Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A törvény nevében
  2018-08-12 09:12:07, vasárnap
 
  Kicsi zsarnok, vádolunk!
írta: Edgar Swan 2014. július 28.

Orbán Viktor végleg megbukott a szememben mint politikus, mint miniszterelnök és mint ember.

A magam részéről ezennel és véglegesen leváltottam Orbán Viktort, Orbán Viktor családját, rokonait, ismerőseit, barátait, rajongóit, híveit, seggnyalóit.

Ez az ország az én hazám is, nem csupán a politikai szélhámosok, megalomániás őrültek, gerinctelen férgek, gyáva élősködők hazája.

Vannak ilyenek is, bőséggel, de nem tűröm, kikérem magamnak, hogy ők szabják meg az én életemet.

A Tusnádfürdőn ágáló köpcös kis pasas jogot formál arra, hogy kijelentse: az én országomnak nem jó a szabadság (hülyébbek kedvért: liber szó jelentése: felszabadított, azaz NEM rabszolga), de majd ő, a rohadt nagy eszével kitalál valamit helyette.

Otthon, a kedves családja számára azt talál ki, amit akar és amit azok eltűrnek.

Nekem ne találgasson, mert a szabadságomat nem adom sem egy Orbán Viktor nevű hatalommániás illetőnek, sem senkinek ezen a Világon.

Orbán Viktor nem egy politikai zseni, nem egy messiás, nem hatalmas formátumú államférfi, akit a történelemkönyvek hosszasan fognak majd taglalni a jövő generációjának. Tudom, hogy ő ezt gondolja önmagáról, de mint minden a fejében, ez is torz gondolat.

Orbán Viktor az a kártékony, zűrzavaros gondolkodású élősködő, akit a történelemkönyvek úgy fognak emlegetni, mint aki kirabolta az országot, iszonyúan meggazdagodott családostól, a barátai, ismerősei számára osztotta szét a mások, a mi vagyonunkat. Tette, teszi ezt úgy, hogy a jogrendszert tökéletesen kiherélve, akár névre szóló törvényeket gyártat, majd cinikusan közli: lehet perelni.

Orbán Viktor az az illető, akire az utókor úgy fog emlékezni, hogy kivezette ezt az országot Európából, ellenünk fordított minden civilizált társadalmat és saját hasznára megpróbálta kiépíteni a feudalizmust.

Orbán Viktorra úgy fog emlékezni az utókor, mint aki felelős az ország lakóinak kifosztásáért, a tömeges elszegényedésért és hatszázezer, vagy több ember külföldre meneküléséért.

Orbán Viktor azzal vonul be a történelembe, hogy Magyarországot véglegesen leszakítja az Uniótól, hogy valamiféle remélt előnyök fejében gyilkost ad ki Azerbajdzsánnak, hogy évtizedekre eladósítja az ország lakóit azért, hogy Putyin kedvében járjon.

Orbán Viktorra úgy fogunk emlékezni, mint akit soha nem látogatott meg egyetlen jelentős politikai személyiség, mint akit nem fogadnak a Fehér Házban.

Orbán Viktor az az ember, aki egy országot akar a kereszténységbe kényszeríteni, aki az egyházzal összefonódva akar arra kötelezni engem, mindenkit, hogy az ő (aktuális) hitét követve higgyek el mindent, amit csak le akarnak nyomni a torkomon.

Orbán Viktor az az önjelölt próféta, önjáró messiás és tévedhetetlen zseni, aki egy személyben eldöntheti, melyik közösség lehet egyház, melyik nem.

Orbán Viktor az a miniszterelnök, aki gyáva és alkalmatlan kiállni egy vitára akár itthon, akár külföldön. Csak a királyi médiának hajlandó szónokolni, csak előre megírt beszédeket képes felolvasni.

Orbán Viktor az, akit a történelemkönyvek néhány mondatban majd úgy jellemeznek: kifosztotta és tönkretette az országot, elpusztította a jogrendet, korlátozni próbálta a civil társadalom és az egyén alapvető emberi jogait. Egyéni érdekből eladósította a társadalmat, beengedte Putyint Európába, hatalommániás ámokfutásával tömegeket üldözött el az országból. Hazugságokra épülő uralkodása alatt hazugokkal vette körbe magát, gyáva lévén szembenézni a valósággal.

Remélem, az említett történelemkönyv így fogja zárni a szócikket: Megbukott, majd alapos nyomozás után őt és tettestársait vagyonelkobzással és hosszú börtönbüntetéssel honorálta az újra működő igazságszolgáltatás.

Egyszóval ezennel leváltottam Orbán Viktort.

Mától nincs köze a vallásomhoz, a gyerekemhez, a családomhoz, az életemhez, a munkámhoz, a hitemhez.

Semmihez nincs köze sem neki, sem egyetlen alattvalójának sem.

Ez az én hazám, az én szabadságom és nem adom egyiket sem.

Orbán Viktor szónokoljon nyugodtan Romániában, vagy ahol hajlandóak meghallgatni. Akár Tőkés Lászlóval, akár nélküle fejti ki (olvassa fel papírból) saját, vagy valaki más zavaros ideológiáit, nem érdekel. Vegye meg más országok állampolgárainak szavazatát a mi pénzünkön, a hatalma meg fog bukni. Mert neki nem ott, itt kell felelni a tetteiért.

