Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy erőszaktevő szemével
  2018-09-26 07:32:07, szerda
 
   
  Úgy tűnik, hogy a támadók közül sokan használnak bizonyos taktikákat a megtámadottakkal szemben. Kevesen tudják, hogyan védhetik meg magukat, ha ilyen szituációval szembesülnek. Éppen ezért mindenkinek el kellene ezt olvasnia, különösen minden egyes lánynak, nőnek
ezen a Földön.

Lássuk a dolgokat egy erőszakoskodó szemével! És tanuljunk belőle!

Egy csoport erőszaktevőt és elítéltet interjúvoltak meg egy börtönben arról, hogy ők mit keresnének egy potenciális áldozatban. Mi alapján szemelik ki az áldozataikat? Itt van néhány érdekes tény, amit nem árt észben tartani, vagy figyelni rá:
Az első dolog amit keresnek egy lehetséges áldozatnál, az a megfelelő hajviselet. Leginkább olyan nőket szemelnek ki, akiknek copfjuk, vagy kontyuk van! Vagy bármilyen olyan hajviselet amit könnyen meg lehet ragadni. Rövid hajú nők nem gyakori célpontok.

A második dolog amit néznek a férfiak, az a ruházkodás. Olyan nőket keresnek, akiknek a ruháját könnyen le tudják venni, sokuknál van olló a ruha levágásához.

Szintén jó célpontok az olyan nők, akik épp a mobiljukat használják, kutatnak a táskájukban, pénztárcájukban, vagy valami hasonló dolgot csinálnak, elfoglalják magukat valamivel miközben sétálnak, azért mert ilyenkor könnyebb őket meglepni és leteperni.

Az első helyen állnak a női emberrablások, illetve támadások helyszínei között az áruházi parkolók!! A második helyen az irodai parkolók, garázsok. A harmadik helyen pedig a nyilvános mosdók.

Ezek a férfiak el akarják kapni áldozatukat és gyorsan egy második helyre vinni őket, ahol már nem kell a lebukás miatt aggódniuk. Ha egy kicsi ellenállást is mutatsz és harcolni kezdesz, az már könnyen elveszi a kedvét a támadóknak, mert hamar rájönnek, hogy ha utánad kell menniük, az időigényes dolog lehet, és ezért már nem éri meg nekik a fáradtságot.

Ezek a férfiak azt mondták, hogy nem kezdenének olyan nővel, akinél esernyő van, vagy bármi olyan tárgy, amit nagyobb távolságból is használhatnak ellenük.

A kulcsok fegyverként való alkalmazása nem rettenti el a támadót, mert ahhoz, hogy használhasd őket, közel kell kerülnöd a támadódhoz. A lényeg, hogy meggyőzd a támadót, hogy nem éri meg veled kezdeni.

Ezeket jól jegyezd meg: Ha valaki követne az utcán, egy garázsban, akár egy lépcsőházban, vagy csak egy liftben vagytok, nézz a szemébe és kérdezz tőle valamit.

Például mennyi az idő, vagy kezdj el általános dolgokról beszélni, a rossz időjárásról, hidegről ilyesmi. Most, hogy már láttad az arcát és fel tudnád ismerni egy szembesítésen, kevésbé vagy vonzó célpont a számára.

Ha valaki ártó szándékkal közeledik feléd, tartsd ki a kezed és kiáltsd azt, hogy: Állj! vagy azt, hogy Vissza! A legtöbb erőszaktevő azt mondta az interjú során, hogy inkább békén hagynának egy olyan nőt, aki rájuk kiált, vagy látszik rajta, hogy ellenállna. Ismétlem, KÖNNYŰ célpontot keresnek.

Ha valaki megragad, akkor azt valószínűleg nem tudod ,,megverni" erővel, de túljárhatsz az eszén. Ha a derekad körül ragadnak meg hátulról, csípj bele a támadó karjának alsó részébe, a könyök és a hónalj között, vagy a comb belső-felső részébe. Egy nő mesélte, akinek tanították ezt a trükköt, hogy egyszer rátámadt egy férfi és annyira felzaklatta magát, hogy amikor belecsípett a férfi karjába olyan erővel tette, hogy bőrt és izmot is kiszakított a támadóból, akit ezután több öltéssel kellett összevarrni. Próbáld ki ezeket saját magadon és meg fogod látni mennyire fájnak.

