Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az agyprogramozás gyakorlata
  2021-10-13 07:37:03, szerda
 
   
  Az agyprogramozás gyakorlata
10 mentális erőt - teremtő potenciált növelő-mudra
Shiva Shakti-mudra
Kéztartás: Ha a jobb kéz van felül, a férfi energia (jang) energia uralását jelenti, ha a bal kéz van felül, az a női energia (jin) uralását. A köldök előtt kell tartani 5-7 percig, közben 2 percig rezegtetni a mantrát!
Mantra: om shiva om om om sakti.
Testi hatása: harmonizálja a kledaka kapha-t (gyomornyálkahártya, emésztőrendszer), elősegíti a test jang és jin energiáinak egyensúlyát, az elme lecsendesítését.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: ellenállókészség, szívvel cselekvés, akaraterő, megrendíthetetlen bizonyosság, szellemi harmónia, szavak fölötti uralkodás, pozitív életfelfogás.
Abhaya-mudra
Kéztartása: A ,,bölcs áldása" kézgesztusnál a jobb kéz mellmagasságba emelve. Tenyér előre mutat. A bal kéz a combra téve. A hindu, valamint a japán és kínai buddhista (Vajrayana, Mantrayana) tradíció leggyakrabban ábrázolt rituális kézgesztusa univerzális ikonográfiai jelkép, a jóváhagyás gesztusaként is ismert. 5 percig végezze, közben 2 percig rezegtesse a mantrát!
Mantra: lang; így rezegtesse:llaanng.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: félelem, magány, konfliktusok feloldása, szociális érzékenység, fényadás, üdvözültség, formálhatóság, újítókedv, más szellemi előrehaladásának segítése, ihlet.
Pran-mudra
Kéztartása: Mindkét hüvelyk-, gyűrűs-és kisujj hegye összeér, míg a másik 2 ujj egyenesen nyújtva. A mudrát a köldök előtt tartsa 15 percig (akár napi két alkalommal is, krónikus problémák esetén 15 napon keresztül 5-15 percig) észak felé fordulva, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!
Mantra: om naha kali shakti namaha.
Testi hatása:harmonizálja a prána vayu-t (torok, mellkas, érzékszervek, koponya), felerősíti a vitalitást, növeli a test energiapotenciálját, megszünteti az álmosság tüneteit, a kimerültséget és a fáradtságot, javítja a látás élességét és számtalan szembetegség esetén hatásos;pozitív hatással van a mentális egészségre; erősíti az immunrendszert, segít légzési problémák esetén; köhögés, megfázás esetén is hatásos; tisztítja az aurát; depresszió, alkoholizmus, dohányzás, függőségek, apátia, reménytelenség, tehetetlenség, öngyilkossági gondolatok esetén is jó eredménnyel használható.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: pillanatban rejlő teljesség átélése, önbizalom növelése, alkotó akarat, belső fókuszáltság megteremtése, teremtési cél beteljesítése, polaritás feletti hatalom, önátalakítás. Segít a haláltól való félelem esetén is.
Kubera-mudra
Kéztartása: A bal hüvelyk-, mutató-és középső ujj hegyének összeérintése. A másik 2 ujj a tenyér közepébe görbítve pihen.
A mudrát a szegycsont előtt tartsa 7 percig, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse! Naponta 3-szor is végezhető.
Mantra: óm hrím; így rezegtesse: óómm hhrríímm.
Hatása a fizikai világban: anyagi javakra vonatkozó kívánságok teljesülése.
A mudra testi hatása: tisztítja az orrmelléküregeket, erősíti a szaglást, felszámolja az egykedvűséget. Jó hatással van orrvérzés, orrpolip esetén; csökkenti a neurotikus zavarok, szorongásos neurózis, hisztéria, neurotikus depresszió, hipochondria tüneteit.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: céltudatos cselekvés, fényadás, inkarnációs emlékek, lelki gazdagság, egyetemes parancsolatok betartása, racionális erő, szellemi kiválasztottság.
