Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rafael arkangyal
  2015-09-20 10:18:25, vasárnap
 
   
 Rafael nevének jelentése: "Isten gyógyító hatalma, - Isten gyógyít, - Isten meggyógyít."

A név a héber rafa (gyógyítani ) szóból eredeztethető. A teljesség és az egység Arkangyala is egyben.

Színei: általában zöld, de ritkábban lila is mert, Rafael a gyógyítás és szívcsakra színét sugározza.

Rafael nagyon kedves, gyöngéd, csak úgy árad belőle a szeretet. Jelenlétét a környezetünkben észlelhető smaragdzöld fényszikrák jelzik. Az emberek szelleme felett ál, de mivel a vándorok kisérője is egyben, ezért segít úticélunk megtalálásában, és vigyáz csomagjainkra is ha megkérjük rá.
Rafael minden fizikai lény eredményes gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít, és hatása szinte rögtön észlelhető, mert az állatok nálunk sokkal fogékonyabbak a gyöngédségre és a szeretetteljes gondoskodásra.

A gyógyítás minden formájával segít minket, hagyományos és kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Rafael Arkangyal segít meggyógyítani a testet, az elmét és a lelket, a következő helyzetekben kérhetjük közbelépését:
Rafael1- ha betegségben szenvedünk, vagy egy ismerősünk beteg (de ha ő elutasítja, akkor csak a szorongás oldását kérjük a beteg számára Rafaeltől)
- ha műtét, vagy kezelés előtt állunk
- ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk
- ha gyógyítót, vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát keresünk.
- ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
- ha orvosok, vagy sebészek vagyunk.
- ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi, vagy szellemi
- ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására, (fizikai, érzelmi, vagy szellemi értelemben)
- ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.

A belső, azaz spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja, segít megkeresni az igazságot. Segítségül hívhatjuk a tanítványok harmadik szemének felnyitásához a spirituális energiák felé. (A harmadik szem spirituális energia központ - csakra - amely ha jól működik, lehetővé teszi a tisztánlátást).

Rafael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről.

Salamon végrendeletéből tudjuk, hogy Rafael egy hat ágú csillag jelű gyűrűt adott a bölcs királynak, mely megvédte őt a démoni erők támadásától.

Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő oltalmazása is. De a szenvedély betegségek, beteges vágyak leküzdésében is segít.

Rafael egységet hozhat az életünkbe, ezúttal segít:
- ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik
- ha lelkünket nem érezzük egésznek
- ha megrázó élményben van részünk és újra egész-ségre vágyunk
- ha elveszítettünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek
- ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
- ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.

Rafael3 Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Rafael Arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül mondja meg hogy mit tudsz te tenni.
Ha távgyógyítást szeretnél létrehozni valaki számára akkor lelki szemeid előtt lásd a beteget, majd a gyógyító Angyalt és hogy bevonja smaragdzöld sziporkázó fénnyel a beteg testrészt, de előtte kérd az angyalt hogy menjen a helyszínre és nevet is mondj, mondd el mi a baja, és köszönd meg a segítségét.

De kérhetsz rövid fohászokat is, melyek így hangzanak:
Rafael Arkangyal, kérlek gyógyítsd meg a múltbéli sebeimet, -sebzett lelkemet, - fizikai,szellemi,érzelmi fájdalmamat.
Rafael Arkangyal segíts testemnek meggyógyulni, -mást meggyógyítani, - meggyógyítani és jobbá tenni kapcsolatomat -vel, - segíts felépülnöm, - segíts gyógyító munkámban.

Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit.
Rafael arkangyal I. szintű pecsét
"Íme, én angyalt küldök előtted, hogy megőrizzen az úton, és bevigyen arra a helyre, amelyet kijelöltem"2Mózes 23:20

Rafael Arkangyal Isten rejtelmes gyógyító erejének képviselője, vagyis közvetítője. Rafael Arkangyal ihleti az imádságokat, melyeket az egészségügyi gondokkal küszködő emberi lények mondanak gyógyulásuk érdekében. Ő a szeretet, az öröm, a megfontoltság, az isteni fény, a gyógyítás titkos tudománya valamint az isteni regenerálódás és a megfiatalodás titka teljes tudásának Arkangyala. Ez utóbbi a regenerálódás szubtilis és fennkölt energiája révén valósul meg, ami teljes mértékben megnyilvánul a fiatalok testében és egész lényében.

