Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fidesz megnyeri a harmadik választását is
  2018-03-06 11:02:24, kedd
 
   
  10+1 súlyos jóslat arra az esetre, ha a Fidesz megnyeri a harmadik választását is

Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!

,,Ha még négy évet kormányzunk, sok minden visszafordíthatatlan lesz."

Sorra vettük, mi történhet, ha 2018 áprilisában a Fidesz újra megnyeri a választásokat. Vigyázat, nem politikai sci-fi!

Bekebelezhetik a bíróságokat is
A bíróságok eddig félig-meddig ellenálltak annak, hogy a Fidesznek sikerüljön őket bekebeleznie. Egyrészt nem is nagyon volt rá szükség, hiszen Polt Péter ügyészsége sosem indít nyomozást, ha a Fideszről van szó. Másrészt elég volt Handó Tündét odaültetni a Bírósági Hivatal élére, hogy a megfelelő ügyekben a megfelelő bíró ítélhessenek. A választások után, egy esetleges kétharmaddal még kiderülhet az is, hogy a nem fideszes bírókat egyszerűen lecserélik fideszesekre.

Kiléphetünk az EU-ból és irány a keleti diktatúrák akolmelege
Elmérgesedhet a helyzet az Európai Unióval, amely akár a 7-es cikkelyt is bevetheti Magyarország ellen. Ez gyakorlatilag az ország tagságának részleges felfüggesztését jelenti (leegyszerűsítve), amire Orbánék nyilván a konfliktus mélyítésével reagálnak majd (minden konfliktust eddig mélyítettek, amibe belekeveredtek; azokban a konfliktusokban is, amelyeket nem nyertek meg végül, bejelentették a győzelmüket). Mivel az Európai Unióból érkező pénzek így megcsappanhatnak, valami másból kell majd finanszírozni az épülő fideszes (az ő szóhasználatukban: ,,nemzeti" arisztokráciát), így kénytelenek lesznek más források felé kacsingatni (Oroszország, Kína, lásd még: Paks2 és Budapest-Belgrád-vasútvonal-felújítás). Orbánék számára az EU amúgy is csak egy pénzes fejőgép (lásd még: Andy Vajna és b. neje), a demokratikus akadékoskodás, meg az ország ellen indított kötelezettségszegési eljárások csak lassítják a fideszes oligarchák harácsolását. Tehát előbb-utóbb valamelyik félnek, az EU-nak, vagy Orbánéknak elege lesz.

Mutatóba maradhat némi független média
Nem kell betiltani őket, elég az is, ha csak nem tudják finanszírozni lapot és bezár az egész. Simicska is csak a választásokig ígérte a HírTv finanszírozását. A nagyobb hirdetők se mernek már igazán az ellenzéknél hirdetni, még egy vacak ARC-plakátkiállítást is nehéz összehozni, mert nem a kormány propagandáját harsogják a plakátok. A legtöbb ellenzéki média így egyszerűen elhal majd és mindenhonnan Orbán atyánk jóságos, mosolygós képét láthatjuk, ahogy megnyugtatja hű alattvalóit: megvédték a hazát a migráncsoktól, Sorostól, vagy éppen az aktuális ellenségtől. Nincs semmi baj, minden rendben van - hallhatjuk majd mindenhonnan és boldog mosollyal nyugtázhatjuk: tényleg minden rendben van!

Még jobban összezuhan az ellenzék
Az ellenzéki pártok egy részét valószínűleg amúgy is felmorzsolja a választási vereség, de ahhoz is kevesen maradnak majd, hogy egyáltalán látszódjanak. Orbán persze nem bíz semmit a véletlenre, gondoljunk a beépített fideszesekre az ellenzékben, vagy a putyini módszerekre. A legnépszerűbb ellenzéki vezető Oroszországban nem is indulhat a választásokon, hiszen a papírjai sincsenek rendben. Itt is ugyanez történik az ÁSZ-vizsgálatokkal, amiket természetesen a Fidesz egyik volt politikusa vezet az ellenzék ellen.

