Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Élet a köztes létben......
  2011-06-04 07:33:39, szombat
 
   
  Minden új testet öltésnek komoly oka és célja van. A következő élet kitervelésében gyakran olyan más lelkek is részt vesznek, akikkel az egyén már sok inkarnációban együtt élt. Erre azért van szükség, mert azoknak a személyeknek, akiknek egymással elszámolnivalójuk van, azonos helyen és időben kell ismét testet ölteniük.

Ilyenkor szükség van a horoszkópok egyeztetésére. Rendszerint olyanokkal kell megújítanunk kapcsolatunkat, akikkel a múltban kellemes vagy kellemetlen viszonyban éltünk. Az interéletbe visszavezetett páciensek egyike így számolt be döntéséről: ,,Azért kellett most visszajönnöm a földre, hogy leróhassam adósságomat azok felé, akikre nehezteltem előző életemben. Ez alkalommal, ha bántani fognak, viszonzásképpen meg fogok nekik bocsátani."

Mindig céllal térünk vissza
Gyakran éppen azokkal kell újra együtt élnünk, akikkel a legkevésbé szeretnénk találkozni. Egy férfi hipnózisban beszámolt arról, milyen kétségbeesetten tiltakozott, amikor megmondták neki, hogy annak a nőnek a gyermekeként fog megszületni, akit előző életében meggyilkolt. Van, aki kifejezetten nehéz körülményeket választ, például nyomorék testet, súlyos testi hibát, korai árvaságot, anyagi nyomorúságot stb., hogy ledolgozhasson valami nehéz karmikus tehertételt. Sok esetben az életfeladat a tapasztalatszerzés. Ha a lélek számos inkarnáción keresztül az élményeknek csak egyik pólusával találkozott, itt az ideje, hogy a másik végletet is megismerje. Egy férfi például, aki több inkarnáción keresztül visszavonult, puritán, prűd életmódot folytatott, azt tervezte meg, hogy a következő életében nimfomániás utcalány lesz.

A hipnózisban visszavezetett személyek között nem egy olyan akadt, akinek nagy meglepetést vagy csalódást okozott, amikor megtudta jelen életére tervezett feladatát. Az egyik férfi páciens például súlyos pszichés problémákkal kínlódott, mert úgy gondolta, hogy sokkal többre, magasabb pozícióra hivatott az életben, mint amit sikerült elérnie. Hipnózisban kiderült, hogy életének tervezett feladata éppen a másoknak alárendelt szerep megtapasztalása. Ez a felismerés annyira megrázta a férfit, hogy hosszabb ideig tartó pszichoterápiás kezelésre volt szüksége utána. Az öngyilkosoknak hamarosan vissza kell jönniük a földre, hogy szembenézzenek azokkal a nehézségekkel, amelyek elöl megfutamodtak. Senki sem menekülhet saját tetteinek következményei elől.




Nem mindenki tervezi meg jövendő életét, bár mindenki számára megadatott a lehetőség. A nagyon anyagias gondolkodású egyének, akiket csak a testi vágyak és igények érdekelnek, igyekeznek minél előbb újra testet ölteni, nem törődve karmikus adósságaik törlesztésével. Az alkohol rabjait például a kocsma környéke vonzza, mint a méz a legyet. Az ítélőszék előtti megjelenés után a legtöbb lélek mély álomba merül. Ezek az egyének nem emlékeznek semmire, nem terveznek semmit. Majd amikor felébrednek, kényszerítve érzik magukat a megszületésre, de nem tudják, miért kell újra világra jönniük. Vannak azonban olyanok is, akik nem vesztegetik az időt a túlvilágon, hanem komoly tanulmányokat folytatnak. Van, aki földi hivatásának tökéletesebb elsajátításán fáradozik. De olyan tantárgyak is léteznek az interélet iskolájában, amelyeknek nincs földi megfelelőjük. A léleknek módjában áll visszautasítani az ítélőszék tanácsait, de ez általában nem vezet jóra. A cél és feladat nélküli inkarnáció elpocsékolt élet. Akik hipnózisban arról számoltak be, hogy nehéz sorsot terveztek maguknak, kevésbé voltak kétségbeesettek, mint azok, akik semmilyen tervezést sem csináltak.

