Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Szleng és zsargon (Vilma-Béla párbeszéd)
  2018-09-26 13:05:58, szerda
 
  H.Kohut Katalin: Szleng és zsargon (Vilma-Béla párbeszéd)




- Béééla! Mit szólsz ahhoz, hogy már a tévét sem lehet bekapcsolni a zsargon miatt?!
- Ez nem zsargon, drága Vilma! A zsargonról a hatvanas években tanultuk az iskolában, hogy börtön nyelv, de különösebben nem érintettük, példákat sem hoztak fel. A börtön a törvénytaposók világa, nem tartozik az emberekre.
- Gondolom, a tégla, meg hasonlók lehetnek a zsargonban, melyet másképpen tolvajnyelvnek is neveznek. Egyszer hallottam, hogy a tégla jelentése börtön besúgót jelent. Az összes szavukat hasonlóan alakíthatták ki, vagy vezethették be maguk között. Én akkor voltam rosszul, amikor egyikük a járásra azt mondta, hogy kolbászolás.
- Igen, a hetvenes évek elejétől kezdték el terjeszteni a tolvajnyelvet együtt a Főnix fekete mágus Rákóczi tér néven fenn maradt népével végtelen hosszabbítást rendezve áldozatuk teljes kicsinálása miatt, a jövő népeként magukat futtatva híres emberként szerte a világon.
- Én is emlékszem, amikor a klubjukban '72-ben megbeszélték, hogy likvidálják a tökéletes ellenségüket, kiadták ennek örömére a Club Whiskey feliratos italukat, majd nyitottak a végén a tor-ünnepüknek a médiában valamennyi csatornájukkal dicsekedve, zabálva, mutogatva, milyen szép ruhákban járnak, nagy gazdagságra jutottak a stricik a lányokkal.
- Pedig amikor elkezdték, drága Vilma, még csúfolták is őket, hogy mit akarnak a médiától, ők a gálya, Főnix éjszakája fekete népét jelentik, ezt titkolva mentek Japánba is, hogy a világ ne tudja meg, mit jelent valójában Magyarország. Itt állandó szív támadása történt a ritka tehetségeknek, szépeknek, csillagoknak, már többezer éve tart a sorsuk, tettük, mészárlásuk rajtuk történő végrehajtása, mint nemi és kommunikációs csapásonként.
- Igen, minden gondolkozásra képtelen szőke Rákóczi téri helyett a fejüket támadták meg értelmiség legyőzésképpen az áldozatoknak. Így lett Magdika okos barna náluk egy mázsásként, ahogyan bemondták egyik műsorukban. Szóval a hetvenes évek a kezdete volt a fűnek, kábítószernek, alkoholnak, ciginek, erkölcstelenségnek, majd jött a szleng, aminek az eredete náluk, mint nemi csapásoknál gyökeredzik, amik váladékok, testrészek állandó emlegetésével beszélnek, s ezt természetesnek tették az egész világon.
- A szlenget szerintem is itt találták ki, a sz@r leng jelentéssel bír, ami állandó egyik szavukat jelenti a többi nemi váladék általuk használt szavaik, meg a szexeikre vonatkozó aktusok nevei mellett.
- Tehát a zsargon, Bélám megmaradt mai napig börtön nyelvnek, melynek semmi köze a perverz, trágár beszédhez, ez sohasem létezett, magára figyelmet felhívó fekete mágus aljanépé.
- Még a filmeket is így fordították le, amire mindenki felfigyelt, Vilmám, hogy miért beszélnek ennyire mocskosul, így állítva be az egész világot, egész Amerikát, ahol hatalmas munkát végeztek a hatvanas évek óta, de már elkezdték ezt Gábor Zsazsájukkal, folytatták a végtelen szappantisztító sorozataik országaival ember áldozatukkal tisztítva őket.
- Igen, Vilma, hallottam, hogy a Dallas filmsorozat sem véletlen, az volt az első talán az első olajmágnás elmeosztály, utána jöttek a new yorki filmsorozatok, a mexikói az Eszmeralda, a braziliai a kancsal Isaora, meg a rengeteg maffia, amit innen rendeztek be a világ-könyvtárukkal, mint Chicagot, amiből később már Vészhelyzet lett, amikor odament Weöresék által idehozott egyik távol-keleti pusztító, amit a Szörnyeteg koporsójában dolgozott ki.
