Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekesség
  2018-01-16 17:40:29, kedd
 
  A következőkben megpróbáljuk felvezetni a legfurcsább, férfiak számára teljesen érthetetlen női tulajdonságokat és szokásokat.
1. A nők pénztárcája rekord időn belül képes kiürülni. Ha egy nő pénzzel indul el otthonról, üres pénztárcával ér haza. Hogy miért? Mert útközben annyi mindennek nem tudott ellenállni...

2. Ha egy férfi hétvégi utazásra indul, két pólót és két nadrágot csomagol. A nők ezzel szemben minimum 10 felsőrészt és ugyanannyi alsót, elvégre minden váratlan alkalomra és időjárási viszontagságra fel kell készülni. A cipők számát talán jobb nem is boncolgatni...

3. A nők nem szeretik beismerni, ha tévednek. Addig forgatják a szavakat, mígnem a férfi érzi magát hibásnak.

4. Ha egy nő azt válaszolja, hogy "Semmi gond,", akkor biztos lehetsz benne hogy GOND van.

5. Azzal semmi gond nincs, ha egy nő apa-lánya marad, de az kiábrándítóan szomorú, ha egy férfi anya-kicsi-fia.

6. A nők csak akkor sírnak hangosan, ha tudják, hogy hallják őket.

7. A nők mindig olyan kérdéseket tesznek fel a férfiaknak, amelyekre nincs jó válasz. Mindez azért van, hogy bűntudatot ébresszenek bennük.

8. A nők imádnak vásárolni és valahogy soha nem azt veszik meg, amiért eredetileg elindultak.

9. A nőknek soha nincs egy göncük sem. Viszont azt ők sem értik miért nem tudják becsukni a gardróbajtót a sok ruhától.

10. A nők mindig csoportokban járnak nyílvános mellékhelyiségekre. Ez újabb esélyt ad nekik a pletykálásra.

11. A nők képtelenek titkot tartani. A titok úgy nyomja lelküket, mint a pénztárcájukat az utolsó ezres.

12. A férfiaknak nem lenne szükségük szexuális játékokra, ha a nők nem panaszkodnának állandóan fáradtságra és fejfájásra.

13. A nők mindig pánikolnak, amikor nem találnak valamit feneketlen táskájukban, majd pár perc féktelen frász után rájönnek, hogy az elveszettnek hitt tárgy mindvégig táskájuk mélyén volt. Mindeközben mindenki hibás volt a környezetükben a tárgy eltűnése miatt.

14. A nők szerint minden sör egyforma.

15. Az, ahogyan egy nő eszi a fagylaltot elárulja milyen lesz az ágyban.

16. A nők bármilyen jók is szakmájukban, mindig kevesebb fizetést kapnak, és ritkán vannak előléptetve.

17. A nők nem értenek a kocsikhoz. A hátrapillantó tükör szépészeti eszköz, a hátsó ülés pedig egy újabb gardrób. Az olajcseréről és tankolásról rendszeresen megfeletkeznek.

18. Ha egy söfőr hosszas próbálkozás után sem tudja hátrafele beparkolni kocsiját, és mindig ellenkező irányba húzza a volánt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nő.

19. Ha egy nő kijön egy üzletből nem tudja merről jött és merre tartott. A nőknek köztudottan rossz a térérzékük.

20. Ha egy nő zuhanyozik, a fürdőszobának trópusi esőerdő szaga lesz.

21. A nők nem akarnak őszinte választ arra a kérdésre, hogy "Hogy nézek ki?".

22. Csak a nők képesek átöltözni ahhoz, hogy levigyék a szemetet. Elvégre soha nem tudni, kivel találkoznak az utcán.

23. Az áruházak a nők számára találták ki a 9-es végződésű árakat, hiszen érthetetlen módon a nők mindig lefelé kerekítenek.

24. A legkínosabb, ami egy nővel történhet, hogy egy eseményen valaki ugyanolyan ruhát visel, mint ő.

25. A nőknek két kedvenc témájuk van, a ruháik és a családjuk. Sajnos mindkettő unalmas a férfiak számára...

26. Valamiért a nők azt hiszik, hogy bók, ha azt mondják egy pasinak, hogy "Szeretnélek szemüveg nélkül is látni". Ez azért rossz, mert szegény pasi egközelebb vakon fog elmenni a találkozóra.

27. Bár a férfiak meggyőződése, hogy a nők mindig egymáshoz illő melltartót és bugyit viselnek, ki kell őket ábrándítanunk, nincs ez mindig így.

28. A legtöbb férfi nem ismeri a virágokat. Ezért jobb, ha a nők leszoknak a furcsa szín-megnevezésekről, mint a levendula, fukszia vagy mályva!


