Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kristálygyermek
  2011-03-24 10:27:58, csütörtök
 
  /AURANKA/

Míg az indigó gyerekek az uralmi plútósok nemzedékével azonosíthatók, az úgynevezett kristálygyerekek megjelenése az Uránusz uralmi helyzetbe jutásával függ össze. Nem tudom, más szerzők összekapcsolják-e a két eseményt, nekem azonban meggyőződésem, hogy a nehezen megfogható és leírható "kristálygyermek" kategória valójában az uralmi uránuszosok csapatát rejti. Ennek a különleges, és legalább annyira ellentmondásos társaságnak az előőrse 1995 áprilisában jelent meg, a bolygó ugyanis e hónap elején bejutott a Vízöntő jegyébe.
Májusban retrográd mozgással elindult visszafelé, de még június elején a jegyben tartózkodott. Legközelebb csak 1996 januárjában tért vissza a Vízöntőbe, ahol uralmi pozícióját megerősítve lakott egészen 2003 első három hónapjáig. Márciusban aztán a bolygó a Halak jegyébe jutott, de szeptemberben, októberben, novemberben és decemberben egy rövid vendégeskedésre még visszatelepedett a Vízöntő jegybe. Az Uránusz a nyolc év alatt kifejezetten sokszor volt retrográd és direkt periódusokban.
A két transzcendens bolygó együttesen volt uralmi helyzetben 1995 májusában és júniusának elején. Az ekkor született gyermekekre külön is érdemes odafigyelni, mert közülük ha egyéb bolygóik és fényszögkapcsolataik is megerősítik pozitív és negatív értelemben is különleges személyiségek kerülhetnek ki.
Az Uránusz utoljára 84 éwel korábban uralkodott a Vízöntő jegyében, vagyis az 1910es években. Az akkor születettek az 1930-as és 40-es évekre mutatták meg, mire képesek: létrejöttek a mai kor technikáját meghatározó találmányok és fizikai elméletek de az emberégető halálgyárak és az atombomba is.

Az uralmi uránuszosokat az emberiség érdekli, ők a New Age igazi gyermekei. Hordozzák az új korszak legjobb, de legaggasztóbb tulajdonságait is. Az Uránusz az eredetiség, a megvilágosodás, a lázadással elért nagyszerű eszmények bolygója, de az inspiráció, a magasrendű tudás és a psziché lehetőségeinek mélyenszántó vizsgálata is hatóköre alá tartozik. Az újítás, a függetlenség varázsszó az uralmi uránuszosoknál, de a különcködés is, vagy éppen a hatalmas eszmékért való fanatikus lelkesedés.
A kristálygyerekek kifejezéssel valójában őket illetik egyes szerzők, és speciális okkult képességekkel, illetve tudással ruházzák fel őket. Elméletem szerint ebbe a kategóriába nem mindegyik Vízöntő Uránusz birtokosa való, itt azokat érdemes nagyobb körültekintéssel vizsgálni, akik személyes horoszkópjában az Uránusz például a 12-es, a 8-as vagy a 9-es házban áll. A fényszögkapcsolatok szintén elemzendők.

A kristálygyermekek aurájáról szerzett információim az Akasha krónikából valók. Nem hagyatkoztam arra az egyelőre kisszámú külföldi leírásra, amely a témát tárgyalja, mert előítéletektől és érzelmektől mentes választ akartam kapni arra, mit is érthetünk a kristálygyermek fogalma alatt. Én úgy látom, ezeknél a gyermekeknél nem hétköznapi inkarnációs folyamatok zajlanak Ie. Az egyik érdekes jelenség az, hogy a kristálygyermekek aurájában aránylag sok karmikus utalás jelenik meg, ami azt valószínűsíti, hogy előző életeiket is meglehetősen tudatosan, esetleg spirituális célokkal és feladatokkal élték Ie, amelyek továbbvitelét most is lényegesnek tartják. Az egyszerűbb, jelként, szimbólumként vagy képként feltűnő karmikus jelzésektől eltérően a kristálygyermekeknél az előző életek tapasztalataira utaló vonatkozások az aurájukban elhelyezett, tudatosan szervezett, összeállított információs csomagokban jelennek meg. Ezeket hasonlónak látom a kristályszerkezethez, olyanok ezek a képletek, mintha összetömörített adathalmazt hordoznának rendkívül kis helyen. Az a benyomásom, mintha ezeket az információ sűrítményeket begyűjtötték volna, s ezért lehet olyan érzésünk, mintha kész tudással érkeznének a földre, mintha mindenre volna válaszuk. Ezek a gyermekek már egészen kiskorukban megdöbbentő mennyiségű és minőségű tudásról tesznek tanúbizonyságot, igazi kis zsenik, intelligenciahányadosuk messze meghaladja az átlagot. Az aurájuk meglehetősen átlátszó, vízfelülethez hasonló, vagy inkább világoskék hártyához. Első pillantásra nem tűnik olyan elzárkózónak és erősnek, mint az indigó gyermekeké, de rezgésszám a jellemzően más, mint a többi emberé, nem is annyira a szaporaság vagy a lassúság a lényeges, hanem a nagy amplitúdójú hullámok jelenléte, amelyek bizonyos kozmikus ritmust adnak az aurának. A kristálygyermekek kinézete is inkább légies, világos tónusú, és mintha kissé nemtelenek lennének, aszexuális jellegűek. Szinte süt róluk az okosság, a kíváncsiság és olykor a fensőbbség.

