Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Állatiskola
  2017-01-19 10:06:56, csütörtök
 
 


Egy nap összegyűlt néhány állat az erdőben, és elhatározták, hogy iskolát indítanak. Egy nyuszi volt ott, egy madár, egy mókus, egy hal és egy angolna. Létrehoztak egy oktatási bizottságot, és megpróbálták összeállítani a tanmenetet.
A nyúl ragaszkodott hozzá, hogy az odúásás mindenképpen legyen benne a tananyagban. A hal az úszáshoz ragaszkodott. A mókus ragaszkodott ahhoz, hogy vegyék be a körkörös famászást, a madár pedig a repülést akarta.
Összeállították hát a tanmenetet ezekből a tárgyakból. Aztán kijelentették, hogy minden állatnak kötelező mindegyik kurzust elvégezni.
A nyuszinak, bár ásásból ötöst kapott, a körkörös famászással komoly gondjai akadtak: folyton hanyatt esett. Nemsokára a sok eséstől agykárosodást szenvedett, és már az ásás sem ment olyan jól. Már nem ötösöket, csak hármasokat kapott ásásból, körkörös mászásból pedig persze mindig csak egyeseket.
A madárnak nagyon szépen ment a repülés, de amikor ásásra került a sor, az már nem ment annyira. Folyton eltört a csőre meg a szárnya. Hamarosan repülésből is hármasokat kapott, ásásból pedig egyest. Emellett a körkörös famászással is nagyon kínlódott.
A mókusnak ragyogóan ment a körkörös famászás, de a víztől annyira félt, hogy úszásból egyenesen megbukott.
A halnak nem esett nehezére legjobbnak lenni úszásórán, de nem volt hajlandó kijönni a vízből, hogy a többi órán részt vegyen.
Az osztályelső egy szellemileg visszamaradott angolna lett, aki mindent megcsinált félig-meddig. De a tanárok örültek, mert a széleskörű tanmenetnek köszönhetően mindenki minden tantárgyat tanult.


Alkalmazás: Érezted már úgy magad, mint ezek az állatok az iskolában? Voltál már olyan helyzetben, amikor olyan dolgokat kellett tenned, amikre nem vagy alkalmas?
Krisztus testét, a Gyülekezetet, úgy tervezte Isten, hogy mindenkit magába foglaljon, de Isten sosem akarta, hogy mindenki mindent csináljon. Nem kell olyannak lenned, mint a lelkipásztorod, vagy az ifjúsági vezetőd, vagy bárki más.
Isten sajátos képességeket adott neked - amiket lelki ajándékoknak is nevezünk - amiket neked, és csakis neked kell használnod a gyülekezetben és a világban. Senki más nem rendelkezik pont ugyanazokkal az ajándékokkal, és sok olyan munka van, amit csak te tudsz elvégezni (1Kor 12).
A Krisztus követésére való felhívás arra szólít fel, hogy fedezzük fel egyedi tehetségünket, és aztán használjuk úgy az Istentől kapott ajándékainkat és képességeinket, hogy azzal dicsőséget és tisztességet adjunk Neki.

Wayne Rice
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Címkék: összeállították, képességeinket, lelkipásztorod, visszamaradott, ajándékainkat, gyülekezetben, összeállítani, tehetségünket, agykárosodást, kijelentették, képességeket, ragaszkodott, mindenképpen, ajándékokkal, ugyanazokkal, megpróbálták, ajándékoknak, gyülekezetet, tisztességet, elhatározták, köszönhetően, tanmenetnek, szellemileg, rendelkezik, bizottságot, osztályelső, famászással, létrehoztak, tananyagban, széleskörű, tantárgyat, követésére, alkalmazás, helyzetben, hármasokat, megcsinált, nyuszi volt, oktatási bizottságot, nyúl ragaszkodott, odúásás mindenképpen, úszáshoz ragaszkodott, mókus ragaszkodott, körkörös famászást, madár pedig, repülést akarta, tanmenetet ezekből, körkörös famászással, madárnak nagyon, mókusnak ragyogóan, körkörös famászás, víztől annyira, többi órán, Wayne Rice,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 20  Bounty krémes  s immár én is felragyogva, ért...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png fotel  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png kislány  Reménység és erő Krisztustól e...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Erdőn  Nevem  Png cica  Akarat  Irgalom és ítélet  Lóhere  Idő  Akarat  Adakozás  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Alázat  Hiányzik  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Png nő  Reménység és erő Krisztustól e...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alvó cicák  Png kutya  A sors  Hiányzik  képre írva  Minden harmadik...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png kutya  Facebookon kaptam  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szívem  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szívem  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Radikális szeretet  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete-erdő desszert  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz... 
Bejegyzés Címkék
nyuszi volt, oktatási bizottságot, nyúl ragaszkodott, odúásás mindenképpen, úszáshoz ragaszkodott, mókus ragaszkodott, körkörös famászást, madár pedig, repülést akarta, tanmenetet ezekből, körkörös famászással, madárnak nagyon, mókusnak ragyogóan, körkörös famászás, víztől annyira, többi órán, szellemileg visszamaradott, tanárok örültek, széleskörű tanmenetnek, ifjúsági vezetőd, összeállították, képességeinket, lelkipásztorod, visszamaradott, ajándékainkat, gyülekezetben, összeállítani, tehetségünket, agykárosodást, kijelentették, képességeket, ragaszkodott, mindenképpen, ajándékokkal, ugyanazokkal, megpróbálták, ajándékoknak, gyülekezetet, tisztességet, elhatározták, köszönhetően, tanmenetnek, szellemileg, rendelkezik, bizottságot, osztályelső, famászással, létrehoztak, tananyagban, széleskörű, tantárgyat, követésére, alkalmazás, helyzetben, hármasokat, megcsinált, repülésből, használnod, legjobbnak, szenvedett, tárgyakból, tanmenetet, összegyűlt, használjuk, dicsőséget, iskolában, nyuszinak, foglaljon, nemsokára, úszásórán, csináljon, kínlódott, hamarosan, mászásból, indítanak, megbukott, mindenkit, ragyogóan, egyenesen, elvégezni, famászást, egyeseket, mindegyik, nehezére, világban, tervezte, mókusnak, körkörös, ötösöket, nevezünk, mindenki, emellett, hajlandó, oktatási, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 108 db bejegyzés
e év: 370 db bejegyzés
Összes: 35935 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 12280
  • e Hónap: 41592
  • e Év: 229394
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.