Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekességek
  2016-02-23 20:33:40, kedd
 
 



10 VALÓDI OK, AMIÉRT EGY FÉRFI NEM AKAR ELKÖTELEZŐDNI

Úgy éled az életedet, ahogy szeretnéd, a saját szabályaid szerint, és a saját álmaid szerint. Ha megtalálod a tökéletes férfit az életedben, azt tudni fogod, ahogy azt is megérzed, ha már a fejénél bűzlik a hal. A lényeg az őszinteség - főleg magadhoz -, és ha neked valami nem pálya, akkor keress tovább! Első lépésként jöjjön pár ok, ami közrejátszhat abban, ha egy pasi nem akar elköteleződni:

1. MÉG MEG AKARJA HAGYNI MAGÁNAK A LEHETŐSÉGET

A lehetőséget, mert nem tudja mit/kit akar. Az a férfiak számára is egyértelmű - jobb esetben -, ha lekötik magukat egy nő mellett, akkor nem tudnak visszakacsintani a vadászterületre, vagyis nem lenne túl korrekt. A legtöbb srác próbálja addig húzni a dolgot, ameddig csak lehet, és csak akkor horgonyoz le, ha már tudja, hogy ő az igazi.

2. A LÁNYOK HAMARABB ÉRNEK

Igen, pont annyira kibulizzuk magunkat a 20-as éveink elején, hogy már egy idő után nem vágyunk másra, csak egy megbízható férfira az életünkben. Minket az érzéseink vezérelnek, őket meg... A legtöbb férfi a lehető legtovább szeretné késleltetni ezt a folyamatot, és kiélvezni a szabadságot. Egy komoly kapcsolat ritkán van fent egy fiatal srác listáján, a jobbnál jobb skalpok begyűjtése annál inkább.

elköteleződni

3. VAN MÁS IS

Előző kapcsolat, plátói szerelem - simán lehet, hogy az ő álmaiba még mindig egy másik nő szerepel. Hibás ezért? Nem. Gondoljatok csak Noah-ra a Szerelmünk lapjaiból. Persze ha a rossz oldalon vagy, már nem is olyan romantikus történet.

elköteleződni

4. MÁS NÁLA A PRIORITÁS

Kemény dió. Szeretjük a tehetséges és karrierista férfiakat, de átkozzuk őket, mikor azt vesszük észre, hogy a munka náluk az első. Ha egy ilyen sráccal élsz akkor ezt el kell fogadnod - fontos számára a jövője, a munkája, és még így is biztosan mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt töltse veled. Neked ez is kevés?

5. ROSSZ EMLÉKEK

Előfordul, hogy egy régi rossz emlék olyan mély sebeket hagy bennünk, amiket évekkel később sem tudunk begyógyítani. A gonosz ex, vagy a szülők válása komolyan befolyásolja a későbbi párkapcsolatinkat. Ki akarná, hogy a múltja megismétlődjön?

6. ATTÓL FÉL, HOGY NEM FOG MŰKÖDNI

Akinek csak negatív tapasztalatai vannak a szerelmi történetekkel kapcsolatban, az hamar elbizonytalanodik. Vajon megtérül a befektetett energia? Van, aki inkább meg sem próbálja, és addig húzza a dolgot, amíg csak lehet. De egy kapcsolatban sosem lehetsz 100 százalékig biztos. Se most, se 10 év után.

elköteleződni

7. MÉG EGYIK BARÁTJA SEM VÁLLALTA BE

Ne számíts semmi jóra, ha a barátod barátai mind agglegények. A legtöbb pasi nem akar az első lenni a haverok közül, akinek bekötik a fejét. Persze utolsónak is gáz lenni, de az első balek, akit bepaliztak? Neeeem.

giphy (9)

8. CSAK SZEXET AKAR

Komfortos kapcsolat, semmi romantikus és nyálas elvárás, csak szex. Ha azt érzed, hogy a barátod csak azért jár át hozzád, hogy nyomjatok egy menetet, akkor igen, jól gondolod - nem is akar többet tőled. Ne is álmodozz gyűrűről és együtt megöregedésről.

9. NEM VESZ KOMOLYAN

Persze lehet, hogy megszeret és a szexen kívül más is köti hozzád, de ez még nem azt jelenti, hogy komolyan vesz. Van ilyen - szeret veled lenni, jól érzi magát, de nem te vagy az a nő az életében, akivel együtt képzeli el az életét.