Tovább rohadnak a kórházak és leépül az az oktatás
Bár a választások előtt óriási kórház-felújításokat ígért be a kormányzat, de az orvosok és nővérek elvándorlása egyre nő, a körülmények a legtöbb kórházban borzalmasak. A toldozás-foldozás és a központosítás nem oldja meg a rendszerszintű problémákat. Ráadásul az egész ágazat gondjait egy olyan emberre bízták, aki volt lelkészként ostobaságokat hadovál istenről és többször bizonyította szociális érzéketlenségét, hozzá nem értését és rasszizmusát. (Igen, Balog Zoltánról van szó.) Nyilvánvalóan a Fidesz magasról tesz arra, hogy az alattvalók élnek-e, vagy halnak: elég, ha hisznek a kormánypropagandában és a megfelelő helyre húzzák az ikszet négy évente.

A tankönyvpiac és az iskolák központosításával, az egyetemek anatómiájának megszüntetésével a magyar oktatás színvonala a béka segge alá süllyedt (lásd PISA-eredmények). A Magyarországon egyetemre járók száma az elmúlt nyolc évben drasztikusan csökkent. Aki teheti, külföldre járatja a gyerekét iskolába. A vallás- és erkölcstannal, a lőterek építésével, vagy éppen a HIT bevezetésével a kormány újabb és újabb jelét mutatja annak, hogy az ifjúságot nem az informatikai ismeretek, a gondolkodás, a szövegértés, vagy a nyelvtanulás felé akarja terelni, hanem a vallásos szenteskedés és az autoritás feltétlen elismerése, esetleg a militáns eszmék, a félelem felé. Tovább folyik majd a pedagógusok kihasználása, a szakma rendszeres megalázása. (Lásd még: az egy darab csoki nem a pedagógusoknak járt, hanem az igazgatóknak év végi jutalomként.)

Tovább folyik a szegények elleni hadviselés és nyílik a társadalmi olló
A társadalmi mobilitás - ,,hála" az iskolarendszernek - Magyarországon a legalacsonyabbra süllyedt. Azaz, akinek szegények a szülei, hiába okos, tehetséges - ő is szegény marad. Az is bebizonyosodott, hogy a szegényeket a közmunkával inkább csak sakkban tartják, semmint segítik. A távolság a szegények és a jobb módban élők között pedig egyre nő. A kormányzat a rezsicsökkentésekkel, az szja csökkentésével, vagy a különböző otthonteremtési kedvezményekkel mindig is a jómódúaknak kedvezett - a szegények többsége cigány és nem szavaz, ergo senkit sem érdekel a véleménye. A legtöbb ilyen embert egy zsák krumplival meg lehet vásárolni és az ostoba propagandával sötétségben, félelemben lehet tartani.

Marad az elvándorlás
A magyarok nyelveket beszélő, vagy reménytelen helyzetben lévő része már elhagyta az országot. A Fidesz újabb győzelmével várhatóan azok, akik még reménykedtek abban, hogy egy, a Nyugathoz tartozó országban nevelhetik fel a gyerekeiket, demokratikus körülmények között, nyilván emigrálni fognak. Ugyanúgy mennek azok, akik egy jobb életben reménykedtek: a GDP és az életszínvonal növekedése messze elmarad a hozzánk hasonló helyzetű országokétól. Mindez azért tragédia, mert pont a polgárság, a középosztály hagyja el Magyarországot; aki meg marad, annak le kell nyelnie a békát és be kell állnia a Fideszbe, tapsolni Orbánéknak.

Kíméletlen hajsza a függetlenek, civilek, gondolkodók ellen
Fentebb írtunk az oktatás lezüllesztéséről, ugyanebbe a trendbe illeszkedik, hogy mindenki, aki kicsit is bírálni meri a kormányt, ellenség. Kifejezetten diktatúrára vall az a kormányzati nyomás, amit Orbánék a civilekkel művelnek és ez még rosszabbodhat a választási győzelmük esetén. Elég lehet egy törvény úgy módosítani, hogy a civileket egyszerűen megszüntetik, mint a szocializmusban. Ugyanerre számíthatnak a független gondolkodók, szellemi műhelyek, vagy akár a maradék független média.

Bevezethetik a rendeleti kormányzást
A Parlament idáig is dísznek volt: az utóbbi nyolc évben a viták ellaposodtak, értelmetlenné váltak. Ami törvényt a Fidesz nem tudott átnyomni, mert megszűnt a kétharmada, azt megoldotta félig legálisan, vagy valami trükkel. A parlamenti jogalkotás egyik mélypontja a Czeglédi-ügy, amelyben bírósági ítélet nélkül mondták ki a bűnösségét valakinek. Igazi ellenzék nélkül, igazi média nélkül mi értelme van egyáltalán a parlamentarizmusnak?

