Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Történetek
  2014-11-25 12:03:27, kedd
 
   
  Találkozás 1.

Éva szép volt. Minden férfi szívesen legeltette rajta a szemét. Ő tudta ezt s élvezte is. Mindig kihívóan öltözködött. Smink fizura rendben volt rajta. Megtehette, férje jól kereső vállalkozó volt. Mindenük meg volt már. A két gyerek is nagy, nincs velük gond. Az iroda ahol dolgozott jól fizetett, azt is csak magára költhette. Meg is tette. Főnöke nem csoda, hogy felfigyelt az ápolt ragyogó nőre. Egyik délbe behívatta magához. Éva repült. Ő már régen kinézte magának a tőle idősebb de még jó kiállású férfit. De az elég megközelíthetetlennek tűnt. Hiába kérdezgette kolléganőit senki sem tudott róla semmit.
Most nagyon boldog volt. Itt az alkalom, most vagy soha. Megigazította blúzát, kigombolta a legfelső gombot. Így jobb belátás nyílt amúgy is szépen domborodó melleire. Kopogott, s a szabad szóra ringó csípővel belibegett az ajtón. A férfi asztalánál ült, szeme kitágult a vonzó jelenségre. Felállt, hellyel kínálta a nőt. Éva a rekamiéra ült, lábait átvetette egymáson. Ez komoly belátást biztosított a bugyijára. A férfi légzése felgyorsult, már titkolni sem tudta mennyire kívánja a nőt. Éva csak erre várt, megveregette maga mellet a rekamiét. Érzékeltetve a férfival, oda várja. Károly nem kérette magát. Leült, s rögtön lecsapott Éva félig nyitott csábítóan pirosló szájára. Összefonódva dőltek az ágyra. Innen már nem volt vissza út. De nem is akarták. Károly az ajtóhoz lépett, kulcsra zárta. Már menet közbe hajigálta lefelé magáról a ruhát. Mire Évához ért ő is meztelen várta. Csókok és a teljes beteljesülés gyorsan megtörtént. Mindketten kielégülten dőltek hátra. Lassan lenyugodtak, s csak nézték egymást. Majd kezdtek felöltözni. Egy szót sem szóltak. Túl gyors volt az egész dolog, nem így képzelték el. De a vágy győzött az értelem felett. Éva felállt, kinyitotta az ajtót s kiment az irodából. Károly némán ült asztalához, s eszébe jutott felesége, aki betegen feküdt otthon. Mit csinált? Mi lesz ezek után? Félt Évától, tudta, hogy elkapatott, mindent megszerző nő. Mindegy, súgta valami a fejében. Kellet neki ez a nő. Majd kézben fogja tartani a kapcsolatot.
Közben Éva is gondolkodott. Igen, ezt akarta. Már unta mindig fáradt férjét, aki még az ágyban sem volt egy lepedő akrobata. Ő nem bánt meg semmit. Most már csak a folytatást kellet kifundálnia. Aznap hamarább elment, hogy ne találkozzanak a férfival. Ez is terveihez tartozott. Azt akarta kívánja a férfi, keresse. Terve bevált. Károly két nap múlva ismét hívatta. Most már kicsit késve, megnyugodva lépett be az ajtón. Tudta nyer. A férfi remegve várta. Hozzá lépett, csókolta, tépte róla a ruhát. De Éva most már tudatosan eltolta magától. Károly döbbenten nézett a nőre.
- Mi történt? Valami baj van? - Kérdezte.
- Nem, semmi, csak az ajtó. - mondta Éva s ráfordította a kulcsot. Lassan élvezkedve kezdett vetkőzni. Minden ruhadarabját külön gonddal vette le, s dobta az ágyra. Károly már nem látott a vágytól. Gyorsan lehányta saját holmiját s odafordult az őt néző nőhöz. Az csak állt, majd átölelte a férfit és újra ott voltak, mint a múltkor. Gyors numera, s vége. Éva még vágytól fátyolos szemmel nézte az öltöző Károlyt. Az gyorsan magára kapkodta ruháit, s várta, ő miért nem öltözik már? Ő nem ezt akarta, ez neki kevés volt. Na majd most megmondja. Lassan magához húzta ruháit s megszólalt.
- Hogyan tovább?
Károly nem értette mit akar a nő. De az csak ült és nézett rá, majd újra feltette a kérdést.
