Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyító kövek
  2012-11-19 01:14:35, hétfő
 
   
 
Sokan nem is gondolnánk, hogy azoknak a kis magatehetetlen köveknek , melyeket nap mint nap egyszerűen csak odébb rúgunk, vagy kacsázunk velük a parki tóban, ennél jelentősen nagyobb szereppel bírnak és állandó jelenlétük folyamatos hatással van az őket körülvevő minden lényre, így a mi életünkre is.


Mérhetetlen alázatosságukról tesz tanúbizonyságot a tény, hogy ezt a tudást, melyet minden részecskéjükben magukban hordanak, önzetlenül adják át számunkra újból és újból.
Az Ember gyakorlatilag tudatára ébredésének hajnala óta használja ezeket a köveket önmaga gyógyítására, amit ők a szabad akarat törvényét tiszteletben tartva pont oly mértékben adnak tovább, amennyire mi azt szeretnénk. Egy másik dimenzió gyermekei ők, kik végtelen szeretettel szeretve vannak itt értünk. Nincs kezük, és lábuk mégis elmennek ahhoz az emberhez, akihez tartoznak, akinek szüksége van rájuk. Ha megbecsüljük Őket, ha kommunikálunk velük, ha szeretjük Őket, akkor segítenek nekünk helyreállítani önbecsülésünk, önértékelésünk. Gyöngéden kiigazítják az általunk eltorzított energiánkat a sajátjuk mintájára, hiszen az övéké tökéletes és megbonthatatlan.

Elme és tudattisztítók és kitágítják felfogóképességünket. A felismerések, a rádöbbenések katalizátorai Ők, segítségükkel rádöbbenünk, mi miért történik velünk. Partnerek a változásban is, mert ha végre változtatni akarunk dolgainkon, megadják hozzá a bátorság erejét, és segítenek megtenni az első lépést ezen, változás útján. Erőt adnak és támogatnak a változás folyamatában, ha kérdezünk, kitisztítják a válasz csatornáit, hogy biztosan meghalljuk, megkapjuk azt.

Akár fel is áldozzák magukat értünk, hiszen sokszor törnek el csupán azért, hogy megóvjanak bennünket, valamilyen negatív energiától, betegségtől, balesettől. Ilyenkor adjuk meg neki a végtisztességet és adjuk vissza Földanyának, temessük el Őket, mert ennyit mindenképpen megérdemelnek. Társas lények, szeretnek többedmagukkal együtt lenni, így ha egy emberhez eljut egy kő, rövidesen követi a többi. Mindig a kő választja ki az embert, mert Ők tökéletesen alkalmazzák a vonzás törvényét és mindig tökéletesen illeszkednek a miénkbe. Egyetlen céllal vannak itt, hogy átadják nekünk a kulcsot az Önmegismerés kapujához, mely mögött végre Önmagunkra ébredhetünk és felismerhessük az egyetlen igazságot: - hogy Istenek vagyunk!

A kövekkel való gyógyításról már 5000 évvel ezelőttről is vannak feljegyzések. Nálunk egyre elterjedtebb ősi indiai Ajurvéda gyógyászat is ajánl köveket betegségek esetében a test és lélek harmonizálására.

Sokan ismerik pld. a Hematit (vérkő) vérzéscsillapító hatását.
Mint sokan tudjuk, minden jegy szülöttének megvan a maga születési köve. Ezek a születési kövek többfélék lehetnek, előfordul, hogy egy fajta kő több csillagjegy mellé is van rendelve.
Amikor a születési időnknek megfelelő kő a szívünknek is kedves, szívesen viseljük, akkor ez a kő számunkra szerencsekő Amikor valaki ösztönösen ráérez egy kő vonzására, és kiválasztja azt, rendszerint az is bebizonyosodik, hogy annak a gyógyító hatása éppen az ő fizikai vagy lelki bajára lesz megoldás.

Előfordul, hogy valaki azt mondja, nem hisz ezekben a gyógyhatásokban, ugyanakkor kiválasztja a neki megtetsző követ. Ilyenkor mondják azt, hogy a kő máris dolgozott, hiszen a lélekre gyakorolt hatását bizonyította. Amikor jó érzéssel nézünk és kezünkbe fogunk valamit, gondolataink pozitívvá válnak, innen már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a gyógyulási folyamat.


AMETISZT
Ibolyaszínű kő. Görög eredetű szó, jelentése: nem részeg.
Erősíti a férfierőt. Ödéma ellen, fejfájás, bőrbetegségek gyógyítójaként használják. Alvászavarokat gyógyít, elűzi a félelmet és a haragot. A meditációt segíti. Véd a varázslattól, szerencsét hoz. Amulettnek számít az ittasság ellen. Segít az álomfejtésben, jövendő mondásban.


