Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Melyik napon születtél
  2016-01-18 14:25:35, hétfő
 
   
  A számok mágikus erejét már őseink is jól ismerték és hasznosították. A számmisztika több ezer éves múltra tekint vissza. A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtél. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran felmerülő számoknak nagy jelentősége van életünkben.
Most megtudhatod, hogy saját születésnapod (vagy a partnered születésnapja) milyen rejtett tartalommal is rendelkezik.

Aki a hónap első napján született, az kiváló vezetői képességekkel rendelkezik, öntudatos és erős akaratú. Gyakran ragadja a kezébe a kezdeményezést, és jól ért a motiváláshoz. A precízség azonban ritkán tartozik az erősségei közé. Érzékeny típus, de ezt többnyire igyekszik eltitkolni. A szerelemben egy kicsit naiv, ám nagyon hűséges. A barátai mindig számíthatnak rá.

A másodikán születetteket általában az érzelmeik irányítják. Melegszívűek, érzékenyek, és sok szeretet igényelnek. Nehezen mondanak nemet, emellett gyakran hangulatemberek, és hajlamosak a melankóliára. A legjobban szűk baráti körben érzik magukat, nagy társaságban inkább zavarban vannak.

Aki harmadikán jött a világra, az energikus és életvidám. Fantáziadús, sokoldalú, és mind szóban, mind írásban nagyon jól fejezi ki magát. Ránézésre lazának tűnik, de lezsersége mögött gyakran tanácstalanság bujkál. A szerelmet nagyon intenzíven éli meg: eleinte úgy érzi, a mennyekben jár, majd a pokol bugyraiban.

A negyedikén született ember felelősségteljes, praktikusan gondolkodik, komoly, és egy kicsit óvatos. Gyakran kissé önfejű és makacs. A biztonság és a stabilitás a legfontosabb a számára. Párkapcsolatában eleinte hűvösnek és túl józannak tűnik, de partnere teljes egészében megbízhat az érzelmeiben.

Aki ötödikén látott napvilágot, annak nagy élettérre, szabadságra és függetlenségre van szüksége. Szereti a változatosságot, és imád utazni. Nyitott, kedves, minden új érdekli. Ha viszont nem találja eléggé szórakoztatónak a helyzetet, könnyen unatkozni kezd, és gyakran türelmetlen. A felelősségtudat általában megijeszti, ennek megfelelően minden partnerkapcsolatában alaposan meggondolja, lekösse-e magát.

A hatodikán született harmóniára törekszik, együttérző, nyitott és segítőkész. Fejlett igazságérzettel rendelkezik, ezért gyakran harcol az igazságtalanság ellen és a gyengébbek oldalán. Nagyon fontosak számára a családtagok és a barátok, így elfogultságában sokszor nem veszi észre,ha pont ő hibázott. Gyengéd, érzelemdús partnerre vágyik, akivel mindent Megbeszélhet.

A hetedikei emberek individualisták, és kitűnő éleslátással rendelkeznek. Érdeklik őket a mélyreható, titokzatos témák, gyakran foglalkoznak spirituális és misztikus dolgokkal. A kritikára általában érzékenyen reagálnak. A szerelemben sok gyengédségre és testi kapcsolatra van szükségük, de sok időt és teret igényelnek kizárólag önmaguk számára is.

A nyolcadikán születetteknek jó az emberismeretük és az értékítéletük. Emellett nagyon jó szervezői és vezetői képességekkel rendelkeznek, s ezen tulajdonságok szerencsés kombinációjának birtokában esélyesek a sikerre. Barátaik a megbízhatóságukat értékelik bennük a legjobban. Olyan partnerre vágynak, aki feltételek nélkül szereti és elfogadja őket.

A kilencedik nap szülötte a kedvességéről, a toleranciájáról és a nagyvonalúságáról ismert. Teljes erőbedobással törődik másokkal, bár néha túlzottan ragaszkodik a saját igazához. Nagyon mély érzésű, és igen intenzíven tud szeretni. Ezt érzi mindenki a környezetében, de főleg a családtagjai, a kedvese és a barátai.

