Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bőség - gazdagság
  2013-10-23 13:23:55, szerda
 
   
 

Mindaz, ami vagyunk, annak az eredménye, amit gondolunk.

-Gautama Buddha-

Bőségérzet nélkül NINCS bőségvonzás, ezért kipróbáltuk Dr Joseph Murphy , bőségre hangolódás receptjét, és AZONNAL BEJÖTT, TÖBBÜNKNEK IS: "Bárkivel találkozol napközben, áldd meg őt gondolatban: "Isten bőségesen ellát Téged minden jóval!Boldogulásod még a legszebb álmaidat is felülmúlja!!"
Jólét vonzó ajánlott ima Dr.J. M-től: "Isten gazdagít engem minden területen, ahogyan másokat is. Minden embernek, akivel találkozom, Isten gazdagságát kívánom, most és az elkövetkezőkben egyaránt."

Dr Richard Bartlett A csodák fizikája című könyvéből: "A hitrendszered által megszűrt érzékelésed hozza létre a tapasztalást!", "Nem jöhet létre a világban semmilyen nagy változás, addig, amíg nem történik meg az egyén szintjén a változás." Richard, Te is a MI tiszteletbeli napocskánk vagy! Köszönjük! ☼

Tudatában kell lennünk, az igazságnak, hogy én egy határtalan erős, mindent megelevenítő, mindig szabad szellem vagyok Szellemem testemben tökéletes alkat, sugárzó egészség, fiatalos erő, lélekben mint harmónia és összhang, ÉN-emben mint az örök LÉT nyilatkoztatja ki önmagát. (Selvarajan Yesudian)
-------------------------
------------------------------------------------
A gazdagság megszerzésének vannak apróbb titkai, ezeket a titkokat fogom megosztani olvasóimmal:

A bőség több mint pénz. A bőség az az energia, amely az élet egyetemes forrásából áramlik hozzánk szellemi és anyagi gyarapodás formájában. A bőség szeretet és bölcsesség, tehetség és erény, pénz és anyagi javak - minden, ami életcélunk beteljesítéséhez kell.

1. Soha ne torlaszold el energiád áramlásának útját!

Maga a pénz birtoklása nem tesz egy embert sem jobbá vagy rosszabbá. Egyáltalán nem. A pénz felelősség. Ha sok pénzed van - vagy ha csak kevés is -, az a jólétnek egy formája, amelynek nem szabad megrekednie, mint a Holt-tengergnek. Tehát a pénznek áramolnia kell. Ezt tapasztalhatjuk az üzletembereknél is, bizonyos értelemben, amikor ismételten befektetik tőkéjüket.

2. Adj "magadból" 10%-ot!

A gazdagság másik titka, hogy "magadból" 10%-ot felajánlasz. Nincs olyan törvény ami kimondaná, hogy nem adhatsz többet, de ha kevesebbet adsz, azt hiszem, azzal megszakítod a mag fejlődését. Ezt a 10%-os adhatod olyan alapítványnak aki éppen rászorul erre a pénzre. Ha visszatartod az adakozást azzal az elvetendő mag fejlődését gátolod meg. Tehát minden bevételedből 10%-ot adakoznod kellene ahhoz, hogy az áramlás vissza tudjon fordulni újra hozzád. (Adakozhatsz: gyermekenek, felnőtt embereknek, állatoknak, a döntés a te kezedben van). A 10%-os adakozás azokra az esetekre vonatkozik, amikor már elkezdett áramolni a pénz. Egyre több bevételre teszünk szert. Amíg nincs ez meg addig adj kevesebbet. Ezt a 4. pontban részletezem.

3. Adj titokban!

Amit titokban adunk az megsokszorozódva tér majd vissza hozzánk. A mai egyházak, alapítványok egyik nagy hibája, hogy közzéteszik az adakozók névsorát a külvilág felé. Ilyenkor a szponzokok neve napvilágra kerül ez viszont nem jó. Tehát ha adakozunk akkor tegyük úgy, hogy ez csak a mi titkunk legyen, ebben a pillanatban nem az a dolgunk, hogy elismerést kapjunk, hiszen nekünk már az is elismerés ha segítettünk olyan valakin, valakiken akik rá vannak szorulva. (Ez legyen gyermek, felnőtt ember vagy állat).