AVENTURIN
Színe csillogó zöld vagy aranybarna.
Bőrbetegségekre hat a gyógyító ereje. Erősíti a hajat, a hajhagymákat. Függetlenné, szabaddá tesz, megerősíti a szerelmi érzéseket. Elősegíti a meglepetéseket, a szerencsét.


CITRIN
Színe sárga, de világossárgától az aranybarnáig változhat. Húgyhólyag, hasnyálmirigy, vese, cukorbetegség gyógyszere. Jó hatással van a gerincbántalmakra. Önbizalmat ad. Gyógyítja a melankóliát és a depressziót. Tisztít - testileg és lelkileg egyaránt. Elősegíti az érzelmek uralását.

FÜSTKVARC
Füstszürke, a barnától a feketéig változhat a színe.
Gyógyítja a kötőszöveteket, a hasnyálmirigyet, a szívet és a vesét. A depresszió és a skizofrénia kiváló ellenszere, ellazít. Idegi kiegyensúlyozó hatása van, segíti az öntudatot.


HEGYIKRISTÁLY
Színtelen, átlátszó, tiszta kő.
Kiütéseket, vérzéseket csillapít. Serkenti a bélműködést, védi az agyat, szabályozza a hormonzavarokat. Kapcsolatba hoz az igazi bölcsességgel, a hit erejével. Harmonizálja az alvást, segíti az energiák áramlását. Az akarat, az erő köve. Igazi energia-átvivő, fényt adó kő.


HEMATIT
Színe fekete, sötétszürke, barnásvörös. A vér tisztítója. Kiegyenlíti a vérnyomást, megszünteti a vérzéseket. Cselekvésre ösztökél, tetterővel tölt fel. Edzi az akaraterőt. A fáraók szent köve volt. Szerencsét hoz, bölcsességre való képességet ad.


JADE
Zöld, zöldesfehér, sárga, vörös színű, gyakran foltos.
Vesepanaszok, alvászavarok gyógyítója. Segít a szem, a szív, az anyagcsere betegségein. Önbizalmat, kreativitást kölcsönöz. Viselőjének bátorságot ajándékoz, képessé teszi a szeretetre. Igazi boldogságkő. Az öt fő erény jelképe, ez pedig: az igazságosság, bátorság, bölcsesség, szerénység, irgalmasság.


KALCEDON
Színe kékes, szürkésfehér.
Erősíti a szívet és a vérkeringést. Szabályozza az anyagcserét, javítja a látást. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatása van. Segít legyőzni a haragot, az agressziót, fejleszti a beszédkészséget. Az ókorban búskomorság ellen talizmánként használták.


KARNEOL
Színe a hússzínűtől a barnásvörösig terjed.
Csillapítja a görcsöket, a reumás panaszokat, az idegfájdalmakat. Bátorságot, erőt, kitartást ad, elűzi a rémálmokat. Az ókorban vérzéscsillapítóként használták. A teremtő erő köve.


MACSKASZEM
Színe lehet fehér, szürke, zöld, sárga, barna.
A szembetegségek gyógyszere. Segít az asztmán és a bélgörcsökön. Segíti a tisztánlátást. Foszforeszkáló hatása miatt az újjászületés szimbóluma.


MOHAACHÁT
Színtelen kő zöld berakásokkal.
Allergia, emésztési zavarok, keringési problémák ellenszere. Biztonságot, önbizalmat ad, segít az igazi szépség megtalálásában. Megtanít a természeti törvények tiszteletére. A természet energiájával töltött.


OBSZIDIÁN
Fekete, pöttyös, szivárványos.
Baktériumölő, a gyomorfekély és a vérszegénység gyógyítója. Védelmet biztosít, segít legyőzni a félelemérzést. Erősíti az akaratot. A szivárványos obszidián segíti a meditációt. A hópehely obszidián nyíltságra, egyenességre késztet. Bárhová elhelyezhetjük, ahol tárgyalások folynak.


RÓZSAKVARC
Erőteljes rózsaszín.
Inspirálja a művészi tevékenységet. Felélénkíti az alkotókészséget. Segíti a kreativitást. Begyógyítja az érzelmi sérüléseket, belső békét segít teremteni. A szépséggel szembeni fogékonyságra tanít. Energiát ad fizikai megterhelések esetén. Igazi energiakő. Nyakban, karkötőnek viselve, íróasztalon, munkaterületen tartva fokozza a kreativitást.