A tizedikeiek rengeteg energiával rendelkeznek, és született vezetőegyéniségek. Erős a kisugárzásuk, és nagyon fontos számukra a függetlenség. Bombabiztos fellépésük ellenére belül gyakran bizonytalanok. A szerelemben romantikusak, hiszen mély, igaz érzelmekre vágynak.

A tizenegyedikén ünneplők idealisták, hajlamosak az álmodozásra, kreatívak és temperamentumosak. Szívesen dolgoznak együtt másokkal, a céljaikat általában kedvességükkel és meggyőzőerejükkel érik el. Barátaikkal szemben nagyon figyelmesek, partnerkapcsolataikban szenvedélyesek.

A tizenkettedikén születettek kifejezetten kreatívak. Hihetetlen tudásszomjukat viszonylag gyorsan elégítik ki, hiszen könnyen és kedvvel tanulnak. Érzékenyek a világ történéseire. Nagyon sok minden érdekli őket, és pontosan emiatt hajlamosak arra, hogy egy csomó dologba belekezdjenek, amit azonban nem fejeznek be. Könnyen esnek szerelembe, de csak akkor kötik le magukat, ha nagyon komolynak és tartósnak ígérkezik a kapcsolat.

A tizenharmadikai emberek jó szervezők, és hajlamosak az irányításra, dirigálásra. Általában nem térnek le arról az útról, amit kijelöltek maguknak, és bármi áron elérik céljukat. A partnerkapcsolatban megbízhatóak és nagyon tudnak szeretni, habár kezdetben meglehetősen visszafogottak.

Aki tizennegyedikén jött a világra, az tele van ötletekkel,tervekkel és álmokkal. Haladó szellemű, minden újdonság érdekli. Határtalan szabadságvágy jellemzi, kedveli a kalandokat, és szívesen vág neki új, ismeretlen területek felfedezésének. Ezen tulajdonságai miatt nem mindig bizonyul ideális partnernek, hiszen sokáig nem tud megülni a fenekén.

A tizenötödikén születettek számára mindennél fontosabbak a családtagok és a barátok. Általában mindenki kedveli őket, gyakran igen tehetségesek valamiben. Tudásukat szívesen adják tovább. Nagyon jó a megfigyelőképességük. Sokszor túlzottan őszinték, ami a szívükön, az a szájukon. Harmonikus partnerkapcsolatra vágynak.

Aki tizenhatodikán jött a világra, képtelen kötöttségek között élni, rengeteget gondolkodik, és nagyon szeret egyedül lenni. Főleg a tudomány és a technika, valamint a vallás érdeki. Individualista, és nehezen alkalmazkodik. Szereti a társas létet, de elég nehezen mutatja ki az érzelmeit.

A tizenhetedik nap szülötte kiváló szervező és vezető, óriási a tudásszomja, és mindig a maga útját járja. Könnyebben kezd el, mint fejez be valamit, nagyvonalúan kezeli a dolgokat, és ezért gyakran megfeledkezik a részletekről. Nem szívesen vallja be, mennyire érzékeny, de ha egyszer megnyílik, nagyon odaadó partner lesz belőle.

A tizennyolcadikán születettek közösségi emberek és individualisták egyszerre. Toleránsak, nagyvonalúak, barátságosak, együttérzők és önfeláldozók. Sok fantasztikus ötletük van, s a fellépésük gyakran szokatlanul teátrális. Ha szerelembe esnek, teljes szívüket a kedvesüknek ajándékozzák.

A tizenkilencedikei embereket majd szétveti az energia, és hatalmas a szabadságvágyuk. Gyakran azonban keményen meg kell küzdeniük érte. Ez csak azért nem nehéz számukra, mert erős akaratúak és magabiztosak, néha egy kicsit egocentrikusak is. Van úgy, hogy még egy jól működő partnerkapcsolatban is egyedül érzik magukat.

