Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Melyiket válasszam
  2018-12-25 20:13:08, kedd
 
  8 fantasztikus zsírgyilkos

Könnyen felcsúszhat 1-2 kiló... Ettől a többlettől azonban diéta nélkül is könnyen megszabadulhatunk. A lényeg: egészséges, vitaminokban gazdag táplálkozás. A zsírégetéshez ugyanis vitaminok, nyomelemek kellenek...

A tenger gyümölcsei

Slankít és fitté tesz
Rák, kagyló, homár - a legjobb fehérje- és cinkforrás.
Hatása: A zsírégetéshez pantotén-sav szükséges. Energiával tölt fel és segíti a zsírok leépítését. Magas fehérjetartalma pedig lehetővé teszi, hogy a szervezet elegendő zsírfaló hormont termeljen. És akkor beindul a fogyás...
Tipp: Fogyasszunk hetente 2-3 alkalommal 10 dekányi natúr rákot vagy kagylót citromlével. A bevásárlóközpontokban kaphatunk fagyasztottat és frisset is. És kagylóból is nagy a választék.

Alma

Elveszi az étvágyat
A világon úgy 3000 fajtája létezik. Nálunk a legnépszerűbbek a jonagold, az idared, a starking és a golden.
Hatása: Az almában lévő gyümölcscukor stabilizálja a vércukorszintet, kontroll alatt tartva így a hízásért felelős hormont, az inzulint. Pektinje pedig leköti a gyomorban lévő zsírokat és koleszterint, így azoktól könnyen megszabadulhatunk. De a pektin azért is fontos, mert fokozza az emésztést.
Tipp: Naponta együnk meg 2-3 szem szép almát.

Hal

Fokozza a zsírégetést
Ha gyakran eszünk halat, rengeteget teszünk az egészségéért. A halolaj erősíti az idegeket, szépíti a bőrt. Tisztítja a véredényeket, megvéd a szívinfartkustól.
Hatása: A halhús nagyon gazdag jódban és tirozinban. Mindkettő nélkülözhetetlen a pajzsmirigy normális működéséhez. Ha a pajzsmirigy alulműködik, zavar keletkezik az anyagcserében, a szervezet ,,elfelejti" elégetni a zsírokat.
Tipp: Együnk legalább kétszer hetente tengeri halat. Kevés zsírral készítsük el - grillezve vagy fóliában.

Kovászos ital

Tisztítja a gyomrot, csökkenti a puffadást
Tejsavakban gazdag ital, amely készülhet rozs, búza vagy zabkenyérből is. Enyhén cukros és sós vízbe rakjunk kovásszal készült kenyeret, kaprot, és érleljük meg a napon. A jóidő beköszöntéig kiváló a készen vett kovászos uborka leve is.
Hatása: Rendkívül egészséges - tartalmaz például B2-vitamint, magnéziumot, vasat, cinket, enzimeket és a már említett tejsavat. Utóbbiak egészségessé teszik a gyomrot: tisztítják, és gondoskodnak a normális bélflóráról. Megakadályozzák a puffadást okozó baktériumok és gombák szaporodását, elősegítik ugyanakkor az emésztést.
Tipp: Igyunk naponta 1-2 pohárkával - lehetőleg hidegen.

Bogyós kedvencek

Energiát adnak
Eper, málna, szeder, áfonya - ki ne szeretné ezeket?! És a fagyasztott változat egész évben kapható...
Hatása: Tápanyagokban gazdag, kalóriában szegény. Annyit ehetünk belőle, amennyit csak akarunk... Energiát adó C-vitaminja ugyanis fokozza a zsírégetést. Flavonoidja megsokszorozza a C-vitamin hatását, miközben segíti a méregtelenítést, karban tartja a vízháztartást és a kötőszöveteket (enyhébb narancsbőrtől szenvedők figyelem!).
Tipp: Hetente legalább kétszer együnk - frisset vagy mélyhűtöttet!

Zabpehely

Elindítja a zsírok lebontását
Sokféleképpen fogyaszthatjuk - reggelihez például joghurtba, délben sűríthetjük vele a szószt, de belekeverhetjük a leves húsgombócába is. Este pedig meghinthetjük vele a gyümölcssalátáját.
Hatása: A zabpehely rendkívül gazdag magnéziumban. Ez a nyomelem szabályozza a zsírégetést, gondoskodva a sejtek oxigénellátásáról. Oxigén nélkül egyetlen gramm zsírtól sem lehet megszabadulni...
Tipp: A napi adag: 300 mg; 3 evőkanálnyi zabpehely kb. 80-90 mg-ot tartalmaz.

Illatos teák

Nem kívánjuk majd az édességet
A gyümölcsteákban nem tea van, hanem gyümölcs- vagy héjdarabok. Tehát ne aromával ízesített fekete teát vegyünk, hanem igazi gyümölcsteát! Már ezekből is nagy a választék.
Hatása: A forráskor kioldódnak a gyümölcs illóolajai, amelyek megédesítik a finom italt. Ha tehát édesre vágynánk, kortyoljunk el egy kis csészényit belőle. A gyümölcsteában szemernyi kalória sincs, így naponta akár 2 literrel is ihatunk belőle. A málna vagy a szeder-tea még azért is egészséges, mert segít a víztelenítésben. Az áfonya szabályozza az emésztést, a hibiszkusz pedig felfrissít.
Tipp: Forrázzuk le a gyümölcsteát, és hagyjuk 5 percig állni.

