|
2018-09-30 13:12:43, vasárnap
|
|
|
Hozzávalók:
25 dkg juhtúró
15 dkg vaj
2-3 evőkanál tejföl
1 csokor zsenge újhagyma
piros arany
mustár
só
őrölt kömény
őrölt fehér bors
Elkészítés:
Az újhagymát vékonyan felkarikázom, mehet bele bátran a zöld szára is.
Egy keverőtálban a juhtúrót a vajjal, a piros arannyal, a mustárral és a
felaprított újhagymával egy villa segítségével összedolgozom, ha nehezen
keverhető, adok bele némi tejfölt. Ízesítem őrölt köménnyel és őrölt fehér
borssal, ha kell, pici sóval, erre vigyázok, mert a piros arany is sós.
Krémesre keverem.
Friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal kínálom.
Fogyasztás előtt legalább fél órával kiveszem a hűtőből, hogy kenhető
legyen.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 3. |
|
Címkék: paradicsommal, összedolgozom, keverőtálban, segítségével, felkarikázom, felaprított, újhagymával, elkészítés, paprikával, fogyasztás, hozzávalók, keverhető, mustárral, köménnyel, újhagymát, kenyérrel, juhtúrót, újhagyma, arannyal, legalább, krémesre, ízesítem, vigyázok, evőkanál, kiveszem, vékonyan, tejfölt, hűtőből, keverem, kínálom, kenhető, juhtúró, nehezen, borssal, kömény, legyen, újhagymát vékonyan, zöld szára, piros arannyal, villa segítségével, piros arany,
|
|
|
|
újhagymát vékonyan, zöld szára, piros arannyal, villa segítségével, piros arany, paradicsommal, összedolgozom, keverőtálban, segítségével, felkarikázom, felaprított, újhagymával, elkészítés, paprikával, fogyasztás, hozzávalók, keverhető, mustárral, köménnyel, újhagymát, kenyérrel, juhtúrót, újhagyma, arannyal, legalább, krémesre, ízesítem, vigyázok, evőkanál, kiveszem, vékonyan, tejfölt, hűtőből, keverem, kínálom, kenhető, juhtúró, nehezen, borssal, kömény, legyen, csokor, mustár, zsenge, vajjal, bátran, órával, tejföl, piros, arany, sóval, fehér, őrölt, villa, friss, szára, mehet, előtt, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
3 db bejegyzés |
e hónap: |
74 db bejegyzés |
e év: |
581 db bejegyzés |
Összes: |
34592 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1028
- e Hét: 5106
- e Hónap: 27373
- e Év: 159927
|
|
|