- Végtelen a Hunnia elmeosztály honfoglalása az egész világon 130 éve már, azóta tart a kihalatása a népeknek, nevük felvételével új népek telepítése Indiából, néger külsőre meghízott motorosokkal, zenészekkel, rapperekkel, szigetekre telepített vas termékenységi törzsekkel.
- Már Holliwoodot is teljesen benépesítették, mely kezdődött egykor Merlin Monroejukkal. Mára már átvették az filmrendezéseket teljesen a Rákóczi terével a borsodi rokonságnak, a kínaiak is ott vannak, nem engednek senkit sem érvényesülni.
- Bélám, a hetvenes években már megjelentek a pártbizottságok által káderként beiskolázott parasztok is a falvakból, melyek ,,és" helyetti kötőszava a b@szd meg volt. Magdikának a nevét volt férje soha ki nem ejtette, így beszélt vele, ez volt a mondatvégeinek a nyomatékosítása, meg a genyó megnevezése a nyanya mellett. És ezt elnevezték kommunizmusnak, melyet Magdika a Ki az úr a házban című novellában is megírt, így hajtották végre áldozatukon teljesen felfoghatatlan, érthetetlen módon az összes kommunista, vallási koruk mellett.
- Megborzongtam most, hogy is bírhatta ki az a törékeny, hiperérzékeny asszonyka ezt a megalázást, milyen kommunizmusta, vallási kor volt ez?
- Főnix Rákóczi téré, valamennyi könyvét a lyukas szívű könyvtulajdonosnak ezek hajtották végre, a főszereplők nem vállalták a szerepeiket. Nem is lehet kiejteni ezeket a szavakat, mert ez már nem zsargon, annak sem mondható, ez szleng, amit maguk találtak ki, mert ezek a fertelmek ilyenek.
- Vilmám, hogyan lehet ez, én azt hallottam, hogy Hunnia börtön elme zárta le a magyar határokat végezni az utolsó tiszta emberekkel?
- Így is van, a börtönből kiengedtek mindenkit, szerte mentek a világba balettozni, meg különféle gazdagságba, mindegyik nyaralt, szerető családot hoztak létre, az emberektől elvették, megtiltották a szeretetet, tiszteletet, mert nekik nem járt volna. A Hunnia börtön és a Rákóczi téri iszonyatok együtt vannak többszáz éve már. Mindenért Magdikát támadták, kezdve az agy nélküli fejük, kiálló combjuk, fenekük, anyajegyeik, öregségi foltjaik, szeplőik, deformációik miatt, valamennyi sorsát rajta hajtva végre, míg a nemi csapások szent életet éltek férjhez adva mindegyiket, megnemesedtek, emberré váltak egyetlen közös nagy áldozásban.
- Tehát véglegesre készültek a csapásai a világnak, mindent elkövettek, hogy átvegyék az irányítást a médiában és minden fontosabb helyen, hogy maguk írjanak történelmet, meg maguk rontsák a nyelveket, amerre megfordulnak. Ez a saját szlengjük, nem csoportnyelv, nemi és váladéknyelv, párzó nyelv, mivel valamennyien nemi csapások.
- Legalább mi beszéljünk róla, ami a politikusok feladata lett volna, ha nem a börtön emelte volna őket áldozásukkal.
- Majdnem ötven év telt el azóta, amióta átadta a II-es elmeosztály klubjában az áldozását a három gyerekesekkel megjelölt családok sorsát végrehajtva csillagon szépsége, ének, nyelvi tehetsége miatt likvidálása, összezúzása, csonkolása miatt a Főnix fedőneves Rákóczi térnek.
- A szlengnek mondott tininyelv, mint magyar nyelv összezúzója folytatásában az 1983-ban kezdett nyelvi ellenségük legyőzésének nem szleng, hanem börtön nyelv, mert egyetlen csoport sem irányulhat tendenciájával saját országának tökéletes nyelve ellen.
- Összegezzük, drága Vilmám, hogy már a legelső gyerekeknél megszokottá tett tinó, ökör, szarvasmarha, őstulok csúfolás a zsargonhoz tartozott, ugyanúgy, mint a hülye szó, amire a gyerekek szíve régen összerezzent. Mindenféle gyalázás, gúnyolás szava a börtönt jelenti.