RUTILKVARC
Arany, ezüst csillogású, átlátszó, áttetsző kő. Benne tisztán láthatók az ezüstös "nyilak", ill. tűk.
Általános erősítő. Védi az immunrendszert, segít a hosszú élet elérésében. Megvéd az idegi kimerültségtől. Depresszió, lehangoltság gyógyítója. A kőben jól kivehetők "Ámor nyilai". Ha rossz partnert találtunk, a nyilak színtelenné válnak, de ha illik hozzánk a választottunk, egyre fényesebben csillognak.


SÓLYOMSZEM
Selyemfényű, kékesszürke, kékeszöld színű, ill. színváltó kő.
Segít a képzelt betegségek, a hipochondria legyőzésében. Segít az önismeret kifejlesztésében. A harmadik szem fejlődését segíti, azt is látjuk, ami a bensőben van. A kritikai érzék fejlesztője, segít átlátni a zavaros dolgokat. Segíti az emberismeret fejlesztését. Erősíti a jellemet. Az emberi kapcsolatokat segíti, tehát ismerkedésnél, új munkatársak felvételénél szem előtt a helye.


SZODALIT
Indigókék ásvány - fehér, szürke foltokkal.
A növekedésben lévő gyermekek figyelmét erősíti. Véd a ragályos betegségek ellen. Egyensúlyt teremt a lelkünkben, segít fajsúlyozni a problémákat. Oldja a szorongásokat és a félelmeket. Az ókori görögöknél a művészet köveként tartották számon. Földdel energetizálhatjuk. Bonyolult feladatok megoldása esetén szem előtt a helye, mert segít a szétszórtság legyőzésében.


TIGRISSZEM
Színe aranysárga, aranybarna, és hosszában csíkos hatást kelt.
Az asztma és a vesebántalmak gyógyszere. Baktériumölő, erősíti a csontozatot és a látást. Fejleszti a koncentrációs készséget. Kabalakő, szerencsehozó jelkép. Tisztítja a gondolatainkat, segít hibáink felismerésében.


VÖRÖS JÁSPIS
Epilepszia, hólyag, gyomor, tüdő, máj, epe gyógyítója. Segít feloldani az émelygést, méregtelenít. Erősíti az akaratot és a tájékozódó készséget. A nők védelmezője. Véd a negatív sugárzásoktól, összeköt a föld elemi erőivel.