Még jobban fasizálódhat a Fidesz
Már most szélsőségesebbek a Jobbiknál; a hatalom megtartása érdekében álhírekkel, félelemkeltő propagandával manipuláló kormánypárt (pártállam) repertoárjából csak a nyílt erőszak bevezetése hiányzik. A TEK látványos és rendszeres felvonultatása, vagy a Parlamenti Őrség felfegyverzése olyan jelek, hogy Orbán a hatalma megtartása érdekében képes lenne bevetni az erőszakszervezeteket is. Eddig ,,csak" a kopasz verőemberekre volt szükség a Választási Irodánál, vagy a Városligetben a Ligetvédők ellen, de mi történik, ha esetleg tömegek fordulnak a hatalom ellen?

10.+1.:

Tovább dőzsöl a fideszes arisztokrácia és súlyosbodik az állami korrupció
A sajtó így is alig tudja követni, mennyi (köz)pénzt kaszál naponta Mészáros Lőrinc, vagy hogyan dől a pénz a haverokhoz a gyűlöletpropagandából. A Rogán-féle helikopterezés, vagy Mészáros Lőrinc jachtja, magántava csak a jéghegy csúcsa: a legtöbb sztoriról így se értesülünk. A korrupció akkora, hogy egyes számítások szerint az utóbbi nyolc évben a Fidesz és társai egy egész paksi atomerőmű-fejlesztésnyi pénzt loptak el az országból, az országtól. Ez a tendencia addig folytatódik, amíg valaki rá nem csap az enyves kezükre. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: plakátkiállítást, megszüntetésével, szélsőségesebbek, legalacsonyabbra, lezüllesztéséről, megcsappanhatnak, szocializmusban, felfüggesztését, bebizonyosodott, leegyszerűsítve, érzéketlenségét, konfliktusokban, otthonteremtési, kedvezményekkel, finanszírozását, pedagógusoknak, felfegyverzése, magyarországot, belekeveredtek, repertoárjából, arisztokráciát, csökkentésével, felvonultatása, bekebelezhetik, magyarországon, vizsgálatokkal, oroszországban, rendszerszintű, helikopterezés, propagandával, felújításokat, gyakorlatilag, nyugtázhatjuk, nyilvánvalóan, választásokon, akadékoskodás, harmadik választását, közvagyonból akár, világ leggazdagabb, bíróságok eddig, megfelelő ügyekben, megfelelő bíró, választások után, esetleges kétharmaddal, keleti diktatúrák, 7-es cikkelyt, ország tagságának, konfliktus mélyítésével, épülő fideszes, pénzes fejőgép, demokratikus akadékoskodás, ország ellen, Mészáros Lőrinc, Polt Péter, Handó Tündét, Bírósági Hivatal, Európai Unióval, Európai Unióból, Andy Vajna, Balog Zoltánról, Parlamenti Őrség, Választási Irodánál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.23. 08:21 Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
01.23. 08:11 Elkezdődött a nevezés a Magyar Mozgókép Szemlére
01.23. 07:40 Zenés tárlatvezetés és kézműves programok a Népi Iparművészeti Múzeumban
01.23. 07:10 Folytatódik a Müpa kritikaíró pályázata
01.23. 07:05 Trump részt vesz az abortuszellenes meneten
01.23. 07:05 Impeachment - Republikánusok szerint a demokraták maguk ássák alá a saját ü...
01.23. 07:05 Modern városok - Új vasúti aluljáró épülhet Tatabányán
01.23. 07:05 Hét településen tartanak időközi választást vasárnap
01.23. 07:04 Felvételi - Ma hozzák nyilvánosságra a keresztféléves eljárás ponthatárait
01.23. 07:04 Brexit - Johnson: "átléptük a célvonalat"
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívdobbanás  Kezdet és befejezés  Aranyosi Ervin: Teremtés a hét...  Erényes cselekedetek  Facebookon kaptam Krisztina...  Goethe szokása  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Téli este  Rubens: Vénusz a tükör előtt 1...  Szeretet  Kutyus masnival  Sárga rózsák  Szép francia kép  Téli kép  Százlábú  Goethe szokása  Mókus magához ölel egy virágot  Szeretet  Valami fény kéne  Tett és kérés  Facebookon kaptam  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Valami fény kéne  Hogy örömet szerezzek kínozómn...  Kutyus sálban  A szemet szemért elv csak oda ...  