Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Ratkós beszületései a szereplőknek
  2024-03-27 10:13:54, szerda
 
  Tegnap besorakoztam a Postára egy csekkel, aztán beadtam a zöldséges boltba a tojástartókat, elvettem egy csomó zöldhagymát, hát nagyon rosszak voltak 390,-Ft-ért.meg vettem egy kis fej lilakáposztát, hát elég sokat fizettem a kettőért. Mindenütt akciós a zöldhagyma, a Tescoban is, a város másik végén, meg holnaptól a Pennyben, de nem tudok érte besorakozni. Nem bírnám ki.

Rácsodálkozom az országra, hogy hazudnak mindenben, de hát ez a sátán népe, ispánságával együtt a nagypán utcájuknak, amelyik sátán ezer éves apokalipszisét hajtotta végre Magyarország felszámolóinak tetteivel, a világ emberiségének legyőzését ismételve egykori tetteik alapján. Tagadják, hogy ők karmikusai a Hunnia elmének, meg hogy Ratkós beszületésekkel jöttek világra szerepeikhez egyetlen áldozásával a népeknek, a mi megszülettetésünkkel a világtörténelemhez, amit kétszer ismételtek, abból vannak valamennyien, egykori történelem alapján felvett elméletekkel.

A HVG, amelyik több, mint negyven éve áldoz a kommunistákkal, amelyek együtt győztek le a rózsakeresztes renddel és a miskolci elmeosztályukkal, most is hosszabbít szövetségben Geszti Péter elméjével.

A magyarországi neonáci németek Orbánt imádják és az indiai cigányságukkal emelkednek megváltási tervével a németeknek. Ezeknek nincsen szégyenérzetük, teljesen normális volt náluk, hogy helyettük támadnak, ha kurválkodnak, betegek, deformáltak, rossz vérük van, mint szereplőinek a bibliájuknak, egyházaikkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2004-es kivégzés után
  2024-03-25 19:50:32, hétfő
 
  Voltam hajnalban a Pennyben. Nagyon örülök, hogy el tudtam menni. Nem kellett csak pár dolog, teljes kiőrlésű kalács és toast kenyér, jutalomfalatka, arctörlő és fertőtlenítő a fürdőbe. Volt 1800 körül karaj farrésszel, nem mertem megvenni, hiába olcsó. Nekem kemény marad a karaj, nem tudom rendesen kikloffolni, így marad holnapra a drága hús a coop-ban. Elmegyek nyolcra a postára csekket fizetni, onnan a zöldségeshez, rendes zöldségboltba lila káposztáért és zöldhagymáért. Elég drága bolt, de a másik zöldségessel gondom van régóta. Viszem a tojástartókat, megszoktam, hogy összegyűjtöm őket. Régen a kofák, akiknek átadtam őket, adtak pár szem gyümölcsöt, vagy tojást a tojástartókért cserébe. Gondoltam az ünnepek alatt húslevesre két napig, amihez csirkefarhátat veszek. Két napig pedig oldalasra burgonyapürével, lila káposztával. Közben készítek egybefasírtot a húsvéti tálra, meg vettem főtt, füstölt lapockát is, olyan 80 dkg-osat. Remélem, minden befér majd a hűtőbe, mert nagyon meleg Húsvét lesz állítólag.

A húsvéti tányéromra sonkát, egybefasírtot, kolbászt és főtt tojást szoktam tenni. Nagyon szeretem az édestúrót, de sajnos nekem nem sikerült, szétesett az egész pár éve.Lehet, hogy sütök egy linzert is holnap délután. Csak azért, hogy legyen meg az ünnepnek az íze. Nem szabad lenne, mert így is kijött rajtam a bal oldalon, a mellem mellett egy nagy seb. Régebben sokszor volt rajtam, bár azelőtt soha nem nasiztam, még mogyorót sem. Én elneveztem szénhidrátos, cukros sebnek. Jártam kivizsgálásra vele, hát senki sem találta az okát. Kijön egy varas seb, amiről pár nap múlva lejön a varr, majd nedvezni kezd és nagyon lassan gyógyul. Mikor házhoz rendeltem a múlt héten a tejeket, ásványvizeket, meg hasonlókat, rendeltem 4 db süteményt, ami soha nem volt szokásom, talán egyszer-kétszer vettem a Pennyben pogácsát. Két napig ettem, mellette volt itthon kifli is. Hát egyből megbüntet a szervezetem.

Tegnap leengedtem, kimostam a Zanussi kis hűtőmet, meg rendbe tettem a mikrot. Szombaton letörölgettem nagyjából mindenütt, de most nem szedtem le a kézimunkákat kimosni. Ma délután pedig megtisztítottam az ablakokat sámliról, ameddig értem, de nem vettem le most a függönyöket, mert karácsonykor már igencsak inogott alattam a létra, majdnem leestem. Nem tudom, régebben hogyan lehettem annyira vakmerő, hogy feálltam az ablaknak a párkányára is, hogy elérjem az ablakok tetejét.
Majd átcserélem a dohányzó asztalon a terítőt húsvétira, ráteszem a régi nyuszis, tojásos húsvéti kosárkát. Vettem hozzá három csokitojást, de ezt ajándékba szánom a lányoknak, ha erre jönnének.

Majd még csütörtök délután megyek szemöldök szedésre és pedikűrre.

