Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Boogie-woogie klub (Vilma-Béla párbeszéd)
  2018-09-26 12:56:46, szerda
 
 

H.Kohut Katalin: Boogie-woogie klub (Vilma-Béla párbeszéd)

- Béééla! Miért teszik ki páran a gitárjukat híres koncerteken magasra emelve?
- Nem tudod, drága Vilma, Vénuszt bizonyítják, hogy 1958-ban kezdődött a boogie-woogie klubban, mikor millióan voltak, a világon mindenütt a zenei verseny. Nem tudták, hogy Katalint kivégzésre, csonkításra, világ-könyvtár rajta történő végrehajtására, minden csúfság, szőrösség, szemölcs, öregségi folt, torzulás miatti támadásra szánták.
- Nem tudom elhinni, hogy a Hunnia Magyarország ezt művelte...
- Kezdték ezt a Katalin dallal, egykori atlantiszi történelemmel, mely korszakok és Istenek ismétlése elpöröléssel mindegyiktől. Írisz koráig jutottak a filmekkel. 1961-ben, a villás reggelije megszüntetése miatt megölték a nagyapját a kislánynak, akinek addig adta elő a dalait, majd átadták a miskolciaknak, tegyenek azt vele, amit akarnak.
- A hippi kort is kétszer ismételte a világ...
- Nem a világ, hanem Borsod megye. Már a Viszlát Allen könyv alapján az amerikai hippi birodalom leáldozott régen, amikor a kommunista elmeosztály Hoboval elölről kezdte a beat, hippi, punk korszakát az utcanépnek, füveseknek, alkoholistáknak, nemi kivégzőknek, amik az emberiség ellen voltak létrehozva skizoprenekként. Zöld-sárga kabátba öltöztették Katalint Madonna vörös rózsás sapkájával, a termékenységi törzsek vörös prémjével díszített kockát kabátban járt szégyenkezve az utcán hosszabbítás címszó alatt, csizma és meleg ruha nélkül télen, s ilyen állapotban is, fényevésen tartva, hangját folyamatosan elvéve megáldozták az őskígyónak, a sátánnak. Szürke nadrágját engedélyezték a Rákóczi térnek, Friderikusszal együtt ment dolgozni a virágkertészetbe, ahol megnémult, megtámadták a bal szemét a Talmuddal Szelep, tompalátó összekötött cipőfűzős hosszabbításával, kancsal kezdetével a szappantisztító sorozatoknak együtt eltemették Dávid neves sírjába a Szörnyeteg koporsójának, hétszeresen hosszabbít azóta Miskolc.
- Allen már Vénusz áldozással tisztult, mint akit beöltöztettek öltönybe, többé nem mutogatta nemi szervét, emberré vált halála előtt.
- Igen, Bélám, emlékszem, amikor Katalinék Csoki kutyáját valaki megmérgezte patkányméreggel, ekkor a már utolsó embert áldozó borsodi II-es elmeosztályról eredő new yorki pokol angyalai Csoki árnyékot temették fűvel, kábítószerrel, alkohollal. Hatalmas égő tűzben járó angyalok voltak ezek, felfoghatatlan, hogy mit tett a Hunnia Magyarország.
- 1976-ban már a punkcáriójánál jártak egykori Amerikának, de itt be is vezették a műanyag gyárak létrehozásával együtt a műanyag kommunizmust, minden értékeset a szemétbe dobáltak. Még 1995-ben ismételték, drága Vilma a Beat, hippi, punk skizoprenek könyvét Sükösditől világ-könyvtár részeként, Katalin ment a Szentpéteri kapunál, egyszerre lepotyogtak a gombok a blúzáról, mert Amerikában az utcanép letépte a lányokról a ruhát. Felfoghatatlan a könyvek folyamatosan történő végrehajtása az áldozatukon büntetlenül tort ülve, dicsekedve a médiában, mit tettek.
- A gitár milyen szimbólum lett Bélám?
- Katalint egyszer engedték meg gitárral fellépni egy német kék színű kottából, énekelte az Udvarom, udvarom, szép kerek udvarom című dalt, kísérte gitárakkordokkal énekét. Nagyon szép volt, a vizsgaelőadásra odahozták az egykori égő Jeruzsálem tökéletes Tírus fejedelmét, vagyis Lucifert roncs formában megnézni a kislányt. Ekkor másodszor zárták le vasfüggönyükkel a határokat. A gitárja Katalinnak bekerült filmsorozatokba, mint a Dallasba, körbejárt az egész világon, egészen 1995-ig, amikor Túri Ferenc Hunnia börtön pszichiátere átadta a sötétkapus cigányságnak, tegyenek Katalinnal és a zenészekkel, amit akarnak.
