Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bolygószférák és azok asztromágiához szükséges analógiák
  2017-06-28 23:11:22, szerda
 
   
  Aki mágiával (vagy valamiféle szellemi úttal) foglalkozik, előbb utóbb eljut odáig, amikor már nem csak különcnek tartanák, hanem egyszerűen nem értenék az emberek ha mindenkinek tanítani próbálna. Minél "feljebbről" látja egy mágus a dolgokat, annál nehezebb leadogatnia azt azoknak, akik alacsonyabb szintről nézik a világot. A tanítónak azzal kell foglalkoznia, hogy ha már sikerült bizonyos fokig elszakadnia az alsóbb síkoktól, ne essen az "elszállás" hibájába, ne felejtse el, még itt (is) él, de tanuljon meg hallgatni is. A kényszeres közlési vágy valamiféle hibára, esetleg kisebbrendűségi komplexusra hívhatja fel a figyelmet, amit sürgősen orvosolnia kell. A túlzott titokzatoskodás és a misztikus köd sem feltétlenül a tudás jele, sőt sok esetben az ismeretek hiányára utalhat.


Az alábbiakban következzenek itt a bolygószférák és azok asztromágiához szükséges analógiái, melyek összevetve a héber kabbala szefiráival a gyakorlati alkalmazás során hasznos segítséggel szolgálhatnak.

A Nap napja a vasárnap, féme az arany, kövei a gyémánt, a borostyán, a sárga gyémánt, a rubin és a topáz. Száma az 1-es, színe a sárga, az arany, a bronz, az aranybarna. Asztrológiai jegye az Oroszlán. Egészségügyileg hozzá tartozik a szív, a vérkeringés, a gerinc problémái, az agyhártyalob, az ideggyulladások, az agyi vérzés, a némaság, a b

eszédhiba, a hűdés, az ájulás, a fejfájás, a hát, a szívgödör, a véredények, férfiaknál a jobb szem, nőknél a bal szem. A Nap uralma alá tartozó életkor a 18-45 év.

A szférához sorolható többek között az ego, az uralkodás, a férfi, az apa, a támogatás, a szövetség, a vezetés, a szerencse, a vagyon, a pénz, az irányítás, a dicsőség és a gőg.

Szefirája a Tipheret.

A Hold napja a hétfő, féme az ezüst, köve a gyöngy, a berill, a smaragd, a különféle kristályok, a hegyikristály, a kvarc, az opál, a holdkő, a jáde és a halványzöld kövek. Száma a 2-es, színe az ezüst, a fehér, a viola, a halványzöld és a krémszín.

Asztrológiai jegye a Rák. Egészségügyileg ide tartozik a folyadék és nedvkeringés, a fejfájás, az álmatlanság, a szédülés, a fulladás, a hasmenés, a vízkór, az idegbaj, az elmebaj, a hisztéria, a neuraszténia, a kedélybetegségek. A szférához tartozó életkor a 0-4 (5) év.

A Holdhoz tartoznak az álmok, a vágyak, az intuíció, a lélek, a változás, a nő, az anya, a szülés, a víz, a jövendölések, az álomfejtés, a tengeri utazások, a romantika, a tudatalatti, a félelmek és a mágia.

Szefirája a Yesod.

A Merkúr napja a szerda, féme a higany és a tarka ötvözetek. Kövei az opál, az achát és a tarka kövek. Száma az 5-ös, színei a tarka színek, a világosszürke, a csillogó fehér és a narancssárga.

Asztrológiai jegye az Ikrek és a Szűz. Egészségügyileg ide tartozik az agy gyulladásai, a fejfájás, az idegesség, a beszédhiba, a süketség, a légzőszervi betegségek, a köszvény, a tüdő és a karok betegségei. A hozzá tartozó életkor a 4-10 (12) év.

A szféra uralma alá tartozik a kommunikáció, a beszéd, a tudás, a könyvek, a kereskedelem, a tanulás, az üzleti siker, a csalás, a lopás, az utazás, az információ szerzés, az üzenetváltás, a varázskönyvek, a mágikus ábrák, a hazugság és a szerencsejáték.

Szefirája a Hod.

Kabbalista Életfa
A Vénusz napja a péntek, féme a réz, köve a smaragd, a jade, az achát, a zafír, a korall és a türkiz. Száma a 6-os, színe a zöld, a piros és a sötétkék.

