Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ÉRVEK a VÍZIVÁS MELLETT
  2014-09-14 21:57:07, vasárnap
 
 
AMIÉRT FONTOS A VÍZIVÁS - A VÍZ JÓTÉKONY HATÁSAI

Víz nélkül nincs élet.

Már közepes szintű vízhiány hátráltatja, illetve végül megöli a test némely funkcióját.
A víz elektromos és mágneses energiát teremt a test minden sejtjében - megadja a szükséges erőforrásokat az élethez.

A víz az összekötő anyag a sejtstruktúra építészeti rendszerében.

A víz meggátolja a DNS sérülését és a serkenti annak gyógyuló mechanizmusait - kevesebb abnormális DNS termelődik.

A víz nagyban megnöveli az immunrendszer hatékonyságát a gerincvelőben, ahol az immunrendszer és minden mechanikája kialakul - beleértve a rák elleni védekezőképességet is.

A víz a fő oldóanyag az ételek, vitaminok és ásványi anyagok számára. Segíti a táplálék kisebb darabokra bontását és a végső felszívódást.

A víz energiával látja el a táplálékot és így a táplálékrészecskék el tudják látni a testet a szükséges energiával az emésztés alatt. Ezért van az, hogy a víz nélküli ételeknek egyáltalán nincs energiaértéke a test számára.

A víz megemeli a létfontosságú tápanyagok felszívódási arányát a testben.

A víz szállít minden anyagot a testben.

A víz megemeli a vörösvérsejtek oxigénfelvevő képességét a tüdőben.

Amikor a víz megközelíti a sejtet, akkor oxigént szállít számára, majd elszállítja a visszamaradt gázokat a tüdőhöz kilégzésre.

A víz eltávolítja a toxikus salakanyagokat a test különböző részeiből és elszállítja őket a májhoz vagy a vesékhez, hogy azok megszabaduljanak tőle.

A víz a fő kenőanyag az ízületek számára és segít meggátolni az ízületi gyulladás és hátfájás kialakulását.

A vizet a csigolyák arra használják, hogy bármilyen hirtelen sokkszerű behatásnál egyfajta kispárnaként szolgáljon a gerinc sérülésének elkerülése végett.

A vízivás a legjobb hashajtó és megelőzi a szorulást.

A víz csökkenti a szívroham és az agyvérzés kockázatát.

A víz segít megelőzni az artériák elzáródását a szívben és az agyban.

A víz létfontosságú a szervezetnek, hogy fenntartsa a hűtési rendszereit (izzadás) és a melegítési rendszereit (elektromosság).

A víz látja el az agyat a teljesítményhez szükséges elektromos energiával, legfőképp a gondolkodáshoz.

A víz közvetlenül szükséges az idegek ingerületátvivő anyagainak termeléséhez.

A vízre közvetlenül szükség van az agy által termelt összes hormon termelődéséhez.

A vízivás segít megakadályozni gyerekeknél és felnőtteknél a mentális figyelemhiányt.

A vízivás megnöveli a munkavégző képességet és a koncentrációs képességet.

A víz jobb bármilyen ma létező mesterséges ,,felébresztő" italnál és semmi mellékhatása nincs.

A víz segíti a stressz, szorongás és depresszió csökkentését.

A víz visszaállítja a normális alvási ritmust.

A víz csökkenti a kimerültség érzését és fiatalos lendületet ad.

A víz simává teszi a bőrt és csökkenti az öregedés hatásait a bőrön.

A víz fényt és ragyogást ad a szemeknek.

A víz segít megakadályozni a zöldhályog kialakulást.

A víz normalizálja a vérképző rendszert a gerincvelőben - segít megelőzni a leukémia és a limfóma kialakulását.

A víz tényleg létfontosságú szerepet játszik az immunrendszer hatékonyságának növelésében, hatékony a különböző területeken lévő gyulladások és rákos sejtek leküzdésében.

A víz felhígítja a vért és segít megakadályozni a keringés során kialakuló elzáródásokat.

A vízivás csökkenti a menstruáció előtti fájdalmakat és a hőhullámokat.

A víz és a szív verése egy felhígulást és hullámokat teremt, így együtt megakadályozzák, hogy a különböző dolgok leülepedjenek a véráramban.

Az emberi testben nincs elraktározott víz, amihez nyúlhatna dehidratáció esetén. Ezért kell folyamatosan és a nap teljes időtartam alatt inni.

A dehidratáció megakadályozza a különböző szex hormonok termelődését, ezért az impotencia és a libidó hiányának első számú oka a vízhiány.

Az elegendő vízivással lehetővé tesszük, hogy képesek legyünk megkülönböztetni a szomjúságérzetet és az éhségérzetet.

Ha fogyni szeretnénk a víz a legjobb mód erre - igyál elég vizet és diéta nélkül is fogyni fogsz. Nem fogod túlenni magad, mivel sokszor, amikor éhesnek érzed magad, akkor igazából csak szomjas vagy.