Rafael Arkangyal túlszárnyalhatatlan mester az emberi lények regenerálása és életük helyreállítása terén, és az is marad. Ő segít visszanyerni a harmóniát meg az egyensúlyt, amikor ezek károsodást szenvedtek.
Mivel Rafael Arkangyal az isteni jelenlét 4 arkangyala közül az egyik, emiatt a másik három arkangyallal együtt gyakran van megidézve. Így egy nagyon ismert héber imádságban is, amit lefekvés előtt kell háromszor határozott hittel elmondani, hogy a négy arkangyal megidézése és segítsége által belső lényünk és testünk mély változásokon menjen keresztül.

,,Legyen hogy Szent Mihály Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem jobb felén.
Legyen hogy Szent Gábriel Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem bal felén.
Legyen hogy Szent Uriel Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem előtt.
Legyen hogy Szent Rafael Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem mögött.
Legyen hogy Isten Szent Lelke jelenjen meg és maradjon mindörökké fejem és lényem felett."

Szívcsakra:
Szanszkrit neve: Anahata
Helye: a mellkas középpontja
Színe: zöld és rózsaszín
Szirmok száma: 12
Hozzá tartozó mirigyek: csecsemőmirigy
Működése érzelmi szinten: feltétel nélküli szeretet, együttérzés
Működése fizikai szinten: szív és vérkeringés, légzőszervek, immunrendszer
Működése lelki szinten: empátia
Illóolajai: benzoéfa, bergamot, fahéj, szegfűszeg, muskátli, grapefruit, levendula, hárs, mandarin, narancsvirág, rózsa, szantál
Angyalai: Haniel és Rafael arkangyal
Kristályai: aventurin, krizoprasz, smaradg, jáde, rózsakvarc

A Bibliában Rafael a négy fő angyal egyike, egy Azariás nevű ifjú képében ő kíséri Tóbiást Médiába, s ő ad neki tanácsot, hogyan űzheti el a gyilkos Asmódeus démont menyasszonya, Sára mellől.

Milton Elveszett Paradicsom című eposzában Rafael elbeszéli ősszüleinknek a teremtés és a lázadó angyalok történetét, s inti őket a rájuk váró veszedelemre, a Sátán csábítására.

Az arkangyal alakja számos újkori festményen szerepel, amelyek a Tóbiás-történet epizódjait ábrázolják.

Meditáció : Lásd és érezd, hogy Rafael arkangyal minden egyes lassú, mély belégzésedre smaragdzöld angyalfénnyel tölti fel a tüdődet. A kilégzésekkor pedig ez a smaragdzöld angyalfény szétárad a testedben és feltölti az aurádat. Rafael arkangyal smaragdzöld angyalfénye nyugtat, gyógyít és energiával tölt fel.

Tudatosítsd magadban : Tested a lelked gyönyörű temploma. Egy olyan szent szimbólum, amelyet azért hoztál létre, hogy lelked megnyilvánulhasson a fizikai világban, és tapasztalatokat gyűjthessen ott. Tested valóban templom, hiszen összeköti az eget a földdel. Vagy, ha úgy jobban tetszik, a tested az a közvetítő híd, amely a spirituális térben lebegő lelkedet összeköti a fizikai valóságoddal. Nem kelnél át egy rogyadozó, elhagyatott hídon a túlpartra, hanem megerősítenéd, felújítanád azt a hidat, amelyet nap, mint nap használnod kell, ugye? Ugyanígy testedet is érdemes megerősítened, karbantartanod, ápolnod. Ha elhanyagolod a testedet, az egészségedet, azzal megnehezíted a lelkednek is, hogy spirituális és fizikai megtapasztalásokat gyűjthessen.
Rafael arkangyal ma arra kér, hogy tudatosítsd magadban: A testeddel való törődés, a tested gyógyítása, ápolása, kényeztetése, szépítése nem olyasmi, ami távol áll a spirituális utadtól, vagy a vállalt életfeladatodtól. Lélekfeladatod része, hogy gondoskodsz a testedről. ha beteg meggyógyítod, ha elfárad pihenteted, ha nyúzott, kényezteted, ha elhagyatott, ápolod. Fontos, hogy megértsd: Önmagad és a tested ápolása, kényeztetése valójában spirituális és gyógyító tevékenység. Épp ezért ma kérd meg Rafael arkangyalt, hogy segítsen neked megtalálni azokat a gyógyítókat, módszereket, segítőket és tevékenységeket, amelyek a leginkább gyógyítják, ápolják és kényeztetik a testedet, hogy az valóban lelked gyönyörű és csodálatos temploma lehessen.

