Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép írások
  2017-01-12 11:07:07, csütörtök
 
  Tibor bá' online


~00000Harminckét éves voltam, amikor a munkahelyemen jött egy új, 20 éves kolléganő, nevezzük, mondjuk Zsókának. Csinos volt a lelkem, de nekem nem volt szabad kapacitásom, és ezzel lekerült az ügy a napirendről. Karácsony előtt elég sokat róttam az utcákat, mert a hiánygazdaságban el kellett kapni egy-egy lehetőséget, ha a tömegcuccnál többre vágyott az ember. Aztán 10 nappal karácsony előtt, összefutottam Zsókával a nagykörúton, mind a ketten ugyanazt a kirakatot néztük. A dolog egy picit gyanús volt, mert Zsóka a Lipótvárosban lakott, a nevezett kirakat pedig hozzánk közel, a Wesselényi utca sarkán, és egyedül a nők ilyen messzire nemigen szoktak elkóborolni, ami rögvest beugrott nekem. Persze megörültünk egymásnak, majd néhány szóváltás után megkérdeztem nem akar-e velem vacsorázni a közelben lévő Emkében? Válasz helyett kaptam egy viszont kérdést, hányadik alkalommal kell nálam lefeküdni? - A szüzeknek első - válaszoltam viccesre véve a szót - mindenki másnak amikor akar, de második alkalom nem szokott lenni. Zsóka hangosan felkacagott, néhányan meg is álltak az utcán, - akkor mehetünk - válaszolta.

Abban az időben az Emkében nem csak vacsora volt, de zenekar is, és lehetett táncolni. Összességében igen jól éreztük magunkat. Tíz felé járhatott az idő, amikor megkérdezte, hogy akkor most felmegyünk hozzám? Erre a kérdésre nem nagyon voltam felkészülve a bevezető érdeklődése után, de nem vett le a lábamról. Közöltem vele, hogy ez nem olyan egyszerű, mert ilyenkor már a feleségem rég otthon van, de holnap munka után mehetünk. Mi kábé ötre érünk oda, Elayne pedig csak hat körül ér haza a fiúnkkal, és úgy is lett.

A későbbiek folyamán rendszerint a házuk előtt vettem fel, majd téptünk a szigetre, ahol akkor még be lehetett hajtani, mert kocsik alig voltak a városban. Elmentünk a Sport uszoda háta mögé, a Duna partra, lezártuk az ajtókat és a nem túl kényelmes, de nem is túl kényelmetlen kocsiban elintézzük azt, amiért találkoztunk, aztán irány vissza a Lipót városba. Zsóka néhányszor megjegyezte, hogy talán nem kellene ennyire sietnünk, de ezt elhárítottam azzal, hogy ezen kívül van még néhány egyéb tennivalóm is. Azért a dolgok nem voltak ennyire mostohák, mert a 39 hónapig tartó kapcsolat alatt voltunk evezőtúrán, sítúrán, Cseszkóban is, a Bakonyban is, természetesen társasággal, de mint összetartozó partnerek.

Már több mint egy éves volt a kapcsolatunk, amikor Zsóka előállt az ,,ötlettel", hogy váljak el, és házasodjunk össze. Mondtam neki, hogy ez több mint vicc, honnan a fenéből lett neki ez az ötlete? Erre lefestette a lehetőségeket, amik komikusak voltak ahhoz képest, hogy a nővérével volt egy közös télikabátjuk, és mindig az vette fel, aki ment valahova. Nemleges válaszomra bejelentette, hogy akkor vége.

Az is lett, csak ugye a közös munkahely, láthattuk egymást eleget. Zsóka nagyokat flörtölt az orrom előtt. Nem tudta szegény, hogy a feleségemnek az állandó szerető mellett voltak alkalmi pasijai is, és ugye ehhez képest az ő látványos flörtje eltörpült, pláne, hogy már végeztünk egymással.

Három hónap kihagyás után Zsóka a házi telefonon átszólt hozzám, hogy menjünk együtt haza, lenne valami mondanivalója. Nem ez volt az első, se nem a második, amikor szakítás után ,,beszélni" akartak velem. Így aztán pontosan tudtam, hogy miről szól majd a beszélgetés, amit én kezdtem, - szóval folytatjuk? - Amire csak némán bólogatott. Irány a Margit-sziget!