A dehidratáció toxikus anyagok lerakódását okozza a szövetek közti helyen, ízületeknél, vesében, májban, az agyban és a bőrben. A víz kimossa ezeket a lerakódásokat.

A víz csökkenti a reggeli hányingert terhesség alatt.

A víz köti össze az elme és a test funkcióit. Növeli a képességet, hogy az ember ráébredjen a céljaira.

A víz segíti megelőzni a memória romlását idős korban. Csökkenti az Alzheimer-kór, sclerosis multiplex és a Parkinson-kór kialakulásának kockázatát.

A víz segít leszokni bizonyos szerekről vagy megszabadít a tőlük való való függőségtől, mint koffein, alkohol és egyes drogok.

FORRÁS: VIZMEGOLDAS.HU, CAMPAIGNFORTRUTH

 
 
0 komment , kategória:  **** Egészséges életmód**  
Címkék: megkülönböztetni, szomjúságérzetet, megszabaduljanak, campaignfortruth, teljesítményhez, ingerületátvivő, megakadályozzák, hatékonyságának, gondolkodáshoz, vörösvérsejtek, salakanyagokat, megakadályozni, megakadályozza, kialakulásának, mechanizmusait, termelődéséhez, figyelemhiányt, lerakódásokat, létfontosságú, koncentrációs, immunrendszer, energiaértéke, gerincvelőben, elzáródásokat, erőforrásokat, visszaállítja, oxigénfelvevő, sejtstruktúra, hatékonyságát, elektromosság, elraktározott, leülepedjenek, rendszerében, dehidratáció, mellékhatása, csökkentését, test némely, test minden, szükséges erőforrásokat, összekötő anyag, sejtstruktúra építészeti, serkenti annak, immunrendszer hatékonyságát, táplálék kisebb, végső felszívódást, szükséges energiával, emésztés alatt, test számára, létfontosságú tápanyagok, vörösvérsejtek oxigénfelvevő, visszamaradt gázokat, tüdőhöz kilégzésre, VÍZIVÁS MELLETT, AMIÉRT FONTOS VÍZIVÁS, JÓTÉKONY HATÁSAI,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 12  Erdei gyöngyvirág  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Ma van a magyar költészet napj...  Tanácsok egy pszichológustól  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  A sorsod  Jó nap volt  Facebookon kaptam Krisztinától  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  39 ígéret  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  IGEN így  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Az ember  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Azért kaptad  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  A sorsod  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  jó reggelt  Jó éjszakát  Szép estét  Paul David Tripp Április 15  József Attila – Keresek ...  Tavaszi este  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Vidámság  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  A sorsod  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Tanácsok egy pszichológustól  Szép estét  Tanmese  Vito Giaquinto gondolata  Robin Wight pitypang szobra  IGEN így  "Ez egy csoda"  Az ember  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Azért kaptad  Annyira tisztelem a szabadságo...  Egy tavasz  Jó nap volt  Ki akarják dobni a pajzsmirigy... 
Bejegyzés Címkék
test némely, test minden, szükséges erőforrásokat, összekötő anyag, sejtstruktúra építészeti, serkenti annak, immunrendszer hatékonyságát, táplálék kisebb, végső felszívódást, szükséges energiával, emésztés alatt, test számára, létfontosságú tápanyagok, vörösvérsejtek oxigénfelvevő, visszamaradt gázokat, tüdőhöz kilégzésre, toxikus salakanyagokat, test különböző, májhoz vagy, ízületek számára, ízületi gyulladás, csigolyák arra, gerinc sérülésének, legjobb hashajtó, agyvérzés kockázatát, artériák elzáródását, hűtési rendszereit, melegítési rendszereit, teljesítményhez szükséges, idegek ingerületátvivő, vízre közvetlenül, vízivás segít, mentális figyelemhiányt, vízivás megnöveli, munkavégző képességet, koncentrációs képességet, normális alvási, kimerültség érzését, öregedés hatásait, zöldhályog kialakulást, vérképző rendszert, limfóma kialakulását, immunrendszer hatékonyságának, különböző területeken, keringés során, vízivás csökkenti, menstruáció előtti, szív verése, különböző dolgok, emberi testben, dehidratáció megakadályozza, különböző szex, libidó hiányának, elegendő vízivással, dehidratáció toxikus, szövetek közti, reggeli hányingert, test funkcióit, ember ráébredjen, memória romlását, tőlük való, megkülönböztetni, szomjúságérzetet, megszabaduljanak, campaignfortruth, teljesítményhez, ingerületátvivő, megakadályozzák, hatékonyságának, gondolkodáshoz, vörösvérsejtek, salakanyagokat, megakadályozni, megakadályozza, kialakulásának, mechanizmusait, termelődéséhez, figyelemhiányt, lerakódásokat, létfontosságú, koncentrációs, immunrendszer, energiaértéke, gerincvelőben, elzáródásokat, erőforrásokat, visszaállítja, oxigénfelvevő, sejtstruktúra, hatékonyságát, elektromosság, elraktározott, leülepedjenek, rendszerében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 3993
  • e Hónap: 8399
  • e Év: 64332
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.