Áttetettem a tüdő időpontot júniusra, mert akkor jár le az éves gyógyszerajánlás. Másodikán kellett volna mennem. Egyszer egy fiatal nő megszólított a Szent Ferenc kórházban, megkérdezte,hogy orvosokhoz járok mindig? Feleltem neki, hogy sajnos, mennem kell kontrollokra. Nem tudtam, hogy Borsod megye halálra szánt engem és a családomat Németországgal. Mi lett volna a két lányommal, akik teljesen el vannak deformálva, különféle dögökkel megtámadva..., Jáksó álla és Marsi Anikó beszéde miatt? Nagyobbik lányomnak még az orrát és fogát is összetörte Andó Marianna, aki Lucifer Éva főszereplője lett volna, de végrehajtották az összes szerepét, hogy minden szerepet ki kellett volna járnia, meg nemesítették, érzékenyítették emberré. A rendőrség őket védte, közölte velem telefonon, mikor bejelentést akartam tenni, hogy demokrácia van kérem, nem tehetünk semmit. Mi hárman voltunk, nekünk senkink sem volt a világon.

Zee maradt itt mellettem kivégzésem után, pedig ő is sokat ártott, világkönyvtárat hajtott végre, egész Ózdon végig ment a lakosok helyetti áldozással. Hatalmas erővel birhatott, mert egyszer volt olyan,hogy Havas Máriának a férje letépte a csekkeket, mintha befizette volna és ezt ismételte a volt férjem. Csodálkoztam is rajta, mert hazajött, ami nem volt szokása, mert állandóan a kocsmában mulatott és közölte, hogy ő befizeti a csekkeket az otp-ben. Meg akartam bízni benne, odaadtam a pénzemet, ugyanis ő elitta a saját fizetését. Hazajött, lobogtatta a vényeket, hogy beteszi a fiókba a borítékjukba őket. Egyszer csak jött egy levél az otp-ből, hogy nem fizettük ki a részleteket. Bementem a borítékot vive, kivettem a vényeket, mutatja a fiatalember, hogy ez nincsen befizetve, csak le van vágva, nincsen lepecsételve a bank által. Hát ilyeneket tett, így mentek végig a lakosság tettein. Ebben Zee volt a ludas. Sőt, Zee volt az, aki lebombázta Dudás Sándor, az Olajfák költője főszereplőjük helyett a fejemet. Hát ő maradt velem 2004 után, megbénította a karjaimban a feketemágiáját a cigányságnak, a nemi szervemben a cigányok gyalázatát nem tudta.. Majd 2007-ben felkeltem az ágyból, ahol feküdtem összetekeredve, mert 1998 óta cipelt a miskolci elmeosztály sátán feleségeként melleimnél fogva, mivel legyőzött Csernobilkor a világ ura, ez van a nyakamban, tanultam ismét írni, de beszéd nélkül. Hát így maradtam életben, bár a deformálások és betegségei a nagypán utcájának folytatódtak, amik mai napig tartanak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jöhet a világbékesség?
  2024-03-22 16:12:57, péntek
 
  Úgy szégyenlem magam, mert kénytelen voltam nevekkel megnevezni szereplőket, amik fertelmet műveltek és kénytelen vagyok ezzel foglalkozni, míg meg nem ölöm magam. Szégyenlem magam a gyerekeim előtt, meg azok előtt, akik még életben vannak és szerettek, vagy vártak rám. Szégyenlem magam, mert nekem kell írnom a betegekről, amelyek az áldozásomból megszülettek, nagyon kellemetlen. Soha nem foglalkoztam másokkal, nem értek el hozzám mások véleményei sem, pedig jártak utánam utcákon is vigyorogva, csókolózva párok, hogy fájjon, gondolom, hogy nekem nincsen senkim. Volt min nevetniük, mint az elmeosztályoknak! Ráadásul ahányszor összeraktam a történtekről az írásokat, mindig megsemmisültek, mint ahogyan most is három éve géptelepítéskor, meg letörölték az írásaimat irodalmi oldalakról. Nem volt szabad a lányom családjáról írnom, fel voltam szólítva, hogy töröljek le mindent, ami róluk szól, én meg letöröltem mindent. Mindig elfelejtettem, hogy övéké a világ összes szerepe főszereplőkként, s hogy engem áldoznak az elmeosztályukkal.
Visszagondolok rá, hogy miután ideköltöztünk, s a nagyobbik lányomat elvette a hellenista főszereplője a miskolci elmeosztálynak, amelyik helyett tönkre tették a bal szememet folyamatosan, végrehajtva a szerepeit, a kicsi még egy darabig itt lakott. Teljesen tönkre tették Müllerékkel, amik adták a lányomnak a nagyobbik gyerekét, mint a családjuk kíséretét, ők születtették meg, ez volt a férje segítsége, amivel jött 1995-ben, hogy a lányomat bízzam rá. Nagyon csúnyán beszélt velem a kisebbik lányom, még a szomszéd is mondta,hogy hogy engedhetem ezt meg. Nem tudtam, hogy az ő cigányaik gyaláznak éjjel-nappal, meg a Hunnia börtön elmeosztályuk, amelyek a pusztító feleségek helyett végig gyaláztak egy életen. A népük teljesen lehetetlenné tette a kisebbik lányom életét, még Szombathelyen is. Miskolc szombathelyi Kisokost kiadva rendezte be a szombathelyi orvosokat, vállalkozókat is, haladva végig a város névtárán egykori tetteik, szerepeik szerint. Megakadályozták azt is, hogy a gyerekeim tanuljanak, kocsmákba engedte meg a kormány dolgozni őket, 12 óráztatással, az alkoholisták között. Csak ők tanulhattak egyedül, több diplomások lettek. Én megadtam a tiszteletet a szomszédoknak, nem tudtam, hogy ők áldozzák a családot 88 éve a kíséreteikkel. Hát ez lett belőle Iker tornyos kezdetükkel lengyel történelem teremtés kezdetével, kétszeres vasfüggönyös vasak kitermelésével, ez a felvonulása a világnak Rákóczi térként, meg trafik-mutyik a cigis elmebetegségük miatt a Babylon népeinek. Hiába könyörögtem a szülészorvosnak, hogy ne tegye termékennyé a lányomat, mert mi vagyunk az utolsó emberek Újhelyből. Hogy lehet ezt majd elmondani a lányomnak, lerendezni jó véggel? Hét éve tart a Hunnia elme hosszabbítása kutyájával Svábynak, buzik vonultatásával. Hét éve tart folytatásban a lányom kiborítása, amiről az egész környezete a világkönyvtár szereplő szomszédságnak, hallgat, miután 1995 óta a lányommal tartattak el Nagy Anna főszerepében, az egyházak megmentésével. A lányom megtanult csúnyán beszélni, mint b.meg. Én még ilyet nem hallottam, a legjobb gyerek volt a világon, mindenkinek segített. A város kihasználta alaposan értelmiség legyőzőimet gondoztatva vele. Vért vérrel áldoznak. Mert mindezt, amit végrehajtottak 88 éve, nem lehet felfogni.Ha megtudná, hogy írok róla, biztosan szakítani fog velem ismét, mint tavalyelőtt, amikor azt mondták neki, hogy én náci vagyok.

