Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Disznó
  2019-11-21 16:11:09, csütörtök
 
  Roland Halasz
Május 15., 13:29
Orbán Viktor szerint Karácsony Gergely olyan ember, aki disznóvágáskor csak vacsorára érkezik.

Szép hasonlat, nekem is van egy: Szerintem Orbán Viktor olyan ember, aki disznóvágás előtti éjszaka ellopja a disznódat. Mikor másnap átmész hozzá panaszkodni, először Brüsszelre és Sorosra fogja. Amikor jelzed neki, hogy Brüsszel több mint ezer kilométerre van, Soros pedig másik kontinensen, nem valószínű, hogy ők lopták el múlt éjjel a disznót, akkor a migránsokra fogja.

Mikor mondod neki, hogy migránsok már évek óta nem jártak erre, akkor elkezd a szomszéd cigány kertjére mutogatni, hogy nézd meg a cigánynak van disznója, neked meg nincs. Igazságos ez így?

Mondod neki, hogy nem érdekel a cigány disznója, a saját disznód érdekel, amit ő ellopott. Ekkor megsértődik hogy mersz 10 millió magyart disznólopással vádolni és becsapja előtted az ajtót.

Hazamész, kidühöngöd magad Facebokon a lopás miatt. Másnap hajnalban 6 rendőr jön érted, hogy bevigyenek rémhírterjesztésért. Megvádolni természetesen nem tudnak, még aznap hazamehetsz, de nem is ez volt a lényeg. Az újságban majd jól fog mutatni a fotód, ahogy 6 rendőr visz el.

Ekkor feljelented Orbán Viktort disznólopásért. Papíron elkezdik a nyomozást. Közben Orbán Viktor és kövér haverjai felzabálják a teljes disznót, a bizonyítéknak annyi. Néhány falatot azért haragosaidnak is küldenek, legyen szövetségesük ellened.

Közben a hely újságban sorban jelennek meg a cikkek a családodról. Egyik cikkben azt feszegetik, honnan tellett neked disznóra a minimálbérből? Biztos te is loptad. Másik cikkben arról írnak, hogy amikor a feleséged a helyi közértben dolgozott, akkor több bolti lopás volt mint előtte. Véletlen lenne? Harmadik cikkben a gyerekedet veszik elő, mert hatodikban puskázott történelem dolgozat közben. Még azt sem tudta ki az a Horthy Miklós, hát magyar az ilyen?

Közben eltelik öt év, még egy tanút sem hallgattak ki a disznólopás miatt. Az a baj, hogy most már mindegy is. Te közben egy kisebb egészségügyi probléma miatt kórházba kerültél, ahol a rutinműtéted után elkaptál egy kórházi fertőzést és belehaltál. A gyereked már évek óta külföldön dolgozik, mert itthon, vidéken csak a közmunka volt az alternatíva. A feleséged meg csendben meghúzza magát. Így is utálja már az egész falu, nehogy még az év végi 10 000 forintos Erzsébet utalványát is elvegyék, mert anélkül éhen halna.





 
 
0 komment , kategória:  Hangulat 1.  
Címkék: disznóvágáskor, disznólopásért, disznólopással, szövetségesük, természetesen, minimálbérből, haragosaidnak, bizonyítéknak, rutinműtéted, egészségügyi, disznóvágás, panaszkodni, disznólopás, felzabálják, családodról, kilométerre, hazamehetsz, alternatíva, migránsokra, kontinensen, megsértődik, feljelented, gyerekedet, kidühöngöd, bevigyenek, feszegetik, hatodikban, megvádolni, brüsszelre, belehaltál, utalványát, hallgattak, történelem, valószínű, feleséged, külföldön, migránsokra fogja, szomszéd cigány, cigány disznója, saját disznód, lopás miatt, újságban majd, teljes disznót, bizonyítéknak annyi, hely újságban, helyi közértben, gyerekedet veszik, disznólopás miatt, kisebb egészségügyi, rutinműtéted után, kórházi fertőzést, közmunka volt, Roland Halasz, Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Szerintem Orbán Viktor, Orbán Viktort, Közben Orbán Viktor, Horthy Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Nárcisz  Esti Ima !  Sárkány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Március 25  Nárcisz  Jó éjszakát  A haj állapotának javítása egy...  Idővel az ember megérti, hogy ...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Mire jók ?  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Sok ember olyan,  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Nem hazudnak  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Táplálékok a máj egészségének ...  Kékfestőről pár szóban  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Képes idézet !  Színház az egész világ,  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Várnai Zseni - Éveim  Manna OWell tollából  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  képre írva  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki belekortyol  Egy hét kihagyás  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Szép estét  A nagy természet  képre írva  Esti kép  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Boldogság  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Odaadja  Az út  Apu  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az erdőterápia egészségre gyak...  Esti kép  Jó éjszakát  Alvó baby  Facebookon kaptam  Nem látom őket  üdvözöllek! 
Bejegyzés Címkék
migránsokra fogja, szomszéd cigány, cigány disznója, saját disznód, lopás miatt, újságban majd, teljes disznót, bizonyítéknak annyi, hely újságban, helyi közértben, gyerekedet veszik, disznólopás miatt, kisebb egészségügyi, rutinműtéted után, kórházi fertőzést, közmunka volt, egész falu, disznóvágáskor, disznólopásért, disznólopással, szövetségesük, természetesen, minimálbérből, haragosaidnak, bizonyítéknak, rutinműtéted, egészségügyi, disznóvágás, panaszkodni, disznólopás, felzabálják, családodról, kilométerre, hazamehetsz, alternatíva, migránsokra, kontinensen, megsértődik, feljelented, gyerekedet, kidühöngöd, bevigyenek, feszegetik, hatodikban, megvádolni, brüsszelre, belehaltál, utalványát, hallgattak, történelem, valószínű, feleséged, külföldön, puskázott, nyomozást, karácsony, hajnalban, igazságos, migránsok, mutogatni, facebokon, fertőzést, cigánynak, vacsorára, dolgozott, közértben, szerintem, disznódat, becsapja, erzsébet, hazamész, kertjére, forintos, dolgozat, elvegyék, harmadik, véletlen, disznója, ellopott, meghúzza, haverjai, jelennek, gyereked, újságban, elkaptál, kerültél, kórházba, dolgozik, szomszéd, csendben, probléma, közmunka, disznóra, küldenek, elkezdik, hasonlat, brüsszel, cikkben, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 5 db bejegyzés
e hónap: 116 db bejegyzés
e év: 504 db bejegyzés
Összes: 34515 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 901
  • e Hét: 5152
  • e Hónap: 21833
  • e Év: 130477
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.