Forr: Horváth Mária
Kép: internet


Link...
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Feng Shui  
Címkék: alázatosságukról, vérzéscsillapító, kifejlesztésében, alkotókészséget, megbonthatatlan, részecskéjükben, beszédkészséget, hormonzavarokat, idegfájdalmakat, harmonizálására, gyógyhatásokban, bőrbetegségekre, tanúbizonyságot, végtisztességet, világossárgától, hasnyálmirigyet, bebizonyosodik, kiegyensúlyozó, alvászavarokat, gyógyítójaként, szembetegségek, foszforeszkáló, megtalálásában, helyreállítani, felismerhessük, gondolatainkat, önértékelésünk, tudattisztítók, meglepetéseket, munkaterületen, felismerésében, többedmagukkal, immunrendszert, magatehetetlen, kötőszöveteket, kimerültségtől, parki tóban, őket körülvevő, köveket önmaga, szabad akarat, másik dimenzió, általunk eltorzított, sajátjuk mintájára, övéké tökéletes, rádöbbenések katalizátorai, bátorság erejét, első lépést, változás folyamatában, válasz csatornáit, emberhez eljut, vonzás törvényét, egyetlen igazságot, VÖRÖS JÁSPIS, Horváth Mária,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.29. 16:32 Párizs 2024 - Estanguet: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
03.29. 16:02 Gázolás miatt kerülővel közlekednek a vonatok Budapest és Pécs között
03.29. 15:51 Elhunyt az Atlético Madrid legendája
03.29. 15:41 Jelentős lehűlésre kell készülni
03.29. 15:21 Ötmillió forintnyi vágott dohányt találtak két járműben a vállaji határátke...
03.29. 14:32 Koronavírus - Romániában először ugrott 300 fölé az egy nap alatt regisztrá...
03.29. 14:31 Koronavírus - Dömötör Csaba: a kormány telefonon is tájékoztat a kijárási k...
03.29. 13:42 Bragmayer Zsanett: egy év múlva sokkal jobb formában leszek
03.29. 13:42 Koronavírus - Bővülő virtuális kiállítások, kulturális programok Debrecenbe...
03.29. 13:42 Koronavírus - Országos tisztifőorvos: sok új fertőzött várható Magyarország...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kedves elégedetlenek és hiszti...  Facebookon kaptam  Kopogtatsz az ajtón  A látszat csal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Szép estét  Kislány cicával  Naplemente  Vihogó zebrák  4. nagyböjti hét szombat  Kellemes délutánt  Tavaszi csokor kalappal  Szentírás üzenete - 2020. márc...  Tulipánok  A.J. Christian idézet  Keresztút és szentmise nagyböj...  Világméretű közös ima 03.27  Útravaló – 2020. március...  Facebookon kaptam  A virágok szavak nélkül beszél...  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Png virág  Vigyázzatok magatokra ! .........  Facebookon kaptam  Egy dunántúli mandulafáról  Szentírás üzenete - 2020. márc...  Naplemente  Kellemes délutánt  Van úgy, hogy  Szép estét  Képes üzenet !  Facebookon kaptam  4. nagyböjti hét szombat  A nap gondolata  Látogatóimnak, szeretettel.......  A boldogság a szív mosolya.......  A tavasz a kedvenc évszakom  Tavaszi kép  Kislány cicával  Kellemes délutánt  Tavasz  Facebookon kaptam  Png csokor  Piros rózsa  Szép estét  Nő tulipán csokorral  Orchidea  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van úgy, hogy  Facebookon kaptam  Csak , mert nem mondunk ki dol...  Szép francia kép  Gondolatok nagyböjt 5. vasárna...  Imádkozzunk Hazánkért  Vásárlási korlátozás  Facebookon kaptam  KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSRÓL márc28...  Aranyosi Ervin: Együtt itthon  Imádkozzunk Hazánkért  Png rózsa csokor  Orchidea  Harmónia......  Szép délutánt!  Kellemes kávézást......  Átgázolt rajtunk - Kétszázkile...  A virágok szavak nélkül beszél...  Facebookon kaptam  Otthonról végezhető keresztúti...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Facebookon kaptam  Ha kint hideg a reggel, és söt...  Facebookon kaptam  Naplemente  Tavi rózsa  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Óraátállítás.....  Posertube  Piros rózsa  Lélekgyöngy.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívemben ott lapul a békesség  A nap gondolata  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erre vártam  Légy türelmes . . .  Világméretű közös ima 03.27  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
parki tóban, őket körülvevő, köveket önmaga, szabad akarat, másik dimenzió, általunk eltorzított, sajátjuk mintájára, övéké tökéletes, rádöbbenések katalizátorai, bátorság erejét, első lépést, változás folyamatában, válasz csatornáit, emberhez eljut, vonzás törvényét, egyetlen igazságot, kövekkel való, maga születési, születési kövek, születési időnknek, gyógyító hatása, neki megtetsző, lélekre gyakorolt, gyógyulási folyamat, meditációt segíti, ittasság ellen, gyógyító ereje, szerelmi érzéseket, aranybarnáig változhat, érzelmek uralását, feketéig változhat, skizofrénia kiváló, igazi bölcsességgel, energiák áramlását, fáraók szent, anyagcsere betegségein, ókorban búskomorság, barnásvörösig terjed, reumás panaszokat, szembetegségek gyógyszere, újjászületés szimbóluma, igazi szépség, természeti törvények, természet energiájával, vérszegénység gyógyítója, szivárványos obszidián, hópehely obszidián, művészi tevékenységet, érzelmi sérüléseket, szépséggel szembeni, hosszú élet, idegi kimerültségtől, nyilak színtelenné, képzelt betegségek, hipochondria legyőzésében, önismeret kifejlesztésében, harmadik szem, kritikai érzék, zavaros dolgokat, emberismeret fejlesztését, emberi kapcsolatokat, növekedésben lévő, ragályos betegségek, ókori görögöknél, művészet köveként, szétszórtság legyőzésében, vesebántalmak gyógyszere, koncentrációs készséget, tájékozódó készséget, negatív sugárzásoktól, föld elemi, alázatosságukról, vérzéscsillapító, kifejlesztésében, alkotókészséget, megbonthatatlan, részecskéjükben, beszédkészséget, hormonzavarokat, idegfájdalmakat, harmonizálására, gyógyhatásokban, bőrbetegségekre, tanúbizonyságot, végtisztességet, világossárgától, hasnyálmirigyet, bebizonyosodik, kiegyensúlyozó, alvászavarokat, gyógyítójaként, szembetegségek, foszforeszkáló, megtalálásában, helyreállítani, felismerhessük, gondolatainkat, önértékelésünk, tudattisztítók, meglepetéseket, , ,
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 26949 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 370
  • e Hónap: 22204
  • e Év: 90251
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.