|
2019-06-11 11:17:23, kedd
|
|
|
Hozzávalók
50 dkg metélt tészta
só (ízlés szerint)
2,5 dl búzadara
3 cl olaj
4 dl víz
baracklekvár
Elkészítés
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
Egy nagy lábasban a darát olajon, pici sóval, folyamatos kevergetés
mellett megpirítjuk, de vigyázzunk, hogy ne legyen túl sötét.
A vizet a kész darára öntjük (óvatosan mert felcsap a gőz),
fedőt teszünk rá, és állni hagyjuk, míg a dara megszívja magát.
Ezután összekeverjük a tésztával és baracklekvárral meglocsolva
tálaljuk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 3. |
|
Címkék: baracklekvárral, összekeverjük, baracklekvár, meglocsolva, megpirítjuk, elkészítés, folyamatos, kevergetés, vigyázzunk, hozzávalók, leszűrjük, megszívja, tésztával, kifőzzük, lábasban, búzadara, tálaljuk, óvatosan, mellett, felcsap, teszünk, hagyjuk, tésztát, szerint, öntjük, darára, ezután, legyen, olajon, vízben, tészta, metélt, vizet, magát, állni, fedőt, nagy lábasban, darát olajon, kész darára, dara megszívja,
|
|
|
|
nagy lábasban, darát olajon, kész darára, dara megszívja, baracklekvárral, összekeverjük, baracklekvár, meglocsolva, megpirítjuk, elkészítés, folyamatos, kevergetés, vigyázzunk, hozzávalók, leszűrjük, megszívja, tésztával, kifőzzük, lábasban, búzadara, tálaljuk, óvatosan, mellett, felcsap, teszünk, hagyjuk, tésztát, szerint, öntjük, darára, ezután, legyen, olajon, vízben, tészta, metélt, vizet, magát, állni, fedőt, sötét, darát, ízlés, sóval, , ,
|
|
|
|
2024. Március
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
69 db bejegyzés |
e év: |
457 db bejegyzés |
Összes: |
34468 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 87
- e Hét: 886
- e Hónap: 11826
- e Év: 120470
|
|
|