Itt volt Erika, az asszisztensnő beadni a pszichiátriai injekcióját. Meg akartam neki mutatni a tegnap kapott fénymásolatot a citológiai leletről, amit tegnap a nagy orvosi doboz tetejére tettem, hát eltűnt. Csak ma reggel mentem el itthonról a Pennybe. Ugyanakkor eltűnt a tavaly augusztusi diabéteszes orvosi papír. délben töltögettem le a tavalyit, meg a hiányzókat a lakossági oldalról. Nem tudom mire vélni a dolgot, mert ha bíróságra kerülne az ügyem, nem tudom bemutatni az orvosi papírokat, ennyit kikeresni egyszerre, meg ha valakinek kell, letöltheti a taj kártyaszám alapján.

Gondolkoztam, hogy osteoporózis rendelésre átmenjek-e a reumáról, mivel több, mint tíz éve nem küld csontsűrűség vizsgálatra az orvos, mert megtagadtam a veszélyes gyógyszer szedését, ami fogpergést okoz és tályogot a torokban. Ez az a gyógyszer, aminek bevétele után egy órán keresztül járni kell állítólag, nem szabad lefeküdni. Mindegy, meglátom hétfőn, ismét nekiülök a telefonoknak, ugyanis elnéztem a hónapot a reumán, július helyett júniusra kértem időpontot, egy hónappal hamarabb a gyógyszerjavaslat éves lejárta előtt. Ugyanígy jártam a tüdőgondozóval, június elején kellene menni és április 2-re kaptam időpontot. Nem tudnak segíteni, pontosan tudják, ha csapásokat kaptam a tüdőmbe.

Hiába kérek segítséget hét éve, hogy legalább a gyerekeimnek mondják el, mi történik velem születésem óta, hogy ne rám haragudjanak meg. Nem bírnám ki, ha még egyszer elveszíteném őket. Hát ezért szégyellem magam, hogy bár reménytelen a helyzetem, titkos fórumokon fordultam nyilvánossághoz. Ugyanis a végtelenül hosszabbító világ-birodalom sajtói engem nem engednek megjelenni. Egyetlen áldozással 66 éve letudták a sorsukat, betegségeiket, megtisztultak erkölcstelenségeikből, az alkoholtól, a cigitől, a drogtól, játékszenvedélyeiktől. Jöhet a világbékesség.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti dal: Zöld-sárga
  2024-03-19 17:12:43, kedd
 
  Itt egyetlen nemzeti dal van, Kex együttesétől a Főnix utcanépnek a Zöld-sárga, az őskígyó legyőzésével Magyarország néven. A Bertalan utcai nemzeti trafikok, mint egyetlen elmebetegségük, a cigi kiközösítése a véráldozóknak külön van Babylonként.
Link

Sajnos nincsen hová mennem feljelentést tenni a világ embergyilkosai ellen, mert minden emberjogi bizottság ide van berendezve a nagypán utcájához, szivárvány színében a Jézus áldozásuknak, sokszínűség néven.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belefáradtam
  2024-03-19 15:03:25, kedd
 
  Nem megy a visszarámolás , nincs bennem erő. Régebben azt írtam, az ember ereje a szívében van, s a szív gyenge és törékeny. Ha jó szót kap, vagy valami sikerül, onnan meríti az erejét a folytatáshoz.

Egy hónapja talán, hogy felírtam a közös képviselő biztosítósának a címét a főutcán, Széchenyi 63-at diktált, mint ahogyan tegnap és, mikor felhívtam. Válaszolt a levelemre, hogy menjek be a Széchenyi 64. alá, a II. emeletre, ami a páros oldalon lenne. Nem tudom mire vélni a dolgot. Nem megyek, fogom külön fizetni az ingóságbiztosításommal a duguláselhárítást, különleges üvegtörést és gyorsszervízt, bár arról tegnap a biztosítóban sem adtak felvilágosítást, mit rejt valójában, mi a telefonszáma a gyors segítségnek. Ezért is nincsen kedvem biztosítóst felkeresni, mert nem adnak kellő felvilágosítást.
Felhívtam én a biztosítót érdeklődni, hogy mit rejt a társasház biztosítása. De nincsen kedvem hozzájuk egyáltalán, bele fáradtam a közös képviseletbe. Meg ilyen tüdőhangon telefonálni felér egy merénylettel magam ellen. Nincsen segítségem és már Csernobil óta tart.