Általában hetente egyszer jöttünk össze, amire szép lassan megérett az idő a második meglepetésre. Zsóka közölte velem, hogy ez neki nem elég. Mások ezt nem így csinálják. - Persze, én se, de nekem van egy feleségem is, valamint egy másik szeretőm is, amit ő nagyon jól tudott. Megint eltelt néhány hét, amikor Zsóka azzal állt elő, hogy a következő hétvégén rendelkezésére áll egy balatoni nyaraló, ahol eltölthetnénk két teljes napot, mit szólók hozzá? Azt, hogy két nap, csak te meg én, megöl az unalom. Ezen némileg megsértődött, pedig tudhatta, hogy igaz. Társaság nélkül, csak egy nő, nem kultúrembernek való.

És akkor most adós vagyok a címben ígért tanulsággal. Zsóka tehát szűz volt, és nincs okom feltételezni, hogy a közös 39 hónap alatt rajtam kívül más is járt volna combtöve környékén, és mégis felmerült benne a vágy egy 48 órás, non stop hempergésre. Miközben én úgy tudtam, hogy a nők részére a házasság ára a szex, a férfiak részére a szex ára a házasság. Csak tudnám, hogy ki a fene találta ki ezt az orbitális zöldséget.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Címkék: hiánygazdaságban, kultúrembernek, rendelkezésére, lipótvárosban, lehetőségeket, eltölthetnénk, munkahelyemen, természetesen, mondanivalója, összességében, összefutottam, feltételezni, kapcsolatunk, elhárítottam, megkérdeztem, megsértődött, összetartozó, télikabátjuk, feleségemnek, tömegcuccnál, kényelmetlen, bejelentette, találkoztunk, meglepetésre, lehetőséget, nagykörúton, házasodjunk, elkóborolni, megörültünk, napirendről, kapacitásom, felkacagott, hempergésre, társasággal, rendszerint, érdeklődése, munkahelyemen jött, tömegcuccnál többre, ketten ugyanazt, kirakatot néztük, picit gyanús, nevezett kirakat, közelben lévő, viszont kérdést, szüzeknek első, szót –, bevezető érdeklődése, későbbiek folyamán, házuk előtt, éves volt, fenéből lett, nővérével volt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Evan Esar tollából  A nemzet csak akkor...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Kezdet  Isteni zsebkendők  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Március 15-re emlékve  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretettel  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Esti kép  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Törött csészék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Dóró Sándor: Tétova lét  Keresd azt a valakit,...  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Talpra vándor  Mi a különbség  Keresd azt a valakit,...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Esti kép  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Egyet értesz?  Ne engedd el kezem!  képre írva Március 15 -re emlé...  mindent a népért...  Meghitt estéken . . .  Könnyáztatta asszonysorsok  Ted Engstrőm gondolata  Müller Péter tollából  Alvó baby  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  A kávé  Meghitt estéken . . .  Ted Engstrőm gondolata  A gyász  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Keresd azt a valakit,...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Szeüleidtől tanultad  Szeüleidtől tanultad  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Szeüleidtől tanultad  Paul David Tripp Március 17 
Bejegyzés Címkék
munkahelyemen jött, tömegcuccnál többre, ketten ugyanazt, kirakatot néztük, picit gyanús, nevezett kirakat, közelben lévő, viszont kérdést, szüzeknek első, szót &#8211, bevezető érdeklődése, későbbiek folyamán, házuk előtt, éves volt, fenéből lett, nővérével volt, közös télikabátjuk, közös munkahely, orrom előtt, állandó szerető, házi telefonon, második meglepetésre, másik szeretőm, következő hétvégén, balatoni nyaraló, címben ígért, férfiak részére, fene találta, orbitális zöldséget, hiánygazdaságban, kultúrembernek, rendelkezésére, lipótvárosban, lehetőségeket, eltölthetnénk, munkahelyemen, természetesen, mondanivalója, összességében, összefutottam, feltételezni, kapcsolatunk, elhárítottam, megkérdeztem, megsértődött, összetartozó, télikabátjuk, feleségemnek, tömegcuccnál, kényelmetlen, bejelentette, találkoztunk, meglepetésre, lehetőséget, nagykörúton, házasodjunk, elkóborolni, megörültünk, napirendről, kapacitásom, felkacagott, hempergésre, társasággal, rendszerint, érdeklődése, megkérdezte, felkészülve, megjegyezte, válaszoltam, beszélgetés, tanulsággal, válaszolta, cseszkóban, vacsorázni, evezőtúrán, felmegyünk, tennivalóm, alkalommal, néhányszor, válaszomra, elintézzük, lefestette, wesselényi, bólogatott, harminckét, folytatjuk, szóváltás, következő, partnerek, karácsony, kapcsolat, munkahely, egymásnak, nővérével, csinálják, feleségem, környékén, komikusak, szüzeknek, orbitális, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 120
  • e Hét: 1127
  • e Hónap: 8995
  • e Év: 50940
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.