4. Adj valamennyit, bármilyen keveset is!

A gazdasgság következő titka, hogy a kevésből is adj. Néhány embernek nagyon kevés pénze van, ők mégis adanak valamennyit. Ezt én is tapasztalom, ha nincs éppen sok pénzem, akkor dobok pár forintot egy éppen kiállított adakozó ládába. Adakozás után pedig mindig visszatérül, több pénz is mint amit éppen akkor adakoztam. Az adatokzóládára rá van írva, hogy éppen kinek gyűjtenek. Tehát így mindig képben tudunk lenni kinek is adtunk éppen pár forintocskát.

5. Használd fel az élettől kapott ajándékokat!

Az a lényeg, hogy használjuk fel az élettől kapott ajándékait, megsokszorozhatjuk azokat. És ennek nem feltétlenül kell pénznek lennie. A pénz csupán csak csereeszköz. Ez olyan dolgokra vonatkozik, amelyeket másokért teszel. Vagy más emberekért, pl. a szűk családodért teszel.

6. Gondolj úgy a világra mint a családodra!

Az embereket nem lehet birtokolni és azok sem birtokolhatnak téged. Minden ember szabad. Ez nem azt jelenti, hogy minden ember aki veled szembe jön adnod kell neki valamennyi pénzt, de amikor szeretettel gondolsz a családtagjaidon kívűl másokra is és még teszel is értük valamit - olyasvalakire gondolok aki semleges számodra - akkor már jó úton jársz ahhoz, hogy a pénz áramolni kezdjen feléd. A jólét egyik legnagyobb titka tehát az a képesség, amellyel elkülönítjük magunkat személyes problémánktól, és személytelenné válunk. Ez a képesség olyan mágnes, amely kicsit "Istenszerűvé" tesz bennünket.

7. Hívd segítségül FORTUNÁT!

Fortunának hatalmában áll több pénzt bocsájtani rendelkezésünkre, amikor igazán szükségünk van rá. Ha nem hiszel benne, akkor nem muszáj ezt a kis pénzcsináló mondókát elmondanod. Ha viszint hiszel benne, akkor olykor naponta 10, 15, 20 percig vagy akár fél óráig is ismételjük. (Tégy egy próbát és meglátod a pénzáramlás be fog indulni.)

Fortuna, Javak Istennője, Isten magasabb birodalmának minden bősége. Bontsd ki kincseid a Napból, és ontsd rá most mindenkire. Kinek szíve együtt dobog Isten fényével, melynek a magasságból nyert ereje. A bőség kiterjesztése mindenkire, mely a mesterek számunkra fenntartott terve. Hangold össze tudatunk veled, tágítsd ki látókörünk, hogy lássuk, a bőség mindenkinek kijár. Ki Istenre tekint, és felszól hozzá, most követeljük és megparancsoljuk. Isten kezéből a manna bőségét, hogy mint ahogy lent, úgy fönt is most Isten szeretetét fejezze ki az emberiség.

8. Őrizd meg mindig a bőséged magját, és tartsd meg a gondolataidat emelkedetteknek!

Bármennyire is nehezen megy a dolgunk, mindig törekedjünk arra, hogy egy kis dugi pénzünk legyen valahol. Amihez akkor kell nyúlni amikor teljesen lenulláztuk magunkat. Ez lehet 5.000,- vagy 10.000,-Ft. Mert ha nincs pénzünk akkor hiába megyünk barátainkhoz is, ők is azt mondják, hogy jelen pillanatban nekik sincs. Ezt a dugi pénzt természetesen akkor tegyük el, amikor egy kicsit jobban megy a szekér körülöttünk. Tehát őrizzünk meg mindig egy kis bőségtudatot és legyenek a gondolataink mindig nagyon-nagyon emelkedettek! Természetesen ez nem olyan könnyű, amikor hullámvölgybe vagyunk, egy fillér nélkül. Persze, ha nem lenne nehéz, akkor mindenki ezt tenné. Ha megtanuljuk, hogy nem engedhetünk meg mindent elúszni az utolsó fillérig, hanem megtartunk annyit, amennyi átsegít az inségesebb időszakokon.

9. "Pumpáld a kutat!"