Életbiztosítást azért nem kötöttem, bár kiszámoltattam, mennyi lehet a kockázati, mert azt mondta a biztosítós, ha meglévő betegségből adódna a halálesetem, a biztosító megtagadná a fizetést.

Hát szegény embert az ág is húzza, csak fizet, becsapják, mint ahogyan fizettették velem hosszú évekig a rokkantság esetére vonatkozó díjat is, holott már rokkant voltam. Megvolt régebben adva a szerződésben a mestervonal telefonszáma, most külön kell érdeklődni telefonszám után, mikor az embernek nincsen hangja, nem képes kommunikálni. Meg feleslegesen fizettem hosszú évekig a legdrágább biztosítónál a lakásbiztosítást. Egyszer leesett a tévéről a Tavaszi szél nippem, felhívtam a biztosítót, azt felelte, nem bizonyított, hogyan történt. Talán könnyebb azoknak, akik egyáltalán nem kötnek biztosítást, hanem jótékonyságból mindent megkapnak, ha baj éri őket.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Negyven éves korom óta
  2024-03-18 22:55:32, hétfő
 
  Megjártam ma a várost, el szerettem volna intézni a lakásbiztosításom átdolgozását annak megfelelően, hogy a társasház biztosításban mik kerültek biztosításra. Elindultam hamarabb, hogy elintézzem öt fotó előhívását. Apáék esküvői fotóját kaptam meg nagyon rossz állapotban, öcsémmel az óvodai magyar jelmezes kislányos fotónkat, anyám apja fotóját a harmincas évekből, az anyjáét és anyámról egy festményt. Anyám nagyon szép volt, mint egy angyal. Az apja csodálatos férfi külsővel rendelkezett. Azt mondta a fotós, hogy háromezer forintért apáék gyűrött fotóját meg tudja renoválni, úgyhogy elkértem anyámtól az eredetit, adassa fel postán nekem. Már majdnem tele van az új fotóalbumom, de rengeteg szakadt, megtépázott gyerekkori képem van, majd egyszer rendbe hozatom őket is, mint a Bagoly Katalinos hét hónapos kori fotómat.
Megkérdeztem, hol van az illemhely a Centrumban, hát az első emeleten a cipőosztály végén.
Onnan mentem keresni a társasházi ügyvéd irodáját, de Széchenyi u. 93-at kerestem és olyan cím egyáltalán nincsen. Úgy következnek a főutcán a házszámok, hogy egyesek között majdnem tíz szám különbég van, vagy ezeket beépítették a dufartos bérházak mögé. Meg is találtam egy parkolót Széchenyi 95 szám alatt, de a 93 kimaradt. Felhívtam az ügyvédet, hogy nem találom a házszámot. Azt mondta, 63. Mondtam, hogy elnézést, pár percet késni fogok. Aztán ugyanúgy jártam, mint a 93 számmal, kimaradt, hiába mentem be a dufartokba, hátul nem találtam a házszámot a bérházak mögött. Nincs okostelefonom, hogy megnéztem volna, merre van, előtte meg nem tudtam, hogy ilyen nehéz lesz megtalálni. Úgyhogy elmentem a biztosítóba, ahol kivártam a hosszú sort és mondtam, hogy miért jöttem. Hát látnia kellene a társasház által megkötött biztosítást. Mondtam, hogy üvegkár talán egyikben sincsen, csak különleges üveg.Úgyhogy tanácstalan vagyok, mert nem tudom, miket kell bebiztosítani így. Írtam levelet hazajövetelem után az ügyvédnek, de még nem válaszolt. Kellemetlen, mert hiába várt engem, s neki is az idő pénz.

1990-ben, amikor népszámlálást végeztem, megkaptam Hámor két körzetét. Józsi, a felső szomszéd járt velem kíséretként. Minden panaszt, amit a lakók elmondtak, beírtam a Megjegyzés rovatba, meg a házszámok helyes sorrendjét. Én balek, azt hittem, valakit ez érdekelni fog. Át akarták íratni velem az összes ívet a Megjegyzés rovatok miatt, ráadásul a két körzet közül csak egynek az árát fizették meg. Hát ebben a városban talán soha nem voltak a házszámok letisztázva.

A Tanácsház térnél bementem egy kávézóba, megittam egy kávét, hogy le tudjak menni az illemhelyre, úgy jöttem haza, mentem a Pennybe pár dologért. Szerencsére elmaradt az ájulás-érzés, meg a sípolás. Aggódom az állandó vizelet telítődés miatt. Az asszisztensnő szerint, ahogyan öregszünk, úgy süllyed le minden a méhvel együtt.
Hát így jártam, nem sikerült az egyeztetés. Ráadásul a levél tárgyába a meghiúsult egyeztetés helyett meghiúsult találkozást írtam. Időnként nagyokat hibázok. Régen kétszer fordult ilyen elő. Egyszer elgépeltem egy alkatrésznek a cikkszámát és más jött meg ahelyett, ami kellett volna. Egyszer meg összetéptem egy fontos alkatrészpapírt. Ezt Soós, a munkatársam apró darabokat rakosgatva összeragasztotta és lefénymásoltam. Mennyire nehéz utólag lerendezni a hibákat, tévedéseket!