A huszadikán születettek melegszívűek és barátságosak. Mivel hangulatemberek és hajlamosak az idegeskedésre, gyakran nemcsak a saját életüket, hanem másokét is megnehezítik. Olyan partnerre vágynak, aki az igazi szerelem mellett biztonságérzetet is nyújt nekik.

A huszonegyedikén világra jött emberek elbűvölően sármosak és vonzóak tudnak lenni, ha akarnak. Szórakoztató beszélgetőpartnerek, kreatívak és érzékenyek, de talán egy kicsit ingerlékenyek. A szerelemben gyengédek, odaadók, és partnerüktől is ezt várják el.

A huszonkettedik nap szülöttei meglehetősen ellentmondásos személyiségek. Néha cserfesek és nyitottak, máskor szótlanok és megközelíthetetlenek. A problémamegoldásoknál nagyon érdekes és egyéni ötleteik vannak, mégis magukban tartják őket, mert tartanak a visszautasítástól. Többnyire makacsul ragaszkodnak a meggyőződéseikhez. Mindennél jobban vágynak a szerelemre, de túlzottan félnek a csalódástól.

Aki huszonharmadikán ünnepli a születésnapját, az mindenekelőtt változatos életre vágyik. Gyors észjárású, és meggyőzően adja elő az ötleteit. Rugalmas, könnyen alkalmazkodik. A türelem nem erős oldala,és viszolyog a rutintól is. Nagyon fontosak számára a szerettei, de nehezen adja fel a függetlenségét egy párkapcsolat kedvéért.

A huszonnegyedikén születettek nagy adag felelősségérzettel rendelkeznek, és erős késztetést éreznek arra, hogy védelmükbe vegyék a rászorulókat. Remek érzékük van a béke megteremtésére, ezért konfliktusok esetén kiválóan alkalmasak a közvetítőszerepre. Gyakran nagyon fiatalon megtalálják a párjukat, akivel a kapcsolatuk egy életre szól. Innentől kezdve csak ő létezik számukra, abszolút hűségesek hozzá.

A huszonötödikei ember realista. Jó az analizálóképessége, racionálisan gondolkodik, és minden téma egészében, komplexen érdekli. Ezenkívül általában maximalista. Tulajdonságai alapján egy-egy terület kiváló ismerője válhat belőle. Érzelmeit jó mélyen elrejti magában,inkább a könyveinek él. Kedvese azonban kicsalogathatja csigaházából, így felszínre törhetnek vágyai.

A huszonhatodikaiak nagyvonalúak. Gyakran tehetséges művészek vagy kézművesek. Praktikusan gondolkodnak, és kiváló diplomáciai érzékkel is megáldotta őket a sors. Szerető és hűséges partnerre vágynak.

Aki huszonhetedikén született, annak nagyon sok barátja van, mert melegszívű, önfeláldozó, nyitott, toleráns és segítőkész. Néha azonban neki is szüksége van egy kis magányra, hogy olyankor csak önmagával foglalkozzon, és újra feltöltődjön pozitív energiával. Nagyon fontos számára az elismerés. A szerelemben idealista és mély érzésű.

A huszonnyolcadikaiak gyors felfogóképességűek, dinamikusak és magabiztosak. Igen céltudatosak és önállóak. Amit elhatároznak, azt meg is valósítják. Szívesen állnak a középpontban, szeretik, ha dicséretet kapnak. A szerelemben a felfokozott érzelmek és a szenvedély jellemzi őket. Imádják, ha partnerük apró figyelmességekkel kedveskedik nekik.

Akik huszonkilencedikén látták meg a napvilágot, kifinomult szépérzékkel rendelkeznek. A tudásuk mélyreható, amit szívesen tovább is adnak. Inspiráló hatással vannak embertársaikra. Nehezen viselik a kritikát. Barátaiktól elvárják, hogy feltétlenül megbízhassanak bennük. Odaadó partnerre vágynak, akinél az első számú szempont szintén a bizalom.

