Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magnetit
  2015-05-15 13:29:44, péntek
 
   
 

MAGNETIT


Függetlenné teszlek!
Átlátszatlan, oktaéderes kristály alakban felépülő mágnesvasérc, fémes fényű kristálylapokkal, a színe lehet fekete, szürke, piszkosfehér foltokkal. Vastartalma valamennyi vasérc között a legnagyobb.

Lelőhelye: Svédország, USA, Kína, Ausztria, Olaszország, Svájc, Urál.

Indián keresztül vált ismertté, ahol csumbaknak nevezik, és ősidők óta a férfiasság megtartásának szereként tisztelik, mivel a legendák szerint fokozza a nemi vonzerőt. Plinius szerint a viselője meghallja az istenek hangját, és a marokban tartva mindenféle betegséget meggyógyít.

Az ősi arab írások úgy mondják, könnyíti a szülést, mérgezésnél a porát a tejben feloldjuk, és megisszuk, hogy a mérget ki tudjuk hányni. A porrá tört magnetit anyatejben feloldva, eltávolítja a sebekből a vasszilánkokat. Hildegard szerint a túlságosan élénk csecsemők benyálazott homlokát magnetittel kell simogatni, de ajánlotta a lábszár görcseire is. A magnetit női és férfi oldalú, nevezik mágneskőnek is.

Mágnessel töltsük fel, miután füstölővel megtisztítottuk.

A Bak jegyéhez kapcsolható.

Ez az erős, mágneses kő a mai gyógyászatban általában tartásproblémáknál, hátgerinc-, csigolya-, csontváz-, ízületi panaszok, lumbágó, tarkó, nyakszirt, váll betegségei esetén ajánlott.

A törések gyógyulási folyamatát támogatja. A görcsöket rövid idő alatt feloldja, energiát ad, eloszlatja a fekete energiafelhőket.

Csökkenti a röntgensugárzás káros hatását. A negatív energiákat megszünteti, ezért fontos sokszor és alaposan megtisztítani, egy éjszakán át hematitok között töltsük fel.

Görcsoldó hatását ideggyulladásoknál, fejfájásnál, szédülésnél, izomgörcsöknél, rángógörcsnél fejti ki.

Fokozza életerőnket, általános erősítő, méregtelenítő, alkalmazzák a máj betegségeinél, reumánál, tisztító hatását tüdőgyulladásnál, epebajnál, vese és hólyagbetegségnél, eszményi vértisztító, megszépíti a bőrt.

Jó a hasnyálmirigy működésére, a cukorbajra. Mágneses hatásának köszönhetően, összehangolja az agyféltekék tevékenységét, a koponya tetejét masszírozva pozitívan hat az agyra és a hipotalamuszra.

Így az agyon át befolyásolva elősegíti a jó vérkeringést. Ha nyakláncként hordjuk, erősíti az emlékezetet. Nyugodtan felragasztható a beteg testrészre. Nemcsak energiát, de hőt is közvetít a beteg szervhez.

Szabályozza a szervezet vízháztartását, az izzadást.

Elősegíti a sejtek felépítését, ezért alkalmazzák a rákos megbetegedéseknél, mert fékezi a beteg sejtek burjánzását.

Már régen is védőkőnek számított, mert elkerget minden bajt. Ha a homlokunkra tesszük, felébresztjük a szellemünket. Ezzel felismerhetjük az ellentétes oldalainkat, a szélsőséges tulajdonságainkat.

A magnetit kiegyensúlyozz és összeköti a két oldalt, a pozitívat és negatívval, a jint a janggal. A magnetit önzetlenné tesz, a szabadság, a függetlenség érzését adja. Általa kifinomultabb lesz az érzékelésed, erősödik az önértékelésed, fejlődik a döntőképességed.
Felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban élhetsz, hiszen nem engeded többé, hogy árki bármit előírjon neked.

Forrás: bálintcseppek

A MÁGNES GYÓGYHATÁSA

A mágnes ( magnetit ) oldja a blokádok minden formáját, így javítja minden terület energiaellátását. A mágnest használhatjuk ínszalag - és gerincproblémák, csúz, ízületi problémák és merevségek, reuma, nyakszirtmerevedés, csonttörések, teniszkönyök, hegesedési problémák esetében.

Hat az agyalapi mirigyre és szabályozza a hormonháztartást.
Mágnessége révén élénkíti a sejtképződést.
A kötőszövetekre is előnyösen hat.
Görcsök ellen éppúgy használható, mint tüdőgyulladásnál, vagy ideggyulladások esetében.
A magnetit növeli tudatosságunkat és tetterőnket anélkül, hogy oldottságunk ennek kárát látná.

