka megszűnteti a pikkelyeket és keléseket
Ez a természetes hatóanyag több, mint 100 összetevőt tartalmaz, amire a szervezetednek szüksége lehet, ami lé formájában könnyen emészthető, vagy közvetlenül ráteheted a pikkelyekre és kelésekre (a bőr könnyen beszívja), jelentős különbséget hozva a pikkelysömör kezelésében ( lásd XXXXXX oldal)

Különleges információkat tudhatsz meg kisbabákról, tizenévesekről, felnőttekről, idősekről s várandós anyákról, hogy megbizonyosodhass afelől, hogy a betegséged a megfelelő módon kezeled

És még sok, sok más!És most elárulom neked


Miért nem bízhatsz a drog- és gyógyszergyártó cégekben?


Egészségügyi kutatások és más visszajelzések szerint, a 2010-es évben csak Magyarországon 600 millió forintott költöttek el vénynélküli és vényköteles gyógyszerekre, és psoriasis kezelésekre.


Mivel több száz millió forognak kockán, ezek a gyógyszerészeti cégek bármit elhitetnek veled, csak hogy megvedd a termékeiket.

Akár a szemedbe is hazudnak!


Ha szeded ezeket a gyógyszereket és használod a krémeket, ez sok pénzt jelent az orvosodnak, a kórháznak, és a drog- és gyógyszerészeti cégeknek.

Az esetleges súlyos mellékhatások amik a szteroidos gyógyszerek mellékhatásaként jelentkeznek, pedig inkább jobb meg sem említeni.

Én magam, több száz ezer forintot pocsékoltam el, frusztrált és elbátortalanodott voltam, akárcsak te, mielőtt végül felfedeztem, mi az, ami tényleg működik.Az élet túl rövid ahhoz, hogy a saját hibáidon és kudarcaidon át próbáld gyógyítani a pikkelsömörödet


Szállj szembe most azonnal a pikkelysömöröddel, és kövess egy bizonyított, lépésről-lépésre módszert!

Én végigszenvedtem helyetted több mint 10 évet.
Boldog lettem volna ha valaki az én kezembe is odanyomja ezt a tudást, de nekem senki nem segített.

Számodra viszont ezüst tálcán nyújtom át az egészséges bőr kulcsát.Ha alkalmazod ennek a könyvnek a ,,belső titkait", akkor szó szerint évekkel rövidítheted le a sikerhez vezető utadatArról nem is beszélve, hogy megkíméled magadat a hagyományos kezelések kockázatától és mellékhatásaitól.

A Soha Többé Pikkelysömör"-ben olyan módszereket találsz, melyeket a legtöbb ember SOHA nem fedezne fel úgy, hogy saját maga próbálja ki.A pszichológusok szerint bizonyítottan, és a leggyorsabban elérhető út a céljaidhoz az, ha követsz valakit, aki már elérte, amit te akarsz.


Ezzel a rendszerrel praktikusan meg van a lehetőséged, hogy kövess nem egy, hanem több száz hozzád hasonló embert, akik sokáig szenvedtek a pikkelysömörtől, de követve a Soha Többé Pikkelysömör™ módszereit, mára már egészséges és tiszta bőrük van.


Képesnek kellene lenned, hogy egészséges bőrrel élj, erre jogod van, születésednél fogva

Miért ne választanád a könnyebb utat?Vedd át az irányítást a bőröd állapota felett most azonnal, és kövesd ezt a rendszert!

Kézen fogva foglak vezetni és tanítani bizonyítottan működő stratégiákra és titkokra, melyek lehetővé tették számomra, hogy végérvényesen felszámoljam az élatemben a pikkelysömört!

Én is elkövettem minden hibát, megvettem minden rossz terméket és megbíztam olyanokban, akikben nem kellett volna.


Nem szeretném, hogy ez veled is megtörténjen.

Szeretném, ha boldog életet élnél, és megtudnád a teljes igazságot arról, hogy miért nem teljesen egészséges MÉG a bőröd.
Ez az, amire vágysz és ezért jött létre ez a program!A könyvemben felfedek minden általam felfedezett titkot, és azt az egyedülálló, könnyen követhető, lépésről-lépésre kezelési módszert, mely kikövezi neked az utat a természetes, és egészséges bőrhöz.

Ez a könyv a pikkelsömör okának a gyökerét célozza meg.