Asztrológiai jegye a Bika és a Mérleg. Egészségügyileg ide tartoznak a meghűlés, a légzőszervi- és a nemibetegségek, a golyva, a vérbaj, a daganatok, a méhbaj, a kiütéses fertőzések. A Vénuszhoz tartozó életkor a 12-18 év.

A szférához sorolható a szerelem, az érzelmek, az erotika, az élvezet, a boldogság, a kényelem, a művészet, a harmónia, a szórakozás, a szexuálmágia és a kapcsolatok.

Szefirája a Netzah.

A Mars napja a kedd, féme a vas, köve a rubin, a gránát, az obszidián, a vérkő és a vörös kövek általában. Száma a 9-es, színe a vörös, a rozsdaszín, a karmazsin vörös.

Asztrológiai jegye a Kos és a Skorpió. Egészségügyileg ide tartozik a láz, a hőguta, a napszúrás, az agyguta, a delírium, a sérülés, a sebesülés, a baleset, az operáció, a vesegyulladás, a migrén, álmatlanság, a törés, a mérgezés. A Marshoz tartozó életkor a 12-18 év.

A szféra uralma alá tartozik az őserő, a férfierő, a férfiasság, a küzdelem, a háború, a harc, az ellenségeskedés, a bosszú, a fegyverek, a börtön, az erőszak, a kitartás, a sport, a rontás, a gyilkosság és a bátorság.

Szefirája a Geburah.

A Jupiter napja a csütörtök, a féme az ón, a bronz és az elektrum. Kövei a zafír, a lapis- lazuli, a türkiz és az ametiszt. Száma a 3-as, színe a kék, a világoskék, a bíbor, a mályvaszín és a viola.

Asztrológiai jegye a Nyilas, másodlagosan a Halak. Egészségügyileg ide tartozik a szédülés, az agyi vértolulás, az ájulás, a gyomorsav problémák, a csípő, a máj, a zsír, az agyguta, a daganatok és a burjánzás. A Jupiterhez tartozó életkor a 45-65 év.

A szférához sorolható a hit, a bölcsesség, a bőség, a gazdagság, a jólét, az egészség, a törvény, az utazás, a szerencse, a gyógyítás, a hatalom és a világnézet.

Szefirája a Chesed.

A Szaturnusz napja a szombat, féme az ólom, kövei az ónix, a malachit, a turmalin, a fekete kövek, az ametiszt, a fekete gyöngy, a fekete gyémánt, a sötét zafír. Száma a 8-as, színe a fekete, a sötétkék, a barna, a szürke, a sötétzöld és általában a föld színek.

Asztrológiai jegye a Bak, másodlagosan a Vízöntő. Egészségügyileg ide tartozik a térd, a bőr, a csontok, a fogak, a lép, a meghűlés, az asztma, a sérv, a süketség, a sorvadás, az őrület, az öngyilkosság, a gyomor- és bélproblémák, a zuhanás. A Szaturnuszhoz tartozó életkor a 65- év feletti időszak.

A szféra uralma alá tartozik a beszűkülés, a meditáció, a korlátok, az egyedüllét, a magány, a kitartás, a föld, a földművelés, a bánya, a fizikai halál, a temető, az alapítás, az építkezés, a megerősítés, a nekromancia, a démonidézés, az épületek erősítése, védelme és a titkos tudás.

Szefirája a Daath.

Az Uránusz a Merkúr felső oktávja. Napja a szombat, féme az uránium és az elektrum. Kövei az ametiszt, a hegyikristály, a topáz, a zafír és a borostyán. Száma a 4-es, színe az acélkék, a kék, a szürke, az indigó, a lila, a fémes és az elektrikus színek.

Asztrológiai jegye a Vízöntő. Egészségügyileg ide tartozik a fejgörcs, az agyhártyagyulladás, a látóidegbénulás, a koponyafájdalmak, a morális zavarok, a skizofrénia, a víziók és az áramütés.

A szféra uralma alá tartoznak az újítások, a mágia, a találmányok, a miszticizmus, a forradalom, a bizarrság, a felfedezések, a magasabb értelem, a megértés, a felvilágosodás, a belső látás, az őrület, a lázadás és az anarchia.

Szefirája a Binah.

A Neptun a Vénusz felső oktávja. Napja a csütörtök, féme a platina és az aluminium. Kövei a fehér és irizáló kövek, a holdkő, a macskaszem, a kalcedon, a tűzopál, a nemesopálok, a gyöngy. Száma a 7-es, színei a rózsaszín, a fehér, a zöld, a sárga és a pasztell színek.

