Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Öregedésgátlás
  2014-07-13 05:54:33, vasárnap
 
   
 
A valódi öregedésgátlás nem a krémeket jelenti, hanem azt, hogy olyan tápanyagokat juttatsz a szervezetbe, melyek lelassítják az öregedést, segítenek a sejteknek a megújulásban, antioxidáns hatással bírnak.

Hollywoodban mindenre külön ember van, és egy-egy felkapott életmód-specialista sztárok sorát látja el tanácsokkal a szépségápolás, táplálkozás vagy éppen edzés terén. Kimberly Snyder táplálkozás-szakértő, aki remek cégére saját magának, nagyon népszerű manapság.

Nemrég kiadta könyvét, melyben a méregtelenítés fontosságáról olvashatunk, de honlapján szerencsére ingyen is megoszt néhány tippet a nagyérdeművel, mégpedig alaposan megfontolandókat.

Az oldalon elolvasható a Glowing Green Smoothie receptje is, ami nélkül állítólag manapság egy nő sincs meg Hollywoodban. A ragyogó zöld turmix valóban hatásosnak tűnik, tele van növényi aminosavakkal, antioxidánsokkal.

A sötétzöld levelek és egyéb szó szerinti zöldségek tápanyagai segítenek a méregtelenítésben is. A turmix két napig eláll a hűtőben, de le is fagyasztható.
Ragyogó zöld turmix

Hozzávalók három adaghoz:

másfél csésze jéghideg szűrt víz
6 csésze spenót
5 csésze salátalevél
2 szárzeller
1 alma
1 körte
1 banán
egy teáskanál friss citromlé
fél csésze friss korianderlevél
fél csésze petrezselyemzöld
jégkocka

A nagyobb hozzávalókat vágd össze, majd turmixold össze az egészet. Kimberly Snyder azt javasolja, hogy elsőre ne igyunk többet három decinél, de ha már hozzászokott valaki, akkor emelje az adagot fél literre.

A szakértő természetesen figyelmeztet arra, hogy csak magában ez a turmix nem hozza el a boldogságot, de ha megiszod, máris sokat tettél a szépséged és egészséged érdekében.

Forrás




12 ayurvédikus gyógynövényt mutatok be abból a sok százból, amit a testi-lelki egészség és az öregedés lassításának szolgálatában a legelterjedtebben alkalmaznak.

Amla
Az amla gyümölcs természetes C-vitaminban rendkívül gazdag, ezért segít szerveink megfiatalításában.

Gyömbér
A gyömbér antioxidánsokban bővelkedik, csökkenti a szervezetben kialakuló krónikus gyulladásokat, javítja a véráramlást a perifériák irányába.

Kurkuma
A rendkívül értékes kurkumin vegyületben gazdag kurkuma antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír.

Kínai gyömbér

A kínai gyömbér illóolajokat, gingerolt és dyarolheptanoid vegyületeket tartalmaz, melyek szintén erős antioxidánsok és az ízületi gyulladások megelőzésében, kezelésében van fontos szerepük.

Indiai tömjénfa
Ez a gyógynövény szintén jótékony hatású ízületi gyulladások esetén, a benne lévő vegyületek számos fiatalító szérum szerves részei.

Szegfűszeg
Fog és izomfájdalmak enyhítésére használják, rengeteg antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületet tartalmaz.

Szőlő
A szőlő fiatalító hatása a benne lévő proantocianidineknek és a resveratrolnak köszönhető. Ezek a vegyületek a szőlő héjában és magjában találhatók.

Rozmaring
A rozmaringban számtalan gyulladáscsökkentő és antioxidáns vegyületet tartalmaz, így fontos részét képezi a fiatalító programnak.

Édesgyökér
Az édesgyökér a benne lévő antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületek jótékony hatása mellett védi a bőrt a káros UV-sugárzástól, aktív hatóanyagai: liquiritin, glabridin, glabrol, glycyrrhetinic sav, és glycyrrhizin (csak óvatosan, mert magas vérnyomást okozhat nagyobb adagban!)

Neem
A neem fa olaja elsősorban baktérium és parazitaölő tulajdonságairól híres. Emellett segíti a sebgyógyulást, csökkenti a vércukorszintet, erős antioxidáns és a malária ellen is hatásos.

Andrographis
Korábbi kutatások azt mutatták, hogy az andrographis jelentősen lassítja a bőr öregedését.