Articsóka

Méregtelenít
Nemcsak az emésztést segíti, hanem karban tartja a véredényeket is. Fogyasztásával elejét vehetjük az érelmeszesedésnek.
Hatása: Jótékony a máj és a vese működésére, így segíti a méregtelenítést és a vizeletkiválasztást. Fokozza az epeműködést is, amely szintén szükséges a zsírok emésztéséhez és égetéséhez. Csökkenti a magas koleszterinszintet.
Tipp: Leghatékonyabb, ha aperitifként isszuk az articsókalevet (bioboltokban kapható).





 
 
0 komment , kategória:  Gasztronómia 2.  
Címkék: szívinfartkustól, nélkülözhetetlen, méregtelenítést, víztelenítésben, gyümölcsteákban, belekeverhetjük, fehérjetartalma, megakadályozzák, vércukorszintet, legnépszerűbbek, articsókalevet, kötőszöveteket, fogyaszthatjuk, megsokszorozza, fogyasztásával, gyümölcsteában, leghatékonyabb, narancsbőrtől, meghinthetjük, fagyasztottat, tápanyagokban, anyagcserében, zsírégetéshez, vízháztartást, gyümölcscukor, sokféleképpen, megszabadulni, véredényeket, szaporodását, egészségéért, méregtelenít, egészségessé, zabkenyérből, beköszöntéig, vitaminokban, húsgombócába, többlettől azonban, zsírégetéshez ugyanis, tenger gyümölcsei, legjobb fehérje-, zsírégetéshez pantotén-sav, zsírok leépítését, szervezet elegendő, almában lévő, hízásért felelős, gyomorban lévő, pektin azért, halolaj erősíti, halhús nagyon, pajzsmirigy normális, pajzsmirigy alulműködik, jóidő beköszöntéig,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutya  képre írva  Szép estét  Öröknek hinni . . .  Nem jár  Most - segíts meg Mária ,  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Az út  Facebookon kaptam  Sárkány  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Az idegen országok éghajlata  Boldog virágvasárnapot minden...  Devecsery László - Húsvét  Rács mögé  Esti képek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztinától  Óraállítás  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  A máj egészségét biztosító és ...  Boldog virágvasárnapot minden...  Sonka vásár  Szép estét kedves látogatóimna...  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Esti Ima !  A máj egészségének javítása te...  virágvasárnap  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Boldog virágvasárnapot minden...  Játékos kis cicák  képre írva  Most - segíts meg Mária ,  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  képre írva  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az idegen országok éghajlata  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Alvó baby  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ne hagyd  Inkább ad  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Nárcisz  Márciuzs 24.  Esti Ima !  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
többlettől azonban, zsírégetéshez ugyanis, tenger gyümölcsei, legjobb fehérje-, zsírégetéshez pantotén-sav, zsírok leépítését, szervezet elegendő, almában lévő, hízásért felelős, gyomorban lévő, pektin azért, halolaj erősíti, halhús nagyon, pajzsmirigy normális, pajzsmirigy alulműködik, jóidő beköszöntéig, készen vett, normális bélflóráról, puffadást okozó, fagyasztott változat, zsírok lebontását, leves húsgombócába, zabpehely rendkívül, nyomelem szabályozza, sejtek oxigénellátásáról, napi adag, forráskor kioldódnak, gyümölcs illóolajai, finom italt, gyümölcsteában szemernyi, málna vagy, áfonya szabályozza, hibiszkusz pedig, emésztést segíti, vese működésére, zsírok emésztéséhez, szívinfartkustól, nélkülözhetetlen, méregtelenítést, víztelenítésben, gyümölcsteákban, belekeverhetjük, fehérjetartalma, megakadályozzák, vércukorszintet, legnépszerűbbek, articsókalevet, kötőszöveteket, fogyaszthatjuk, megsokszorozza, fogyasztásával, gyümölcsteában, leghatékonyabb, narancsbőrtől, meghinthetjük, fagyasztottat, tápanyagokban, anyagcserében, zsírégetéshez, vízháztartást, gyümölcscukor, sokféleképpen, megszabadulni, véredényeket, szaporodását, egészségéért, méregtelenít, egészségessé, zabkenyérből, beköszöntéig, vitaminokban, húsgombócába, gondoskodnak, aperitifként, mélyhűtöttet, bioboltokban, fantasztikus, magnéziumban, emésztéséhez, stabilizálja, gyümölcsteát, koleszterint, működéséhez, pajzsmirigy, zsírégetést, epeműködést, magnéziumot, gondoskodva, evőkanálnyi, citromlével, sűríthetjük, szabályozza, megédesítik, flavonoidja, tejsavakban, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 5 db bejegyzés
e hónap: 116 db bejegyzés
e év: 504 db bejegyzés
Összes: 34515 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1224
  • e Hét: 5475
  • e Hónap: 22156
  • e Év: 130800
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.