Az első sokk után, mindig célozd meg a heréket! Az adrenalin dolgozik majd benned, reméljük ez a sokk abban a pillanatban nem tart sokáig és gyorsan tudsz reagálni. Ha megütöd egy férfi heréjét, az különösen fájdalmas tud lenni. Még jobb, ha úgy bele tudsz markolni a heréibe, hogy össze tudd szorítani azokat, akkor olyan erővel tedd ezt, mintha egy szivacslabdát szorítanál és valószínűleg elmegy a kedve még attól is, hogy éljen. Engem kicsit se zavarna, hogy nem lesz többé gyereke. (Magazine Donna) Talán azt gondolod, hogy ez csak felbőszíti a támadódat és még jobban bántani akar majd, de valójában az interjún is kiderült, hogy ezek a férfiak olyan nőket keresnek, akik nem okoznak bajt. Okozz bajt és megúszhatod!

Ha a támadó rád akarja tenni a kezét, ragadd meg az első két ujját és hajlítsd vissza őket amennyire csak lehet, annyi erőt beleadva, amekkorát csak tudsz. Egy oktató megmutatta rajtam egyszer, alig használt erőt, mégis hamar térdelésben kötöttem ki, és mindkét ujjpercem jó hangosat roppant utána.

Persze azok a dolgok, amiket mindig hallunk szintén megállják a helyüket. Mindig figyelj a környezetedre, ha teheted, mindig vigyél magaddal valakit ha mész valahova, és ha valakin furcsa viselkedés jeleit észleled, ne hessegesd el magadtól a gondolatot, hogy rossz fiú is lehet - hallgass az ösztöneidre! Talán hülyén fogod érezni magad emiatt, de sokkal rosszabbul is járhatsz, ha tényleg veszélyes lenne az illető. Soha nem lehet tudni, inkább érezd magadat hülyén, mint később vagy nagyon rosszul, vagy már sehogy! (Magazine Donna)

Ha már nagyon közel került a támadó és van rá lehetőséged, akkor a két szemét is megcélozhatod. Ha bele tudsz vájni, az se lesz jó móka a számára, lehet még a műkörömnek is jó szolgálatait veheted ilyenkor!! (Magazine Donna)

Ezeket is jól jegyezd meg... Egy jó tipp: a könyök és a térd a legkeményebb része a testünknek, ha elég közel vagy, használd!

Ezt egy idegenvezetőtől tanultam New Orleansban: ha a rabló a táskádat vagy pénztárcádat kéri, NE ADD A KEZÉBE. Dobd inkább a földre, ha jobban érdekli a tárca vagy a táska mint te, akkor utána el fogja venni. Ha utánalép, na EKKOR KELL ELROHANNI A MÁSIK IRÁNYBA! Ha nem érdekli a táskád, akkor védekezz ahogy tudsz és ordíts ha lehetőséged van rá!

Ha valaha is bezárnak egy kocsi csomagtartójába: rúgd ki a hátsó lámpát, dugd ki a kezed rajta és kezdj el veszettül integetni! Az autóból nem fognak észrevenni, de mindenki más megláthat. Ez már mentett életeket.

A nők hajlamosak rá, hogy miután vásárlás, munka után beülnek a kocsijukba, csak ülnek ahelyett, hogy elindulnának. (mobiloznak, írogatnak a noteszukba, fésülködnek, sminkelnek, és lehetne sorolni a továbbiakat) NE TEDD EZT! A ,,ragadozó" valószínűleg már figyel téged (de ha alkalomszerűen is választott volna ki, akkor se adj neki esélyt), és ez egy tökéletes lehetőség számára, hogy beüljön melléd a kocsiba, a fejednek szegezzen egy fegyvert és megmondja hova menj. AMINT BECSUKTAD A KOCSI AJTAJÁT, INDULJ EL.

Néhány megjegyzés arról, hogyan szálljunk be kocsinkba és hogyan parkoljunk: Légy figyelmes, nézz körül a kocsidnál, nem bújt-e el valaki az anyós ülésnél, vagy a hátsó ülésen. (TEDD EZT azelőtt is, MIELŐTT TAXIBA SZÁLLNÁL). Egy pillantással tudod ellenőrizni! Ha egy nagyobb furgon mellett parkolsz, az anyósülés felőli oldalról szállj be. A legtöbb sorozatgyilkos akkor próbálja megragadni az áldozatát és betuszkolni a kocsijába, miközben az próbál beszállni.