Gondolatainknak sok köze van az anyagi gyarapodáshoz és olykor ahhoz, hogy megtörjük a mintát, költeni kell. Pár ember biztosan járt már ilyen cipőben, amikor rosszul mennek a dolgok, s mi mégis elmegyünk egy veszünk egy drágább ruhadarabot. Nos attól, hogy egy ilyen drága ruhadarabban járunk kelünk az utcán olyan lendületet kapunk, hogy a gondolataink rögtön a magasba szökik és a pénz újra áramolni kezd felénk. Ez a jó öreg "pumpás helyzet". Ki kell engednünk magunkból valamit, máskülönben mentálisan egy helyben topogunk. Ez az egész bőség titka. Mint már említettem, a jólét áramlása akkor akad meg az emberek világában, amikor nem adnak többé. Mindegy, hogy mennyi víz van a szivattyuban. Elég csak egy kevés, ha nincs, ami útját állja, megindíthatod folyását. Ezért fontos a pumpálás. Ezért engedheti meg magának egy nő, hogy vegyen egy új ruhát. Az ebből fakadó emelkedettség és a pénz elengedése megindítja a bevétel újraáramlását. Tehát meg kell értenünk, hogyan aklalmazhatjuk a bőség törvényeit. Nemcsak imával és helyes gondolkodással dolgozhatunk velük, hanem azzal is, ha belátjuk, hogy a stagnális törvény csak megakasztja a tartalék útját. Ezért van az, hogy némelyik nagy milliomos hatalmas kockázatot vállal, és sokszor sikerrel jár. Ez nem szerencse kérdése, hanem a törvény alkalmazása.

10. Értsd meg, hogy a bőség szellemi tevékenység!

A bőség nem annyira a test tevékenysége, sokkal inkább a szellemé. Sokan a gyarapodás szót inkább fizikai értelemben használják, s úgy vélik, a törvények alkalmazása által egy csomó pénz áramlik a világukba. Úgy tűnik, az emberek mindig pénzt akarnak. Bár a modern világunkban nem igen lehet pénz nélkül élni.

11. Amikor aggódás kísért, fordítsuk gondolatainkat pozitív írányba!

Sajnos a folytonos aggódásunk gátat szab a javak beáramlásának a világunkban. Az aggódás határozottan elválaszt ettől. Ilyenkor ráhangolódunk mások, hasonló módon aggódó emberekre és nem tudunk róluk leszakadni. Mágnesként kezdjük el vonzani a tudatalattinkkal a lefelé tartó utat. A bőség legnagyobb titka közé tartozik a helyes gondolkodásra való ráhangolódás azáltal, hogy helyesen gondolkodunk önmagunkról. Tanuljuk meg kifejleszteni önmagunkban azt az érzést, hogy "nem számít, mikre van szükségem, meg fogom kapni".

12. Soha ne felejtsd el minden tetted után kimondani: Köszönöm!

Mert valójában ez a bűvös, varázslatos szó fogja megváltoztatni életedet. A hála és annak kimondása szorosan kapcsolódik az anyagi javaid gyarapításához. E nélkül nincs gazdagság, nincs szerelem, nincs egészség és még sorolhatnám. (A hálakő ... fejezetben részletesen taglalom e témát)

"Az élet csak a hála által válhat gazdaggá".