Szabályozza a pszichoszomatikus zavarokat is.

A mágnes tulajdonságai

A mágneshez hozzárendelhető :
Csakra :gyökércsakra
Elem : föld

Tulajdonsága:
Színe: fekete
opak ( nagymértékben fényelnyelő)

A mágnes használata nem ajánlott a várandósság ideje alatt és beültetett pacemaker esetén!

A mágnest bármelyik területen használjuk, a véráramon keresztül az egész testre jó hatással van.








Visszaadom a bátorságodat!

Meggypiros, alvadt vérre emlékeztető, kvarcszerű, átlátszatlan, de lehet : fekete, barnásvörös, olajzöld, sötétszürke, és általában fémes fényű. Vastartalma eléri a 70 %-ot, vérkőnek is hívják, mert a vizet vörösre festi.

Lelőhelye: India, Ausztrália, Brazília, Svédország, Románia, Kanada, USA, Új-Zéland, Norvégia, Spanyolország, Anglia, Németország.

A hematit nevét a haima görög szóból kapta, jelentése: vér. Az ősi egyiptomiak a múmiák feje alá tették, és belevéstek különböző jelmondatokat, hogy megkönnyítsék az elhunyt távozását a földi világból. Kr.e. 60-ból fennmaradt írásból megtudhatjuk, hogy aki hematittalizmánt visel, arra peres ügyeiben kedvező ítélet vár. Plinius szerint segítségével felfedezhetjük az idegenek hátsó szándékait. Az ókorban tükörként is használták.

Régi arab elbeszélésekből kiderül, hogy anyatejjel keverve szembetegség ellen alkalmazták. Már az antik orvosok ismerték vérzéscsillapító hatását, gránátalma lével együtt ajánlották gyomor-, tüdő- és méhvérzés esetén. Megkülönböztettek női jellegű hematitot vérömleny ellen, és férfi jellegűt a szembetegség ellen. Itáliában boszorkánykőnek is hívták, mert elriasztja a boszorkányokat, és megvéd a gonosz pillantásoktól.

Hegyikristályok közt tisztítsuk, majd ametiszttel töltsük fel.

A modern asztrológusok a Mars bolygóhoz, a keddi naphoz, a Kos és a Skorpió jegyéhez kötik.
Magas vastartalma miatt mindazoknak ajánlott, akik tartós vagy átmeneti vashiányban szenvednek vagy sok vért veszítenek: aranyér; mérgezés, menstruációs fájdalmak, erős vérzések esetén.

Segítségünkre lehet súlyos betegségek utáni lábadozásban, mivel segíti a vér oxigénellátását, sejtépítő, tisztítja a véredényeket, oldja a vérrögöket, gátolja a vérzést, javítja a vérkeringést, elősegíti a vörösvértestek képződését, így hasznos a vérszegénységnél, sőt a leukémiánál is. Segíti a sebgyógyulást, ajánlott az égési sérülésekre.

Méregteleníti az egész szervezetet, tisztítja az aurát, általános erősítő, mozgósítja az elraktározott energiákat, erősíti a szívet és a szemet, tisztítólag hat a vesére, a tüdőre, a lépre, a májra és a bőrre.

Segíti a nyakszirt- és a váll mellékcsakrán át a gerincfájdalmak, az izomgörcsök és a nyak merevségének oldását. A vádli görcseinél hordj hematit bokaláncot.

A hematit nemcsak a szervezetünket tisztítja, hanem a körülöttünk lévő energiamezőt javítja, mivel a káros sugárzásokat kiszűri, sőt ajánlott más kövek tisztítására is, mert a negatív energiákat magába szívja.
A babilóniai harcosok vérkővel dörzsölték be a testüket, hogy sebzetlenek maradjanak, s e kő bátorságot kölcsönzött nekik.

Ha hematittal álmodunk, képesek leszünk önmagunkat tisztán látni, ha hematit ékszer viselőjével álmodunk, eredményt fogunk elérni.
A gyökér-csakrát képviselő hematit bátorságot ad a földi bajainkhoz, az anyagi jólét megtestesítője. A Földdel köt össze, a jelennel. Ugyanakkor ráeszmélünk általa, hogy nem szabad önzőnek lennünk, kitartóvá, bátorrá, dinamikussá tesz, hogy földi küldetésünket sikerrel hajthassuk végre.

Segítségével megtanuljuk túlélni az élet csapásait, nehéz helyzetekben, amikor életünket veszélyeztetve érezzük, küzdelemre szólít fel.