A többi arkangyalhoz hasonlóan Rafael sem tartozik egyetlen felekezethez sem, szeretete azonban feltétel nélküli. Ha a segítségét kérjük, mindig igent mond. Mivel azonban tiszteletben tartja szabad akaratunkat, csak akkor segít, ha megkérjük. Akkor azonban leleményes, néha váratlan módon siet segítségünkre. Ezért ne mondjuk meg neki, hogyan segítsen. Egyszerűen csak kérjük a gyógyulást, a többit bízzuk rá.
Amikor gyógyulásért vagy gyógyító képességeink megerősítéséért fohászkodunk, Rafael gyakran megérzések, ismétlődő gondolatok, álmok, jelek vagy látomások formájában jelez. Ez a fajta isteni útmutatás azt jelzi, hogy Rafael arkangyal mellénk szegődött. Ha tehát erős belső késztetést érzünk az egészséget érintő valamilyen kérdés alaposabb tanulmányozására, mindenképpen járjunk a dolog végére.
Rafael arkangyal a gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia angyali közvetítője. Segít meggyógyítani a testet, a lelket és az elmét. Rafael arkangyal az 5. sugár isteni energiáit közvetíti, amely által összekapcsolódhatunk a forrás gyógyító erejével. Rafael által beavatást nyerünk az isteni gyógyító képesség energiáiba és tudásába. Segít, hogy felszínre hozzuk, és magasabb szintre emeljük a gyógyítás adományát.


Ötödik, a Zöld Sugár. Gyógyítás, konkrét tudás,

igazság, bőség, tudomány.

Hilarion mester és Rafael arkangyal

Cyklopea és Virginia Elohim

Az Ötödik Sugár az isteni gyógyító erőnek energiáját testesíti meg, általa kapunk beavatást az Isteni Tervünk kivitelezéséhez, szükséges konkrét tudáshoz és bőséghez. A sugár ereje Isten igazságának fényét közvetíti összekapcsolva a gyógyító erő forrásával. A sugár ereje beavat az isteni gyógyító képesség energiáiba és tudásába. Segít, hogy felszínre hozzuk, és magasabb szintre emeljük a gyógyítás adományát. A Zöld Sugár által meggyógyíthatjuk testünket, lelkünket, elménket és harmóniába hozhatjuk, hogy egész-s-ég-esek lehessünk.Általa könnyebben tudunk tanulni és koncentrálni, hogy a tudás igazságán át felszabadítsuk elménket.
Ne a láthatókra,hanem a láthatatlanokra nézzetek,mert a láthatók múlandók,de a láthatatlanok örökkévalók !
Archangel Raphael Relaxing Music Crystal Angels 2005 - YouTube : Link
Rafael arkangyal