Két inkarnáció között különböző idő telhet el
A hipnotizált személyek esetében tíz hónap volt a legkevesebb és nyolcszáz év a legtöbb. Korunkban egyre rövidebb az interéletben töltött idő két inkarnáció között. Ez magyarázza Földünk túlnépesedését is. A második világháborúban elpusztultak nagy része már az ötvenes években újra világra jött. A kevéssé fejlett lelkek, akik sóvárognak egy bármilyen új test után, nem töltenek hosszú időt az interéletben. Azok sem, akik korán alkalmat találnak földi cselekedeteik karmikus jóvátételére. Hosszabb ideig azok a lelkek maradnak, akik nagyon alaposan fel akarnak készülni a következő földi életre. Vagy azok, akik túlságosan mélyen ,,alszanak" ahhoz, hogy újra megszülessenek.

Mielőtt a lélek újra testet ölt, felejt
Elfelejti előző inkarnációit és az interéletet Erre azért van szükség, mert régi cselekedetei és vétkei összezavarnák. A felejtés fátyola borul a következő életre vonatkozó terveire is. Ez éppolyan fontos, mint az, hogy egy diák ne ismerje előre a vizsgakérdésekre adandó válaszokat. Nagyon érdekes kérdés, hogy mikor megy a lélek a testbe? Hosszú idővel a születés előtt, a születéskor, vagy a születés után? Erre nincs egyértelmű válasz. Valószínűleg egyénenként változó. Pedig jó lenne pontosan tudni, mert ez eldöntené az abortuszkérdés körüli vitát is. Edgár Cayce adatai azt sejtetik, hogy a lélek a testbe mehet röviddel a születés előtt, kis idővel utána, vagy éppen a születés pillanatában. Ez az a percidőpont, amelyet az asztrológusoknak bonyolult számításokkal és következtetésekkel kell kinyomozni, mert csak erre készírhető el az egyén érvényes és használható horoszkópja.

Dr. Helen Wambach csoportosan végzett regressziós hipnózisairak alanyai általában arról számoltak be, hogy a magzati élet alatt csak ismerkedtek jövendő testükkel. Nagyon kevés tudatos emléket tudtak felszínre hozni ebből az időből. A testet véglegesen a születés napján kellett elfoglalniuk. Ha ezt nem tették, mert esetleg túlságosan vonakodtak az új testet öltéstől, halva született a magzat. Az egyik hipnózisban visszavezetett egyén a következőképpen számol be jelenlegi megszületéséről: ,,A szülőszobában felülről figyeltem anyámat és a körülötte álló orvosokat. Fehér fény vett körül mindent, és én azonos voltam ezzel a fénnyel. Ekkor hallottam az egyik orvos hangját: ,,Most jön!" Tudtam, hogy eggyé kell válnom új testemmel. Nagyon habozva léptem be ebbe az életbe. Olyan remek érzés volt a fény részének lenni."

