|
2020-07-30 09:13:54, csütörtök
|
|
|
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral.
A felvert tojásokat a tejjel, a liszttel és a zsemlemorzsával kikeverjük.
A 3 evőkanál lisztet egy tányérba tesszük és sózzuk, borsozzuk.
A húsokat először ebbe mártjuk, majd a panírba.
Forró étolajban kisütjük a húsokat, papírtörlőre szedjük és leitatjuk
a felesleges olajat.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 2. |
|
Címkék: zsemlemorzsával, felszeleteljük, papírtörlőre, fűszerezzük, elkészítése, kikeverjük, felesleges, borsozzuk, mustárral, étolajban, leitatjuk, tojásokat, kisütjük, liszttel, evőkanál, tányérba, átkenjük, tesszük, panírba, mártjuk, húsokat, először, lisztet, felvert, szedjük, olajat, sózzuk, tejjel, forró, húst felszeleteljük, felvert tojásokat, zsemlemorzsával kikeverjük, tányérba tesszük, húsokat először, felesleges olajat,
|
|
|
|
húst felszeleteljük, felvert tojásokat, zsemlemorzsával kikeverjük, tányérba tesszük, húsokat először, felesleges olajat, zsemlemorzsával, felszeleteljük, papírtörlőre, fűszerezzük, elkészítése, kikeverjük, felesleges, borsozzuk, mustárral, étolajban, leitatjuk, tojásokat, kisütjük, liszttel, evőkanál, tányérba, átkenjük, tesszük, panírba, mártjuk, húsokat, először, lisztet, felvert, szedjük, olajat, sózzuk, tejjel, forró, , ,
|
|
|
|
2024. Március
| | |
|
|
ma: |
10 db bejegyzés |
e hónap: |
111 db bejegyzés |
e év: |
499 db bejegyzés |
Összes: |
34510 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1090
- e Hét: 3902
- e Hónap: 20583
- e Év: 129227
|
|
|