Meditációnál feküdj hematitból kirakott ovális hely közepébe,ez védőpajzsként óv téged, hogy bátrabban nézz a feladatok elé, valamint egyszerűbben, céltudatosabban, értelmesebben élhess és fejlődhess. Ezzel tudatosul benned, mit szeretnél elérni, de ne feledd a mértékletességet!

Forrás: bálintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Címkék: tüdőgyulladásnál, vérzéscsillapító, hormonháztartást, vérszegénységnél, hematittalizmánt, energiaellátását, kristálylapokkal, mértékletességet, ideggyulladások, hegyikristályok, gerincfájdalmak, energiafelhőket, hozzárendelhető, boszorkánykőnek, döntőképességed, céltudatosabban, elbeszélésekből, megtisztítottuk, oxigénellátását, gerincproblémák, tudatosságunkat, röntgensugárzás, felragasztható, felismerhetjük, felfedezhetjük, izomgörcsöknél, boszorkányokat, kiegyensúlyozz, megtestesítője, vasszilánkokat, veszélyeztetve, pillantásoktól, szervezetünket, hipotalamuszra, vízháztartását, vörösvértestek, színe lehet, férfiasság megtartásának, legendák szerint, nemi vonzerőt, viselője meghallja, istenek hangját, marokban tartva, tejben feloldjuk, porrá tört, túlságosan élénk, lábszár görcseire, törések gyógyulási, görcsöket rövid, fekete energiafelhőket, röntgensugárzás káros, negatív energiákat, MÁGNES GYÓGYHATÁSA,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einsteinről  Akarat  Facebookon kaptam  képre írva  Popper Péter szavai  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nem méltó hozzád  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  Png fotel  Ami embereknek lehetetlen, az...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A sors  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Julian Brass gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nem tudhatod  Reggel van  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Hogy lehet megtartani  Rátalálsz  Reggel van  Tavaszi kép  Németh László tollából  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einsteinről  Szép álmokat!  Hiányzik  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Makszim Gorkij gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyi telefonál  Albert Einsteinről  Akarat  Mai harmónia kártyám  Szabolcska Mihály – Ákác...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 20  Popper Péter szavai  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png telefon 
Bejegyzés Címkék
színe lehet, férfiasság megtartásának, legendák szerint, nemi vonzerőt, viselője meghallja, istenek hangját, marokban tartva, tejben feloldjuk, porrá tört, túlságosan élénk, lábszár görcseire, törések gyógyulási, görcsöket rövid, fekete energiafelhőket, röntgensugárzás káros, negatív energiákat, hasnyálmirigy működésére, agyféltekék tevékenységét, koponya tetejét, beteg testrészre, beteg szervhez, szervezet vízháztartását, sejtek felépítését, rákos megbetegedéseknél, beteg sejtek, homlokunkra tesszük, ellentétes oldalainkat, szélsőséges tulajdonságainkat, magnetit kiegyensúlyozz, magnetit önzetlenné, függetlenség érzését, blokádok minden, mágnest használhatjuk, agyalapi mirigyre, magnetit növeli, pszichoszomatikus zavarokat, mágnes tulajdonságai, mágneshez hozzárendelhető, mágnes használata, várandósság ideje, mágnest bármelyik, véráramon keresztül, egész testre, vizet vörösre, hematit nevét, haima görög, múmiák feje, elhunyt távozását, földi világból, idegenek hátsó, ókorban tükörként, antik orvosok, szembetegség ellen, gonosz pillantásoktól, modern asztrológusok, keddi naphoz, vörösvértestek képződését, égési sérülésekre, egész szervezetet, elraktározott energiákat, váll mellékcsakrán, nyak merevségének, vádli görcseinél, hematit nemcsak, szervezetünket tisztítja, körülöttünk lévő, káros sugárzásokat, babilóniai harcosok, gyökér-csakrát képviselő, földi bajainkhoz, anyagi jólét, élet csapásait, tüdőgyulladásnál, vérzéscsillapító, hormonháztartást, vérszegénységnél, hematittalizmánt, energiaellátását, kristálylapokkal, mértékletességet, ideggyulladások, hegyikristályok, gerincfájdalmak, energiafelhőket, hozzárendelhető, boszorkánykőnek, döntőképességed, céltudatosabban, elbeszélésekből, megtisztítottuk, oxigénellátását, gerincproblémák, tudatosságunkat, röntgensugárzás, felragasztható, felismerhetjük, felfedezhetjük, izomgörcsöknél, boszorkányokat, kiegyensúlyozz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 676
  • e Hét: 3176
  • e Hónap: 11846
  • e Év: 67779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.