A békemenet nyugodtan leporolhatja a "Nem leszünk gyarmat!" molinót és Orbán Viktor képébe nyomhatja, mert az mindig is neki szólt.

Nem érdekel Orbán Viktor hatalma, mert nem félek.

Nem érdekel az ő eszmerendszere, mert van saját értékrendem.

Nem érdekel a szabadságomért cserében kínálgatott rabszolgaság.

Nem érdekel az ő hite, mert szabad vagyok.

Egy valami érdekel.

Az Orbán Viktor nevű politikai ballépésről a történelemkönyvben akarok olvasni.

Múlt időben.





 
 
0 komment , kategória:  Hazám hazám 4.  
Címkék: állampolgárainak, elszegényedésért, történelemkönyv, kereszténységbe, azerbajdzsánnak, meggazdagodott, magyarországot, eszmerendszere, miniszterelnök, szabadságomért, felszabadított, generációjának, alattvalójának, hatalommániás, tévedhetetlen, szabadságomat, meneküléséért, ámokfutásával, elpusztította, kényszeríteni, tettestársait, kifosztásáért, feudalizmust, történelembe, összefonódva, megalomániás, gondolkodású, meghallgatni, leporolhatja, rabszolgaság, hazugságokra, jogrendszert, eladósította, tusnádfürdőn, megpróbálta, családostól, szememben mint, magam részéről, politikai szélhámosok, rohadt nagy, kedves családja, politikai zseni, történelemkönyvek hosszasan, jövő generációjának, jogrendszert tökéletesen, országot Európából, ország lakóinak, tömeges elszegényedésért, ország lakóit, országot akar, kereszténységbe kényszeríteni, egyházzal összefonódva, Edgar Swan, Orbán Viktor, Orbán Viktort, Orbán Viktorra, Fehér Házban, Putyint Európába, Akár Tőkés Lászlóval,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idézetek a magányról  Facebookon kaptam  Mókás uborka tál  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  A Balaton-felvidék tanúhegye  Az ő hű vezetése  Idézetek a magányról  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Paul Verlaine : Költészettan  Mondjam azt, hogy jó vagyok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Steel - Május festmény  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cserépváralja  Áldások a terhekből  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita A maradék idő  Molnár Ferenc: imádom!  Magyar költészet napja  Előled is hozzád  Idézetek a magányról  Facebookon kaptam  A tavaszi sugár…  Facebookon kaptam  Kitaszítva  Facebookon kaptam  Négy sor egy csodálatos versbő...  Facebookon kaptam  Mókás uborka tál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Nézni  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  különleges  Vidámság  Reggeli kávé  Paul Verlaine : Költészettan  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  És van a rabság.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Áldás  A civilizációk nemzedékről nem...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  A haragos ember  Az időskori betegségeket is cs...  David Mamet gondolata  József Attila - Kopogtatás nél...  Nagyi süt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az élet nem más  Facebookon kaptam  különleges  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esti kép  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  A Balaton-felvidék tanúhegye  Előled is hozzád  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  azzal harcolj  Lőrinczi Emese tollából  Paul David Tripp Április 10  A sorsod  A tavaszi sugár…  Különleges  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mókás uborka tál  Osvát Erzsébet - Április...  Ég veled Március  Alvó cica  Molnár Ferenc: imádom!  Csend  Szabó M. Gita A maradék idő  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 8  Erdei gyöngyvirág  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jó nap volt 
Bejegyzés Címkék
szememben mint, magam részéről, politikai szélhámosok, rohadt nagy, kedves családja, politikai zseni, történelemkönyvek hosszasan, jövő generációjának, jogrendszert tökéletesen, országot Európából, ország lakóinak, tömeges elszegényedésért, ország lakóit, országot akar, kereszténységbe kényszeríteni, egyházzal összefonódva, személyben eldöntheti, vitára akár, királyi médiának, történelemkönyvek néhány, civil társadalom, egyén alapvető, említett történelemkönyv, újra működő, békemenet nyugodtan, szabadságomért cserében, valami érdekel, állampolgárainak, elszegényedésért, történelemkönyv, kereszténységbe, azerbajdzsánnak, meggazdagodott, magyarországot, eszmerendszere, miniszterelnök, szabadságomért, felszabadított, generációjának, alattvalójának, hatalommániás, tévedhetetlen, szabadságomat, meneküléséért, ámokfutásával, elpusztította, kényszeríteni, tettestársait, kifosztásáért, feudalizmust, történelembe, összefonódva, megalomániás, gondolkodású, meghallgatni, leporolhatja, rabszolgaság, hazugságokra, jogrendszert, eladósította, tusnádfürdőn, megpróbálta, családostól, találgasson, országomnak, vagyonunkat, tökéletesen, törvényeket, társadalmat, jellemeznek, szónokoljon, szabadságom, családomhoz, ideológiáit, értékrendem, ballépésről, kínálgatott, gyerekemhez, vallásomhoz, kifosztotta, alkalmatlan, évtizedekre, tönkretette, leváltottam, szembenézni, hatszázezer, személyiség, gerinctelen, szélhámosok, seggnyalóit, eladósítja, szónokolni, államférfi, hajlandóak, véglegesen, leszakítja, valamiféle, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 559 db bejegyzés
Összes: 34570 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 147
  • e Hét: 1493
  • e Hónap: 10877
  • e Év: 143431
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.