Az interélet tapasztalatairól szóló beszámolók részleteikben különböznek egymástól. A lényegi üzenet azonban mindig ugyanaz: Teljesen felelősek vagyunk azért, amik vagyunk és azokért a körülményekért, amelyekbe beleszülettünk. Mindent mi magunk hoztunk létre. Szabadon választottunk.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: asztrológusoknak, vizsgakérdésekre, tapasztalatairól, megszületéséről, visszautasítani, kétségbeesetten, következőképpen, pszichoterápiás, kétségbeesettek, viszonzásképpen, megtapasztalása, abortuszkérdés, ledolgozhasson, visszavezetett, megszülessenek, törlesztésével, körülményekért, beleszülettünk, túlnépesedését, öngyilkosoknak, szembenézzenek, következményei, világháborúban, kitervelésében, kapcsolatunkat, cselekedeteik, elsajátításán, körülményeket, egyeztetésére, hipnózisairak, számításokkal, tanulmányokat, összezavarnák, részleteikben, megfutamodtak, inkarnációban, következő élet, horoszkópok egyeztetésére, múltban kellemes, interéletbe visszavezetett, legkevésbé szeretnénk, férfi hipnózisban, lélek számos, élményeknek csak, másik végletet, férfi például, következő életében, hipnózisban visszavezetett, olyan akadt, egyik férfi, másoknak alárendelt, felismerés annyira, Edgár Cayce, Helen Wambach,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A hagyma antibakteriális hatás...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Töröld le  jó reggelt  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Sorsunk miatt...  képre írva  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Erdei gyöngyvirág  40 felett  Előfordul, hogy  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Spenót fasírttal  Alvó cica  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Ma van a magyar költészet napj...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Magamnak  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 12  Szép álmokat!  Robert Merle tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Bársony székben  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Különleges  Egy párkányon  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Anyák napjára  Szép estét  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Töröld le  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  40 felett  Az ember  Szeretem ujjad karcsuságait,  Az ember emlékekből áll  Különleges  Andrássy Réka - A bolond Böske  Az ember  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Csend  A Magyar Költészet napja alkal...  Mindig lesz olyan  Különleges  Hogyan válunk hűségesekké?  Vannak emberek  Önmaga ellenére  Müller Péter tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Van néhány kérdés, amin gondol...  képre írva  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  képre írva  Anyák napjára  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jó éjszakát  Horváth Szilvia tollából 
Bejegyzés Címkék
következő élet, horoszkópok egyeztetésére, múltban kellemes, interéletbe visszavezetett, legkevésbé szeretnénk, férfi hipnózisban, lélek számos, élményeknek csak, másik végletet, férfi például, következő életében, hipnózisban visszavezetett, olyan akadt, egyik férfi, másoknak alárendelt, felismerés annyira, öngyilkosoknak hamarosan, nagyon anyagias, testi vágyak, alkohol rabjait, kocsma környéke, ítélőszék előtti, legtöbb lélek, interélet iskolájában, léleknek módjában, ítélőszék tanácsait, hipnotizált személyek, interéletben töltött, második világháborúban, ötvenes években, kevéssé fejlett, lelkek maradnak, következő földi, lélek újra, interéletet Erre, felejtés fátyola, következő életre, vizsgakérdésekre adandó, születés előtt, születés után, abortuszkérdés körüli, testbe mehet, születés pillanatában, asztrológusoknak bonyolult, egyén érvényes, magzati élet, testet véglegesen, születés napján, egyik hipnózisban, következőképpen számol, szülőszobában felülről, körülötte álló, egyik orvos, fény részének, interélet tapasztalatairól, lényegi üzenet, asztrológusoknak, vizsgakérdésekre, tapasztalatairól, megszületéséről, visszautasítani, kétségbeesetten, következőképpen, pszichoterápiás, kétségbeesettek, viszonzásképpen, megtapasztalása, abortuszkérdés, ledolgozhasson, visszavezetett, megszülessenek, törlesztésével, körülményekért, beleszülettünk, túlnépesedését, öngyilkosoknak, szembenézzenek, következményei, világháborúban, kitervelésében, kapcsolatunkat, cselekedeteik, elsajátításán, körülményeket, egyeztetésére, hipnózisairak, számításokkal, tanulmányokat, összezavarnák, részleteikben, megfutamodtak, inkarnációban, szülőszobában, nehézségekkel, megszületésre, választottunk, megújítanunk, cselekedetei, gondolkodású, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 2414
  • e Hónap: 6820
  • e Év: 62753
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.