Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Raphael arkangyal
  2018-07-11 08:16:28, szerda
 
   
 

NEVE JELENTÉSE: "Isten gyógyító hatalma, Isten gyógyít, Isten meggyógyít."
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: asztronómusok, térképkészítők, orvosok, gyógyítók, gyógynövényesek, intuitívek, fénymunka- sok (akupunktúrások, csontkovácsok, kineziológusok, masszőr terapeuták, reiki-gyakorlók, jógik stb.), az orvoslás területe, ápolók sámánok és gyógyító asszonyok, utazók.
TÁRSULT NEVEK: Rafael,Rachael,Raffael
MENNYEI FELADATKÖREI: Tanítani és továbbadni a gyógyítás intuíció és bölcsesség ajándékát.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? Gyógyítás közben vagy mikor nagy változások készülődnek.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: bámulat, könyörület, kíváncsiság, felfedezés, empátia, önelemzés, csendesség, szimpátia, teljesség, csodálat.
LEBONTJA: zavarodottság, törékenység, nyomor, szenvedés, aggodalom.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/lassú/víz.
SZÁRNYAI: fehérek, de ritkán mutatja meg őket.
IKONOK: delfin, mozsár és mozsártörő, pásztorbot, fehér galamb.
ÁLLATOK: víz alatti élővilág, házimacska, szarvas, delfin, galamb (fehér), szitakötő, kacsa, béka, ló, bagoly, nyúl, kígyó, bálna, farkas.
NÖVÉNYEK: afrikai ibolya, aloe, árpa, földi szeder, szentjánoskenyér, gyöngymenta, kamilla, kapor, echinacea, szilfa, eukaliptusz, szemjavító fű, len, tömjén, tengeri hínár, mandragóra, körömvirág, moha, mirha, oregánó, petrezselyem, szilva, krumpli, zsálya, hínár, fodormenta, orbáncfű, csillagánizs, kakukkfű, tea, kurkuma, fűzfa, jukka.
TÁRGYAK: levegőben való utazás, algák, csónakok és hajók, csillagképek, álomképek, tündérek, elvarázsolt erdők, képzelőerő, mozsár és mozsártörő, kikötők, hegyek, óceánok és tengerek, világűr, bolygók, plazma, árnyékok, pásztorbot, unikornis.
BOLYGÓ: Merkúr.
NAP: szerda.
ÉVSZAK: tél.
TERMÉSZETI ERŐ: víz.
FÉMEK: ezüst.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, ametiszt, akvamarin, aventurin (kék,zöld), hegyikristály, smaragd, lapis lazuli, türkiz.
FORMÁK: spirálok.
CSAKRÁK: harmadik szem, korona.
ZENEI HANG: E.
HANGSZEREK: furulya, hang (különösen a tündérek hangja).
SZÍNEK: zöld, lila
SZÁM: 6.
ILLAT: ámbra, eukaliptusz, tömjén és mirha, levendula, zsálya, fodormenta.
ILLATTÍPUS: egzotikus; óceánok és tengerek.

Hogyan lépj kapcsolatba Rafaellel:
Cassielhez hasonlóan Rafael arkangyal is álmokon keresztül szeret velünk kapcsolatba lépni. Az álmokon keresztül kommunikálók nagyon élénk álmokra számíthatnak, Cassiel nagy ura az imaginációnak. Rafael álmai harmóniával teliek és szórakoztatóak, olyan álomvilágot tud teremteni, ami csillog, elvarázsol és inspirál. Ugyanez mondható el meditációs világáról is azok számára, akik meditáción vagy tisztán látáson keresztül lépnek kapcsolatba vele.
A tisztán hallók számára Rafel hangja lágyan hangzik, akár egy suttogás. Hangja nem olyan meggyőző, mint Gabrielé vagy Raguelé, mert ő sosem mondja meg, hogy mit kell/kellene csinálj, csupán megfogalmaz pár lehetőséget, amin elgondolkozhatsz, ötletet ad. A vele való kapcsolat olyan mint egy szívbéli kommunikáció egy nagyon szerető édesapával.
A tisztán érzők azonnal biztonságban érzik magukat ezen gyöngéd óriás mellett. Amint közeledtét érzed, a háborgó energiák elillannak és megújul a remény. Rafael a gyógyítás angyala, energiája egészen a szívig hatol, szemed mögé vagy szemöldököd közé.