Holnap festetni fogok, már előkészítettem mindent. Lesz mivel utána dolgozni, míg mindent helyre teszek.

A tarkedlis oldalról azóta nem küldenek hírlevelet, amióta megírtam a véleményemet, belinkelve a gépet, amelynek a csövét fánktöltőként árulták. Már át van javítva náluk fánktöltő csőre. A tarkedli sütőt még ajándékba adni is szégyen lenne, annyira gyenge minőség.

Telefonáltam a múlt héten egy nagyon kedves számítógépes ismerősömnek, hogy valamit elrontottam a gépen, mikor egy levelezőt akartam nyitni. Mikrosefthez regisztráltam be véletlenül, nem lehet törölni, mert a skypere akar kódot küldeni. Hotmail lett volna, azt hiszem. Megszűnik a szolgáltató saját levelezője, már nem jön egyáltalán levél, amióta jelszót cserélt az egyik ügyintéző. Eddig beléptem az oldalukon, de a múlt héttől nem lehet, mert odatettek egy táblát, amire ráírták, hogy mikortól fogják megszüntetni a levelezőjüket. Mivel kicsi a képernyőm, nem tudok rákattintani a belépés gombra. Hiába próbálom kicsinyíteni az oldalt, nem sikerül. Én nem tudok haladni a modern dolgokkal, esetlen a két kezem is, képtelen vagyok bánni az okostelefonnal is. Úgy vagyok vele, mint a vasalóval, vettem magamnak hagyományosat, gőzölés nélkülit.

Mikor felhívtam a gépes ismerősömet és bele akartam szólni a telefonba, befulladtam, hatalmas erő volt rajtam és egy hörgős, érthetetlen bemutatkozás lett ziláló tüdővel belőle. Nagyon szégyelltem magamat. Senki sem hinné el, hogy 2004-ig tisztán csengő hangom volt. De már azért sem tudok beszélni, mert sem fogam, sem ínnyem, sem szájpadlásom nincsen, elméletben evésre sem vagyok képes. Mindezt tették velem azért, mert ismételték a tökéletes magyar nyelv és tiszta hang ellenes népek tetteit, betegségeit aszerint, mit hajtottak végre. Így termelték ki őket. A miskolciak között volt olyan, aki közölte a struma gondozó előtt jópár éve, hogy neki elment a hangja, amikor férjhez ment és házaséletet élt. Tehát az elmeosztályuk szerint a nemi élet lemélyíti a hangot, már biztosan kipróbálták a szenteken, embereken, mint szív ellenes merényleteiket.

Negyven éves korom óta tart a kínzásom, kivégzésem megállás nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akit mindenki lenéz, nem tartozik senkihez
  2024-03-16 20:49:30, szombat
 
  Születésem óta engem mindenkinek le kell néznie, mert a Hunnia elmeosztályt így emelték tetteik, szerepeik, betegségeik végrehajtásával, hogy csak őket lehet szeretni, tisztelni. Mindenkit megöltek, aki tisztelt és szeretett minket. Kacsik doktornő durván mondta, mikor meghalt a testvére, aki apa ápolónője volt, majd élettársa, hogy minek ment hozzá ahhoz az emberhez?

És ez az élet minden területére vonatkozott, legyen munka, ének, emberség. Hiszen itt embergyilkosok élnek, ez a szakmájuk, utolsóként mészárolnak minket ki tudja, mióta.

A Kelet, amelyik Ízisz-Jézus áldozást hajtott végre, közben bibiiás Föld mellett minden elméletet az én egyetlen kosztümös beöltöztetésem melletti főszerepemmel áldozva ismételt, Atlantisz felé, kiközösített, miközben emberré válnak tisztulva mindentől. Kívülről is látható rajtuk a gyalázattal és vérrel való megszentesülés. Nem engedtek megjelenni, nevettek rajtam, annak ellenére, hogy nem szeretem a verseket, meg kellett írnom mindazt, ami velem történt, amit elégettek, megszüntettek, letöröltek folyamatosan azzal, hogy én semmi sem lehetek. Miközben arra várnak, hogy majd egyszer megtudom, ők miről írtak és majd én fogom lerendezni mindazt a méltánytalanságot, ami őket érte, amióta a cigányok egykori szlovák területen életben hagyták őket. Még ezt is tudták fokozni, olyan feszületes elméletek megírásával, hogy én felkiáltok a végén: Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?

Így írnak a szereplői az országnak, világtestvériségek részeiként, díszdoktorokként, lovagokként, úrinőkként. Közben engem rengeteg olyan irodalmi oldalon tiltottak le, amelyeket nem is ismertem. Nem tudom felvenni a versenyt az emberré váló népekkel. Hol van már John Lennon Katikaként, meg John Travolta, meg sorolhatnám a sok Jánost, a zenei apokalipszis résztvevőivel, amikor itt végtelenül hosszabbítottak valamennyien? Meg nem engedik az igazságokat leírni azzal, hogy politika, mert végtelenül tart a nemesedésük emberré atlantiszi feltámadás reményében, a lopott dallamos spiritiszták mellett, egyetlen nagy közös folyamatosan kivégzett áldozatukkal, a világ összes vallása főszerepében.

Mindezt tették egy vallás nélküli, semmiről sem tudó emberrel, aki nem ismerte a rosszat, meg semmiféle sötétséget.