Aki harmincadikán született, az nagyon kreatív, és ki is akarja használni ezt a tulajdonságát. Általában szellemes, jó humorú, és szereti, ha ezért értékelik. Nagyon fontos számára, hogy szeressék, a legnagyobb ellensége pedig az unalom. Bár alapvetően egy kissé félénk, ezt ügyesen kendőzi. A szerelemben nagyon romantikus.

A harmincegyedikén ünneplők komolyak, megbízhatóak és törekvőek, mindig készen állnak a legjobbat adni magukból. Barátként, partnerként is hűségesek és megbízhatóak, mivel leginkább tartós kapcsolatot keresnek.A logikájuk félelmetes, és elég makacsok is. Így tehát aki meg akar győzni egy e napon született illetőt valamiről, az gondosan gyűjtse össze előtte az érveit.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Címkék: harmincegyedikén, párkapcsolatában, huszonnegyedikén, biztonságérzetet, felelősségteljes, tizennyolcadikán, huszonharmadikán, hangulatemberek, toleranciájáról, változatosságot, szórakoztatónak, individualisták, igazságérzettel, tizenharmadikai, szabadságvágyuk, huszonhetedikén, kombinációjának, elfogultságában, huszonegyedikén, igazságtalanság, tizenkettedikén, tizennegyedikén, kicsalogathatja, felelősségtudat, huszonötödikei, szenvedélyesek, tizenegyedikén, kezdeményezést, kedvességükkel, függetlenségét, megteremtésére, visszafogottak, egocentrikusak, születetteknek, függetlenségre, huszonkettedik, számok mágikus, számmisztika több, számmisztika szerint, hónap melyik, születési dátumunkban, élet egyéb, partnered születésnapja, hónap első, kiváló vezetői, precízség azonban, erősségei közé, kicsit naiv, barátai mindig, másodikán születetteket, érzelmeik irányítják, legjobban szűk,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.23. 11:51 Október 23. - Debreceni polgármester: a forradalom a magyarok félelmet nem ...
10.23. 11:41 Müller Péter Sziámi életHű koncertje az Erkel Színházban
10.23. 11:21 Ötpárti egyeztetetést kezdeményez az MKP a közös magyar választási listáról
10.23. 10:41 Hongkongi tüntetések - Peking tagadja, hogy le akarná váltani a hongkongi k...
10.23. 10:31 Október 23. - Salgótarjánban együtt emlékezett az ellenzéki polgármester és...
10.23. 10:31 Főorvos: az elsősegélynyújtásról tart családi napot a Semmelweis Egyetem
10.23. 10:01 Tizenöt évvel ezelőtti bűncselekmény gyanúsítottját adták át a magyar rendő...
10.23. 09:21 Október 23. - Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt
10.23. 09:11 Tőzsde - Gyengülés nyitáskor Nyugat-Európában
10.23. 09:10 A csehek jelentős része azt állítja, jobb volt az élet a rendszerváltás elő...
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
A folsavról  Szép új hetet  Igazi lelki imádság  Tandari Éva: Nem kérek sokat  Nem élhetünk nélküle  Házi botox  Fohászok Istenhez  Farkas Éva versei  Tandari Éva: Nem kérek sokat  Szép színes páva - Pinterest  Kék rózsa  Facebookon kaptam  Szent II. János Pál pápa emlék...  Ferenc pápa a missziók világna...  Facebookon kaptam  Leveles kel jótékony hatásairó...  Jó reggelt , szép napot  Kellemes teázást  A niacinról  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ránctalanító pakolások otthon  Facebookon kaptam  Esti kép  Szèp estét kedves látogat...  Szèp napot kívánok  Muzsika hangja turné  Balatonfüred ősszel is gyönyör...  Kukorelly Endre : Talán a könn...  Élek, dönthetek, cselekedhetek...  A papnál  Szép őszi napot  Téged látlak Uram...  Alvó baby  Diótermés  Szent II. János Pál pápa emlék...  Az nem megoldás  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Névnapi üdvözlet  Vidám, szép napot  Jöjj térj meg Jézushoz, Add né...  