Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Történetek
  2015-06-16 21:44:21, kedd
 
  Az elfelejtett levél

A lány a hátán feküdt, a finom pokróccal leterített ágyán. Szobája halvány rózsaszínre volt festve és félhomály honolt benne. A fiú a jobb oldalán feküdt. Jobb kezével a lány haját simogatta, baljával átnyúlt a lány testén, rátámaszkodott. Már elfelejtette, hogy hol van, hogy a lány anyja másfél órán át, beszélgetett velük, azt is, hogy reggel evett utoljára. Nézte az előtte fekvő gyönyörű testet, és azt a vágyakozó fekete szempárt. Arra gondolt, hogy meg kell csókolnia, azt érezte a tekintetéből, hogy ő is vágyik rá. De, ha csak a saját szerelme vakítja el ennyire, akkor egy esetleges csókkal szétzúzná a köztük lévő barátságot is, és ez volt, amit nem akart elveszíteni. Jártak már együtt és bőven elég volt azt túlélnie, hogy szakított vele a lány. Úgy érezte, vége lesz az életének, de erős volt. Nem csókolta meg.

Eltelt majdnem egy év és a lány üzenetet küldött neki. Azt írta szerelmes. Pont belé! Erre várt, amióta meglátta. Üzenetek hada következett. A fiú bevallotta újra érzéseit. A lány viszonozta üzeneteivel. Aztán következett az iskola kezdete, a találkozásuk ideje, és az üzenetváltás ritkult. A fiú már tudta, mi lesz az elkövetkező beszélgetésük vége. Ő nagyon szomorú lesz, mert nem csókolhatja meg a lányt. Tudta, de elhessegette félelmét. Pedig igaza lett.
Két hét után újra találkoztak. Beszélgettek, nagyon sok dologról, aztán a fiú rákérdezett az egy évvel azelőtti esetre. ,,Szeretted volna, ha megcsókollak?" A lány vonakodott válaszolni, de bevallotta, hogy igen. A fiúban egy világ omlott össze. Körülbelül egy perc alatt rontott el mindent, annakidején. Ha tehette volna, sírva fakadt volna, de a lány előtt nem lehetett. - Ő szerelmes belé, de a lány csak barátjaként tekint rá. És ez nem fog megváltozni, legalábbis nem a közeljövőben. - Hazakísérte, az anyjával is beszélt, majd ő is hazaindult. Hazafelé leült a buszmegállóba és írni kezdett. Sírni lett volna kedve, de csak írta a szavakat egymás után.

,,Kedves kicsilány!
Nagyon szeretlek! Ezt nem tudom elfelejteni, akárhogy is próbálom. Elrontottam mindent azon az estén. Nem a te hibád ez az egész. Bárcsak tudnál te is úgy szeretni, ahogy én téged! A sorsom lejtője akkor indult, amikor belédszerettem, és akkor este nem tettem meg, amit kellett volna. Azt mondják, a sorsunk előre meg van írva. Szerintem mindent mi alakítunk. Ha tudnám, mindent visszatekernék, és máshogy cselekednék szinte mindenben. Nem szeretsz, ezt felfogtam, de nem tudtam soha elfogadni. Talán tényleg csak játszottál velem, és későn, túl későn intettél búcsút. Te nem érzed azt a marcangoló kínt, ami éget belül, amikor mellettem vagy és ,,barátian" átölelsz. Nem tudom, mit érzel olyankor, amikor hozzám bújsz. Nem értem, mit értesz azon, hogy ,,szeretsz". Azt mondtad, csak barátként tudsz szeretni. Pedig én próbálkoztam szépen, kedvesen, kekeckedve, hozzád simulva. Nem tudok nélküled élni, pedig e felé a sötét sors felé sodródom. Nevetésed gyilkos pengeként hasít belém, de jobban fáj, ha nem látlak. Itt a búcsúm, itt a vég:




A fiú befejezte az írást, nem is figyelte, hogy elment az idő. Este volt és ő hazament. Tervezte szépen az életét. - Mindenkitől el kell búcsúznia, az elmaradt dolgait el kell rendeznie. Nem szólt senkinek. - Utolsó nap találkozott a lánnyal. Átadta neki a levelet. Ültek a parkban, a fiú némán, - figyelte a lányt és számolta a perceit - a lány olvasott. Nem látszott rajta meglepettség, csak szomorúság, majd végzett. Nem értett még mindig semmit. Ekkor adta fel a fiú. Szerette, de nem tudott nélküle élni. Inkább befejez mindent.
A lány újra elmondta, hogy csak barátként tudja szeretni. Elbúcsúztak egymástól, és a fiú elindult a város feletti kilátóra. Leült a fal tövébe és írni kezdett. Aztán felment a lifttel, a zsebébe rakta a kis írását. Kiment a párkányhoz, megfogta a korlátot. Ahogy fellépett rá sírni kezdett. A könnyei soha nem törtek elő ilyen erősen. Elrugaszkodott. Zuhanás közben még a lányra gondolt, és leelőzte könnyeit.

,,És nem emlékezett senki sem rá. Csak a szülei, de ők tudták, tudták mit fog tenni, és megsiratták előre.
És talán a lány ejtett érte néhány könnyet

 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Címkék: belédszerettem, rátámaszkodott, elrugaszkodott, visszatekernék, buszmegállóba, beszélgetésük, beszélgetett, közeljövőben, elfelejtette, tekintetéből, meglepettség, találkozásuk, próbálkoztam, elhessegette, beszélgettek, megcsókollak, üzenetváltás, elbúcsúztak, megváltozni, találkoztak, barátjaként, elveszíteni, elkövetkező, találkozott, csókolhatja, hazakísérte, annakidején, rózsaszínre, mindenkitől, elfelejtett, üzeneteivel, elrontottam, megsiratták, elfelejteni, cselekednék, rákérdezett, elfelejtett levél, hátán feküdt, finom pokróccal, jobb oldalán, lány haját, lány testén, lány anyja, előtte fekvő, vágyakozó fekete, saját szerelme, esetleges csókkal, köztük lévő, lány üzenetet, lány viszonozta, iskola kezdete, találkozásuk ideje,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png kutya  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Soha ne kedvezz...  Leonardo da Vinci gondolata  Neked tudnod kell  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Lóhere  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Szép álmokat!  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png telefon  Kerüld el az evangélium örömén...  Még csak most kezdődik a nap  Ágai Ágnes – Csendélet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  s immár én is felragyogva, ért...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png kutya  Hazára minden embernek szükség...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  69 éve hunyt el Albert Einstei...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ne kapaszkodj magasabbra,  A boldog családok mind hasonló...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy lelki imádság  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A televizió nem a kultúrát kép...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Popper Péter szavai  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy maradéktalanul uralt világ  Hiányzik  Örülök, hogy látlak!  Nevem 
Bejegyzés Címkék
elfelejtett levél, hátán feküdt, finom pokróccal, jobb oldalán, lány haját, lány testén, lány anyja, előtte fekvő, vágyakozó fekete, saját szerelme, esetleges csókkal, köztük lévő, lány üzenetet, lány viszonozta, iskola kezdete, találkozásuk ideje, üzenetváltás ritkult, elkövetkező beszélgetésük, lány vonakodott, világ omlott, perc alatt, lány előtt, lány csak, szavakat egymás, sorsom lejtője, sorsunk előre, marcangoló kínt, sötét sors, elmaradt dolgait, lány olvasott, lány újra, város feletti, zsebébe rakta, könnyei soha, lányra gondolt, lány ejtett, belédszerettem, rátámaszkodott, elrugaszkodott, visszatekernék, buszmegállóba, beszélgetésük, beszélgetett, közeljövőben, elfelejtette, tekintetéből, meglepettség, találkozásuk, próbálkoztam, elhessegette, beszélgettek, megcsókollak, üzenetváltás, elbúcsúztak, megváltozni, találkoztak, barátjaként, elveszíteni, elkövetkező, találkozott, csókolhatja, hazakísérte, annakidején, rózsaszínre, mindenkitől, elfelejtett, üzeneteivel, elrontottam, megsiratták, elfelejteni, cselekednék, rákérdezett, következett, legalábbis, viszonozta, bevallotta, válaszolni, vonakodott, marcangoló, körülbelül, barátságot, emlékezett, párkányhoz, játszottál, kekeckedve, hazaindult, szomorúság, leterített, szerelmes, felfogtam, barátként, mindenben, szerintem, egymástól, csókolnia, esetleges, elfogadni, simogatta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1904
  • e Hét: 4940
  • e Hónap: 14123
  • e Év: 66831
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.