- Ezek után hogy akarod folytatni?
Károly elmondta, hogy van egy beteg felesége. Nem hagyhatja el. De bármikor szívesen van Évával. A nő szemében harag villant. Ő szerető akart lenni, de nem dugdosott. Mindenkinek dicsekedni akart a hódításával, hogy ő bevette a várat. Ővé lett a megközelíthetetlen férfi. Ez a bujkálás megalázó volt számára. Őt nem dugdosni, mutogatni kell. Mérgesen ráordított a bambán álló férfira.
- Mit képzelsz te, ki vagyok én? Így nem bánhatsz velem. Nekem ennél több jár.
A férfi csak nézte a dühöngő nőt, s megkérdezte.
- Mit akarsz akkor, mit tegyek?
Éva elmondta ő hogyan képzelte.
- Jó - mondta a férfi. - Akkor többet találkozunk.
Így is lett. Szinte már minden szabad percüket együtt töltötték. Az egész vállalat őket beszélte. De Éva még ezzel sem érte be. Meghívatta magát Károly születésnapi partijára is. Persze ő nem is sejtette Károly családja, felesége, már tudott a kapcsolatukról. Annyira elmerültek a szerelmükbe, nem törődtek a külvilággal.
Eljött a nagy nap. Otthon azt mondta, barátnőjénél fog aludni színház után. Így nyugodtan készült a partira. Kocsiba ült, s elindult Károly lakása felé. Ott már szinte mindenki jelen volt. Meglepődve nézték az ajtóba megjelenő nőt. Erre senki nem számított. Csak Károly fogadta kitörő örömmel barátnőjét. Ő sem sejtette titkuk nyílt titok. Bemutatta a nőt feleségének, aki mosolyogva fogott kezet a most is ragyogó Évával. Beinvitálta, s megkínálta egy pohár pezsgővel. Éva elfogadta de szeme Károlyt kereste. Hol lehet? Mióta beengedte nem is látta. Elindult, hogy megkeresse. Meg is látta éppen az új kolléganővel koccintott. Odament, belekarolt a meglepődött férfiba. Az eltolta a kezét és a fülébe súgta.
- Gyere fel az emeletre! A második ajtó. Ott várlak.
Bár Éva kissé dühös volt az új rivális miatt, ment engedelmesen. Az emeletre érve már megnyugodott, s büszkén lépdelt a folyosón. Úgy érezte nyert, itt minden az övé lesz nemsokára. Hiszen tudta, Károly felesége milyen beteg. Meglátta az ajtót, ahová mennie kellett. Benyitott, sötét volt, a kinti erős fények miatt amúgy sem látott semmit sem. Keze a villanykapcsoló után kutatott. Megtalálta, egy pillanat alatt fény borította be a szobát. Megdermedt. A fotelokban a férje, Károly és a másikba Károly felesége ült. Néma csend borult az amúgy is csendes szobára. Csak lentről hallatszott fel a zene, kacagás. Zsuzsa, Károly felesége felállt. Odalépett Évához, kézen fogta, Károlyhoz vezette.
- Tessék, a tied, vidd. De ő marad. - s ezzel Éva férjéhez lépett. Kézen fogta és elindultak az ajtó felé. Ott megállt, visszafordult, mosolyogva így szólt.
- Remek találkozás volt, köszönöm. De még jobb csere Folytatás jövő hét kedd.A folytatás 2 találkozás!


Találkozás 2.

Elmúlt sok év s nem láttalak. Emléked élt csupán a szívemben. Fiatal voltam, s oly mohó, azt hittem minden jár nekem. Meg is szereztem aki kellet. Nem néztem családot, gyereket, csak mentem a szerelem ösvényén. S ez akkor hozzád vezetett. Gyönyörű nyár volt, a fákon madarak daloltak, a kertekben nyílott ezer színű virág. S mi jártuk az ország utjait, csodáltuk a fenyveseket, réteket.