10. TÚL SOKAT BESZÉLSZ NEKI AZ ELJEGYZÉSRŐL

Egyáltalán minek beszélsz neki róla? Ha szeretne eljegyezni, majd ő feldobja a témát. Sok nő itt rontja el a dolgot, addig nyomja a pasija agyába az esküvőt, a gyereket, és a kertes házat, míg egyedül nem találja magát. Gondolj bele, te hogyan éreznéd magad az ő helyzetében?
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: visszakacsintani, vadászterületre, megöregedésről, megismétlődjön, elköteleződni, történetekkel, tapasztalatai, közrejátszhat, begyógyítani, eljegyzésről, kapcsolatban, befolyásolja, késleltetni, lehetőséget, gondoljatok, agglegények, szabadságot, befektetett, helyzetében, karrierista, eljegyezni, bepaliztak, kibulizzuk, egyértelmű, szabályaid, folyamatot, begyűjtése, szerelmünk, tehetséges, romantikus, megbízható, őszinteség, százalékig, életünkben, megtalálod, vezérelnek, saját szabályaid, saját álmaid, tökéletes férfit, fejénél bűzlik, őszinteség –, legtöbb srác, 20-as éveink, megbízható férfira, érzéseink vezérelnek, legtöbb férfi, lehető legtovább, komoly kapcsolat, fiatal srác, jobbnál jobb, rossz oldalon, munka náluk, VALÓDI OK, AMIÉRT EGY FÉRFI NEM AKAR ELKÖTELEZŐDNI, AKARJA HAGYNI MAGÁNAK LEHETŐSÉGET, LÁNYOK HAMARABB ÉRNEK, NÁLA PRIORITÁS, ROSSZ EMLÉKEK, ATTÓL FÉL, HOGY NEM FOG MŰKÖDNI, EGYIK BARÁTJA SEM VÁLLALTA BE, CSAK SZEXET AKAR, VESZ KOMOLYAN, SOKAT BESZÉLSZ NEKI AZ ELJEGYZÉSRŐL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Pitypang szökőkút  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  IGEN így  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Müller Péter tollából  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jó éjszakát  Zilahy Lajos mondta  Anyák napjára  IGEN így  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péterre emlékezünk  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Otthon  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jó nap volt  A pitypang legendája  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Eduardo Sacheri gondolata  Ott van  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Sík Sándor - Ha jő a perc  A felvilágosodás...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Tavaszi este  képre írva  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Megígért békesség  Facebookon kaptam  A sorsod  Különleges  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  39 ígéret  Jó nap volt  Robin Wight pitypang szobra  Alvó cica  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ember  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Otthon  ajándék, mellyel meglepem  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  39 ígéret  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ott van  Martin Buber, A haszidim meséi  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
saját szabályaid, saját álmaid, tökéletes férfit, fejénél bűzlik, őszinteség &#8211, legtöbb srác, 20-as éveink, megbízható férfira, érzéseink vezérelnek, legtöbb férfi, lehető legtovább, komoly kapcsolat, fiatal srác, jobbnál jobb, rossz oldalon, munka náluk, ilyen sráccal, lehető legtöbb, régi rossz, szülők válása, későbbi párkapcsolatinkat, múltja megismétlődjön, szerelmi történetekkel, hamar elbizonytalanodik, befektetett energia, kapcsolatban sosem, barátod barátai, legtöbb pasi, első lenni, haverok közül, első balek, barátod csak, szexen kívül, pasija agyába, kertes házat, visszakacsintani, vadászterületre, megöregedésről, megismétlődjön, elköteleződni, történetekkel, tapasztalatai, közrejátszhat, begyógyítani, eljegyzésről, kapcsolatban, befolyásolja, késleltetni, lehetőséget, gondoljatok, agglegények, szabadságot, befektetett, helyzetében, karrierista, eljegyezni, bepaliztak, kibulizzuk, egyértelmű, szabályaid, folyamatot, begyűjtése, szerelmünk, tehetséges, romantikus, megbízható, őszinteség, százalékig, életünkben, megtalálod, vezérelnek, egyáltalán, megszeret, érzéseink, kapcsolat, lapjaiból, prioritás, szeretjük, előfordul, lépésként, legtovább, kiélvezni, férfiakat, horgonyoz, komfortos, életedben, szeretnéd, nyomjatok, tökéletes, utolsónak, magunkat, komolyan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 5690
  • e Hónap: 9032
  • e Év: 61740
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.