- Igen, tudom, Bélám, már a Bródy dalokat úgy fogadták Benkő Lajos sorsának ismétlői között Miskolcon, hogy véget ért a koncert másodszor 1989-ben, akkor elméletben ismét vasfüggönyhöz értek, a Varga névhez, ezt nevezték el rendszerváltásnak. Másodszor ért véget a koncert megtalált dalok alapján, 1986-ban is, kollektív megtámadásakor, mikor megállt az Idő végleg a Földön, Zoltán Erika helyett gyilkolták le közösen, 1991-ben kiadták könyvben az ózdi fekete mágusok Aranyháló címen Zoltánt nagy hassal, masnira kötve, amelyik sorsával Katalint hozták túsznak, azzal, hogy a Rákóczi tér városában meggyalázzák az asszonyokat. Zoltán Erika az űrpusztító hálójában volt megrajzolva. A koncert a mennyben folytatódott a Benkők sorsával. Ekkor ismét a Fejezetek a szexualitás könyvéből Oláh könyvét hajtották végre japán gésájuk helyetti támadással azzal a mondatával Miskolcnak, hogy Katalin addig néz ki valahogy, amíg meg nem mukkan, s kezdték az összes szőke helyetti fejlevágását állandó kommunikációs csapásokkal. Azt mondta a Novák utcanép neki, megtámadva otthonában, hogy mire vág fel. A miskolci Balázs utcai nép felfoghatatlant hajtott végre régi bulgárföldi kukoricásban egy Jancsi által történő nemi támadást torolták meg a II-es elmeosztályával Miskolcnak.
- Felfoghatatlan, amit Magyarország művelt, azt mondták, hogy neki kell szégyellnie magát, de az ország a közös mészárlást soha nem hagyja abba, nem volt senki, aki felszólítsa, vagy kényszerítse erre. A gitárt tovább vivő miskolci Rákóczi téri cigányság ismételt mindent, amit addig Katalinon végrehajtottak az összes megjelent írással együtt, mulatós dalaival a vasfüggönyösöknek. Nevetik a cigányok a mai napig, hogy sikerült legyőzniük, megcsonkítaniuk, meggyalázniuk minden olyan Rákóczi téri celeb helyett, amelyik cigánnyal adta össze magát, vagy mindig férfira volt szüksége. Nem lehet túltenni magát az embernek rajta, hogy Vénusz csillagot gyalázott a média Borsod megyével, hogy semmi sem volt szent előttük.
- Bélám, mi lett az 1958-ban Omegával kezdett zenészekkel?
- Meghaltak és kiöregedtek, sokat tönkretettek, mert Katalin minden játékához fekete mágus világot hoztak létre, mint a kitört szemű porcelánbabájához. Páran maradtak a kezdetből, sajnálatos dolog, ami történt, hogy Magyarország folyamatosan felszámolja a zenészeket, meggyalázta a tiszta dalt a szívvel együtt.
- Freddy Mercuri és Elvis Presley mit ünnepelt a Hunnia Magyarországgal?
- Elvis a Józsefvároshoz tartozott, melynek a mosónője Katalin volt egyedül, kézzel mosott egész életében, mert Ildikó volt szőke hajúként az orvosi kiválasztott józsefvárosi főszereplő. Mercury Vénusz áldozása nagyon szomorú, mivel ő volt a Mercur csillag egykor, a két csillagnak össze kellett volna tartania. Idejött énekelni a Tavaszi szél vizet áraszt dalát a Rákóczi térnek. A Tavaszi szél nippje Hollóházának, mint egykori Vénusz történelem háromban is berendezésre került, három történelmi kort ismételtek, az egyik szerint Vénusz fejét levágták. Hihetetlen, hogy Mercury ennyire lealacsonyodott, de ahhoz, hogy az ég serege egyszer is érvényesítse az igazságot, összefogásra lett volna szükség, egyedül kevés volt mindegyik.
- Lezárásra kerül szerinted a gitáros koncert a világon?
- Nem kerülhet lezárásra, legyen zenei koncert egyfolytában, hogy majd győzelmek üljenek a megmentett zeneszerzők, szeretetről és szerelemről énekelő zenészek, várván arra, amikor Vénusz ismételten széppé és zenei tehetséggé válik.

