Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Történet
  2016-07-19 21:23:52, kedd
 
  A férfi rájött, hogy megcsalja ezért egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg őt!





Arra gyanakodni, hogy az az ember akit szeretsz, megcsal téged, az egyik legkínzóbb érzés lehet a világon. Ez a történet bejárta az internetet, nem tudjuk bizonyítani, hogy valóban megtörtént az eset, mindenesetre elképesztő az egész sztori.

Íme a történet, amit a férfi az interneten publikált:

"Volt egy megérzésem, hogy megcsal a feleségem, rengeteg erre utaló jelet fedeztem fel. Amikor a mobilját nyomkodta, állandóan mosolygott és nevetett, és amikor rákérdeztem, hogy kivel beszél, azt mondta, hogy csak az édesanyjával. Minden nap későn ért haza, az elhúzódó munkára hivatkozva. Amikor felhívtam a munkahelyét, azt mondták, hogy már órák óta elment. Amikor számon kértem, azt mondta, hogy ez csak egy tréfa amit minden munkatárs elsüt, ha valakit keresnek telefonon.

Egyszer megtörtént, hogy éjjel fél 12-kor ugrott le tejért, és hajnali 2-ig haza sem jött. Mondanom sem kell, hogy itt már biztos voltam abban, hogy életem párja félrelép. Gyűjtöttem a bizonyítékokat, amelyeket majd a válás során felhasználhatok, de eközben hónapokon át úgy tettem, mint ha nem is sejtenék semmit, éltük tovább az életünket. Kivártam a születésnapjáig. Hónapokig vártam, és joggal kérdezhetitek, hogy miért. Nos, volt egy meglepetésem a számára, amit garantáltan nem fog soha elfelejteni. Eközben persze ügyvédhez jártam, hogy a bizonyítékokat átadjam neki, amelyek a válás során jelentőséggel bírnak majd.

Szóval teltek a hónapok, és elérkezett a születésnapja. Persze amikor megkérdeztem, hogy mit csináljunk aznap, simán lerázott azzal, hogy én nyugodtan menjek csak el a barátaimmal a korábban megbeszélt programunkra, ő nem akar ünnepelni, mert az elmúlt években a szülinapok csak arra emlékeztetik őt, hogy egyre öregebb lesz. Ha ez nem lett volna elég, véletlenül rábukkantam egy üveg pezsgőre is a ruhásszekrényben.

Azt csináltam, amit minden értelmes ember csinálna. Már korán reggel átmentem az egyik barátomhoz, de nem mentünk sehova, hanem a házából felhívtam a feleségem édesanyját, testvérét és néhány közeli barátot, hogy jöjjenek át, mert egy meglepetés születésnapi bulit szervezek az én drágámnak. Lesz torta, ajándékok, minden. Jó mókának hangzik, igaz? Nos, biztosíthatlak, hogy az volt.

Összesen 8-an voltunk, apuka, anyuka, testvér és a barátok. A társasház előtt találkoztunk, ahol lakunk, majd felmentünk lifttel az emeletünkre. Óvatosan, csendben osontunk, kezünkben a torta és az ajándékok. Még csak reggel 9 óra volt, mivel szombati nap volt, az volt a terv, hogy az ágyban lepjük meg életem párját, hogy jól induljon a napja.

Beosontunk a lakásba, és megindultunk a hálószoba felé. Kinyitottam az ajtót, és mindenki egyszerre elkiabálta magát: MEGLEPETÉS!

