Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aforizmák gyűjteménye
  2018-06-29 12:53:18, péntek
 
   
 


Soha ne vedd el mások reményét, mert lehet, hogy azon kívül másuk sincs.

Mérges állapotban ne hozz határozatot.

Viseld gondját testednek.

Tanulj meg nemet mondani, de ezt figyelmességgel és meggondolva tegyed.

Ne halaszd el dolgaidat. Cselekedj azonnal.

A " Nem " tudom és a " Bocsánat " szavakat ne szégyelld kimondani.

Legalább egyszer tervezz évente a korai órákban.

Nézz az emberek szemébe.

Ahhoz, hogy szeresd önmagad, nincs szükséged másokra.

Az életben nincs jó vagy rossz, minden a választásodon múlik. Tehát bölcsen válassz!

Viselkedj úgy mindenkivel, mint ahogy szeretnéd, hogy mások is viselkedjenek veled szemben.

Ne hidd el mindazt, amit hallasz, és ne mondd ki mindazt, amit gondolsz.

A személyiséged sok nehézség és kihívás által alakul ki. Vállald őket, mert általuk jobb, erősebb és bölcsebb személy leszel.

Tanulj meg hallgatni, az egy művészet...

Az élet puszta energia. Próbáld meg érezni azt körülötted, amint áthalad rajtad és benned. Tegyél különbséget a pozitív és negatív között.

Soha ne veszítsd el lélekjelenléted. Mélyeket lélegezz.

Az életben véletlen és baleset nics. A nagy és a kis dolgok is valamilyen okból indulnak ki. Figyelj fel rájuk.

Legalább 30 percet elmélkedj naponta.

Élvezd a pihenést.

Tápláld és tartsd fenn baráti kapcsolataidat.


Az életben vannak visszavonhatatlan dolgok, ilyen a kiejtett szó, az elmult idô és az elmulasztott alkalom

Az életben két uralkodó energia van; a szeretet és a félelem. A szeretet, az mindent felülmúló. Hagyd ki a félelmet. A félelem csak káoszt hoz magával.

Szeresd a testedet, az jól tudja mit gondolsz. Gondolataidból fakad az egészség vagy a betegség. Mindig pozitívan gondolkozz.





1 A szavakat óvatosan és megfontoltan ejtsd ki, mivel ezek a szavak valósággá válhatnak.

2 Az életed tanítói akár barátok, akár ellenségek alakjában is megjelenhetnek. Mindig figyelj, és tanulj! A tanító akkor jelenik meg, amikor a tanítvány készen áll. A legjobb tanító a közvetlen tapasztalás, az igazi bölcsesség forrása a gyakorlat.

3 A kudarc a benned rejlő lehetőségek kibontakozásához, és a sikerhez vezető lépcsőfok. Ha sosem vallasz kudarcot, nem tűztél ki magad elé elég nagy célokat. Minden kudarcnak és tévedésnek megvannak az ajándékai és tanításai, minden kudarcélmény új sikerekre nyit kaput.

4 Az élet természete az, hogy összezavarodsz, mielőtt bölcsességre tennél szert, térdre kényszerülsz, mielőtt az égre tekintenél, és szembesülsz a benned levő sötétséggel, mielőtt meglátnád a fényt.

5 Az erőfeszítéseidet tudod irányítani, az eredményt nem
Az erőfeszítéseidet tudod irányítani, az eredményt nem. Ha megérted, hogy közvetlenül nem lehet irányítani az embereket vagy az eseményeket, nyugodt derűre, türelemre és bölcsességre teszel szert. Ha erőfeszítéseket teszel, jelentősen javítod esélyeidet ahhoz, hogy megvalósítsd az összes álmodat. ,,Imádkozz úgy, mintha minden Istenen múlna, de cselekedj úgy, mintha minden rajtad múlna!"

6 Nem számít, hogy mit gondolsz vagy érzel, kételkedsz-e vagy aggódsz, életedet a fáradozásaid alakítják. Ha minden tőled telhetőt megteszel, akkor mindent megtettél. Törekedj hát a legjobbra, és azután fogadd el az eredményt. Engedd el azt, amit nem tudsz közvetlenül irányítani.

7 Az élet állítja fel a követelményrendszert: a céljaid felé vezető úton buktatók és kihívások várnak rád. Minden úton vannak akadályok, és ahogyan sorban elgördíted őket, úgy válsz egyre erősebbé. Mindig az erősségeidet tartsd szem előtt, és ne nyugtalankodj amiatt, amit nem tudsz. Egyszerűen csak csináld azt, amit tudsz. És abban a pillanatban, amikor elfogadod a korlátaidat, túl is léptél rajtuk!

