Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jákób csillaga
  2021-02-13 21:21:59, szombat
 
  Jákób csillaga

,,Csillag jön fel Jákóbból, királyi pálca támad Izráelből." (4Móz 24,17)

Az Ószövetség tele van képekkel és próféciákkal, amelyek a jövő előképei. Mindezek az ígéretek és próféciák Istentől valók, s rendszerint az ő szolgái közvetítették őket. Ebben az esetben viszont Isten az ő egyik ellenségét használja fel arra, hogy Izráel reménységéről beszéljen.
Móáb királya azt látta, hogy Izráel tizenkét törzse táborozik a tőszomszédságában. Megijedt. ,,Íme egy nép jött fel Egyiptomból - mondta -, úgy lelegel körülöttünk mindent, ahogyan a marha lelegeli a zöld mezőt."
Ezért meg akarta babonázni Izráel népét gonosz varázslattal, átokkal, amely majd megtöri hatalmukat. Egy szakembert hívatott erre a célra, akinek Bálám volt a neve. Ez az ember messze keleten élt, talán egészen az Eufrátesznél. Móáb királyának sok pénzébe került ez, de az átok, amelyet Bálám ismert, megéri majd az árát. A gonosz varázslat meg fogja bénítani Izráel fiait.
Igen, a szellemi erőknek, és a mágikus hatalmaknak létezik egy olyan birodalma, amelyet jól ismertek, és amelytől féltek a régiek.
És a modern korban az emberek megint nagyon kíváncsivá lettek, hogy mi is ez az okkultizmus. Most borzalmas szórakozásként és veszélyes játékul alkalmazzák. Az emberek szeretnek játszani a tűzzel.
Izráel Istene azonban szuverén úr a szellemi erők és hatalmak világában is. Ez az Isten megáldotta Izráel népét. Nincs olyan hatalom a világmindenségben, amely Isten áldását átokra vagy átkát áldásra tudja fordítani.
Így hát Isten foglyul ejtette Bálám nyelvét. Bálám megnyitotta száját, hogy átkokat szórjon, amelyekért megfizették, de ehelyett áldó szavakat mondott, Isten rendelésének megfelelően.
Háromszor várták el tőle, hogy átkot mondjon, de ő háromszor mondott áldást. És mindennek a betetőzéseképpen negyedszerre Bálám meglátta a távolban a hatalmas királyt, aki Jákóbból származik majd, a csillagot, amelyik Izráelből fog támadni.
Nincs olyan hatalom a világon, amelyik meg tudja átkozni azokat, akiket ez a király megáldott.

Napi gondolat

Milyen bizonyítékaid vannak arra nézve, hogy az emberek hisznek az okkultizmusban?
Mit hallottál erről? Miért ,,tűzzel való játék", ha belekóstolunk ebbe?

Andrew Kuyvenhoven
 
 
0 komment , kategória:  Áhítatok  
Címkék: betetőzéseképpen, okkultizmusban, szórakozásként, közvetítették, reménységéről, belekóstolunk, bizonyítékaid, próféciákkal, rendelésének, negyedszerre, eufrátesznél, varázslattal, megfelelően, okkultizmus, rendszerint, alkalmazzák, egyiptomból, megnyitotta, hatalmaknak, körülöttünk, megfizették, kuyvenhoven, ellenségét, kíváncsivá, amelyekért, hatalmukat, ószövetség, megáldotta, királyának, szakembert, birodalma, izráelből, használja, táborozik, mindennek, származik, jövő előképei, esetben viszont, marha lelegeli, zöld mezőt, szakembert hívatott, ember messze, gonosz varázslat, szellemi erőknek, mágikus hatalmaknak, olyan birodalma, modern korban, emberek megint, emberek szeretnek, szellemi erők, betetőzéseképpen negyedszerre, hatalmas királyt, Izráel Istene, Andrew Kuyvenhoven,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Az ünnepről  Nem mindegy  Jó éjszakát  Alvó cica  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Ibolya  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Szép Álmokat  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyarország ilyen hely.  Hernádkak  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Kezdet  Dóró Sándor: Ma  Dóró Sándor: Tétova lét  Szent-Györgyi Albert gondolata  Müller Péter tollából  Atyám !  Minden jónak végeszakad egysze...  Könnyáztatta asszonysorsok  Vágy, élet és sugár  Rőzsehordó nő szobra  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Mélységes szomorúsággal  Üdvözöllek az oldalamon  Mi a különbség  Nem mindegy  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Márciusi eső  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Aztán itt van egy másik szerep...  A Mindenható Istenben bízva  A csonk és a facsemete  Testünk a szenvedélyek izzó f...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Márciusi eső  Könnyáztatta asszonysorsok  Magyarország ilyen hely.  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Minden jónak végeszakad egysze...  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Paul David Tripp Március 17  Isteni zsebkendők  Paul David Tripp Március 17  Isteni zsebkendők  Jóga férfiaknak  Keresd azt a valakit,...  A Mindenható Istenben bízva  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Nemzeti  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Hernádkak  Március 15-re emlékve  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Nagy László - Szerelem emléke  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Szép álmokat!  Szent Pio atya!  A halolaj és a hal még a migré...  A csonk és a facsemete 
Bejegyzés Címkék
jövő előképei, esetben viszont, marha lelegeli, zöld mezőt, szakembert hívatott, ember messze, gonosz varázslat, szellemi erőknek, mágikus hatalmaknak, olyan birodalma, modern korban, emberek megint, emberek szeretnek, szellemi erők, betetőzéseképpen negyedszerre, hatalmas királyt, király megáldott, emberek hisznek, betetőzéseképpen, okkultizmusban, szórakozásként, közvetítették, reménységéről, belekóstolunk, bizonyítékaid, próféciákkal, rendelésének, negyedszerre, eufrátesznél, varázslattal, megfelelően, okkultizmus, rendszerint, alkalmazzák, egyiptomból, megnyitotta, hatalmaknak, körülöttünk, megfizették, kuyvenhoven, ellenségét, kíváncsivá, amelyekért, hatalmukat, ószövetség, megáldotta, királyának, szakembert, birodalma, izráelből, használja, táborozik, mindennek, származik, varázslat, fordítani, beszéljen, próféciák, szeretnek, megáldott, háromszor, babonázni, hallottál, borzalmas, veszélyes, világában, csillagot, távolban, ígéretek, játszani, lelegeli, csillaga, ismertek, szuverén, szellemi, amelytől, hatalmak, tizenkét, meglátta, előképei, istentől, ehelyett, mindezek, jákóbból, szavakat, gondolat, bénítani, megijedt, hatalmas, képekkel, hívatott, erőknek, pénzébe, egészen, létezik, amelyet, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 104 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 35815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 651
  • e Hét: 3553
  • e Hónap: 65222
  • e Év: 184314
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.