Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép írások
  2018-08-30 21:49:32, csütörtök
 
 
A barátságok egy része egyáltalán nem örök életű, mert változunk, barátaink is változnak, és néha olyanokat követünk el egymás ellen, amiket nem lehet megbocsátani.
Hülye elvárásnak tűnhet, de végül is a barátság egyik fontos része a másik meghallgatása, és felvidítása, nem a lehúzása.
A kötelező kérdés a barát leépítése előtt, hogy adott barát hozzátesz-e az életünkhöz?
A sorsdöntő kérdés az, hogy ha nem találkozunk, akkor hiányzik-e a társasága?
Ezzel kicsit összefügg, hisz nem fog nekünk egy olyan ember hiányozni, aki sose hallgat meg minket.
Kiegyenlített barátságról van szó, vagy csak egyik fél érzi a barátságot .
Azt se felejtsük el, hogy senki nem tökéletes: sokféle haverunk, barátunk van,mint például munkahelyi .
Ha tökéletes, minden élethelyzetben mellettünk álló, és mindent megértő barátra vágyunk, lehet, hogy a mi elvárásaink irreálisak, nem a barátainkkal van baj .
Az emberek megváltozhatnak: a közeli barátok is.
A változás akár olyan drasztikus is lehet, hogy már nem marad közös témánk. Akármennyire is veszettnek érezzük a dolgot, az (egykori) jó barátokkal mindig legyünk őszinték. A jó kommunikáció sokat segít, bármi bajunk van, mindig próbáljuk meg megértetni a baráttal, akiből épp elegünk van.
Az energiavámpírok társasága káros, a velük való kapcsolat nem esik jól, frusztrál, tehát a magunk érdekében tenni kell a felesleges jó barátok ellen. Egy barátság akkor számít károsnak, ha kölcsönösen lehúzzák egymást.
Ilyenkor fel kell állítani a határokat: ha munkatárs, szobatárs, vagy családtag az illető, nem bánthatjuk meg végzetesen, de azt megengedhetjük magunknak, hogy ne meséljünk neki túl sokat magunkról, csökkentsük a bizalmas infók számát.
Van olyan barátunk, aki egyszer csak eltűnt az életünkből? Lehet, hogy minket is le kellett koptatni? Nézzünk magunkba: mindketten ugyanazt az erőfeszítést tettük-e meg, ugyanannyira fontos volt-e mindkettőnknek a barátság? Mindig csak mi kerestük a másikat? Ő mit tett értünk? De nem mindig vagyunk mi hibásak, ha egy Barát eltűnik. Az emberek változnak, mindenki életében vannak olyan barátok, akik eltűnnek idővel.
Mikor hívtam fel utoljára a barátom, hogy megkérdezzem, mi van vele? Ugye, ezer éve. Mivel és milyen gyakran viszonozom, hogy törődik velem? (Ha mindig csak elveszünk, sosem adunk, ne csodálkozzunk, ha jó barátunk eltűnik. Az emberek gyakran nem is veszik észre, hogy önzőn viselkednek.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Címkék: megváltozhatnak, energiavámpírok, megengedhetjük, mindkettőnknek, élethelyzetben, kiegyenlített, meghallgatása, csodálkozzunk, megbocsátani, barátainkkal, akármennyire, kommunikáció, megkérdezzem, erőfeszítést, ugyanannyira, barátságról, kölcsönösen, elvárásaink, találkozunk, viselkednek, felvidítása, csökkentsük, viszonozom, munkahelyi, barátságot, életünkhöz, mellettünk, irreálisak, veszettnek, barátokkal, életünkből, mindketten, drasztikus, bánthatjuk, végzetesen, felesleges, része egyáltalán, barátság egyik, másik meghallgatása, kötelező kérdés, barát leépítése, sorsdöntő kérdés, olyan ember, emberek megváltozhatnak, közeli barátok, változás akár, energiavámpírok társasága, velük való, magunk érdekében, barátság akkor, bizalmas infók, erőfeszítést tettük-e,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png ház  Nagyon különös  Szép álmokat!  Akarat  Reggel van  Őrizkednünk kell...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Nagyon különös  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kövesd a cowboyt!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  Akarat  Jó éjszakát  Bounty krémes  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szívem tiéd  képre írva  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Krisztinától  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  Akik bántanak téged  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Png fotel  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Ágai Ágnes – Csendélet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  Nagyi telefonál  Boldog születésnapot a ma ünne...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hogy lehet megtartani  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Bounty krémes  Akarat  Alázat  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Krisztinától  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  képre írva  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét  Az engedelmesség miért nem vál...  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
része egyáltalán, barátság egyik, másik meghallgatása, kötelező kérdés, barát leépítése, sorsdöntő kérdés, olyan ember, emberek megváltozhatnak, közeli barátok, változás akár, energiavámpírok társasága, velük való, magunk érdekében, barátság akkor, bizalmas infók, erőfeszítést tettük-e, emberek változnak, emberek gyakran, megváltozhatnak, energiavámpírok, megengedhetjük, mindkettőnknek, élethelyzetben, kiegyenlített, meghallgatása, csodálkozzunk, megbocsátani, barátainkkal, akármennyire, kommunikáció, megkérdezzem, erőfeszítést, ugyanannyira, barátságról, kölcsönösen, elvárásaink, találkozunk, viselkednek, felvidítása, csökkentsük, viszonozom, munkahelyi, barátságot, életünkhöz, mellettünk, irreálisak, veszettnek, barátokkal, életünkből, mindketten, drasztikus, bánthatjuk, végzetesen, felesleges, megértetni, elvárásnak, egyáltalán, barátságok, próbáljuk, társasága, érdekében, olyanokat, kapcsolat, tökéletes, összefügg, hiányozni, felejtsük, határokat, szobatárs, barátaink, változunk, változnak, elveszünk, magunkról, meséljünk, családtag, magunknak, munkatárs, frusztrál, leépítése, sorsdöntő, hozzátesz, barátság, magunkba, lehúzása, koptatni, kerestük, életében, mindenki, haverunk, barátunk, változás, őszinték, baráttal, követünk, károsnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 104
  • e Hét: 1576
  • e Hónap: 10759
  • e Év: 63467
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.