2017. április 24.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: filmrendezéseket, szappantisztító, pártbizottságok, nyomatékosítása, felfoghatatlan, tolvajnyelvnek, kommunizmusnak, benépesítették, legyőzésképpen, természetesnek, csatornájukkal, törvénytaposók, mondatvégeinek, tendenciájával, könyvtárukkal, megnemesedtek, hiperérzékeny, emlegetésével, hosszabbítást, tolvajnyelvet, megborzongtam, kommunizmusta, folytatásában, gyerekesekkel, termékenységi, filmsorozatok, kábítószernek, gondolkozásra, tehetségeknek, kommunikációs, megtiltották, motorosokkal, deformációik, áldozatoknak, koporsójában, csapásonként, zsargon miatt, hatvanas években, törvénytaposók világa, tégla jelentése, összes szavukat, hetvenes évek, tolvajnyelvet együtt, jövő népeként, tökéletes ellenségüket, médiában valamennyi, ritka tehetségeknek, fejüket támadták, kezdete volt, eredete náluk, egész világon, szlenget szerintem, Kohut Katalin, Club Whiskey, Gábor Zsazsájukkal, Merlin Monroejukkal, Főnix Rákóczi, Mindenért Magdikát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Bársony székben  Jánosházy György: Fogd a kezem  Sok ember olyan, mint a kaméle...  40 felett  Facebookon kaptam  Vidámság  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Vidámság  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  A pitypang legendája  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egyszerű  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Alvó cica  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép álmokat!  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Paul David Tripp Április 12  Szép álmokat!  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Töröld le  A Magyar Költészet napja alkal...  Nagy és kis csodák  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó éjszakát  Egy tavasz  Borzasztó  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  40 felett  Isten hűségének mértéke  képre írva  39 ígéret  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  A sorsod  Hamvas Béla  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Önmaga ellenére  Vannak emberek  Walter Chrysler mondta  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Baranyi Ferenc - N i n c s  A sorsod  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Robin Wight pitypang szobra  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos mondta  Vidámság  Bársony székben  Paul Éluard - És egy mosoly  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré... 
Bejegyzés Címkék
zsargon miatt, hatvanas években, törvénytaposók világa, tégla jelentése, összes szavukat, hetvenes évek, tolvajnyelvet együtt, jövő népeként, tökéletes ellenségüket, médiában valamennyi, ritka tehetségeknek, fejüket támadták, kezdete volt, eredete náluk, egész világon, szlenget szerintem, sz@r leng, többi nemi, szexeikre vonatkozó, egész világot, hatvanas évek, végtelen szappantisztító, első talán, első olajmágnás, kancsal Isaora, rengeteg maffia, filmrendezéseket teljesen, borsodi rokonságnak, hetvenes években, pártbizottságok által, nevét volt, genyó megnevezése, nyanya mellett, házban című, összes kommunista, lyukas szívű, fertelmek ilyenek, magyar határokat, utolsó tiszta, börtönből kiengedtek, világba balettozni, emberektől elvették, nemi csapások, saját szlengjük, politikusok feladata, börtön emelte, három gyerekesekkel, szlengnek mondott, 1983-ban kezdett, legelső gyerekeknél, zsargonhoz tartozott, gyerekek szíve, börtönt jelenti, filmrendezéseket, szappantisztító, pártbizottságok, nyomatékosítása, felfoghatatlan, tolvajnyelvnek, kommunizmusnak, benépesítették, legyőzésképpen, természetesnek, csatornájukkal, törvénytaposók, mondatvégeinek, tendenciájával, könyvtárukkal, megnemesedtek, hiperérzékeny, emlegetésével, hosszabbítást, tolvajnyelvet, megborzongtam, kommunizmusta, folytatásában, gyerekesekkel, termékenységi, filmsorozatok, kábítószernek, gondolkozásra, tehetségeknek, kommunikációs, megtiltották, motorosokkal, deformációik, áldozatoknak, koporsójában, csapásonként, felvételével, legyőzésének, alakíthatták, magyarország, csillagoknak, beiskolázott, érvényesülni, végrehajtása, monroejukkal, honfoglalása, csoportnyelv, szarvasmarha, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.