2017. május 15
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: hosszabbításával, gitárakkordokkal, virágkertészetbe, patkányméreggel, megcsonkítaniuk, elmeosztályával, filmsorozatokba, magyarországgal, vizsgaelőadásra, szappantisztító, felfoghatatlant, skizoprenekként, vasfüggönyükkel, lealacsonyodott, alkoholistáknak, létrehozásával, végrehajtására, végrehajtottak, felfoghatatlan, friderikusszal, elmeosztályról, józsefvároshoz, punkcáriójánál, megtámadásakor, engedélyezték, beöltöztettek, termékenységi, kábítószerrel, meggyalázniuk, történelemmel, miskolciaknak, megszüntetése, vasfüggönyhöz, kommunikációs, berendezésre, kukoricásban, gitárjukat híres, boogie-woogie klubban, világon mindenütt, zenei verseny, villás reggelije, hippi kort, amerikai hippi, kommunista elmeosztály, emberiség ellen, termékenységi törzsek, utcán hosszabbítás, szappantisztító sorozatoknak, punkcáriójánál jártak, műanyag gyárak, műanyag kommunizmust, szemétbe dobáltak, Kohut Katalin, Hunnia Magyarország, Viszlát Allen, Katalint Madonna, Talmuddal Szelep, Katalinék Csoki, Túri Ferenc Hunnia, Benkő Lajos, Zoltán Erika, Freddy Mercuri, Elvis Presley, Hunnia Magyarországgal, Mercury Vénusz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Radikális szeretet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Egy hatékony szolga  Neked tudnod kell  Nem méltó hozzád  Radikális szeretet  képre írva  Kerüld el az evangélium örömén...  Png ház  Szép álmokat!  Idő  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Szép napot kívánok  Nem méltó hozzád  Reggel van  Éretlen vers  Egy hatékony szolga  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy lelki imádság  Fehér virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kaffka_Margit  Örülök, hogy látlak!  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Makszim Gorkij gondolata  Idő  Nagyon különös  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  210 éve született a SZÓZAT meg...  Albert Einstein gondolata  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Bounty krémes  A televizió nem a kultúrát kép...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Szép napot kívánok  Julian Brass gondolata  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Png kislány  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Erdőn  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png ház  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Nevem  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Erdőn  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Csak a fogyatkozás látható  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Még csak most kezdődik a nap  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
gitárjukat híres, boogie-woogie klubban, világon mindenütt, zenei verseny, villás reggelije, hippi kort, amerikai hippi, kommunista elmeosztály, emberiség ellen, termékenységi törzsek, utcán hosszabbítás, szappantisztító sorozatoknak, punkcáriójánál jártak, műanyag gyárak, műanyag kommunizmust, szemétbe dobáltak, utcanép letépte, könyvek folyamatosan, áldozatukon büntetlenül, gitár milyen, vizsgaelőadásra odahozták, gitárja Katalinnak, egész világon, sötétkapus cigányságnak, koncert másodszor, koncert megtalált, ózdi fekete, űrpusztító hálójában, mennyben folytatódott, szexualitás könyvéből, mondatával Miskolcnak, összes szőke, miskolci Balázs, közös mészárlást, gitárt tovább, összes megjelent, embernek rajta, média Borsod, 1958-ban Omegával, kitört szemű, tiszta dalt, szívvel együtt, mosónője Katalin, orvosi kiválasztott, egyik szerint, gitáros koncert, megmentett zeneszerzők, hosszabbításával, gitárakkordokkal, virágkertészetbe, patkányméreggel, megcsonkítaniuk, elmeosztályával, filmsorozatokba, magyarországgal, vizsgaelőadásra, szappantisztító, felfoghatatlant, skizoprenekként, vasfüggönyükkel, lealacsonyodott, alkoholistáknak, létrehozásával, végrehajtására, végrehajtottak, felfoghatatlan, friderikusszal, elmeosztályról, józsefvároshoz, punkcáriójánál, megtámadásakor, engedélyezték, beöltöztettek, termékenységi, kábítószerrel, meggyalázniuk, történelemmel, miskolciaknak, megszüntetése, vasfüggönyhöz, kommunikációs, berendezésre, kukoricásban, érvényesítse, meggyalázzák, végrehajtása, magyarország, folyamatosan, kiválasztott, mindegyiktől, józsefvárosi, egyfolytában, fejlevágását, sorozatoknak, hosszabbítás, pszichiátere, koporsójának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 671
  • e Hónap: 6912
  • e Év: 59178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.