Nézd meg a melletted parkoló kocsikat. Ha a vezető ülés melletti kocsiban egyedül üldögél egy férfi, talán jobban tennéd, ha visszasétálnál a plázába vagy munkahelyedre és odakísértetnéd magad egy rendőrtiszttel/biztonsági őrrel, akár egy kollégával. MINDIG JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI. (És jobb paranoiásnak, mint halottnak lenni.).

Ha teheted, mindig liftet használj a lépcsők helyett. A lépcsőház alkalmas hely az egyedüllétre és tökéletes helyszíne a bűncselekményeknek. Viszont a liftnél is ha idegen várakozik és egyszerre kellene, hogy beszálljatok, akkor találj ki valami kifogást és menj később. Ezt megtaníthatják a gyerekeknek is! (Magazine Donna)

Ha fegyver van a ,,ragadozónál" de nem tart téged kontroll alatt, MINDIG FUSS EL! Ilyenkor is maximum 4% az esélye hogy eltaláljon (gyorsan mozgó célpont), de ha sikerül is neki, valószínűleg NEM FOG létfontosságú szervet érni a lövés. (Az se biztos, hogy rád lőne) FUSS!

A nők, mindig próbálnak kedvesek és megértőek lenni: NE TEDD! Emiatt megerőszakolhatnak vagy akár meg is ölhetnek. Ne jótékonykodj idegenekkel, ne vidd el a kocsiddal még akkor sem, ha mozgássérültnek adná ki magát.

NE feledd a legfontosabbakat! Mindig legyen nálad gázspray, vagy valami más fegyver, akár több is, és tanuld meg őket használni! Mindig figyelj a környezetedre, soha ne csak a földet bámuld, és kihalt helyeken futás, vagy sétálás közben ne dugd be a füledet és ne hallgass zenét, mert esélyed sincs érzékelni a támadót!

Az írást rendkívül hasznosnak találtam, továbbadom! Legyen hasznára mindenkinek! A biztonságunk a tét és a fontos!!!! Ahol én fűztem hozzá a gondolataimat, ott utána írtam, hogy Magazine Donna.

Kérem, juttassák el a lehető legtöbb nőhöz, lányhoz, ismerőshöz egy megosztással ezt a cikket, hogy a lehető legtöbb ember olvashassa és tanulhasson belőle, hátha fel tudja használni a jövőben! Soha nem kérek ilyet, de most kifejezetten igen! Köszönöm szépen!

Ördögfióka Magazine Donna

Köszönjük szépen az írónak ezt a tanulságos összeállítást!!!

 
 