Asztrológiai jegye a Halak. Egészségügyileg ide tartozik a megszállottság, az agy, a depresszió, a szenvedélybetegségek, a kötőhártya gyulladás, az idegrendszeri problémák, a perverzitás, a homoszexualitás, az öngyilkossági hajlam és a mérgezés.

A szférához tartoznak a felsőbb rendű szeretet, a vágyak, az álmodozás, az intuíció, a megérzések, a költészet, a zene, a művészetek, az okkultizmus, a mágia, a bűvölet, a miszticizmus, a bódulat, az ihlet és a képzelet.

Szefirája a Chokmah.

A Plútó a Mars felső oktávja. Napja a kedd, féme a plutónium és a magas rendszámú fémek, amik a földi körülmények között csak mesterségesen léteznek és gyorsan elbomlanak. Kövei a vörös és fekete vagy az idegen eredetű kövek. Száma a 0, színei a vörös és a fekete.

Asztrológiai jegye a Skorpió. Egészségügyileg ide tartoznak a szaporítószervek, a belső nemi szervek, a húgyhólyag, a végbél és az orr.

A szféra uralma alá tartoznak a hirtelen fordulatok, az ellentétek, a törekvés, a haladás, a rombolás és az építés, az "oldás és kötés", a vakmerőség, az elszántság, a rontás, a harc, az átalakítás, a lázadás, a bosszúállás, az előrelátás, a regenerálódás, a tömegek, a járványok, a vitalitás, a tüntetések, a beavatások és a (nem csak fizikai) halál és az újjászületés.

Szefirája a Keter.

A Malkhuth bolygószféra megfelelője a Föld, a Yesod-é a Hold, a Tipheret-é a Nap, a Geburah-é a Mars, a Chesed-é a Jupiter, a Daath-é a Szaturnusz, a Binah-é az Uránusz, a Chokhmah-é a Neptun és a Keter-é a Plútó.