29. A nők átlagban jobban hallanak, mint a férfiak. Ezért lelik kedvüket átkiabálni egyik szobából a másikba és így diskurálni. Kár, hogy a férfiaknak mindig át kell menniük, ha hallani akarják...

30. A nők képesek kevesebb erőfeszítéssel többet beszélni, mint a férfiak. Miért? Mert a nők hangszalagjai rövidebbek, mint a férfiaké, rajtuk keresztül kevesebb levegő megy keresztül, így könnyebb lélegezniük beszéd közben.

31. Egy átlagos nő öt év alatt körülbelül olyan hosszú rúzst használ el, mint amennyi a magassága.

32. A nők szeretik, ha jó illatuk van. Kár, hogy az illatozó testápoló, tusfürdő, spray és parfüm keveredéséből mindig taszítóan erős szagok alakulnak ki.

33. A férfiak mindig olyan szórakozási lehetőséget keresnek, amellyel elfelejtkeznek a valóságról. A nők olyan szórakozást keresnek, amely a legszörnyűbb valóságokról szólnak.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: tulajdonságokat, megnevezésekről, erőfeszítéssel, panaszkodnának, környezetükben, pénztárcájukat, elfelejtkeznek, megfeletkeznek, viszontagságra, keveredéséből, kiábrándítóan, hátrapillantó, fürdőszobának, hangszalagjai, ábrándítanunk, következőkben, elveszettnek, gardróbajtót, szakmájukban, megpróbáljuk, meggyőződése, pénztárcával, valóságokról, legszörnyűbb, pletykálásra, csoportokban, rendszeresen, olajcseréről, előléptetve, legkínosabb, köztudottan, legfurcsább, tankolásról, próbálkozás, pénztárcája, lehetőséget, következőkben megpróbáljuk, férfi hétvégi, cipők számát, férfi érzi, kiábrándítóan szomorú, férfi anya-kicsi-fia, nőknek soha, utolsó ezres, elveszettnek hitt, tárgy eltűnése, fagylaltot elárulja, hátrapillantó tükör, hátsó ülés, újabb gardrób, söfőr hosszas, nőknek köztudottan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Apu  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Az út  Játékos kis cicák  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Vérnyomáscsökkentés  Soli Deo gloria  J. Donald Walters  Amikor még kicsi voltál...  Aki belekortyol  Márciuzs 24.  Esti Ima !  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Boldog virágvasárnapot minden...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Alvó cica  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az idegen országok éghajlata  Maci az északi fény alatt  Heltai Jenő: Március  Alvó baby  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagy természet  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  A máj egészségének javítása te...  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Hibáztam már  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Mi van, ha?  A máj egészségének javítása te...  Sir Andrew Lloyd Webber  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Graffiti bölcsesség  képre írva  Facebookon kaptam  Odaadja  J. Donald Walters  A pálma a győzelem és a diadal...  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség 
Bejegyzés Címkék
következőkben megpróbáljuk, férfi hétvégi, cipők számát, férfi érzi, kiábrándítóan szomorú, férfi anya-kicsi-fia, nőknek soha, utolsó ezres, elveszettnek hitt, tárgy eltűnése, fagylaltot elárulja, hátrapillantó tükör, hátsó ülés, újabb gardrób, söfőr hosszas, nőknek köztudottan, fürdőszobának trópusi, 9-es végződésű, nővel történhet, eseményen valaki, férfiak számára, férfiak meggyőződése, legtöbb férfi, férfiaknak mindig, illatozó testápoló, férfiak mindig, legszörnyűbb valóságokról, tulajdonságokat, megnevezésekről, erőfeszítéssel, panaszkodnának, környezetükben, pénztárcájukat, elfelejtkeznek, megfeletkeznek, viszontagságra, keveredéséből, kiábrándítóan, hátrapillantó, fürdőszobának, hangszalagjai, ábrándítanunk, következőkben, elveszettnek, gardróbajtót, szakmájukban, megpróbáljuk, meggyőződése, pénztárcával, valóságokról, legszörnyűbb, pletykálásra, csoportokban, rendszeresen, olajcseréről, előléptetve, legkínosabb, köztudottan, legfurcsább, tankolásról, próbálkozás, pénztárcája, lehetőséget, ébresszenek, találkozóra, szórakozási, találkoznak, szórakozást, érthetetlen, fáradtságra, mindeközben, kerekítenek, szeretnélek, boncolgatni, táskájukban, lélegezniük, férfiaknak, beparkolni, eredetileg, elindultak, zuhanyozik, bűntudatot, térérzékük, átkiabálni, kérdéseket, diskurálni, ugyanolyan, rövidebbek, valóságról, képtelenek, pánikolnak, szokásokat, melltartót, fejfájásra, körülbelül, fagylaltot, feneketlen, ellenállni, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 1691
  • e Hónap: 9559
  • e Év: 51504
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.