Gránátalma
A gránátalmában lévő fontos vegyületek (punicalagins, punicalin, gallagic acid, ellagic acid) hatékonyan semlegesítik a szervezetben keletkező vagy bekerülő káros szabad gyököket.

Már ezek kombinációi is többszázezer lehetséges keveréket alkothatnak, így fogalmat alkothatunk arról, hogy egy ayurvéda doktor milyen hatalmas gyógynövény ismerettel rendelkezik (viszont soha nem operál! Ha műtétre szorul a beteg, gyakran ők küldik el a ,,nyugati" doktorhoz!).
Forrás: drtihanyi
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Címkék: tulajdonságairól, antioxidánsokkal, tulajdonságokkal, antioxidánsokban, megfontolandókat, petrezselyemzöld, vércukorszintet, dyarolheptanoid, glycyrrhetinic, méregtelenítés, öregedésgátlás, korianderlevél, resveratrolnak, sebgyógyulást, szolgálatában, megelőzésében, antioxidánsok, fontosságáról, szépségápolás, nagyérdeművel, aminosavakkal, gyulladásokat, izomfájdalmak, természetesen, gránátalmában, vegyületeket, hozzászokott, punicalagins, szervezetben, illóolajokat, fagyasztható, hollywoodban, semlegesítik, glycyrrhizin, megújulásban, andrographis, valódi öregedésgátlás, krémeket jelenti, méregtelenítés fontosságáról, oldalon elolvasható, ragyogó zöld, sötétzöld levelek, teáskanál friss, nagyobb hozzávalókat, szakértő természetesen, testi-lelki egészség, öregedés lassításának, legelterjedtebben alkalmaznak, amla gyümölcs, gyömbér antioxidánsokban, szervezetben kialakuló, perifériák irányába, Kimberly Snyder, Glowing Green Smoothie,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Png lepke  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hazára minden embernek szükség...  Lóhere  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png férfi  Csak a fogyatkozás látható  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Elköszönt  Png virág  Nem méltó hozzád  Szép estét  A másik dolog,  Bertolt Brecht -től idézet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Örülök, hogy látlak!  Még csak most kezdődik a nap  Még csak most kezdődik a nap  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Png férfi  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szívem  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Még csak most kezdődik a nap  Minden harmadik...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Png telefon  Ágai Ágnes – Csendélet  Tanuld meg ezt a versemet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Sose bánj semmit  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png virág  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
valódi öregedésgátlás, krémeket jelenti, méregtelenítés fontosságáról, oldalon elolvasható, ragyogó zöld, sötétzöld levelek, teáskanál friss, nagyobb hozzávalókat, szakértő természetesen, testi-lelki egészség, öregedés lassításának, legelterjedtebben alkalmaznak, amla gyümölcs, gyömbér antioxidánsokban, szervezetben kialakuló, perifériák irányába, rendkívül értékes, kínai gyömbér, ízületi gyulladások, gyógynövény szintén, benne lévő, szőlő fiatalító, resveratrolnak köszönhető, szőlő héjában, rozmaringban számtalan, fiatalító programnak, káros UV-sugárzástól, malária ellen, andrographis jelentősen, gránátalmában lévő, szervezetben keletkező, ayurvéda doktor, tulajdonságairól, antioxidánsokkal, tulajdonságokkal, antioxidánsokban, megfontolandókat, petrezselyemzöld, vércukorszintet, dyarolheptanoid, glycyrrhetinic, méregtelenítés, öregedésgátlás, korianderlevél, resveratrolnak, sebgyógyulást, szolgálatában, megelőzésében, antioxidánsok, fontosságáról, szépségápolás, nagyérdeművel, aminosavakkal, gyulladásokat, izomfájdalmak, természetesen, gránátalmában, vegyületeket, hozzászokott, punicalagins, szervezetben, illóolajokat, fagyasztható, hollywoodban, semlegesítik, glycyrrhizin, megújulásban, andrographis, gyógynövényt, figyelmeztet, lassításának, rozmaringban, tápanyagokat, hozzávalókat, többszázezer, olvashatunk, antioxidáns, gyulladások, véráramlást, enyhítésére, elolvasható, gyógynövény, kezelésében, szerencsére, vegyületben, salátalevél, alkalmaznak, boldogságot, ayurvédikus, lelassítják, szervezetbe, rendelkezik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 681
  • e Hét: 1290
  • e Hónap: 9960
  • e Év: 65893
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.