-Dietrich Bonhoeffer (Lutheránus lelkész) -

http://fengsuhi.hupont.hu/


Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Címkék: beteljesítéséhez, megsokszorozódva, tudatalattinkkal, rendelkezésünkre, gondolatainknak, tapasztalhatjuk, elkövetkezőkben, üzletembereknél, emelkedetteknek, megparancsoljuk, családtagjaidon, gyarapításához, megváltoztatni, gondolkodással, adatokzóládára, személytelenné, megszerzésének, nyilatkoztatja, birtokolhatnak, aklalmazhatjuk, gondolatainkat, problémánktól, emelkedettség, kifejleszteni, természetesen, gondolkodásra, ráhangolódunk, újraáramlását, beáramlásának, gondolataidat, olyasvalakire, tiszteletbeli, hitrendszered, alapítványnak, kiterjesztése, hullámvölgybe, legszebb álmaidat, elkövetkezőkben egyaránt, csodák fizikája, hitrendszered által, világban semmilyen, egyén szintjén, határtalan erős, gazdagság megszerzésének, titkokat fogom, bőség több, élet egyetemes, bőség szeretet, pénz birtoklása, pénz felelősség, pénznek áramolnia, gazdagság másik, Joseph Murphy, AZONNAL BEJÖTT, TÖBBÜNKNEK IS, Richard Bartlett, Selvarajan Yesudian, Javak Istennője,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.22. 23:22 Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamást 90 napra felfüggesztették
01.22. 23:02 Műkorcsolya Eb - Tizedik a rövidprogramban a Scsetyinyina, Magyar páros
01.22. 22:42 Németh Krisztián nem marad az Egyesült Államokban
01.22. 22:23 Női kosárlabda EK - Tizennyolc pontos szekszárdi hátrány a nyolcaddöntőben
01.22. 22:23 Férfi kézilabda Eb - Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció
01.22. 22:23 Német kormánymegbízott: példamutató Magyarország kisebbségpolitikája
01.22. 22:22 Férfi Magyar Kupa - Elsőként a Pénzügyőr jutott döntőbe
01.22. 22:05 Vízilabda Eb - Négy között a horvátok
01.22. 21:41 Illegális bevándorlás - Bakondi: alagúton, létrán, vízen, leplombált kamion...
01.22. 21:32 Brexit - Lezárult a Brexit-megállapodás tárgyalása a brit parlamentben
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Remete Szent Antalt a háziáll...  Sárga rózsa  Csokoládé, mint vérnyomás csök...  Hatalom  Hóember  Nők szemüvegben  Olvasd  Önvádolás  Tett és kérés  Png rózsa  Új imaház  Facebookon kaptam  Csokoládé, mint vérnyomás csök...  Fázós cica  Facebookon kaptam  Kakukkos óra  Test  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Követés  Nők szemüvegben  Szükséges  Sárga rózsák  Nő téli öltözékben  Tízpontos  Mai vicc - aranyos - Skót kar...  Kellemes délutánt kívánok  Figyelő  Gyerek gügyögés  Keringő  Téli csend  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Szalagos fánk recept  Az önkéntesek  Pásztor Árpád: Hó  Fehér rózsák  Zsoltárének  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Csokor vázában  Sárga rózsa  Téli png  Facebookon kaptam  Lelkiismeret  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Étel és ital  Kételkedés  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Adomány  Valami fény kéne  Facebookon kaptam  Halló Január!  Facebookon kaptam  Nők napraforgó csokorral  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Szeretet és hit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Részeges cicák  Isten parancsa  Kutyus masnival  Nők szemüvegben  Ki volt?  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Kellemes kávézást  Szeretettel kedves Látogatókna...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Balga  "10 vitamin " A legfontosabb ...  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Téli kép  Szeretet  Vízcseppes rózsa  Olvasd  Téli png  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Naplemente  "10 vitamin " A legfontosabb ...  Halló Január!  Kellemes délutánt kívánok  Ki volt?  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Sexy nők  Balga  Mai vicc - aranyos - Skót kar...  Érdekes filmek  Téli kép  Tett és kérés  Új imaház  Követés  Csokor vázában 
Bejegyzés Címkék
legszebb álmaidat, elkövetkezőkben egyaránt, csodák fizikája, hitrendszered által, világban semmilyen, egyén szintjén, határtalan erős, gazdagság megszerzésének, titkokat fogom, bőség több, élet egyetemes, bőség szeretet, pénz birtoklása, pénz felelősség, pénznek áramolnia, gazdagság másik, 10%-os adhatod, adakozást azzal, áramlás vissza, 10%-os adakozás, esetekre vonatkozik, adakozók névsorát, külvilág felé, szponzokok neve, gazdasgság következő, éppen kiállított, élettől kapott, pénz csupán, szűk családodért, világra mint, családtagjaidon kívűl, pénz áramolni, jólét egyik, képesség olyan, magasságból nyert, bőség kiterjesztése, mesterek számunkra, bőség mindenkinek, manna bőségét, bőséged magját, gondolataidat emelkedetteknek, dugi pénzt, kicsit jobban, szekér körülöttünk, gondolataink mindig, fillér nélkül, utolsó fillérig, inségesebb időszakokon, anyagi gyarapodáshoz, drágább ruhadarabot, ilyen drága, utcán olyan, gondolataink rögtön, magasba szökik, pénz újra, helyben topogunk, egész bőség, jólét áramlása, emberek világában, ebből fakadó, pénz elengedése, bevétel újraáramlását, bőség törvényeit, stagnális törvény, tartalék útját, törvény alkalmazása, bőség szellemi, test tevékenysége, gyarapodás szót, törvények alkalmazása, csomó pénz, emberek mindig, modern világunkban, folytonos aggódásunk, javak beáramlásának, aggódás határozottan, lefelé tartó, bőség legnagyobb, helyes gondolkodásra, anyagi javaid, élet csak, hála által, beteljesítéséhez, megsokszorozódva, tudatalattinkkal, rendelkezésünkre, gondolatainknak, tapasztalhatjuk, elkövetkezőkben, üzletembereknél, emelkedetteknek, megparancsoljuk, családtagjaidon, gyarapításához, megváltoztatni, gondolkodással, adatokzóládára, személytelenné, megszerzésének, nyilatkoztatja, birtokolhatnak, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 3 db bejegyzés
Összes: 26948 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 802
  • e Hét: 8100
  • e Hónap: 31027
  • e Év: 31027
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.