Az én informatív könyvem kézen fogva vezet téged, és egyszerű, érthető nyelvezettel magyaráz el neked mindent, amit most azonnal meg kell tenned azért, hogy egészséges és tiszta bőröd legyen.

Évekig teszteltem és tökéletesítettem a könyvem kulcs elemeit, hogy olyan könnyen követhetővé tegyem mindenki számára a rendszert, amennyire csak lehet, így mára extrém hatékonyan gyógyítja a pikkelysömör minden fajtáját, a lehető legrövidebb idő alatt.Mi zajlik a háttérben?Mint korábban írtam róla, maga a pikkelsömör kezelése, és ehhez kapcsolódóan a bőrgyógyászat valamint a szépségipar ipar óriási üzlet.

Száz milliók cserélnek gazdát, éppen ezért az embereknek mérlegelnie kéne, hogy vajon a gyógyszeripar értük van-e vagy ellenük.

Vajon a gyógyszergyártó cégeknek megér 700000000 (hétszázmillió) forintot a te egészséged?Szóval mi a végszó? Mennyibe kerül mindez?Sajnos már nem egy helyen tapasztaltam azt a szomorú tényet, hogy igyekeznek Téged is és engem is "éppenhogy elegendő" információval ellátni, hogy miután vásároltál azt mondhassák neked.

- Amit vettél az szuper, de van ennél sokkal jobb is.

Ha vettél már valaha például számítógépet, vagy mobiltelefont, akkor tudod miről beszélek.

Mindig van valami új, valami jobb valami szebb, és valami több.

Én azonban nem csak részleges tudást nyújtok át neked, és nem próbálok meg neked havonta valamilyen új "cuccot" eladni.


Ha elolvasod ezt a kézikönyvet, akkor MINDEN tudásomnak a birtokába fogsz jutni.

Tehát pontosan el fogod tudni érni azt amit én. Azt, hogy egészséges és tiszta bőröd legyen
.
Nem lesz szükséged arra, hogy csak még ezt, vagy azt megvásárold.....


Túl szépen hangzik mindez, hogy igaz legyen?Ennek a programnak az elkészítésében benne van az elmúlt 10 éves kutatómunkám és az ezalatt a az idő alatt elköltött több mint 1500000 (jól olvastad, több mint másfél millió) forintom amelyet könyvekre, szakértőkre, tanfolyamokra valamint önfejlesztésre költöttem.

Rengeteg meggyógyult barátom ösztönzött és kérlelt, hogy ezt a tudást osszam meg velük írásos formában is, hogy bármikor hozzáférhessenek, ha szükségük van rá.

Rengeteg motivációt és bíztatást kaptam tőlük, és ennek hatására született meg végül ez a könyv.

Elkészítése körülbelül 1 évet vett igénybe mire a mostani verzió elkészült.

Legnagyob örömömre naponta kapok vadidegen emberektől köszönő leveleket és sikertörténeteket, amelyekben leírják, hogy milyen csodás érzés újra a saját bőrüket látni.

Bár sok embernek ez semmiségnek tűnhet.

Te meg én tudjuk milyen boldogságot adhat az, ha finom puha és sima a bőröd.

Remélem, hogy pár héten belül Te is ilyen levelet fogsz nekem küldeni!


Hogy mit tehetek érted?

Megspórolhatom számodra azt a 10 évet, amibe nekem került, ennek a tömérdektelen tudásnak a meszerzése.

Számomra minden pénzt megért az, hogy végre egészséges és tiszta bőröm van, és jó lenne ha ezt az érzést, te is megtapasztalnád.Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy ha újra kéne kezdenem 10 évvel ezelőtt, hajlandó volnék-e ismét ilyen tömérdektelen mennyiségű időt rááldozni a boldogságomra, gondolkodás nélkül IGENT MONDANÉK!

Abban azonban szinte biztos vagyok, hogy neked nincs felesleges 10 éved.A könyv ára 8550 - Forint


SŐT mindezek mellé, kapsz még egy ajándékot is!Egyspeciális hanganyagot is a rendelkezésedre bocsátok.

Ez a hanganyag egyenesen a tudatalattidhoz szól és sokszorosára fogja növelni a gyógyulásod sebességét és a bőröd regenerációját!

Az ajándék audió anyag címe:


Tudom, hogy hihetetlennek tűnik, hogy ezért a plusz információért egy árva forintot sem kérek tőled, és a mai világban nem szokás semmit sem ingyen adni.