Mondhatom, mindenki meglepődött. Ott feküdt az ágyon a feleségem anyaszülten, mellette pedig a férfi, akiről nagyon jól tudtam, hogy hónapok óta titokban találkozgat életem párjával. Anyuka elejti a tortát, apuka torka szakadtából üvölt, ahogyan a feleségem is, eközben a szerető megpróbálja magára rángatni a gatyát miközben rohan ki a szobából. Nagyon vicces volt! Biztos vagyok benne, hogy sem a feleségem, sem a család, sem én nem fogjuk elfelejteni ezt a napot! A legszebb, hogy még a feleségem (bocsánat, ex-feleségem) volt felháborodva, hogy ilyet tettem vele! Pedig én csak a legjobb ajándékot adtam neki, amit valaha is adtam.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Címkék: ruhásszekrényben, felhasználhatok, születésnapjáig, bizonyítékokat, biztosíthatlak, kérdezhetitek, születésnapja, jelentőséggel, találkoztunk, megindultunk, programunkra, felháborodva, édesanyjával, meglepetésem, mindenesetre, emlékeztetik, születésnapi, megkérdeztem, meglepődött, szakadtából, rákérdeztem, emeletünkre, kinyitottam, munkahelyét, anyaszülten, elfelejteni, garantáltan, barátaimmal, bizonyítani, megpróbálja, rábukkantam, találkozgat, megtörtént, véletlenül, megérzésem, elérkezett, férfi rájött, egyik legkínzóbb, történet bejárta, egész sztori, interneten publikált, mobilját nyomkodta, elhúzódó munkára, tréfa amit, válás során, bizonyítékokat átadjam, korábban megbeszélt, elmúlt években, szülinapok csak, üveg pezsgőre, egyik barátomhoz, házából felhívtam,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Szép estét  A Megváltó szolgálatában  Szívem  Paul David Tripp Április 20  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kutya  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Németh László tollából  Nem tudhatod  Mindig jusson idő nevetni  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Próbálj meg ...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Mi lenne ha  Elköszönt  Julian Brass gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Leonardo da Vinci gondolata  Egy bizonyos határt  Egy lelki imádság  Rátalálsz  s immár én is felragyogva, ért...  Idő  Nagyi telefonál  Nem számIt  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Sose bánj semmit  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Idő  Akarat  képre írva  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Radikális szeretet  Varga János Veniam - Fontos sz...  s immár én is felragyogva, ért...  Erdőn  Rátalálsz  Nevem  Png férfi  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép álmokat!  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Radikális szeretet  Akik bántanak téged  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png cica  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Akik bántanak téged  Akik bántanak téged  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyon különös  Png férfi  Még csak most kezdődik a nap  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
férfi rájött, egyik legkínzóbb, történet bejárta, egész sztori, interneten publikált, mobilját nyomkodta, elhúzódó munkára, tréfa amit, válás során, bizonyítékokat átadjam, korábban megbeszélt, elmúlt években, szülinapok csak, üveg pezsgőre, egyik barátomhoz, házából felhívtam, feleségem édesanyját, meglepetés születésnapi, társasház előtt, ágyban lepjük, hálószoba felé, feleségem anyaszülten, szerető megpróbálja, gatyát miközben, legjobb ajándékot, ruhásszekrényben, felhasználhatok, születésnapjáig, bizonyítékokat, biztosíthatlak, kérdezhetitek, születésnapja, jelentőséggel, találkoztunk, megindultunk, programunkra, felháborodva, édesanyjával, meglepetésem, mindenesetre, emlékeztetik, születésnapi, megkérdeztem, meglepődött, szakadtából, rákérdeztem, emeletünkre, kinyitottam, munkahelyét, anyaszülten, elfelejteni, garantáltan, barátaimmal, bizonyítani, megpróbálja, rábukkantam, találkozgat, megtörtént, véletlenül, megérzésem, elérkezett, interneten, gyűjtöttem, megbeszélt, felmentünk, meglepetés, mosolygott, csináljunk, hivatkozva, elkiabálta, szülinapok, barátomhoz, legkínzóbb, gyanakodni, ajándékkal, édesanyját, mindennapi, internetet, beosontunk, elképesztő, feleségem, felhívtam, csináltam, társasház, munkatárs, ünnepelni, mondhatom, ajándékok, hónapokig, életünket, ajándékot, nyugodtan, ügyvédhez, publikált, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1207
  • e Hét: 4243
  • e Hónap: 13426
  • e Év: 66134
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.