Atmanjali-mudra
A hindu tradíció talán legismertebb rituális kézpóza, a testi-lelki összehangoltság kéztartása.
Kéztartása:A két kéz ujjhegyeinek összeillesztése a fej fölött úgy, hogy a két tenyér között egy kis rés van. 3-4 percig kell tartani a mudrát, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!
Mantra:óm; így rezegtesse:óóómmm.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok:kifinomult ízlés, pillanatban rejlő teljesség átélése, békés szellem, kifinomult érzékek, alkotó akarat, isteni inspiráció, teremtési cél beteljesítése.
Jnana-mudra
Kéztartása: A mutatóujj és a hüvelykujj hegye (mindkét kézen) összeér. Többi ujj kinyújtva. Kezeit combjaira helyezze! 5-7 percig végezze, közben rezegtesse 2 percig a mantrát!
Mantra: óm; így rezegtesse:óóómmm.
Hatása a fizikai világban: anyagi biztonság, valódi hatalom, időtlenség.
Testi hatása: fejfájás, álmatlanság, lustaság, depresszió, alvási rendellenességek, krónikus fáradtság szindróma; segíti a szervezet alkalmazkodását a fizikai és pszichoemocionális stresszhez, a klímaváltozáshoz és az időzónákhoz.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: befogadás, éleslátás, szellemi ruganyosság, vallási parancsolat betartás, ősök istenítése.
Apan-vayu mudra
Kéztartása: A bal mutatóujj behajlítva a hüvelykujj párnáján nyugszik, míg a középső-és a gyűrűsujj hegye összeér a hüvelykujjal. Kisujj kinyújtva. A mudrát a köldök előtt kell tartani 5 percig, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse! A kéztartás mindkét kézzel egyszerre is végezhető (kelet felé fordulva).
Mantra: mam jam; így rezegtesse: mmaamm jjaamm.
Testi hatása: a pachaka al-dosha (gyomor, máj, lép, vékonybél) aktivitását szabályozza, ​​javítja az emésztést, májproblémák esetén hatásos, gyorsítja a toxinok (AMA) kiürülését (méregteleníti a testet);eltávolítja az energiatorlaszokat; kiváló még ízületi fájdalmak, fokozott izzadás és kézremegés esetén;csökkenti a fáradságot, az idegi feszültséget, a vérnyomást, a heves szívdobogásérzést; ellazítja testet és az elmét;szívroham tüneteinél végezve segít a szívizmok károsodásának minimalizálásában; felszámolja a gyengeséget; rendszeres végzése hosszú élettartamot biztosít.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: erőszaknélküliség, eufória, kitartás, beteljesedés, lelki önkorrekció, szellemi felébredés, helyes szellemi irány, látnoki erő, szellemi méregtelenítés, költői adottság, meditatív tudatosság, alkotóerő, mély szellemi elkötelezettség, szellemi fény.
Hakini-mudra
Kéztartása:Az ájurvédikus ujj-jóga egyik kéztartása:az ujjak végének összeérintése. Kezeit homloka előtt tartsa 5 percig (naponta 2-szer), közben rezegtesse 2 percig a mantrát!
Mantra:Om, am, ksham.
Testi hatása:memóriazavarok, javítja a koncentrációt; fokozza a két agyfélteke koordinációját; elősegíti a nyugalmat, az észlelés a gondolkodás egyértelműségét;rendszeres végzése hosszú életet biztosít;
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: értelemvezérelt érzelmek, felebaráti szeretet megélése, éles ítélőképesség, átszellemültség, gyors megfigyelő-képesség, frekvencia-átalakítás, asztrálerők manifesztálása; erősíti a koncentrációt, erőt ad a gondolkodásnak, növeli az éberséget, a memóriát.
Khagda-mudra
Kéztartás: A bal hüvelykujj a behajlított gyűrűs-és kisujj középső ujjpercén pihen. A mutató-és középső ujj egyenesen kinyújtva (mindkét kézen is végezhető). A mudrát köldöke előtt tartsa 5 percig, közben a mantrát mély belégzés után 2 percig zengesse!