Sajnos, vagy inkább szerencsére én régimódi vagyok, és nem tartom magamat ehhez a szabályhoz. :)


Tehát most a Soha Többé Pikkelysömör™ mellé teljesen INGYENESEN odaadom számodra "Az Elme Gyógyító Ereje" című adudió anyagomat.


"Most Visszakaphatod Az Életedet, A Magabiztosságodat, És Az Önbecsülésedet!"Mindezt kilenc héten belül.

Tudom, hogy ez az kilenc hét semmiségnek tűnik, de biztos vagyok abban, hogy minden pillanatát ki fogod élvezni annak, ahogyan elmúlik a viszketés, eltűnnek a sebek és a pikkelyek.

Végül pedig megcsodálhatod újra a saját tiszta bőrödet.

Felemelő érzés lesz :)Te is tudod, hogy ennél sokkal de sokkal többet fogsz elkölteni azokra a szennyes krémekre és kenőcsökre, melyet hónapról-hónapra, újra meg újra megvásárolsz. Arról már nem is beszélve, hogy a vényre felírt gyógyszerek mennyibe kerülnek!

Ne szenvedj többé egymagad, csendben a pikkelysömöröddel. Kattints rá az oldal alján található linkre, és rendeld meg a Soha Többé Pikkelysömör programot és szabadulj meg a pikkelysömörödtől!
Ez a könyv megad neked minden titkot, amire szükséged van ahhoz, hogy megszüntethesd a pikkelysömörödet akár kilenc héten belülEzek olyan információk, melyekhez máshol nem juthatsz hozzá.

Miért töltenél órákat azzal, hogy információkat hajkurászol, melyek lehet, hogy nem megbízhatóak, mikor mindent megtanulhatsz, amire szükséged van ahhoz, hogy természetes úton gyógyulj ki a pikkelsömörből?
IGEN, annyira biztos vagyok a könyvem hatékonyságában, hogy ha 9 héten belül nem tapasztalsz pozitív változást az állapotodban, visszafizetem a könyv árát számodra.

Ennek érdekében csak annyit kell tenned, hogy minden nap alkalmazod a könyvben tanultakat, és kezeléseket, valamint naponta hallgatod a hanganyagot.

A legjobb kezelés sem ér semmit, ha nem követed pontosan a benne leírtakat.
Nevem: *
Email címem: *
Telefonszámom: *
Lakcímem (Utánvétes csomag esetén szükséges):
Milyen formátumban kéred?

Elektronikus formában kérem 8550 forintért

VAGY

CD formátumban kérem 8950 forint+postaköltségért

VAGY

Nyomtatott könyv formátumban kérem 9350forint+postaköltségért*El kell mondjam, hogy 10 évi szenvedés után a te terméked volt az egyetlen orvosság, amely nagy mértékű gyógyulást hozott. Éveken át alkalmaztam mindenféle krémet, a különböző immungyengítő szteroidokról már nem is beszélve, amik teljesen felborították a vérképemet. A koleszterin szintem az egekbe szökött, és gakorlatilag egy hétköznapi nátha ledöntött a lábamról.

A könyvedet ugyan nem én vettem meg, hanem az egyik barátom ajándékozta nekem, de nagyon örülök, hogy eljutottál hozzám.

Munkásságodnak hála a pikkelysömöröm 90%-a már a múlté.

Remélem a maradék is gyorsan eltűnik.PéterCsak pár sorban meg akartam köszönni, hogy megírtad ezt a könyvet. Látszik, hogy te is átmentél ezen a rengeteg szenvedésen mint amin én is. Úgy érzem, hogy benned egy igazi barátra találtam, és nagyon hálás vagyok neked azért, hogy elolvashattam a művedet.

Neked köszönhetően újjá születtem.

Kerekes É.

Alig várom, hogy halljam a gyógyulásod történetét!

