Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép napot mindenkinek!
  2018-07-28 08:38:52, szombat
 
  Borus időre ébredtünk....mindenkinek nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok!





MIKOR SZÜLETHETETT JÉZUS?
Időszámításunk a keresztény hagyomány szerint Jézus születésével kezdődött.
De ki lehet-e számolni, bibliai és Biblián kívüli adatok alapján, hogy pontosan mikor született Jézus?
Először is az evangélisták elbeszélése alapján Jézus nem akarta, hogy róla évet nevezzenek el, vagy megemlékezzenek születéséről, mert akkor később háttérbe szorult volna az élete, munkássága, és legfőképpen a halála és feltámadása.
A másik biztos pont, hogy Jézusnak, a gyűlölt edomita származású Nagy Heródes uralkodása alatt kellett születnie. Ezt az időpontot is meg lehet határozni valamelyest, és az evangéliumok is írják: Ő volt az, aki elrendelte a gyermekgyilkosságot, ami szerint Betlehemben, minden 2 évnél fiatalabb fiúgyermeket megöletett abban a reményben, hogy Jézus közöttük lesz. Ezért menekültek Jézus szülei Egyiptomba. Nagy Heródes i.e. 4. Niszán hónap 1-én, meghalt. Ezt pontosan lehet tudni, mert holdfogyatkozás volt, így egy pontos csillagászati dátum áll rendelkezésünkre, amelyet feljegyeztek. Jézusnak ez előtt kellett születnie.



Ma már a világ legtermészetesebb dolga számunkra, hogy karácsonykor Jézus születését ünnepeljük.




Ember-bárány hibrid, csecsemőklónozás, halottak feltámasztása: napjaink tudósai istent játszanak!
Meddig fogja büntetlenül hagyni a Jó Isten azt, amit egyes tudósok művelnek? Borzalmas és etikátlan kísérletek egész sora zajlik a Földön!

Napjaink kutatásai, kísérletezgetései a tudósok egy jelentős részéről lelketlenek.

Olyan kimérákat - fajok keresztezését - hozzák létre laborokban, amiket tudományosan csak lehetséges, etikailag viszont ezen embrióknak a létezése erősen aggályos.

Rengeteg problémát vetnek fel azon kívül, hogy sokan ízléstelennek tartják az egészet, amivel a tudósok, genetikusok egy része próbálkozik.

Ember-bárány, vagy ember-disznó hibridek embriójáról is beszámoltak az elmúlt időszakban.

Ha a fogantatást tekintjük az élet megszületésének, ahogyan az egyház is, akkor eleve borzalmas istentelenség ez az egész, amit a laborokban művelnek.

Sok vallástudós szerint ez az ember bukása. Az árulás Isten szemében, amikor azt mondjuk, hogy mi is tudunk életet előteremteni és elvenni, és jobban tudjuk, mint ő.
Ekkor már nem is lesz szükség rá, és az ember elistentelenedik.

Nem társadalmi és vallástudományi szemszögből nézve ráadásul senki sem tudja, milyen hatással elsz a világunkra az, ha emberi-állat hibridek jönnek létre.

Lesz vajon lelkük? Lesznek jogaik?

Vagy csak a genetikai cégek, vállalatok termékei lesznek?

Szabad-e Istent játszani? Mindenek előtt a modern orvostudomány - különösen a genetika területén elért - egészen utópisztikus vívmányai kapcsán a ,,szabad-e Istent játszani?" kérdést szokták feltenni.

Más szóval: vannak-e határai annak, hogy az ember tudományos eszközökkel a természet rendjét megváltoztatva, az életminőségét - akár az egészség, akár az élet más területén - javítsa? Nem megy-e ezzel szembe az Isten által teremett világ rendjével, és végső soron magával az isteni akarattal?

A kísérletezés természetesen további elvi etikai kérdéseket vet fel, mint például, hogy ha az egymásba oltott embriót hagynánk kifejlődni, akkor mely ponttól tekintenék emberi magzatnak, és ennek megfelelően milyen körülmények között lenne megengedett az elvetésük stb.