Mantra:amam; így rezegtesse: aammaamm.
Testi hatása:krónikus fáradtság szindróma, hatalmas életenergiával tölt fel; gyomorfájás, emésztési zavarok, vastagbél-és vékonybél problémák esetén segít;zsíros bőr, zsíros haj, étvágytalanság, szembetegségek, önbizalom hiánya esetén is használható.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: kölcsönös megbecsülés, céltudatosság, megmagyarázhatatlan jelenségek iránti érdeklődés, rejtett képességek felszínre hozása, szellemi megújulás.
Matangi-mudra
Kéztartása: A középső ujjak hegye összeér, míg a többi ujj az alsó ujjpercnél külső kulcsolással van összecsomózva. A mudrát a szegycsont előtt tartsa 7 percig, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse! Naponta 3-szor végezze!
Mantra: ram jam mam;így rezegtesse: rraamm jjaamm mmaamm.
Testi hatása: Ez a mudra pozitív hatással van a hipotalamuszra, hatásos arterioszklerózis esetén, segít megtisztítani a vért, normalizálja a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese rendszer és a belső elválasztású mirigyek működését; feszültségoldásra is használható. Oldja a belső feszültségeket (pl. megkönnyebbülést hoz különböző rohamok esetén vagy enyhíti a teltségérzetet), megszünteti az állkapocsfájdalmat. 4 percig a köldökcsakra előtt tartva harmonizálja a légzést (megnöveli a napfonat környéki területeken az energiát), segít a máj és a gyomor-bél traktus területén kialakuló betegségeknél. Jótékony hatással van a szívre, az epehólyagra, a lépre, a hasnyálmirigyre és a vesékre.
Hatása a fizikai világban: veszély elkerülése;segíti a meggazdagodást.
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: lelki szabadság, lelki alkímia, tündöklő nyugalom, érzelmi impulzus kontroll, képzelőtehetség, tökéletes tudás, újítás, figyelem-összpontosítás.
Késmárki László:A mudrák tikos kódja Ankh kiadó 2018

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellenállókészség, megkönnyebbülést, előrehaladásának, klímaváltozáshoz, rendellenességek, összeillesztése, emésztőrendszer, képzelőtehetség, átszellemültség, lecsendesítését, értelemvezérelt, kiválasztottság, elkötelezettség, összehangoltság, hasnyálmirigyre, alkalmazkodását, egyértelműségét, hipotalamuszra, reménytelenség, életenergiával, manifesztálása, koordinációját, memóriazavarok, gondolkodásnak, mellmagasságba, étvágytalanság, immunrendszert, szembetegségek, méregtelenítés, összpontosítás, feszültségeket, teltségérzetet, agyprogramozás, meggazdagodást, összeérintése, tulajdonságok, agyprogramozás gyakorlata, férfi energia, köldök előtt, kledaka kapha-t, test jang, elme lecsendesítését, mudra által, combra téve, jóváhagyás gesztusaként, mantrát mély, prána vayu-t, álmosság tüneteit, látás élességét, mentális egészségre, haláltól való, tenyér közepébe, Shiva Shakti-mudra, Késmárki László,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdőben, réten  Mikulás  Kandalló  A jó dolgok, nem vesznek el so...  Szükségünk van  Szép mai napot !........  Imádság  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szükségünk van  Garfield és barátai  Megismerhető a gyümölcseiről  Boda Magdolna: Ha Ha egy napon...  A fokhagyma jótékony hatása a ...  Vörös körmök  Aranyosi Ervin – Advent ...  Erdőben, réten  Csak attól élek...  Erdőben, réten  Mikulás csízma  Kun Magdolna : Ennyit ér az él...  Madárvilág........  Facebookon kaptam  Megismerhető a gyümölcseiről  Imádság  Déry Tibor tollából  Télapó csízma  Madárvilág........  