U.I.: Ne dugdosd a kezed hosszú, izzadt kesztyűkben! Bátran, magabiztossággal mutasd meg a tested. Nem számít mi okozta, mennyire súlyos vagy enyhe. A természetes pikkelysömör kúrám eredményeket fog produkálni számodra heteken belül - garantálom! Próbáld ki 2 hónapon keresztül, és győződj meg róla magad!Minden jót kívánok neked:

http://pikkelysomorsohatobbe.com/
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyulj másképp  
Címkék: immunrendszerhez, hozzáférhessenek, tökéletesítettem, megalázottságtól, pikkelysömörödet, kitüremkedéseket, meggyógyításának, pikkelysömörömet, kipikkelyesednek, mellékhatásaitól, mellékhatásaként, elpikkelyesednek, tapasztalatukból, magabiztossággal, mellékhatásokkal, visszafordítható, meginterjúvoltam, megszabadulhatsz, szakirodalmakkal, varázstabletták, pikkelysömörhöz, immunrendszered, pikkelysömörből, gyógyszergyártó, táplálkozásodon, pikkelysömörnek, hatékonyságában, legerőteljesebb, megalázottságot, pikkelysömörről, pikkelysömörrel, pikkelysömörtől, postaköltségért, gyógyszerészeti, sikertörténetet, pikkelsömörödet, nevem Csányi, pikkelysömörtől szenvedtem, azzal járó, pikkelysömör tüneteit, őrjítő viszketést, izzadás során, viszketés egyre, gyógyíthatatlan betegség, teljes gyógyuláshoz, régi zárkózott, csomó büdös, problémát csak, piacon fellelhető, esős éjszakán, viszketés csökkenjen, könyvedben foglaltakat, Egész Életedre Szóló, Pikkelysömör Mentes Bőr Titka, Professzorok Azt Mondták, Életem Végéig Pikkelysömörben Fogok Szenvedni, Mindezek Ellenére Kilenc Hét Alatt Meggyógyultam, Megmutatom Neked, Kedves Pikkelysömörben Szenvedő Barátom, Csányi Csenge, Sárkány Hölgy, Ferenc Szigetszentmiklós, Hogyan Lepleztem Le, Pikkelysömör Titokban Tartott Okát, Amelyről Soha Senki Nem Fog Neked Beszélni, Hogy Meg Fogom Találni Pikkelysömör Valódi Okát, Kigyógyítom Magamat Ebből Betegségből, TÖBB EZER, Egyre Jobban Beláttam Kuliszák Mögé, Hogy Miért Hatástalan Legtöbb Pikkelysömör Elleni Kezelés, Összhangban Kell Működnöd Tested Természetes Védelmi Rendszerével Úgy, Hogy Természetes, Látod El Annak Érdekében, Hogy Képes Legyen Felvenni Küzdelmet Ez Ellen Az Immunrendszerhez Kapcsolódó Betegség Ellen, Trencséni, Tamás Budapest, Vényre Felírt Pikkelysömör-, Pikkelysömör Alapvető Oka NEM Bőrbetegség, Gyógyulásod Már Ma Elkezdődhet, Orvos Vagy Bőrgyógyász Azt Mondja, Soha Többé Pikkelysömör, Pikkelysömör Összes Főbb Okát Is Kezelésbe Veszi, Hogy Mit Találhatsz Meg Soha Többé Pikkelysömör Című Könyvben Ha Még Ma Megrendeled, Soha Többé Pikkelysömör™, IGENT MONDANÉK, Elme Gyógyító Ereje, Most Visszakaphatod Az Életedet, Kerekes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
06.21. 14:25 EMNP: szerzett jogokat veszélyeztet a román közigazgatási törvénykönyv terv...
06.21. 14:24 RMDSZ: újabb anyanyelvhasználati rendelkezésekkel egészítették ki az új rom...
06.21. 14:24 Mintegy 10 fokos lehűlés várható a hétvégén
06.21. 14:24 Elkezdődik a 2019-es költségvetés és az adóváltoztatások tárgyalása
06.21. 14:24 A fost suspendată funcţionarea Pharmafarm S.A., filială a companiei maghiar...
06.21. 14:14 Tojásszövetség: veszélyes lehet a külföldi tojás
06.21. 14:06 Gulyás: az ország szuverenitását és biztonságát garantálja az alaptörvény-m...
06.21. 14:05 Múzeumok éjszakája - Ritkán látható Munkácsy-festményt mutatnak be a szeged...
06.21. 14:05 Gulyás: tovább folytatódik az adócsökkentés
06.21. 13:55 Vívó Eb - Négy között a férfi kardcsapat
Tudjátok ?
Anyám miért csinálja ezt?
Mit jelenthet egy kilátón az, hogy MR.F?
Találd ki a hiányzó 3 szót?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Melyik város neve van elrejtve ezen a képen?
még több kérdés
Blog Címkék