Betty Boop  Orchidea  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Orchidea  Gyerek gügyögés  Ünnepelek én is  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Csokoládé, mint vérnyomás csök...  Facebookon kaptam  Ajándék lónak...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Ma, Cser Zoltán (1950-2002) po...  Hálátlanul aratol  Életünk zeneműve  Isten parancsa  Hogy örömet szerezzek kínozómn...  Isten a mi erősségünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kételkedés  Nő téli öltözékben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai szentek 01.22  Kellemes napot kívánok!  Png nő  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Rózsás csokor  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Új imaház  Kezdet és befejezés  Naplemente  Az ellenség kívülről és belülr...  Szèp álmokat  Lelkiismeret  Figyelő  Szalagos fánk recept  Nők rózsával  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Zsoltárének  Facebookon kaptam  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Példa és szó  Új imaház  Érdekes filmek  Adakozás és szeretet  Facebookon kaptam  Téli kép  Png nő  Png rózsa  Követés  Január 22. – A magyar ku...  Vízcseppes rózsa  Délutáni pihi  Betty Boop  Harmónia......  Köszönöm  Mókus magához ölel egy virágot  A szemet szemért elv csak oda ...  Szèp álmokat  Facebookon kaptam  A döntéseid, a reményeidet tük...  Facebookon kaptam  Szeretet és hit  Facebookon kaptam  Isten a mi erősségünk  Szokás  Szèp estét kedves látogat...  Étel és ital 
Bejegyzés Címkék
harmadik választását, közvagyonból akár, világ leggazdagabb, bíróságok eddig, megfelelő ügyekben, megfelelő bíró, választások után, esetleges kétharmaddal, keleti diktatúrák, 7-es cikkelyt, ország tagságának, konfliktus mélyítésével, épülő fideszes, pénzes fejőgép, demokratikus akadékoskodás, ország ellen, fideszes oligarchák, választásokig ígérte, nagyobb hirdetők, ellenzéknél hirdetni, kormány propagandáját, legtöbb ellenzéki, aktuális ellenségtől, ellenzéki pártok, részét valószínűleg, választási vereség, beépített fideszesekre, putyini módszerekre, legnépszerűbb ellenzéki, papírjai sincsenek, ellenzék ellen, választások előtt, legtöbb kórházban, rendszerszintű problémákat, egész ágazat, olyan emberre, alattvalók élnek-e, megfelelő helyre, ikszet négy, iskolák központosításával, egyetemek anatómiájának, magyar oktatás, béka segge, elmúlt nyolc, gyerekét iskolába, lőterek építésével, kormány újabb, informatikai ismeretek, nyelvtanulás felé, vallásos szenteskedés, autoritás feltétlen, militáns eszmék, félelem felé, pedagógusok kihasználása, szakma rendszeres, pedagógusoknak járt, szegények elleni, társadalmi olló, társadalmi mobilitás, iskolarendszernek &#8211, legalacsonyabbra süllyedt, közmunkával inkább, jobb módban, szja csökkentésével, különböző otthonteremtési, jómódúaknak kedvezett, szegények többsége, legtöbb ilyen, zsák krumplival, ostoba propagandával, magyarok nyelveket, jobb életben, életszínvonal növekedése, hozzánk hasonló, középosztály hagyja, oktatás lezüllesztéséről, trendbe illeszkedik, civilekkel művelnek, választási győzelmük, civileket egyszerűen, független gondolkodók, maradék független, rendeleti kormányzást, utóbbi nyolc, viták ellaposodtak, parlamenti jogalkotás, bűnösségét valakinek, hatalom megtartása, nyílt erőszak, hatalma megtartása, kopasz verőemberekre, hatalom ellen, fideszes arisztokrácia, állami korrupció, jéghegy csúcsa, legtöbb sztoriról, korrupció akkora, egész paksi, tendencia addig, enyves kezükre, plakátkiállítást, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 624
  • e Hét: 6877
  • e Hónap: 26632
  • e Év: 26632
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.