Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Arkangyalok és kristályok
  2012-10-20 20:17:27, szombat
 
  Link..




Bőség rituálé

"Kinyujtod kezed, s kérsz megértést,szeretetet,békét és bőséget.S hiszed-e hogy megkapod? Teszed-e a fényt tenyered közepébe, mellyel hirdeted pecséted szentségét? S ha megkapod mit kértél,észreveszed-e? Vagy folyamatosan pereg ajkadról az üres szó, mely kimondott ige is lehetne?
Csak nézzél bele lelkedbe, kérő kezedbe. Ha hited nincs fényedtől távol rájössz, hogy kérésed teljesülése már rég bent táncol.S megérted az élet szentségét, szereted Isten közelségét, békére lelsz magadban, s a bőség áradásod és ébredésed jelöli majd, nem a pénz értékét. igy leszel az elemek urává, az erők ismerőjévé saját életed tudójává. "








Három lépés a bőség felé

Gondolkoztál már azon, hogy másoknak miért megy minden olyan könnyen, míg Te néha csak küszködsz, a bőség hiánya miatt?
Mit szeretnél igazán? Pénzt, szerelmet, karriert, családot... ?!
Vagy, egyszerűen csak a boldogságot keresed?
Ahhoz, hogy mindened meglegyen melyre titkon, szíved mélyén vágysz, Neked is kell tenned valamit.

Először is keress Önmagadban/ Önmagadon bár mit, ami jó érzéssel tölt el.
Lehet ez a hajad, a szemeid, a tudásod, a főzési tudományod, az ízlésed, vagy akár a szép lábaid. A lényeg, hogy ha rá gondolsz kellemes és megnyugtató érzés járjon át általa.

Ha megtalálod önmagadban ezt a tulajdonságot, akkor ennek segítségével akár milyen hihetetlen is de bevonzhatod mind azt a sok csodát, amelyet szeretnél megélni.

Ez segít abban is, hogy Önmagadat jobban elfogadd olyannak amilyen éppen vagy. És persze nyílt titok, hogy ha valaki önmagát elfogadja akkor hatalmas önbizalomra tesz szert.
Gondolj csak bele, hogy a szomszédod is jól érzi magát az új kocsijában, és ez meg is látszik a viselkedésén. Önbizalommal teli, mert tudja, hogy megérdemli azt amije van. Azok az emberek pedig, akik félelemben élnek, mert esetleg elveszthetik vagyonukat, vagy szerettüket azok el is vesztik ezeket az egyébként természetesen minden ember számára járó javakat. Ettől pedig önbizalmuk egyre csak csökken.

Tehát semmi más teendőd nincs, mint önbizalmadat növelni. Mert amikor önbizalommal teli vagy akkor engeded a bőséget is áramolni önmagadhoz, hiszen elégedettség érzése járja át minden porcikádat.

Ha az elő lépést megtetted, vagyis megtaláltad azt a remek tulajdonságodat, ami ha rágondolsz a legnagyobb boldogsággal tölt el, és második lépésként érzed magadban az önbizalom érzését ha erre gondolsz, akkor már csak a harmadik lépés van hátra.

A harmadik lépés pedig az, hogy minél többször gondolj erre a jó tulajdonságodra. Használd ezt úgy, mint egy gyerek mikor vigasztalja magát egy kis csokival. Vagyis ha rossz kedved van, vagy éppen arra gondolsz, hogy már megint híztam, vagy kevés a pénzem, akkor gondolj ismét arra, a kiválasztott jó tulajdonságodra mely a legjobban emeli rezgéseidet. Ha ugyanis a gondolataidat meg tudod változtatni, vagyis magasabb rezgésű gondolatokat választasz, akkor az életedben is magasabb rezgésű dolgokat vonzasz be.

Így hamarosan sokkal kellemesebb életet tudsz önmagad számára biztosítani, és egyre jobb érzés tölt majd el, ha bőségre gondolsz. Hiszen rájössz, hogy Te magad tudod megteremteni azt, amire vágysz. ;)

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Címkék: tulajdonságodat, tulajdonságodra, tulajdonságot, gondolataidat, természetesen, gondolkoztál, önbizalommal, gondolatokat, elveszthetik, kiválasztott, megteremteni, segítségével, elégedettség, önbizalmadat, folyamatosan, boldogsággal, viselkedésén, változtatni, észreveszed, rezgéseidet, szerettüket, vigasztalja, megnyugtató, biztosítani, teljesülése, boldogságot, megtaláltad, kellemesebb, önbizalomra, bevonzhatod, legnagyobb, porcikádat, közelségét, önmagadhoz, rágondolsz, félelemben, fényt tenyered, élet szentségét, bőség áradásod, pénz értékét, elemek urává, erők ismerőjévé, bőség felé, bőség hiánya, boldogságot keresed, főzési tudományod, szép lábaid, emberek pedig, egyébként természetesen, remek tulajdonságodat, legnagyobb boldogsággal, önbizalom érzését,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Szép napot kívánok  A másik dolog,  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Gonosz démon-álarc  Adakozás  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Hiányzik  Alázat  Png nő  Még csak most kezdődik a nap  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  A sors  Rátalálsz  Alázat  Akarat  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Kövesd a cowboyt!  Gonosz démon-álarc  Nagyi telefonál  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó éjszakát  Hiányzik  Akarat  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tavaszi kép  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Reggel van  s immár én is felragyogva, ért...  Kaffka_Margit  A sors  Facebookon kaptam  Erdőn  Reggel van  Erdőn  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Fehér virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Őrizkednünk kell... 
Bejegyzés Címkék
fényt tenyered, élet szentségét, bőség áradásod, pénz értékét, elemek urává, erők ismerőjévé, bőség felé, bőség hiánya, boldogságot keresed, főzési tudományod, szép lábaid, emberek pedig, egyébként természetesen, remek tulajdonságodat, legnagyobb boldogsággal, önbizalom érzését, harmadik lépés, gyerek mikor, legjobban emeli, tulajdonságodat, tulajdonságodra, tulajdonságot, gondolataidat, természetesen, gondolkoztál, önbizalommal, gondolatokat, elveszthetik, kiválasztott, megteremteni, segítségével, elégedettség, önbizalmadat, folyamatosan, boldogsággal, viselkedésén, változtatni, észreveszed, rezgéseidet, szerettüket, vigasztalja, megnyugtató, biztosítani, teljesülése, boldogságot, megtaláltad, kellemesebb, önbizalomra, bevonzhatod, legnagyobb, porcikádat, közelségét, önmagadhoz, rágondolsz, félelemben, megtalálod, önmagadban, tudományod, egyszerűen, hihetetlen, szomszédod, vagyonukat, megérdemli, ismerőjévé, kocsijában, önbizalmuk, szentségét, választasz, szeretetet, önmagadat, szeretnél, meglegyen, küszködsz, legjobban, elfogadja, önbizalom, egyébként, életedben, ébredésed, megértést, hamarosan, fényedtől, önmagadon, kinyujtod, szerelmet, lépésként, kimondott, megtetted, magasabb, közepébe, megkapod, mindened, gondolsz, tudójává, érzéssel, családot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 165
  • e Hét: 774
  • e Hónap: 9444
  • e Év: 65377
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.