Mikor kicsi voltam, egész nap énekeltem, mindent megjegyezve első hallás után. Később játszottunk Táncdalfesztiválósdit, én képes voltam utánozni az énekeseknek a hangját. Egyszer az unokanővérem kiszólt a kerítésen, megkérdezte, ki énekelt az előbb, mikor mondtam, hogy én, azt felelte, nem is igaz. Nagyon lenézett minket, mi voltunk a szegények, mert árja külsővel rendelkezett, neki kék szalon mellett kék szaloncukor dukált. Én más voltam első pillanattól, mint a többiek. Csodálkozva néztem a szobájában a rengeteg filmszínészt kiragasztva, nem értettem, hogyan lehet valakiért rajongani. Én csak a tiszta hangokat, meg a nagyon szépeket vettem észre, de nem rajongtam, mert a természetben minden tökéletes és ez természetes.

Nekem mást jelent a szépség és megértés, mindenki logikával rendelkezik, úgy fogja fel a dolgokat. Nem értem a semmit. A semmiket és perverzeket remeknek, kíválónak, irodalomnak titulálják. Én is elismerem a szépséget, az igazságot, de ezeken kívül semmi mást. Ez jelentette volna a művészetet mindenféle sallang és cifrázás nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésnap
  2024-03-12 22:59:42, kedd
 
  Van egy jó hírem, a kisebbik lányom lengyel barátjának nem polip van az orrában, csak valamilyen bűzös gyulladás.Nem jól diagnosztizálták, kevés a jó orvos. Nekem is volt valamikor arcüreggyulladásom, sokszor szúrták fel az orromat. Nem tudom, ki miatt történt, hiszen állandóan hajtották végre a betegségeiket, főleg a töréseik mentén, ahogyan Szepes Mária az elmebetegségeiket kidolgozta a nagypán Pszichografológiájában.

Megjártam ma ebéd után a lottózót, a Pennyt és a dohányboltot. Felfigyel mindenki az erős fulladásra, hogy nem kapok levegőt, de legalább nem fújtattam, nem ájultam el a szorítástól, ami szokott néha érni.Mikor majdnem elájulok, kipréseli belőlem a vizeletet is, így is bennem van állandóan. Ezt nevezte el a pszichiátriájuk paranoid skizopreniának, bár nem tudtam, hogy én így közlekedek, hogy az ő szerepeiket és tetteiket hajtják végre csernobili győzelmük óta. Nem tudtam, hogy gondot jelentett, hogy mindezt megírtam a Vörös Oroszlán alapján, hogy egyetlen társam a magányban és vezetőm a nagyobbik lányom a születésnapomon, egyetlen ajándékomként, hogy már születésem óta tartott a világkönyvtára a sátánnak, németek és az RTL KLub kivitelezésében, összes skizoprenjükkel a világon, hogy elégettek mindent. Még a rózsakeresztes rend helyett is kivégeztek nap és holdjeles Ízisz-Jézusnak Keletesek által elnevezett táskámmal való bevitelemkor az elmeosztályukra 1997-es győzelmükkor, mivel ez a szimbóluma az engem születésem óta támadó angol rózsakeresztes rendnek, valamint a szabadköműveseknek.
Nem jó kenyeret vettem a múlt héten, jódozott só van benne, azt nem ehetek a struma végett. Ezért is kellett átmenni a Pennybe.

Holnap, ha nem alszom el, elmegyek laborba a vasgyári kórházba, csak a cukorszint ellenőrzése végett, mert januárban nem tudtam elmenni kontrollra. Telefonon majd felhívom őket, ha meglesz az eredmény. Már kértem időpontot augusztusra.

A kocsonyafarsangot a lányom vezényelte le, így csak vasárnap tudtuk megtartani a születésnapunkat. A kisebbik unokám sütött diétás tortát, de nem jött át, nagyon rosszul van, meg akar halni állandóan. Nem lett elégedett a tortával. Hiába küldtem neki cukormentes kaktuszfüge italt, meg proteines szeletet, nem nyúlt hozzá állítólag. Míg a múltkor nem rendeltem az áruházhól, nem is tudtam, hogy ilyen italok is léteznek, én egész életemben vizet ittam, meg teát, tejet, gyerekeimnek C vitaminos szörpöt vettem, mikor kicsik voltak. Luxus volt az üdítő, csak születésnapra volt. Ráadásul azt sem tudtam, hogy a születésnapot tortával kell megünnepelni, mivel nekem soha nem volt saját tortám. Ezeket a dolgokat otthon tanulja meg az ember, már akinek van normális családja. Így a gyerekeimnek csak kész cukrászdai süteményeket vettem, az jelentette a z ünnepit. Mellette sütöttem nekik minden hétvégén piskótatekercset, kígyórétest, meg hasonlókat, de az természetes volt. Főleg, amikor tejjegyet kaptam a várostól, tudtam túrós batyukat is készíteni.

Hajat mostam, hagytam leengedve megszáradni, szép göndör maradt. Kisminkeltem magam kékkel, kihúztam ceruzával alul a szememet, spirál, barnító gyöngyöcske és kész. Többet nem lehetett javítani az eldeformált külsőn. Szemhéjamba a kiadott könyveik alapján már itt létem idején kaptam a csapásokat, 1988-1989 körül, két oldalon, két düncs, ami kiáll - mint a lányomnak a Jáksó álla, amin egy ország nevetett - korábbi, még Újhelyben kaptam az 1983-as ballagás előtt. Meg persze, már szájpadlásom nincsen, tehát ebből már nem lehet arcot készíteni. Ráadásul, bármi is történne, meg történt a világ összes vallásának Jézus főszerepében és elméletével, én nem tudok feltámadni, sem átmenni a másik világba, mert embernek születtem.