Szőke és kalapos nő  Mit tegyél a negatív érzelmekk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez nagyon érdekes...  Esti kép  Útravaló – 2019. október...  A Fénytest aktiválásának 34 je...  Figyeld csak meg!  Mitesszerek ellen  Zselatinmaszk - visszafiatalít...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Mosolygós szép napot  Mitesszerek ellen  Facebookon kaptam  Zselatinmaszk - visszafiatalít...  PABA - Para-amino-benzoesav  Facebookon kaptam  Nő őszi öltözékben  Én még mit sem tudtam rólad......  Az inozitról  Jászapáti - Kétszáznyolcadik n...  Hideg kéz - hideg láb  Facebookon kaptam  A "C" vitaminról  2019. október 20-án dr. Székel...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szèp napot kívánok!  Ady Endre: Köszönet az életért  A papnál  Facebookon kaptam  2019.10.20. Évközi 29. vasárna...  Az Úr irgalma végtelen - Tégy ...  P-vitamin - Rutin  29. évközi hét hétfő 10.21  Add tovább!  Jászapáti - Kétszáznyolcadik n...  Akit a hazája nem szeretett  Kellemes új hetet  Vidám, szép napot  Őszi kép  Leveles kel jótékony hatásairó...  Napfényes szép őszi hetet - Ár...  2019 adventjétől 2020 szeptemb...  Az nem megoldás  Keresztutak  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép őszi kép  Jó éjszakát  Kellemes kávézást!  Leveles kel jótékony hatásairó...  Nagyon haragos  Kislány póni lovon 
Bejegyzés Címkék
számok mágikus, számmisztika több, számmisztika szerint, hónap melyik, születési dátumunkban, élet egyéb, partnered születésnapja, hónap első, kiváló vezetői, precízség azonban, erősségei közé, kicsit naiv, barátai mindig, másodikán születetteket, érzelmeik irányítják, legjobban szűk, szerelmet nagyon, pokol bugyraiban, negyedikén született, kicsit óvatos, felelősségtudat általában, hatodikán született, igazságtalanság ellen, gyengébbek oldalán, hetedikei emberek, kritikára általában, nyolcadikán születetteknek, megbízhatóságukat értékelik, nagyvonalúságáról ismert, saját igazához, tizedikeiek rengeteg, szerelemben romantikusak, tizenegyedikén ünneplők, céljaikat általában, tizenkettedikén születettek, világ történéseire, csomó dologba, tizenharmadikai emberek, tizenötödikén születettek, vallás érdeki, társas létet, maga útját, tizennyolcadikán születettek, fellépésük gyakran, kedvesüknek ajándékozzák, tizenkilencedikei embereket, kicsit egocentrikusak, huszadikán születettek, saját életüket, igazi szerelem, huszonegyedikén világra, kicsit ingerlékenyek, szerelemben gyengédek, mindenekelőtt változatos, párkapcsolat kedvéért, huszonnegyedikén születettek, béke megteremtésére, életre szól, huszonötödikei ember, huszonhatodikaiak nagyvonalúak, szerelemben idealista, felfokozott érzelmek, szenvedély jellemzi, tudásuk mélyreható, első számú, nagyon kreatív, legnagyobb ellensége, kissé félénk, szerelemben nagyon, harmincegyedikén ünneplők, legjobbat adni, logikájuk félelmetes, gondosan gyűjtse, harmincegyedikén, párkapcsolatában, huszonnegyedikén, biztonságérzetet, felelősségteljes, tizennyolcadikán, huszonharmadikán, hangulatemberek, toleranciájáról, változatosságot, szórakoztatónak, individualisták, igazságérzettel, tizenharmadikai, szabadságvágyuk, huszonhetedikén, kombinációjának, elfogultságában, huszonegyedikén, igazságtalanság, tizenkettedikén, tizennegyedikén, kicsalogathatja, felelősségtudat, huszonötödikei, szenvedélyesek, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 3380 db bejegyzés
Összes: 26009 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 606
  • e Hét: 4157
  • e Hónap: 37527
  • e Év: 402405
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.