Teljes leírás:
A teljesség és az egység arkangyala is egyben.
Színei: általában zöld, de ritkábban lila is mert, Raphael a gyógyítás és szívcsakra színét sugározza.
Raphael nagyon kedves, gyöngéd, csak úgy árad belőle a szeretet. Jelenlétét a környezetünkben észlelhető smaragdzöld fényszikrák jelzik. Az emberek szelleme felett áll, de mivel a vándorok kísérője is egyben, ezért segít úti célunk megtalálásában, és vigyáz csomagjainkra is ha megkérjük rá.
Rafael minden fizikai lény eredményes gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít, és hatása szinte rögtön észlelhető, mert az állatok nálunk sokkal fogékonyabbak a gyöngédségre és a szeretetteljes gondoskodásra.
A gyógyítás minden formájával segít minket, hagyományos és kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Raphael arkangyal segít meggyógyítani a testet, az elmét és a lelket, a következő helyzetekben kérhetjük közbelépését:- ha betegségben szenvedünk, vagy egy ismerősünk beteg (de ha ő elutasítja, akkor csak a szorongás oldását kérjük a beteg számára Raphaeltől)

Miben segíthet?
- ha műtét, vagy kezelés előtt állunk
- ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk
- ha gyógyítót, vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát keresünk.
- ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
- ha orvosok, vagy sebészek vagyunk.
- ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi, vagy szellemi
- ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására, (fizikai, érzelmi, vagy szellemi értelemben)
- ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.
A belső, azaz spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja, segít megkeresni az igazságot. Segítségül hívhatjuk a tanítványok harmadik szemének felnyitásához a spirituális energiák felé. (A harmadik szem spirituális energia központ - csakra - amely ha jól működik, lehetővé teszi a tisztánlátást).
Raphael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről.

Salamon végrendeletéből tudjuk, hogy Rafael egy hat ágú csillag jelű gyűrűt adott a bölcs királynak, mely megvédte őt a démoni erők támadásától.
Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő oltalmazása is. De a szenvedély betegségek, beteges vágyak leküzdésében is segít.
Raphael egységet hozhat az életünkbe, ezúttal segít:
- ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik
- ha lelkünket nem érezzük egésznek
- ha megrázó élményben van részünk és újra egészségre vágyunk
- ha elveszítettünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek
- ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
- ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Raphael arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül mondja meg hogy mit tudsz te tenni.
Ha távgyógyítást szeretnél létrehozni valaki számára akkor lelki szemeid előtt lásd a beteget, majd a gyógyító Angyalt és hogy bevonja smaragdzöld sziporkázó fénnyel a beteg testrészt, de előtte kérd az angyalt hogy menjen a helyszínre és nevet is mondj, mondd el mi a baja, és köszönd meg a segítségét.

Fohász:
Raphael arkangyal, kérlek gyógyítsd meg a múltbéli sebeimet, -sebzett lelkemet, - fizikai,szellemi,érzelmi fájdalmamat.
Raphael arkangyal segíts testemnek meggyógyulni, -mást meggyógyítani, - meggyógyítani és jobbá tenni kapcsolatomat xy-al, - segíts felépülnöm, - segíts gyógyító munkámban.
Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit.

Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, csatlakozz FACEBOOK oldalunkhoz, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
 
 
0 komment , kategória:  Képek - Angyalok  
Címkék: szentjánoskenyér, elgondolkozhatsz, gyógynövényesek, környezetünkben, végrendeletéből, szórakoztatóak, térképkészítők, megtalálásában, kineziológusok, szeretetteljes, akupunktúrások, elveszítettünk, lelkiségünket, kapcsolatomat, tisztánlátást, gondoskodásra, fogékonyabbak, távgyógyítást, gyógyászattal, gyógyításában, meggyógyítani, angyalokfenye, sugallataidra, ismerőseiddel, hegyikristály, védnökségében, behatárolható, imaginációnak, asztronómusok, zavarodottság, csomagjainkra, csontkovácsok, felnyitásához, útmutatással, petrezselyem, résztvevőket, orvoslás területe, gyógyítás intuíció, tündérek hangja, álmokon keresztül, tisztán hallók, vele való, szívbéli kommunikáció, nagyon szerető, tisztán érzők, háborgó energiák, gyógyítás angyala, szívig hatol, egység arkangyala, környezetünkben észlelhető, emberek szelleme, vándorok kísérője, NEVE JELENTÉSE, VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK, TÁRSULT NEVEK, MENNYEI FELADATKÖREI, MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE, JELLEMZŐ ENERGIÁJA, TERMÉSZETI ERŐ, KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK, ZENEI HANG, Mihály Arkangyallal, Sandal-Bárány Tünde Nikoletta,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
"Ez egy csoda"  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Krisztinától  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Otthon  Tavaszi este  Márai Sándor tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Gebhardt Nóra versei II.  Horváth Szilvia tollából  40 felett  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Minden tavaszból őrizz..  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  40 felett  39 ígéret  Tanmese  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A felvilágosodás...  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Különleges  Ismeretlen: Ikarusz monda  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Jan Twardowski - Siessünk  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Esterházy Péterre emlékezünk  Pitypang szökőkút  Segíts neki dicsérni Téged  Jó nap volt  Egy párkányon  Hogyan válunk hűségesekké?  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Bornyi Veronika haiku verse  Vito Giaquinto gondolata  IGEN így  Ma van a magyar költészet napj...  A sorsod  Márai Sándor tollából  A hagyma antibakteriális hatás...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Tanmese  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  A pitypang legendája  Latinovits Zoltán tollából  Müller Péter tollából  Szép estét  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  A hagyma antibakteriális hatás...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Csend  Otthon  Paul Éluard - És egy mosoly  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
orvoslás területe, gyógyítás intuíció, tündérek hangja, álmokon keresztül, tisztán hallók, vele való, szívbéli kommunikáció, nagyon szerető, tisztán érzők, háborgó energiák, gyógyítás angyala, szívig hatol, egység arkangyala, környezetünkben észlelhető, emberek szelleme, vándorok kísérője, állatok nálunk, szeretetteljes gondoskodásra, gyógyítás minden, következő helyzetekben, ismerősünk beteg, szorongás oldását, beteg számára, kiegészítő gyógyászattal, múlt sebeinek, tanítványok harmadik, spirituális energiák, harmadik szem, fizikailag behatárolható, bölcs királynak, démoni erők, utazók mindenre, szenvedély betegségek, gyors gyógyuláshoz, belső sugallataidra, gyógyító Angyalt, beteg testrészt, angyalt hogy, múltbéli sebeimet, ásványkövek közül, írást csak, napi hírlevélre, napi hírekről, szentjánoskenyér, elgondolkozhatsz, gyógynövényesek, környezetünkben, végrendeletéből, szórakoztatóak, térképkészítők, megtalálásában, kineziológusok, szeretetteljes, akupunktúrások, elveszítettünk, lelkiségünket, kapcsolatomat, tisztánlátást, gondoskodásra, fogékonyabbak, távgyógyítást, gyógyászattal, gyógyításában, meggyógyítani, angyalokfenye, sugallataidra, ismerőseiddel, hegyikristály, védnökségében, behatárolható, imaginációnak, asztronómusok, zavarodottság, csomagjainkra, csontkovácsok, felnyitásához, útmutatással, petrezselyem, résztvevőket, kapcsolatunk, kommunikáció, leküzdésében, biztonságban, előrelendíti, valahányszor, elvesztettük, tértisztítás, gyógyuláshoz, meggyógyulni, közbelépését, csillagképek, számíthatnak, gyógyítására, kommunikálók, arkangyallal, helyzetekben, csillagánizs, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 173
  • e Hét: 1763
  • e Hónap: 6169
  • e Év: 62102
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.