Felvettem a tavaly lányomtól kapott rózsaszín ruhát, régi rózsaszín fülbevalót tettem be műanyagban, rózsaszín nyakláncot a nyakamba, amolyan zsákbamacskásat. Mindenki azt gondol, amit akar. Így voltam. Pezsgőt hűtöttem, két üveggel.
Másnap kicsit fájt a fejem, de mi ez ahhoz képest, amit érzek állandóan a testemen?

Kaptam egy orchideát nagyon szép üvegben, rózsaszín gyöngyök közé pakolva zöld és piros szív díszítéssel, 1 kézzel készített, barna, 300 db-os fotóalbumot, amit én kértem, egy barna sophit, amit én kértem, meg a tortát. Nagyon restellem a cigarettát - bár legszívesebben Fecskét szívnék -, de nem tehetek róla, nem én szívom. Ez is skizopreniának számít.Legalábbis a Pszichiátria jobban tudta mindig, mi van velem, mert ők hajtották végre a szerepeiket, betegségeiket, torzulásaikat, könyveiket a világrészek történelmével, vonultatásával a világnak az összes vallás, spiritizmus elméletével. Mióta tart? Amióta elhatározták, hogy embert áldoznak maguk helyett. Már a nagynénémet is cigivel győzték le, majd az egész családot, hogy apát kiborítsák. Ők így tisztulnak a cigitől, Müllerék földöntúli hatalmával.

A házi orvos megnyugtatott, hogy hiába tart régóta, egyik betegség sem halálos. 66 éve hordoztatják a világ bűneit, szerepeit, s még sokan vannak a világon, persze, hogy nem halálos, ha csak kivégző sorozatokat rendeznek, de tartanak engem hatalmas erővel. A Hunnia börtön rendezte be az Istálló-Vénuszos fogadásomat, mégpedig cigányként áldozva a családomat.

Anyám folyamatosan cigányozta apát, meg agybajosnak csúfolta, mert a katonaságnál agyhártya gyulladást kapott. Anyámnak az anyja kiállt a Rákóczi téri bérház emeletére, előttem kiabálta, hogy cigány apa és anyám meg kurva. Hát így éltem. Az egész egészségügy és a média utolsó emberként áldozott minket szlovák kakasos történelem alapján, a kommunista cigányként a Hunnia börtönelmével.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nők napja egy nem kiválasztottnak
  2024-03-08 23:19:40, péntek
 
  Nekem minden születésnapomon történt valami születésem óta. Március 7 fontos tavaszi dátum, de ezek Földanyaként támadtak meg mindig valamivel. Amióta észrevettem, a nyolcvanas években, volt arcidegzsábám Koltay Róbert miatt, volt mandula műtétem, ami összefügg valamiképpen a spanyol pusztítóval, volt átszúrva a szívem valamivel úgy, hogy egész éjszaka másnapig, míg ki nem jött az orvos és nem adott injekciót, nem tudtam megmozdulni. Betalocot szedettek velem, holott Szabó István világkönyvtáros főtanácsnoka sorsa volt ez ezeréves aszkéta életcirkuszként, aki lyukas szívvel született egykori Vénusz támadóként. Nem szívesen emlékszem a többire sem vissza,hogyan volt minden ünnep tönkre téve, mivel érzékenyítésnek nevezett betegségeit hajtották végre kurvaságukkal együtt a szereplőknek. Anyám sorolja egyfolytában a betegségeit, én meg behunyt szemmel védekezem ellene, hiszen itt van a népe, folyamatosan kapom a betegségeiket.

Egyszer kaptam nők napjára egy falitányért, ennyi jó emlékem kötődik a varrónői időszakomhoz és a nők napjához. Én a nagyobbik lányomat kivéve mástól még soha nem kaptam virágot, sőt először a nevemet kimondva 1995-ben hallottam a megyei kórházban a jungista aranysas főorvostól, egyből a szívemhez szólt. Meggyalázták a Szent Lelket, mely összefüggött a találkozásunkkal a miskolci elmeosztályával az elmebetegeknek, amik romániai történelmet hajtottak végre Száműzött Nap daljátékom alapján, hogy Panni találkozik a rókával, farkassal és a varjúval, vagy a turulmadárral, mert a főorvos a turulmadarat mondta.

Bosszant a lányom szeme,meg az állandó túlmunkája, a két gyereke betegségével együtt, meg az, hogy az én értelmiség legyőzőimet gondozza, amik születésem óta ártottak nekem esőemberekként., meg a családja, amelyik felszámolta Magyarországot. Bosszant a kisebbik lányom sorsa, mivel tisztítják folyamatosan az elmeosztály tagjait kutyás berendezésekkel, áldozva helyettük, szerepeik, tetteik ismétlésével, közben támadnak a Pap miniszterrel annakidején felállt vérnépével a nagypán utcájuknak betegségekkel.

Ma hajnalban elindultam pajzsmirigy vizsgálatra, odaértem időben, beültem az ajtó elé, hát pénteken nincsen rendelés és január 29-én kaptam az időpontot, akkor írtam fel a naptárba. Lementem a kartonozóba, de nem találtam az orvosi papírt az időponttal. Megnéztem hazajövetelem után a lakossági portálon és valóban március 8-ra kaptam előjegyzést. Tévedés történt.