A régebbi értelmezés szerint a Szaturnusz uralja a Binah szefirát, ami az új korszak ismeretei és a Binah jobb megértése révén átértékelhető. Az Uránusz felfedezése és a kabbala magasabb szintű művelése elengedhetetlenné teszi azt, hogy a két bolygót megcseréljük, és ezáltal egy újfajta értelmezését ismerjük meg a felső háromszögnek és a Daath-nak. Frater Achad Q.B.L. or The Bride's Reception-ja a Keter-hez Primum Mobile-t, a Chokmah-hoz a zodiákust és a Binah-hoz a Szaturnuszt köti. Más források a Keter-hez az Univerzumot, a Chokmah-hoz a Naprendszert, a Binah-hoz a Szaturnuszt és a Daath-hoz szintén az Uránuszt rendelik hozzá.
Mágia és Okkultizmus - Kabbala - Bevezetés a Kabbalába : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Címkék: koponyafájdalmak, kedélybetegségek, szaporítószervek, egészségügyileg, ideggyulladások, látóidegbénulás, titokzatoskodás, kisebbrendűségi, homoszexualitás, ellenségeskedés, asztromágiához, felvilágosodás, szerencsejáték, nemibetegségek, megszállottság, átértékelhető, bolygószférák, mesterségesen, következzenek, világosszürke, szolgálhatnak, vesegyulladás, szaturnuszhoz, hegyikristály, varázskönyvek, öngyilkossági, regenerálódás, idegrendszeri, asztrológiai, másodlagosan, újjászületés, nedvkeringés, felfedezések, miszticizmus, narancssárga, öngyilkosság, tanítónak azzal, alsóbb síkoktól, kényszeres közlési, túlzott titokzatoskodás, tudás jele, ismeretek hiányára, alábbiakban következzenek, héber kabbala, gyakorlati alkalmazás, sárga gyémánt, gerinc problémái, agyi vérzés, jobb szem, szférához sorolható, különféle kristályok, halványzöld kövek, Kabbalista Életfa, Frater Achad, Keter-hez Primum Mobile-t,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Kollagénerősítő táplálékok  Bognár Barnabás: Ha mosolyt ho...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Télapó szán  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Korcsolyázó leány  Bognár Barnabás: Ha mosolyt ho...  Télapó zsák  Kellemes délutánt kívánok  Tévhitek és a valóság  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hétköznapi szószékek  Több jótékony hatása mellett a...  Szép estét  Pro Urbe fal  NP Photo = hobbi fotózás  Kis csizma - nagy csizma  Kovács Sándor - A felnőttek Mi...  Szép virágok lepkével  Png kutya  Facebookon kaptam  A december egy nagy, vörös bár...  Adventi fények  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fiatalító táplálékok  Úton van a Mikulás  Facebookon kaptam  Juhász Ferenc - A mindenség s...  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam  Fogjunk kezet ismét  A vállfájdalom okai  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam  Bognár Barnabás: Ha mosolyt ho...  Facebookon kaptam  Ajándék  Kovács Sándor - A felnőttek Mi...  Facebookon kaptam  Télapó csízma  Facebookon kaptam Krisztina...  Meg kell értetni a magyarokkal...  Facebookon kaptam  ...akik éheznek és szomjaznak ...  Facebookon kaptam  Jó reggelt , szép napot  Visszaemlékezés  Jó éjszakát  Télapó  Kellemes teázást  Kellemes hétvégét  Facebookon kaptam  ...a szelídek  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  A vállfájdalom okai  Meg kell értetni a magyarokkal...  Facebookon kaptam Krisztina...  Téli png  Png nő  Télapó  Kellemes hétvégét  Facebookon kaptam  Mosolygós - derűs reggelt kívá...  Facebookon kaptam Ani barátnőm...  Mindegy,  Nagyszerű napot  Téli kép  Érelmeszesedés ellen  Érelmeszesedés ellen  Ajándék  Facebookon kaptam Ani barátnőm...  Facebookon kaptam Ani barátnőm...  Jön...jön...jön...  Facebookon kaptam  Nincs értelme - Kétszázhuszonh...  Dsida Jenő: Kicsi rózsa  Keskeny úton járok  Téli kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy angyal  Facebookon kaptam  NP Photo = hobbi fotózás  Télapó  Már készülődik!!! Szívünk rég ...  A december egy nagy, vörös bár...  Ekcémára - természetes gyógy...  Mikulás virágról, amit tudni k...  Nők téli öltözékben  Facebookon kaptam  Bűn  Szőke nő egy madárral a téli k...  Boldog Mikulásnapot!  Mindegy, 
Bejegyzés Címkék
tanítónak azzal, alsóbb síkoktól, kényszeres közlési, túlzott titokzatoskodás, tudás jele, ismeretek hiányára, alábbiakban következzenek, héber kabbala, gyakorlati alkalmazás, sárga gyémánt, gerinc problémái, agyi vérzés, jobb szem, szférához sorolható, különféle kristályok, halványzöld kövek, szférához tartozó, tengeri utazások, tarka ötvözetek, tarka kövek, tarka színek, csillogó fehér, légzőszervi betegségek, karok betegségei, hozzá tartozó, szféra uralma, üzleti siker, információ szerzés, mágikus ábrák, kiütéses fertőzések, vörös kövek, karmazsin vörös, lapis- lazuli, agyi vértolulás, gyomorsav problémák, fekete kövek, fekete gyöngy, fekete gyémánt, sötét zafír, föld színek, fizikai halál, épületek erősítése, titkos tudás, elektrikus színek, morális zavarok, magasabb értelem, belső látás, pasztell színek, kötőhártya gyulladás, idegrendszeri problémák, öngyilkossági hajlam, szférához tartoznak, felsőbb rendű, magas rendszámú, földi körülmények, idegen eredetű, belső nemi, hirtelen fordulatok, régebbi értelmezés, kabbala magasabb, újfajta értelmezését, felső háromszögnek, koponyafájdalmak, kedélybetegségek, szaporítószervek, egészségügyileg, ideggyulladások, látóidegbénulás, titokzatoskodás, kisebbrendűségi, homoszexualitás, ellenségeskedés, asztromágiához, felvilágosodás, szerencsejáték, nemibetegségek, megszállottság, átértékelhető, bolygószférák, mesterségesen, következzenek, világosszürke, szolgálhatnak, vesegyulladás, szaturnuszhoz, hegyikristály, varázskönyvek, öngyilkossági, regenerálódás, idegrendszeri, asztrológiai, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 141 db bejegyzés
Összes: 26942 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 28
  • e Hét: 6689
  • e Hónap: 6689
  • e Év: 272075
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.