Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Imádság
  2016-10-14 17:24:45, péntek
 
  Imádság



Ó, Uram, hallottam hangodat és megijedtem. Elhívtál engem egy félelmetes feladatra egy súlyos és veszélyes órában. Meg akarsz rendíteni minden nemzetet, a földet meg az eget is, hogy a rendíthetetlen dolgok megmaradhassanak. Ó, Uram, Uram! Lehajoltál, hogy megtisztelj és szolgád legyek. Senki nem veszi magára ezt a megtiszteltetést, csak az, akit Isten hívott el, mint Áront. Te rendeltél ki engem, hogy üzenetedet vigyem azokhoz, akik makacs szívűek és nehezen hallanak. Elutasítottak téged, a Mestert, és nem várható, hogy elfogadnak engem, a szolgát.
Istenem, nem pocsékolom az időt azzal, hogy sajnálkozom gyengeségemen vagy a munkára való alkalmatlanságomon. A felelősség nem az enyém, hanem a tied. Te mondtad: ,,Ismertelek téged - kirendeltelek téged - megszenteltelek téged." Még ezt is mondtad: ,,Elmégy mindazokhoz, akikhez küldelek téged, és amit csak parancsolok, elmondod nekik." Ki vagyok, hogy vitatkozzam veled vagy megkérdőjelezzem szuverén választásodat? A döntés nem az enyém, hanem a tied. Legyen így, Uram! A Te akaratod, ne az enyém legyen meg!
Nagyon jól tudom, próféták és apostolok Istene, hogy ameddig tisztellek téged, Te is tisztelsz engem. Segíts azért, hogy vállaljam ezt az ünnepélyes fogadalmat, hogy tisztellek téged egész jövőbeli életemmel és munkáimmal, akár nyereség, akár veszteség által, akár élettel, akár halállal, és aztán megtartsam töretlenül fogadalmamat mindaddig, amíg élek!
Itt az ideje, ó, Istenem, hogy lépj közbe, mert az ellenség belépett legelőidre, és a juhok szét vannak tépve és elszéledtek. Elszaporodtak a hamis pásztorok, akik tagadják a veszélyt, és nevetnek azokon a bajokon, amelyek körülveszik nyájadat. A juhokat becsapják ezek a béresek, és a nyáj követi őket döbbenetes hűséggel, miközben a farkas közeledik, hogy öljön és pusztítson. Könyörgöm hozzád, adj éles szemet, hogy felismerjem az ellenség jelenlétét! Adj értelmet, hogy lássak, és bátorságot, hogy jelentsem hűségesen, amit látok! Tedd hangomat olyanná, mint a tied, hogy még a beteg juhok is felismerjék és kövessenek téged.
Úr Jézus, hozzád megyek lelki felkészítésért. Helyezd rám kezed! Kenj föl az újszövetségi prófétaság olajával! Akadályozd meg, hogy vallásos írástudó legyek, és így elveszítsem prófétai elhívásomat! Ments meg attól az átoktól, ami ott van sötéten a mai papság arcán, a megalkuvás átkától, az utánzástól, a megszokástól! Ments meg attól a tévedéstől, hogy egy gyülekezetet a nagyságáról, a népszerűségéről vagy évi adakozásának az összegéről ítéljek meg! Segíts emlékeznem arra, hogy próféta vagyok, nem támogató, nem vallási igazgató, hanem próféta! Soha ne legyek rabszolgája a tömegnek! Gyógyítsd ki lelkemet a testies ambíciókból és szabadíts meg a népszerűség-hajhászástól! Ments meg a földiek kötelékétől! Ne pazaroljam napjaimat azzal, hogy piszmogok a ház körül! Helyezd rám félelmedet, ó, Istenem, és űzz az imádkozás helyére, ahol küzdhetek a fejedelemségekkel, hatalmasságokkal és e világ sötétségének uralkodóival! Szabadíts meg a falánkságtól és a sok alvástól! Taníts önuralomra, hogy Jézus Krisztus jó katonája legyek!
Elfogadom a kemény munkát és a kis jutalmakat ebben az életben. Nem kérek könnyű helyet. Megpróbálom nem észrevenni a lehetőségeket, amelyek az életet könnyebbé tehetik. Ha mások keresik a simább ösvényt, én próbálom a keményet anélkül, hogy túl erősen ítélgetném őket. Számítok az ellenkezésre, és próbálom nyugodtan fogadni azt, ami következik. Vagy - amint néha történt szolgáiddal - ha hálás ajándékokat kényszerít rám kedves néped, állj mellettem, és ments meg a kiégéstől, ami gyakran bekövetkezik! Taníts úgy használni mindent, amit kapok, hogy ne ártson a lelkemnek, és ne semmisítse meg lelki erőmet! Ha megengedő gondviselésedből tisztesség érne a gyülekezetben, ne felejtsem el abban az órában, hogy méltatlan vagyok legkisebb kegyelmedre is, és ha az emberek közelről ismernének, ahogy én ismerem magam, vagy visszatartanák a megtiszteltetéseket, vagy azoknak adnák, akik méltóbbak arra, hogy megkapják.
Most pedig, ó, menny és föld Ura, odaszentelem hátralevő napjaimat neked. Legyen bár sok vagy kevés, ahogy Te akarod. Álljak bár a nagyok előtt, vagy szolgáljak a szegényeknek és megvetetteknek, a választás nem az enyém, és nem befolyásolnám ezt, ha tudnám. Szolgád vagyok, hogy tegyem akaratodat, és ez az akarat édesebb nekem, mint a rang, a gazdagság vagy a hírnév. Ezt választom mindenekfölött a mennyen vagy a földön.
Jóllehet kiválasztottál, megtiszteltél egy magasztos és szent hívással, soha ne feledjem, hogy porból és hamuból való ember vagyok, minden természetes hibával és szenvedéllyel, amely az emberiséget sújtja. Ezért azt kérem tőled, Uram és Szabadítóm, ments meg önmagamtól és minden kártól, amit magamnak okozhatok, miközben áldássá próbálok lenni másoknak! Tölts be erőddel a Szentlélek által, akkor a Te erőddel járok, és elmondom igazságodat, csak a tiedet egyedül. Terjesztem a megváltó szeretet üzenetét, amíg erőm tart. Aztán, drága Uram, amikor megöregszem, elfáradok és túl gyenge leszek, hogy tovább menjek, készíts helyet odafönt, és számlálj szentjeid közé az örökkévaló dicsőségben! Ámen. ÁMEN.