Úgy imádkoztam  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Piarista iskola a Határőr utcá...  Szeretlek...  gondolat...  Idézetek minden npra  Szeretem a könyvet..  Egy esős nap  Jó néha a sötétben..  A nap idézete...  Jó éjt  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Aranyosi Ervin: Birkabeszéd  Kettesben a világgal  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Június 19.  Északi rózsák  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Fa képe a patak tükrében  Eperleves habgaluskával  Gothama - Krisztus  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Visszfény  A nap idézete...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Ha majd  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Isten ajándéka  Te vagy, ki nekem rendeltetett...  Dáliák  Kedd  Mai képeslapom  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Mediterrán lecsó II.  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Az idő becses ajándék..  Jó reggelt kívánok!  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Nyiraty Gábor - Minden regge...  Álom haláláig  Szeretet  Egészségben eltöltendő hetet!  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Ez mind csoki  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Ha fáj miért szeretünk...  Visszfény  Szép gondolatok...  Az idő becses ajándék..  Szabó Balázs: Angyali reggel  Pajkos hajnal  Dévényi Erika  Az igazoló könny  Dévényi Erika  Csöndes nap  szulinap  Föltámadt perc  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  A nap idézete...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Kegyelem  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Rakott cukkini  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Vannak dolgok..  Ne hajszolj soha ...  Kedd  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Vigyázd szívem...  Isten Lelke  Ha merünk önmagunk lenni..  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  És újra életnagyságban :-)  Csöndes nap  Nő kalapban  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Isten Lelke  Az érzések..  Szeretem a könyvet..  Isten ajándéka  Dutka Ákos - Az élet kútja  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Jó reggelt!Legyen szép a napod...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Szép gondolatok...  Így történt...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Gyávaság  Kettesben a világgal  Föltámadt perc 
Bejegyzés Címkék
nevem Csányi, pikkelysömörtől szenvedtem, azzal járó, pikkelysömör tüneteit, őrjítő viszketést, izzadás során, viszketés egyre, gyógyíthatatlan betegség, teljes gyógyuláshoz, régi zárkózott, csomó büdös, problémát csak, piacon fellelhető, esős éjszakán, viszketés csökkenjen, könyvedben foglaltakat, kezeim közé, kapcsolatot kórházakkal, témával kapcsolatban, könyvtáram hamarosan, pikkelysömör kezelésével, szörnyű kórt, tudományos tények, könyvből származó, interjúk mind, legőrültebb dolgokat, halfeldolgozó üzemben, kipróbált módszerek, pikkelysömör valódi, életemnek olyan, életem hátralevő, egyik barátom, alternatív gyógyászattal, nagyon fontos, irritációk kezdtek, saját VALÓDI, pikkelysömör meggyógyításának, pikkelysömör fogságából, gyógyulásom útját, alábbiakban szeretnék, könyved óriási, oldaladra tévedtem, nagy semmit, működő képes, könyököm szőrnyű, munkatársaim megbélyegzéseitől, fehér pikkelyek, original bőröm, kígyóhoz hasonlított, maga szarkasztikus, kezdődő psoriasisom, ronda foltjaimnak, felszínes problémákat, pikkelysömör alapvető, adott kenőcs, tünetek ismét, gyógyszeripari vállalatok, immunrendszeri betegség, immunitásod hatékonyságát, pikkelysömör gyógyulásával, olyan LÁTHATÓ, leggyakoribb előfordulási, hajas fejbőr, alhasi tájokokon, foltos pikkelysömör, ágyéki területeken, gyakori súrlódás, túlsúlyos embereknél, pikkelysömörnek ennél, változatánál hólyagok, igazi profi, útmutatásaid négy, saját bőrszínemből, fenti problémákat, felépülési folyamat, pikkelysömörről tudni, pikkelysömör okozta, szervezetnek gyorsan, egyik legerőteljesebb, bőrben valamint, csúnya sebhelyesedés, pikkelysömör kialakulásának, egyik legerősebb, célre fejlesztettek, beleidet ennek, testedben lerakódó, boltban ugyan, legnagyobb hibát, pikkelysömörben szenvedő, szervezetedet abban, viszkető pikkelyes, különleges stratégiák, maradandó hegesedést, legtöbb esetben, hatékony étrenddel, alvás ciklusodat, könyvben találsz, háztartásokban gyakoran, szervezeted regenerációs, betegséged súlyosságát, éjszaka megszűnteti, , ,
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 147 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 965
  • e Év: 14722
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.