Kis szállodákba éltük ki vágyaink tüzét. Így telt el pár év. Boldogok voltunk Azt hittük így marad mindig. De az élet közbeszólt. Talán, mert bűn volt a kapcsolatunk. Miklós felesége megbetegedett. Sajnos már későn ment orvoshoz, s nem sok időt jósoltak neki. Ez összetört mindent. Mint tükör darabjai úgy hullott szét a szerelmünk. Még néha találkoztunk, de ez már nem az a felhőtlen játék volt mit eddig játszottunk. Mind a ketten éreztük vége. Az ő gondolatai sem nálam jártak, én sem tudtam átadni magam neki. Ki kellet mondani a búcsúszót. De még nem voltunk készen rá. Nem tudtam elképzelni, hogyan lesz nélküle. Mégis éreztem, nekem kell lépnem. Ő nem fog szólni, de felőrli a kettősség, ami eddig ment. Már nem az a bohém fickó volt. Minden másnap vitte a feleségét a kórházba, aztán rohant hozzám. Egyik este aztán eljött az idő, kértem pihentessük a kapcsolatunkat. Nem szólt, csak nézett. Torkom a sírás szorongatta. Lehajtotta a fejét, s annyit szólt.
- Menj! Legyél boldog.
Nem értette meg nekem is éppen úgy fáj a válás. Azt hitte meguntam a röpke perceket, a lopott csókokat. Pedig ez más volt... neki már a felesége mellet volt a helye. Letettem a szoba kulcsát, s elindultam a lépcsőházba.
Felállt, szeme könnyben úszott.
- Köszönöm.
Ennyi volt. Rohantam, mint az őrült lefelé, féltem visszafordulok. A kocsiban már nem volt erőm tartani magam. Annyi év boldogsága hová tűnt...
Elköltöztem a városból. Nem bírtam nézni a fájdalmát, felesége nem értette, miért megyek el, ha bejönnek a kórházba. De menni kellet.
Most, amikor ennyi év után újra találkoztunk, csak álltunk némán, szó nem hagyta el az ajkunkat. Keze felém nyúlt hívogatón, s én szálltam karjaiba, mint szédült madár. Nem múlt el soha az érzés mi hozzá fűzött. Ez a találkozás bebizonyította számomra mit is jelentett ő nekem... semmi mást, mint az egész életem

Roza Kandrács 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Címkék: villanykapcsoló, kapcsolatunkat, kapcsolatukról, bebizonyította, visszafordulok, találkozzanak, megigazította, megbetegedett, visszafordult, találkoztunk, érzékeltetve, összefonódva, barátnőjénél, kapcsolatunk, ráfordította, ruhadarabját, kolléganővel, engedelmesen, megnyugodott, beteljesülés, születésnapi, megveregette, gondolkodott, szerelmükbe, találkozunk, játszottunk, feleségének, kolléganőit, kérdezgette, hallatszott, meglepődött, beinvitálta, megkérdezte, szállodákba, fenyveseket, külvilággal, iroda ahol, ápolt ragyogó, tőle idősebb, legfelső gombot, szabad szóra, férfi asztalánál, vonzó jelenségre, férfi légzése, ajtóhoz lépett, teljes beteljesülés, egész dolog, vágy győzött, értelem felett, lepedő akrobata, folytatást kellet, férfi remegve, Mire Évához, Félt Évától, Közben Éva, Csak Károly, Odalépett Évához, Roza Kandrács,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.19. 11:41 Újabb kínai nagyvárosokban is megjelenhetett a tüdőgyulladást okozó koronav...
01.19. 11:41 Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - A Liu- és a Krueger-testvérek is csapattago...
01.19. 11:31 A magyar kultúra napja - Koncertek, filmvetítések és kiállítások Fejér megy...
01.19. 11:21 Ritkán hallható műveket ad elő Miranda Liu a Pesti Vigadóban
01.19. 11:02 Líbia - Rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezettek be Berlinben a Líbia-...