A genetika egy csodálatos pajzs lehet a betegségek ellen, egyben egy borzalmas fegyver az élet ellen. nehéz most ezt előre látni, hogy az emberiség végleg elistentelenedik-e a tudomány és a genetika hatalma által, vagy valójában idővel még közelebb kerül-e Istenhez.






Link



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Címkék: rendelkezésünkre, csecsemőklónozás, elistentelenedik, holdfogyatkozás, megszületésének, megemlékezzenek, vallástudományi, megváltoztatva, időszámításunk, keresztezését, életminőségét, ízléstelennek, istentelenség, természetesen, feltámasztása, orvostudomány, csillagászati, kísérletezés, evangéliumok, evangélisták, születéséről, utópisztikus, előteremteni, tudományosan, karácsonykor, születhetett, születésével, feljegyeztek, fiúgyermeket, genetikusok, beszámoltak, próbálkozik, fogantatást, vallástudós, feltámadása, legfőképpen, keresztény hagyomány, evangélisták elbeszélése, másik biztos, gyűlölt edomita, pontos csillagászati, világ legtermészetesebb, jelentős részéről, létezése erősen, része próbálkozik, elmúlt időszakban, fogantatást tekintjük, élet megszületésének, laborokban művelnek, ember bukása, árulás Isten, ember elistentelenedik, MIKOR SZÜLETHETETT JÉZUS, Nagy Heródes, Szabad-e Istent,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Magyarország ilyen hely.  Vágy, élet és sugár  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Üdvözöllek az oldalamon  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Alvó cica  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Ne feledjük: a föld jóval több...  Sötétség és világosság  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Aztán itt van egy másik szerep...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  A Mindenható Istenben bízva  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Ibolya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ez a miénk!  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Intelem  Mi a különbség  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Minden jónak végeszakad egysze...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Tavaszról álmodom,  Március 15-re emlékve  Törött csészék  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Házi botox  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Éljen a magyar szabadság!  Alvó cica  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Március 15 emlékére virágba bo...  Magyarország ilyen hely.  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Rőzsehordó nő szobra  Kezdet  Facebookon kaptam  Isten áldja  Akinek vaj van a fején...  Szeretettel  Paul David Tripp Március 15  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Március  Kakaós piskóta  Szent Pio atya!  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Az élet  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  A csonk és a facsemete  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Kakaós piskóta  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Vágy, élet és sugár  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  A gyász  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
keresztény hagyomány, evangélisták elbeszélése, másik biztos, gyűlölt edomita, pontos csillagászati, világ legtermészetesebb, jelentős részéről, létezése erősen, része próbálkozik, elmúlt időszakban, fogantatást tekintjük, élet megszületésének, laborokban művelnek, ember bukása, árulás Isten, ember elistentelenedik, genetikai cégek, modern orvostudomány, genetika területén, ember tudományos, természet rendjét, életminőségét &#8211, isteni akarattal, kísérletezés természetesen, egymásba oltott, csodálatos pajzs, betegségek ellen, borzalmas fegyver, élet ellen, emberiség végleg, genetika hatalma, rendelkezésünkre, csecsemőklónozás, elistentelenedik, holdfogyatkozás, megszületésének, megemlékezzenek, vallástudományi, megváltoztatva, időszámításunk, keresztezését, életminőségét, ízléstelennek, istentelenség, természetesen, feltámasztása, orvostudomány, csillagászati, kísérletezés, evangéliumok, evangélisták, születéséről, utópisztikus, előteremteni, tudományosan, karácsonykor, születhetett, születésével, feljegyeztek, fiúgyermeket, genetikusok, beszámoltak, próbálkozik, fogantatást, vallástudós, feltámadása, legfőképpen, mindenkinek, eszközökkel, büntetlenül, embriójáról, megfelelően, valamelyest, szemszögből, lelketlenek, betlehemben, megengedett, körülmények, elbeszélése, lehetséges, születését, elrendelte, megöletett, laborokban, embrióknak, egyiptomba, menekültek, időszakban, kísérletek, ünnepeljük, származású, uralkodása, társadalmi, csodálatos, betegségek, keresztény, tudományos, nevezzenek, vállalatok, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 452
  • e Hét: 1459
  • e Hónap: 9327
  • e Év: 51272
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.