Más esetben az aurában feltűnő zárványok nem információ sűrítmények, hanem lénymagok. Elméletem szerint ilyenkor többszörös inkarnáció történik, a testi lény ugyanis magával hoz a földi szférába egy vagy több olyan lélekcellát, amelyet nagyhatalmú szellemi lény készített magának, s túlélése érdekében elhelyezte a köztes létben. (Erről a témáról a szellemi létezők besorolása kor bővebben is írtam.) Ezek a lénymagok a hordozó aurába jutva anyagi lét közeli állapotba kerülnek, és időnként kibontódva befolyásolhatják az auratér tulajdonosát. Ezt a folyamatot nem nevezném mintaszerű megszállásnak, mivel a lénymag nem óhajt megtestesülni, hanem inkább fizikai hatóerőre vágyik valamely speciális célból. Nagyon is el tudom képzelni, hogy ilyen módon születnek újjá a kristálygyermekek mögé bújva azok a technomágusok, akik előző mágikus korokban szerkezetek és energiák irányításával módosították a földi életet.

A kristálygyermekek egy része bizonyosan nagyszabású és pozitív küldetéssel érkezik. Õk azok, akik törekszenek a kozmikus tudatra és a tudat kitágítására, nem hagyományos, kísérletező szellemű lényük meglepő változásokat, szellemi szikrákat és hirtelen áttöréseket hozhat. Birtokolják a hatodik érzék adományát, intuitívak a megfelelő pillanatban, a helyzeteket pontosan képesek felmérni, és hosszú távú jövőstratégiát tudnak kidolgozni az egész emberiség számára. Köztük lesznek azok, akik szokatlan, új utakon járva nehezen megmagyarázható módszereket használnak sikerrel (mint a homeopátia), akik technikai eszközökkel módosítani kívánják majd az egész Föld mágneses mezejét, hogy korrigálják például a pólusváltás okozta globális védtelenségünket, vagy hogy felhasználják a földmágnesességet, illetve a kozmikus erőket új energiaforrások kifejlesztésére.

Más részről azonban nagyon is tartok attól, hogy éppen a kristálygyermekek között lesznek azok is, akik olyannyira meghaladják az egyéni és kollektív síkon létező régi struktúrákat, beállítottságokat, eszméket és véleményeket, hogy mindenféle erkölcsi aggály nélkül működnek majd. Vezető egyéniségek lesznek, de önkényesek, kiszámíthatatlanok, öntörvényűek, akik semmire nincsenek tekintettel és szélsőségesen önfejűek. Még a képességeikkel pozitívan élő kristálygyermekek is csak nehezen lesznek képesek érzelmeiket kimutatni, s inkább egy barátságos, hűvös visszafogottság jellemzi majd őket, a negatív uralmi uránuszos emberekre azonban egyenesen a személytelenség, a távolságtartás, a jéghideg érzelemvilág vár. Sokan közülük elszigetelten dolgoznak, elméleti kutatásokon, amelyeket nem akarnak átültetni a gyakorlatba. Borzasztó eredményeiket majd felhasználja más (például egyes indigók) a klónozás, a gén manipuláció, a gépek, illetve az információ keltette függőség vagy a fegyvergyártás terén.

A kristálygyermekek aurája is folytonos kapcsolatban áll a kvantumvákuummal, óriási információt képesek onnan megszerezni, ezért sok lesz köztük a kettős tudatú jógi, vagy a szélsőséges okkultizmus híve. Tipikus betegségeik az idegrendszert támadják, vagy érzelmekre való részleges képtelenséget okoznak, mint az Asperger-szindrómásoknál. Azoknál, akiknél az energiakiélés gátolt, illetve a Plútó is érintett, olyan paranormális jelenségeket tapasztalhatunk majd, mint a fém hajlítás vagy a poltergeist. Az elektromos szerkezetek nem lesznek tőlük biztonságban, mivel saját erőterükkel a gépek elektromágneses mezőjét megzavarják. Többen lesznek azonban közülük, akik ezeket a szörnyű intenzitású energiákat megkísérlik befogni és irányítani, és önmagukat változtatják nagy hatékonyságú parafenoménné.

A legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy az indigó gyerekekhez hasonlóan szinte egyáltalán nem érdekli őket az emberi érzésvilág, sokan különlegesnek és kiválasztottnak érzik magukat, akik alacsonyabb rendű emberek közé jutottak. Úgy gondolják, ezeket a lényeket embertársaikat bármire fölhasználhatják, mint céltárgyat, kísérleti nyersanyagot vagy manipulálható tömeget például. Számukra a "cél szentesíti az eszközt", a cél pedig a korlátlan szabadság, szellemi, lelki és testi értelemben. Az eszme hajszolása közben azonban félő, hogy eltűnik, megsemmisül, felőrlődik a lényeg: az ember, akinek a felemelkedéséért elvileg minden erőfeszítés történik.
(Hodnik Ildikó: Lélek teste)



 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Címkék: visszatelepedett, felemelkedéséért, körültekintéssel, védtelenségünket, kristálygyerekek, kvantumvákuummal, befolyásolhatják, fölhasználhatják, energiaforrások, vendégeskedésre, kifejlesztésére, visszafogottság, összetömörített, elektromágneses, megmagyarázható, tapasztalhatunk, kristálygyermek, személytelenség, tanúbizonyságot, kiválasztottnak, tapasztalataira, szindrómásoknál, összekapcsolják, lehetőségeinek, horoszkópjában, embertársaikat, ellentmondásos, megvilágosodás, fegyvergyártás, jövőstratégiát, távolságtartás, tulajdonságait, képességeikkel, előítéletektől, uránuszosoknál, megszállásnak, indigó gyerekek, uralmi plútósok, úgynevezett kristálygyerekek, nehezen megfogható, uralmi uránuszosok, előőrse 1995, bolygó ugyanis, jegyben tartózkodott, rövid vendégeskedésre, ekkor született, 1910es években, akkor születettek, emberégető halálgyárak, uralmi uránuszosokat, emberiség érdekli, lázadással elért, Vízöntő Uránusz, Hodnik Ildikó,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akik bántanak téged  Png kislány  A másik dolog,  Alázat  Alázat  Fekete-erdő desszert  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Nagyon különös  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Szép estét  A boldog családok mind hasonló...  Bounty krémes  Paul David Tripp Április 19  Png cica  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Tavaszi kép  Nagyon különös  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép napot kívánok  A sors  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png nő  Szívem  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Mi lenne ha  Leonardo da Vinci gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Az engedelmesség miért nem vál...  Paul David Tripp Április 19  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Reggel van  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  képre írva  Png ház  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Zilahy Lajos gondolata  Mai harmónia kártyám  Zilahy Lajos gondolata  Mi lenne ha  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Idő  Nagyon különös  Boldog születésnapot a ma ünne...  Bertolt Brecht -től idézet  A sors  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Albert Einstein gondolata  Png ház  Mai harmónia kártyám  Alázat  Facebookon kaptam  képre írva  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Akarat  Nevem  Facebookon kaptam  Png kutya  Adakozás  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kellemes délutánt kívánok  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
indigó gyerekek, uralmi plútósok, úgynevezett kristálygyerekek, nehezen megfogható, uralmi uránuszosok, előőrse 1995, bolygó ugyanis, jegyben tartózkodott, rövid vendégeskedésre, ekkor született, 1910es években, akkor születettek, emberégető halálgyárak, uralmi uránuszosokat, emberiség érdekli, lázadással elért, magasrendű tudás, psziché lehetőségeinek, függetlenség varázsszó, uralmi uránuszosoknál, hatalmas eszmékért, kristálygyerekek kifejezéssel, 8-as vagy, 9-es házban, kristálygyermekek aurájáról, egyelőre kisszámú, témát tárgyalja, kristálygyermek fogalma, egyik érdekes, kristálygyermekek aurájában, előző életek, aurájukban elhelyezett, információ sűrítményeket, aurájuk meglehetősen, indigó gyermekeké, többi emberé, szaporaság vagy, nagy amplitúdójú, kristálygyermekek kinézete, aurában feltűnő, testi lény, földi szférába, vagy több, köztes létben, szellemi létezők, hordozó aurába, auratér tulajdonosát, kristálygyermekek mögé, földi életet, része bizonyosan, kozmikus tudatra, tudat kitágítására, hatodik érzék, megfelelő pillanatban, helyzeteket pontosan, egész emberiség, egész Föld, pólusváltás okozta, kozmikus erőket, kristálygyermekek között, képességeikkel pozitívan, negatív uralmi, jéghideg érzelemvilág, információ keltette, fegyvergyártás terén, kristálygyermekek aurája, kettős tudatú, szélsőséges okkultizmus, idegrendszert támadják, energiakiélés gátolt, elektromos szerkezetek, gépek elektromágneses, szörnyű intenzitású, legnagyobb veszélyt, indigó gyerekekhez, emberi érzésvilág, lényeket embertársaikat, korlátlan szabadság, eszme hajszolása, felemelkedéséért elvileg, visszatelepedett, felemelkedéséért, körültekintéssel, védtelenségünket, kristálygyerekek, kvantumvákuummal, befolyásolhatják, fölhasználhatják, energiaforrások, vendégeskedésre, kifejlesztésére, visszafogottság, összetömörített, elektromágneses, megmagyarázható, tapasztalhatunk, kristálygyermek, személytelenség, tanúbizonyságot, kiválasztottnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 280
  • e Hét: 889
  • e Hónap: 9559
  • e Év: 65492
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.