A. W. Tozer
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Címkék: gondviselésedből, megmaradhassanak, megkérdőjelezzem, hatalmasságokkal, megtiszteltetést, megszenteltelek, népszerűségéről, megvetetteknek, rendíthetetlen, felkészítésért, kiválasztottál, mindenekfölött, visszatartanák, gyengeségemen, elutasítottak, lehetőségeket, kirendeltelek, megtiszteltél, választásodat, elszaporodtak, befolyásolnám, szenvedéllyel, gyülekezetben, ellenkezésre, gyülekezetet, megszokástól, adakozásának, fogadalmamat, újszövetségi, uralkodóival, odaszentelem, hajhászástól, szegényeknek, falánkságtól, sötétségének, bekövetkezik, félelmetes feladatra, rendíthetetlen dolgok, időt azzal, munkára való, enyém legyen, ünnepélyes fogadalmat, ellenség belépett, juhok szét, hamis pásztorok, juhokat becsapják, nyáj követi, farkas közeledik, ellenség jelenlétét, beteg juhok, újszövetségi prófétaság, megalkuvás átkától, Jézus Krisztus,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
IGEN így  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívek  Müller Péter tollából  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  különleges  képre írva  Bársony székben  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  39 ígéret  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  különleges  Hogyan válunk hűségesekké?  Paul Éluard - És egy mosoly  Jan Twardowski - Siessünk  József Attila – Keresek ...  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Hamvas Béla  Zilahy Lajos gondolata  Egy barátság története  Facebookon kaptam  A sorsod  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ember emlékekből áll  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Robert Merle tollából  Tavaszi este  Erdei gyöngyvirág  Horváth Szilvia tollából  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Ott van  Facebookon kaptam  Borzasztó  Tanácsok egy pszichológustól  jó reggelt  A zsálya az Alzheimer-kórban s... 
Bejegyzés Címkék
félelmetes feladatra, rendíthetetlen dolgok, időt azzal, munkára való, enyém legyen, ünnepélyes fogadalmat, ellenség belépett, juhok szét, hamis pásztorok, juhokat becsapják, nyáj követi, farkas közeledik, ellenség jelenlétét, beteg juhok, újszövetségi prófétaság, megalkuvás átkától, népszerűségéről vagy, összegéről ítéljek, testies ambíciókból, földiek kötelékétől, imádkozás helyére, kemény munkát, életet könnyebbé, simább ösvényt, keményet anélkül, emberek közelről, nagyok előtt, akarat édesebb, gazdagság vagy, mennyen vagy, tiedet egyedül, megváltó szeretet, örökkévaló dicsőségben, gondviselésedből, megmaradhassanak, megkérdőjelezzem, hatalmasságokkal, megtiszteltetést, megszenteltelek, népszerűségéről, megvetetteknek, rendíthetetlen, felkészítésért, kiválasztottál, mindenekfölött, visszatartanák, gyengeségemen, elutasítottak, lehetőségeket, kirendeltelek, megtiszteltél, választásodat, elszaporodtak, befolyásolnám, szenvedéllyel, gyülekezetben, ellenkezésre, gyülekezetet, megszokástól, adakozásának, fogadalmamat, újszövetségi, uralkodóival, odaszentelem, hajhászástól, szegényeknek, falánkságtól, sötétségének, bekövetkezik, megöregszem, megtisztelj, körülveszik, nagyságáról, mindazokhoz, dicsőségben, vitatkozzam, igazságodat, természetes, felismerjék, rabszolgája, parancsolok, elhívásomat, szolgáiddal, elveszítsem, sajnálkozom, ajándékokat, megpróbálom, elszéledtek, ambíciókból, emberiséget, kötelékétől, felismerjem, népszerűség, kegyelmedre, összegéről, emlékeznem, jutalmakat, terjesztem, felelősség, megijedtem, ismertelek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 8 db bejegyzés
e hónap: 91 db bejegyzés
e év: 353 db bejegyzés
Összes: 35918 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4150
  • e Hét: 12862
  • e Hónap: 24737
  • e Év: 212539
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.