0 komment , kategória:  Gondolatok 3.  
Címkék: megtámadottakkal, legfontosabbakat, idegenvezetőtől, mozgássérültnek, csomagtartójába, pénztárcájukban, odakísértetnéd, rendőrtiszttel, megtaníthatják, visszasétálnál, alkalomszerűen, sorozatgyilkos, használhatnak, interjúvoltak, összeállítást, munkahelyedre, létfontosságú, emberrablások, környezetedre, szembesítésen, gondolataimat, szivacslabdát, megcélozhatod, erőszakoskodó, elindulnának, valószínűleg, egyedüllétre, legkeményebb, szolgálatait, beszálljatok, pénztárcádat, áldozataikat, paranoiásnak, jótékonykodj, erőszaktevőt, szituációval, támadók közül, megtámadottakkal szemben, erőszakoskodó szemével, csoport erőszaktevőt, börtönben arról, potenciális áldozatban, első dolog, lehetséges áldozatnál, második dolog, ruháját könnyen, ruha levágásához, mobiljukat használják, első helyen, áruházi parkolók, második helyen, irodai parkolók, Magazine Donna, EKKOR KELL ELROHANNI MÁSIK IRÁNYBA, TEDD EZT, AMINT BECSUKTAD KOCSI AJTAJÁT, INDULJ EL, MIELŐTT TAXIBA SZÁLLNÁL, MINDIG JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI, MINDIG FUSS EL, Ördögfióka Magazine Donna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Isten nem hangulat kérdése  Facebookon kaptam  Világító torony  Facebookon kaptam  Isten nem hangulat kérdése  Tavaszi kép  Jó éjszakát!  Casiterita ásvány  Kellemes, szép napot!  Facebookon kaptam  Az emberek néha azt hiszik  Ady Endre: A tavaszi szív Kali...  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Esti kép  Ha a lényegtelen dolgokat a lé...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Vércukorszint csökkentése gyóg...  Facebookon kaptam  A múltból  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Csodáld a természetet  Egyedül blues......  Szervezem  Rossz döntés született  Természetes vesetisztító étele...  A könyv tündére 27. ........  A könyv tündére 28. ........  Húsvét....!  Egyedül vagyunk az érzéseinkke...  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Sorsunk minden fordulata  Ne fuss a gondjaid elől . . ...  Tavaszias szép napot!  Látogatóimnak szeretettel........  Imádság  Png nő  Csak a szeretet szava ér az ég...  Pancsikoló madarak.......  5 reggeli rutin, amit mindenk...  Vallás  Facebookon kaptam  Casiterita ásvány  Kék-lila tanzanit kristály  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  DVORÁK ETELA Valami között Ha...  Facebookon kaptam  Isten nem hangulat kérdése  Facebookon kaptam  Vércukorszint csökkentése gyóg...  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Facebookon kaptam  Az Úr az én oltalmam  A múltból  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  A szeretetnek és békességnek I...  Harmónia......  Galenit ásvány  Szegfűk vödörben  Szökőkút........  Természetes vesetisztító étele...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt!  Kellemes szombatot!  Facebookon kaptam Krisztinától  Imádság  Az adaptogen gyógynövényekról  Png nő  Bizmut  A múltból  Galenit ásvány  Szabó Lőrinc: Az áprilisi rügy...  Kölcsey Ferenc idézet  Piros rodokrozit  Halhatatlanság Ekkortájt a sír...  Álmos hold  Png nő  Egyedül blues......  Lufik  Édes tavasz  Facebookon kaptam  Szép reggelt, kellemes napot!  Kettőnk csendje  Facebookon kaptam  Húsvét....!  Szabó Lőrinc: Az áprilisi rügy...  Zongora rózsákkal  Facebookon kaptam Krisztinától  Imádság  idézet  Szürkehályog ellen  Lufik  Húsvét....! 
Bejegyzés Címkék
támadók közül, megtámadottakkal szemben, erőszakoskodó szemével, csoport erőszaktevőt, börtönben arról, potenciális áldozatban, első dolog, lehetséges áldozatnál, második dolog, ruháját könnyen, ruha levágásához, mobiljukat használják, első helyen, áruházi parkolók, második helyen, irodai parkolók, harmadik helyen, nyilvános mosdók, második helyre, lebukás miatt, kicsi ellenállást, időigényes dolog, kulcsok fegyverként, liftben vagytok, rossz időjárásról, legtöbb erőszaktevő, interjú során, derekad körül, támadó karjának, hónalj között, comb belső-felső, férfi karjába, első sokk, adrenalin dolgozik, sokk abban, férfi heréjét, különösen fájdalmas, szivacslabdát szorítanál, férfiak olyan, oktató megmutatta, legkeményebb része, idegenvezetőtől tanultam, táskádat vagy, tárca vagy, táska mint, kocsi csomagtartójába, hátsó lámpát, kezed rajta, tökéletes lehetőség, fejednek szegezzen, anyós ülésnél, hátsó ülésen, pillantással tudod, nagyobb furgon, anyósülés felőli, legtöbb sorozatgyilkos, próbál beszállni, melletted parkoló, vezető ülés, plázába vagy, lépcsők helyett, lépcsőház alkalmas, esélye hogy, földet bámuld, írást rendkívül, lehető legtöbb, tanulságos összeállítást, megtámadottakkal, legfontosabbakat, idegenvezetőtől, mozgássérültnek, csomagtartójába, pénztárcájukban, odakísértetnéd, rendőrtiszttel, megtaníthatják, visszasétálnál, alkalomszerűen, sorozatgyilkos, használhatnak, interjúvoltak, összeállítást, munkahelyedre, létfontosságú, emberrablások, környezetedre, szembesítésen, gondolataimat, szivacslabdát, megcélozhatod, erőszakoskodó, elindulnának, valószínűleg, egyedüllétre, legkeményebb, szolgálatait, beszálljatok, pénztárcádat, áldozataikat, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 360 db bejegyzés
Összes: 30442 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 42
  • e Hét: 42
  • e Hónap: 14685
  • e Év: 150955
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.