8 Nehézségekbe és követelményekbe csomagolva kapjuk meg az élet ajándékait. Minden kellemes változást kellemetlen időszak előz meg, amikor a következő szintre emelkedünk. A megpróbáltatások és a bonyodalmak szétválasztják az elkötelezettet az önáltatótól, és az álmodozók aktív cselekvőkké válnak.

9 ,, Az, aki vagy, Isten ajándéka neked.
Az, akivé válsz, a te ajándékod... Istennek."

10
A CashflowTársas.hu köszöni a figyelmedet! Ha szeretnél többet megtudni a céltudatos életről, gyere el Cashflow-t játszani! Itt megtalálod a válaszokat! © Copyright CashflowTársas.hu



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kibontakozásához, erőfeszítéseidet, megpróbáltatások, figyelmességgel, követelményekbe, erőfeszítéseket, lélekjelenléted, gondolataidból, cashflowtársas, kapcsolataidat, megjelenhetnek, szétválasztják, elkötelezettet, összezavarodsz, viselkedjenek, személyiséged, nyugtalankodj, választásodon, nehézségekbe, megvalósítsd, fáradozásaid, elmulasztott, kényszerülsz, bölcsességre, kudarcélmény, megfontoltan, erősségeidet, mindenkivel, közvetlenül, szembesülsz, sötétséggel, tapasztalás, lehetőségek, eseményeket, cselekvőkké, korlátaidat, korai órákban, emberek szemébe, életben nincs, választásodon múlik, élet puszta, életben véletlen, életben vannak, elmulasztott alkalom, mindent felülmúló, félelem csak, egészség vagy, szavakat óvatosan, szavak valósággá, életed tanítói, tanító akkor, tanítvány készen, Copyright CashflowTársas,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmaga ellenére  Müller Péter tollából  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jan Twardowski - Siessünk  képre írva  Tanmese  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Otthon  Szép estét kedves látogatóimn...  Eduardo Sacheri gondolata  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Paul Éluard - És egy mosoly  Szívek  képre írva  Latinovits Zoltán tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Bársony székben  Szép estét kedves látogatóimna...  A pitypang legendája  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Borzasztó  Zilahy Lajos mondta  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  A hagyma antibakteriális hatás...  Müller Péter tollából  James Allen  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  40 felett  Jázmin  Eduardo Sacheri gondolata  Latinovits Zoltán tollából  Robin Wight pitypang szobra  Isten hűségének mértéke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Jan Twardowski - Siessünk  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Borzasztó  Kertem  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jázmin  Sík Sándor - Ha jő a perc  különleges  Paul Éluard - És egy mosoly  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Különleges  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Walter Chrysler mondta  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Vito Giaquinto gondolata  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Horváth Szilvia tollából  James Allen  Facebookon kaptam  jó reggelt  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Vito Giaquinto gondolata 
Bejegyzés Címkék
korai órákban, emberek szemébe, életben nincs, választásodon múlik, élet puszta, életben véletlen, életben vannak, elmulasztott alkalom, mindent felülmúló, félelem csak, egészség vagy, szavakat óvatosan, szavak valósággá, életed tanítói, tanító akkor, tanítvány készen, legjobb tanító, közvetlen tapasztalás, igazi bölcsesség, benned rejlő, sikerhez vezető, élet természete, égre tekintenél, benned levő, erőfeszítéseidet tudod, embereket vagy, összes álmodat, fáradozásaid alakítják, élet állítja, céljaid felé, erősségeidet tartsd, élet ajándékait, következő szintre, bonyodalmak szétválasztják, álmodozók aktív, céltudatos életről, kibontakozásához, erőfeszítéseidet, megpróbáltatások, figyelmességgel, követelményekbe, erőfeszítéseket, lélekjelenléted, gondolataidból, cashflowtársas, kapcsolataidat, megjelenhetnek, szétválasztják, elkötelezettet, összezavarodsz, viselkedjenek, személyiséged, nyugtalankodj, választásodon, nehézségekbe, megvalósítsd, fáradozásaid, elmulasztott, kényszerülsz, bölcsességre, kudarcélmény, megfontoltan, erősségeidet, mindenkivel, közvetlenül, szembesülsz, sötétséggel, tapasztalás, lehetőségek, eseményeket, cselekvőkké, korlátaidat, meggondolva, önáltatótól, bonyodalmak, kellemetlen, határozatot, különbséget, figyelmedet, pillanatban, válaszokat, tévedésnek, emelkedünk, tekintenél, irányítani, körülötted, állapotban, valamilyen, természete, megtalálod, bölcsesség, céltudatos, esélyeidet, kételkedsz, egyszerűen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 3515
  • e Hónap: 7921
  • e Év: 63854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.