A gyertya  A kis falánk........  Halál  Szép mai napot !........  A halál keresztje  Az ajándék te magad vagy...  Halál  Üdvözlet Szegedről.....  Isten ajándéka  Megbékélés Istennel  Legrosszabb dolog  Állatvilág......  Az embernek a társa: hiányzik.  A csillagok útján a sötét éjb...  Mai harmónia kártyám  Wass Albert: Az aranymadár rés...  Apa kezén  Jó reggelt!  Facebookon kaptam  Karácsonyfa  Halál  Svájc......  Facebookon kaptam  Összetartozás  Megbékélés Istennel  A világosság Ura  Advent 2. vasárnapja........  Összetartozás  Árvák mikulása  Mátyás templom.......  Facebookon kaptam  2 gyertya ég  Fűszerek és gyógynövények a ko...  Jézus Krisztus  Esti képek  Madárvilág........  Jézus Krisztus  Vörös körmök  Csak attól élek...  Békesség Hercege  Schäffer Erzsébet Hajnali ror...  Facebookon kaptam  Schäffer Erzsébet Hajnali ror...  Sötétség  Kun Magdolna : Ennyit ér az él...  Hajnali ébredés  Drága Télapó! Kedves, öreg Tél...  Anyám  Aranyosi Ervin – Advent ...  Várj, ember szíve készen  A halál keresztje  A világosság Ura  2 gyertya ég  Bilincs  Png virág  Kellemes hétvégét kívánok!  Imádság  Imádság  A testhőmérséklet szabályozói  Létszámcsökkentés  Életünk legsötétebb pillanatai  Ősi, hasznos és egészséges növ...  Wass Albert: Az aranymadár rés...  Facebookon kaptam  A gyertya  Miraculous - Katicabogár és Fe...  A kereszt alatt  A halál keresztje  Mi a baj a világgal? Olvasd el...  Vörös körmök  Legrosszabb dolog  Olyan jó néha angyalt lesni 
Bejegyzés Címkék
agyprogramozás gyakorlata, férfi energia, köldök előtt, kledaka kapha-t, test jang, elme lecsendesítését, mudra által, combra téve, jóváhagyás gesztusaként, mantrát mély, prána vayu-t, álmosság tüneteit, látás élességét, mentális egészségre, haláltól való, tenyér közepébe, szegycsont előtt, fizikai világban, mudra testi, neurotikus zavarok, hindu tradíció, testi-lelki összehangoltság, hüvelykujj hegye, szervezet alkalmazkodását, hüvelykujj párnáján, gyűrűsujj hegye, kéztartás mindkét, pachaka al-dosha, idegi feszültséget, heves szívdobogásérzést, szívizmok károsodásának, ájurvédikus ujj-jóga, ujjak végének, gondolkodás egyértelműségét, behajlított gyűrűs-és, mutató-és középső, mudrát köldöke, középső ujjak, alsó ujjpercnél, mudra pozitív, belső elválasztású, belső feszültségeket, köldökcsakra előtt, napfonat környéki, gyomor-bél traktus, mudrák tikos, ellenállókészség, megkönnyebbülést, előrehaladásának, klímaváltozáshoz, rendellenességek, összeillesztése, emésztőrendszer, képzelőtehetség, átszellemültség, lecsendesítését, értelemvezérelt, kiválasztottság, elkötelezettség, összehangoltság, hasnyálmirigyre, alkalmazkodását, egyértelműségét, hipotalamuszra, reménytelenség, életenergiával, manifesztálása, koordinációját, memóriazavarok, gondolkodásnak, mellmagasságba, étvágytalanság, immunrendszert, szembetegségek, méregtelenítés, összpontosítás, feszültségeket, teltségérzetet, agyprogramozás, meggazdagodást, összeérintése, tulajdonságok, formálhatóság, koncentrációt, betegségeknél, kézgesztusnál, leggyakrabban, ítélőképesség, méregteleníti, beteljesítése, parancsolatok, egykedvűséget, , ,
2021.11 2021. December 2022.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 24 db bejegyzés
Összes: 26969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 341
  • e Hét: 1818
  • e Hónap: 4701
  • e Év: 330520
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.