Felszálltam a villamospótló buszra, hát leállt a busz. Meg kellett várni a következőt. Csupán két jó dolog történt velem, a piacon a kedves virágárusnál történő vásárlás és az ottani aldi üzletben történő vásárlás életemben először. A zöldségesnél nem vettem észre, hogy állnak előttem, azonnal kérni akartam. Minősíthetetlen volt a viselkedése egyeseknek évek óta, nem megyek oda, csak ha nagyon fontos valami. Úgy látszik, a jó dolgok azokkal kapcsolatban történnek, akik nem szoktak másoknak ártani.

Hát ez ilyen nap voll, de mikor ide kerültem a városba, a nők egyenesen gyűlöltek engem, különösen a hangomat, ahogyan mások elmondták, mert én ezt sem vettem észre, csak a nagyobbik lányom. Már örülhetnek, amit 66 évük alatt végrehatottak.

Kiválasztottak a szőkék, Katalinok, Ildikók, Erikák, Gabriellák, Gáborok, Ferencek, Verák, Ágnesek, Annák, Mariannák, Rózsák, Imrék, Jánosok, meg a világ összes szereplője, az övék a nők napja, az embereket megáldozták maguk helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem én mocskolok, a saját tetteik
  2024-03-07 10:48:42, csütörtök
 
  Attól, hogy megpróbálsz másokat bemocskolni, Te nem leszel tisztább! - szól az idézet, ami rosszul esik, mivel egész életemben nem beszéltem mindarról a mocsokról, amit a nép elkövetett a családom ellen egészségügyi felhatalmazással és szervezésében a világ összes szerepében. Én tehetek róla, hogy az ország legyőzte Magyarországot és ismételte a tetteit, támadva minden miatt, ami rajtuk nem volt emberi?

Anyám sorolt. Hogy neki lett volna még egy fia, Zolika lett volna. Akkor volt terhes másodszor a mostohaapámtól, amikor nekem az eljegyzést rendezte az elmeosztályával, sok évi fényevés közben, zavargatásommal otthonról naponta mindenem kidobálásával az udvarra, kiabálva, hogy felmentem Pestre kurválkodni.
Hát úgy fogadta a karcsai volt férjem rokonságát ebédre, hogy leterítette az asztalt a saját lepedőjével. Itt mocsok van mocsok hálán. Akartam mondani neki, hogy a gyereknek szükségletei vannak, enni is kell neki, de úgysem fogja fel.
Aztán sorolta a kutyás hét éves hosszabbító, Svábbyval médiában liberális kommunizmust játszó rokonságát, melyeken most is mennek végig, hogy az anyja két fia Wagner lett volna, vagy az anyja nevén lettek volna. Ez az utcájuk, ahol élek és mindent végrehajtottak. Bodnár rokonsága elmebetegségeit és tüdőbetegségeit folyamatosan ismétlik, ahogyan jár a kórházba, az egri Kati rokonságával együtt a Szabó családnak, hogy láncdohányos és nem kap levegőt. De ők szerető családban élnek, további jó puffadást kívánva nekem évekkel ezelőtt. Itt mindenki hallgat, teljesen természetes, hogy minden miatt támadtak, azért is, hogy nem tudtak rendesen enni, lepecsételték magukat.

Nem értettem a mocskokat, amikor értek engem, megpróbáltam velük nem foglalkozni. De mai napig tart, a cigányok elfoglalták még a Petőfi iskolát is,hogy keressem a tanárokat az elfekvőben, s ezeket ajnározza Amerika, mint Iker torony Rákóczi terének, Ágnes asszonyuknak a kíséretét. Tehát én nem bemocskolok másokat, hanem mások tetteit sorolom, nagyon késő már, hiszen az egész világ bűneit hordoztatják el 88 éve a családommal. Tény, hogy nem leszek tisztább, hiszen engem kivégeztek folyamatosan 1997 óta, halálra szántak a jövője érdekében a lakosságnak.

A bátyám a feleségével ismét jönni akar ide, Kocsonyafarsang ürügyén. Nem érti és nem fogja fel, hogy születése óta áldoznak a népe helyett, ő a főszereplőjük szürke nadrágjában, amelybe engem beöltöztettek 1971-ben, amióta a Novákokkal a Keresztesi pusztító népe hosszabbít. Vérből vannak, mint a többiek. Iszonyat történt náluk a gyerekeik előtt, nem lehet leírni sem, miután Csernobilkor megsemmisítettek, amit ünnepelnek most is kisvonattal és Mészáros gázszerelővel.

Ez volt a mai köszöntésem.

Anyám a húgommal küldött egy dalt, Halász Judit Boldog születésnapját a Dankó Rádióban. A legfontosabbak köszöntöttek. Egy poroszlói ismerősöm van, aki nagyon sokat segített nekem és most nehéz helyzetben van, nem tudom viszonozni az önzetlenségét. Tolókocsiba került a férje és Zsuzsára maradt minden a nagy ház és telek körül. Én meg itt vagyok bénán, betegen, nem vagyok képes visszaadni semmit sem.

Kértem előjegyzést kardiológiára és tüdőgondozóba, a jövő hónapra adtak. Hát ennyi volt az öreg és beteg születésnapom. Holnap hajnalban megyek busszal pajzsmirigy vizsgálatra, mert a városban a közlekedést a kocsonyafarsang miatt lezárták. Óránként egy busz jár általában, remélem, sikeresen megjárom. Jó lenne, ha fogadnának a laborban is, hogy azt is letudjam. Mindenesetre nem reggelizek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 762
  • e Hónap: 12467
  • e Év: 51468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.