rafael
Isten gyógyítója, az égi világ gyógyítója.
Tevékenysége az isteni közbelépésben és a
tanácsadásban nyilvánul meg. Az előbbi esetben
körülvesz smaragdzöld gyógyító fényével, szeretetével
és a gond egy csapásra elillan. Az utóbbi esetben intuícióval
és megérzésekkel mutatja meg, hogy mi magunk miként
mozdíthatjuk elő gyógyulásunkat. A mentáltest,
a levegőelem, a gyógyítás, szívcsakra őrzője.
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Címkék: meggyógyíthatjuk, tanulmányozására, életfeladatodtól, kivitelezéséhez, környezetünkben, megerősítéséért, láthatatlanokra, tevékenységeket, végrendeletéből, tapasztalatokat, csecsemőmirigy, megtalálásában, gyógyulásunkat, lélekfeladatod, szeretetteljes, helyreállítása, összekapcsolva, elveszítettünk, karbantartanod, felszabadítsuk, lelkiségünket, ősszüleinknek, meggyógyítani, csomagjainkra, kapcsolatomat, megfontoltság, angyalfénnyel, sugallataidra, láthatatlanok, távgyógyítást, gyógyításában, segítségünkre, tisztánlátást, felnyitásához, kilégzésekkor, behatárolható, héber rafa, egység Arkangyala, környezetünkben észlelhető, emberek szelleme, vándorok kisérője, állatok nálunk, szeretetteljes gondoskodásra, gyógyítás minden, következő helyzetekben, ismerősünk beteg, szorongás oldását, beteg számára, kiegészítő gyógyászattal, múlt sebeinek, tanítványok harmadik, spirituális energiák, Rafael Arkangyal, Mihály Arkangyallal, Rafael3 Valahányszor, Rafael Arkangyalt, Rafael Arkangyal Isten, Mivel Rafael Arkangyal, Szent Mihály Arkangyal, Szent Gábriel Arkangyal, Szent Uriel Arkangyal, Szent Rafael Arkangyal, Isten Szent Lelke, Bibliában Rafael, Tóbiást Médiába, Milton Elveszett Paradicsom, Zöld Sugár, Virginia Elohim, Ötödik Sugár, Isteni Tervünk, Archangel Raphael Relaxing Music Crystal Angels,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Árvai Emil versei  Harmónia......  A magyar költészet napja Koncz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Galenit  Png nő  Kókuszkrémes pudingos szelet, ...  Tóth Árpád költő  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tavaszi kép  Jó reggelt szép napot  Facebookon kaptam  Ha a lényegtelen dolgokat a lé...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Menyecske ruha......  Füstkvarc  Facebookon kaptam  Ady Endre  Londoni szelet. Nagyon finom é...  Facebookon kaptam  Levél József Attilához /Mentov...  Facebookon kaptam  Harmónia......  Facebookon kaptam  Sexy nő  József Attila - Anyám  Kellemes kávézást  Tulipán csokor  Olimpiai bajnokunkat gyászolja...  Sorsunk minden fordulata  Radnóti Miklós költő  Én nem tudom,  Megvédhetnek a bőrráktól, de a...  Csak a szeretet szava ér az ég...  Facebookon kaptam  Megvédhetnek a bőrráktól, de a...  Göngyölt, sült pörc  Ünnepeljük a magyar költészete...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne fuss a gondjaid elől . . ...  A recept az egybe sütött nyaka...  Facebookon kaptam  Egy meleg mosoly  Naplemente  6296 az új fertőzött, elhunyt...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Rossz döntés született  Harmónia......  Egy meleg mosoly  Png rózsa csokor  Költészet, az élet örök művész...  Levél József Attilához /Mentov...  Gyurkovics Tibor fogalmazza me...  Kókuszkrémes pudingos szelet, ...  Kellemes kávézást  A múltból  A költészet a legboldogabb és ...  Menyecske ruha......  Költészet napja ápr.11  A fagyba dermedt  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  KALENDÁRIUM - ÁPRILIS 11. A MA...  Rossz döntés született  Pitty  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tavaszi csokor  Rossz döntés született  Tóth Árpád költő  Kellemes hétvégét kívánok!  Kellemes kávézást  A nevetés a dzsem  Facebookon kaptam  Árvai Emil versei  Facebookon kaptam  Csak a szeretet szava ér az ég...  Rózsaszín rodokrozit kristály  Kellemes kávézást  Nagyon szép.......  Cinatotrihite kristály  Az emberek néha azt hiszik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsaszín rodokrozit kristály  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Csak a szeretet szava ér az ég...  Kellemes hétvégét kívánok!  KALENDÁRIUM - ÁPRILIS 11. A MA...  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Cinatotrihite kristály  Epidotó kristály  Facebookon kaptam  Tulipán csokor  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
héber rafa, egység Arkangyala, környezetünkben észlelhető, emberek szelleme, vándorok kisérője, állatok nálunk, szeretetteljes gondoskodásra, gyógyítás minden, következő helyzetekben, ismerősünk beteg, szorongás oldását, beteg számára, kiegészítő gyógyászattal, múlt sebeinek, tanítványok harmadik, spirituális energiák, harmadik szem, fizikailag behatárolható, bölcs királynak, démoni erők, utazók mindenre, szenvedély betegségek, gyors gyógyuláshoz, belső sugallataidra, gyógyító Angyalt, beteg testrészt, angyalt hogy, múltbéli sebeimet, ásványkövek közül, egészségügyi gondokkal, isteni fény, gyógyítás titkos, isteni regenerálódás, megfiatalodás titka, regenerálódás szubtilis, fiatalok testében, emberi lények, isteni jelenlét, másik három, nagyon ismert, négy arkangyal, mellkas középpontja, gyilkos Asmódeus, lázadó angyalok, rájuk váró, arkangyal alakja, kilégzésekkor pedig, smaragdzöld angyalfény, lelked gyönyörű, olyan szent, fizikai világban, spirituális térben, fizikai valóságoddal, testeddel való, tested gyógyítása, spirituális utadtól, vállalt életfeladatodtól, tested ápolása, leginkább gyógyítják, valóban lelked, többi arkangyalhoz, segítségét kérjük, többit bízzuk, fajta isteni, egészséget érintő, dolog végére, forrás gyógyító, isteni gyógyító, gyógyítás adományát, sugár ereje, tudás igazságán, láthatatlanokra nézzetek, láthatók múlandók, láthatatlanok örökkévalók, isteni közbelépésben, előbbi esetben, csapásra elillan, utóbbi esetben, meggyógyíthatjuk, tanulmányozására, életfeladatodtól, kivitelezéséhez, környezetünkben, megerősítéséért, láthatatlanokra, tevékenységeket, végrendeletéből, tapasztalatokat, csecsemőmirigy, megtalálásában, gyógyulásunkat, lélekfeladatod, szeretetteljes, helyreállítása, összekapcsolva, elveszítettünk, karbantartanod, felszabadítsuk, lelkiségünket, ősszüleinknek, meggyógyítani, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 26947 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 384
  • e Hét: 940
  • e Hónap: 6885
  • e Év: 118522
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.