01.19. 10:51 A hejcei katasztrófa áldozataira emlékeztek
01.19. 10:31 Az apostolok cselekedeteire összpontosít az ökumenikus imahét
01.19. 10:21 Conor McGregor villámgyőzelemmel tért vissza az UFC-be
01.19. 10:11 Szakértő: sorsdöntő lehet az Emilia Romagna-i tartományi választás
01.19. 10:11 Férfi kézilabda Eb - Elődöntőbe jutásukat ünneplik a horvátok
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Ahogy telet követ tavasz  Havas rózsa  Már nem kételkedem  Rákos betegségek megelőzése  Mai harmónia kártyám  Te vagy a legfontosabb!  Halál  Árpád-házi Szent Margit szűz  Te vagy a legfontosabb!  Egyszer eljön majd a pillanat ...  Jákób kútjánál  Izland........  Hallom...  Bundástorta  Pénztorta  Mézmaszk pattanásra  Szép estét  Deres virág  Korpacibere  Facebookon kaptam  Ausztráliai tűzvész......  Téli kép  Várlak, hogy elmondhassam  A város utcája színarany  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  "Hányszor gondolsz bele mélyen...  Vajda Pál: Az alázatosság útja  Tudtad e?  Anyámat is felkeresem  Facebookon kaptam  Hallom...  Naplemente  Kellemes délutáni pihenést  Készüljünk együtt testben és l...  Harmónia......  Profi munka........  Sexy nő  Marcellus Hesperus: AZ ÚR SZÍN...  Facebookon kaptam  Ahogy telet követ tavasz  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Éjjeli bagoly ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kislány virággal  Szép estét  "Hányszor gondolsz bele mélyen...  Még várok rád  Kaktusztorta  Facebookon kaptam  Mikler Roland férfi kézilabda ...  Fázós január  Halál  Fázós január  Rózsa csokor  Marcellus Hesperus: AZ ÚR SZÍN...  Sexy nő  Egyszer eljön majd a pillanat ...  A spenótról jó tudni  Orchidea  Kaktusztorta  Hálával áldozzunk Istennek  Jó ember leszek, saját magam s...  Akkor vagy szép Akkor vagy sz...  Egy haldokló tanya  Facebookon kaptam  Posertube  Akkor vagy szép Akkor vagy sz...  Mikler Roland férfi kézilabda ...  Kislány  Téli képek  Korpacibere  Kellemes délutáni pihenést  Csak egy igekötő  Facebookon kaptam  Halál  Fekete István író megvakíttatá...  Facebookon kaptam  Szép estét  Az élő Isten  Útravaló – 2020. január ...  Ékszertorta  Facebookon kaptam  Dr. Székely János megyéspüspök...  Havas rózsa  A történelmi tények elhallgatá...  Ékszertorta  Amikor valaki autóbaleset áldo...  Facebookon kaptam  Marcellus Hesperus A BÖLCS  "Hányszor gondolsz bele mélyen...  Bárcsak leszállnál!  Az Úr szeretetével tele van a ...  Fehér orrszarvú....  Bundástorta  Békaszáj  Készüljünk együtt testben és l...  Pöttyös  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
iroda ahol, ápolt ragyogó, tőle idősebb, legfelső gombot, szabad szóra, férfi asztalánál, vonzó jelenségre, férfi légzése, ajtóhoz lépett, teljes beteljesülés, egész dolog, vágy győzött, értelem felett, lepedő akrobata, folytatást kellet, férfi remegve, csak állt, öltöző Károlyt, gyorsan magára, beteg felesége, bujkálás megalázó, bambán álló, férfi csak, egész vállalat, ajtóba megjelenő, pohár pezsgővel, meglepődött férfiba, fülébe súgta, második ajtó, emeletre érve, kinti erős, villanykapcsoló után, pillanat alatt, másikba Károly, ajtó felé, szerelem ösvényén, fákon madarak, kertekben nyílott, ország utjait, élet közbeszólt, ketten éreztük, sírás szorongatta, röpke perceket, lopott csókokat, felesége mellet, szoba kulcsát, őrült lefelé, találkozás bebizonyította, egész életem, villanykapcsoló, kapcsolatunkat, kapcsolatukról, bebizonyította, visszafordulok, találkozzanak, megigazította, megbetegedett, visszafordult, találkoztunk, érzékeltetve, összefonódva, barátnőjénél, kapcsolatunk, ráfordította, ruhadarabját, kolléganővel, engedelmesen, megnyugodott, beteljesülés, születésnapi, megveregette, gondolkodott, szerelmükbe, találkozunk, játszottunk, feleségének, kolléganőit, kérdezgette, hallatszott, meglepődött, beinvitálta, megkérdezte, szállodákba, fenyveseket, külvilággal, biztosított, felgyorsult, öltözködött, lépcsőházba, elköltöztem, kifundálnia, kielégülten, lenyugodtak, kapcsolatot, mindenkinek, megnyugodva, hódításával, szorongatta, pihentessük, kinyitotta, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 587
  • e Hét: 587
  • e Hónap: 20342
  • e Év: 20342
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.