Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
  2018-11-02 06:12:22, péntek
 
  Tavaly február óta folyamatosan eljátszották, hogy elvisznek engem innen a kékek és a csillagrend tagjai, melyről kiderült, hogy három is van belőlük. Mivel semmi sem történik, ügyem kivizsgálatlan maradt, Magyarország ellen hiába tettem többször feljelentést, azt tesz az ország, mint elmeosztály világapokalipszise szereplőivel, amit akar, mint állandó világkönyvtár végrehajtója. Mártírpénzt szednek szüleik után, mint állandó főszereplők után.

Magyarország eredete jelenleg:

Egyiptom ide van berendezve állandó szereplőivel a patológiáknak, melyből kiszedték Íziszt, Ízisz-Jézus-Istálló-Vénuszként Pszichografológiai Ágnesek főszerepei helyetti nagy közös áldozásában Magyarországnak Kelet és a cigányság emberré nemesítéséhez véráldozással. Itt van egész Ázsia Pszichografológiai rokonságként.

A sámánok Pszichografológia részét képezik. Lázár -Ábrahám népe rima Jeruzsálemként jelenlegi Magyarországot jelenti, melyeket tisztított Románia egykor Egyiptomból való kihozatalukkor. Rima Jeruzsálem helyett születésem óta áldoztak, egykori Lucifer népeként. 1995-ben értek ismét ide, hogy én vagyok egyedül Rima Jeruzsálem, akit megégetnek tűzzel a szeretői, akiknek adja a cserép ajándékait. Ebből a történelemből engem lökdösve az Ikerházában az űrpusztítónak, hogy a pénzeket felvevő legyeket a fasiszta pók meggyalázta a barakkokban, akár a perverz vallások papjait a börtönökben a Hunnia börtön buzijai, felállt az egész sivatag, ismételve a Lucifer idejéből való történelmet ismétlésében az 1967-es Nyomorultak fényevésen minket tartó kezdetüknek, nevesített, magukat többdíjasnak tett személyekkel szentként ünneplik a vallásait a Pszichografológiának.

A Hunnia börtön bibliai Simon névvel kezdett állandóan megszületű mészárosai az orosz népet jelentik kommunista korokkal, mint a Hunnia börtön vatikáni nemi csapásait a focicsapatjaival együtt a Jehova kutyás állandó kezdetüknek. Minden nép hozzájuk tartozik a világon, névleg Magyarországon vannak berendezve a kozákok, tatárok, cseremiszek, valamennyi atamán népével a halálnépnek a Biblia végéből.

A vasnép állandó vasfüggönyösként zárja le az országokat, itt véglegesen rendezkedtek be miskolci névtár alapján, saját nemesi történelmet írva maguknak, kurvákkal és utcanépekkel, az összes perverzével és fajtalankodójával a világnak, köztük az arabokkal, törökökkel, németekkel, brazilokkal, Amerikával, mely földrengésben pusztult el atlantiszi kort végrehajtva, melyből kiemelkedett nekik a francia régi nemi csapások internacionális Vénusza.

Tas és a többi honfoglalójuk a BI Aranyketrec minden szerepet állandóan végrehajtó református bolondjait jelenti, mint Torgyán Józsefet, ők mentek vissza kivégzéseim alatt G. Maczó Ágnesével az állandó ébredő játszótér vallási ébredésének történelmének végrehajtóival politizálni együtt az összes reformátusával Romániának.

Kakasfrizurával ültek tort a miskolci II-es elmeosztályl csapásai az RTL Klubbal, míg a többi médiájukkal ismételték közösen elmeosztályra vitelem óta a világtörténelmet, meg mindazt, amit rajtam végrehajtottak, felvonulva 2004-ig az utcai névtáron a kurvákkal és stricikkel, ami az értelmiséget és művészeket jelenti, ugyanis 83 éve az ózdi fenevadnak köszönhetően Müllerék és a cigányok fel lettek ruházva feketemágikus hatalommal az utcanéppel és menhelyiekkel, amik az egész világon megölték az értelmiséget, jóembereket és megcsonkították őket születésem óta azért, mert a kurvák a vasnépnél megszülik a pusztítók utódjait, ilyenkor elviszi a sötétbőrű gyerek a fogaikat. Erről szólt az életem a Szabó család világkönyvtára mellett Annáival a romániai apokalipszisnek. Miskolc eltüntette az épületeiről a Passuth és különféle könyvek alapján berendezett jeleket. 1995. óta ünnepel a Rákóczi tere a cigányságnak, gyalázva éjjel-nappal engem, minden részemben eleven csapásaival a sátánistáinak a miskolci utcanépnek Müller Péterékkel, míg Gálvölgyi János a II-es elmeosztályról ismételte a meséimet, a török nagykövetség az ózdi feketemágusok verseit, Fábry Ady apokalipszist pondrókkal, a Fókusz láthatatlan világbeli lakásban lévő csapásaival, Liptai első embergyilkos démon ágyban dobálásával a brazil mókus rendi maffiájukkal, felfoghatatlan csapásaival a láthatatlan világnak, amit egyedül velem, emberként bizonyíttatnak, hallgat az utcanépe a politikusoknak és a médiájuknak.

Jelenleg is közgyógy nélkül élek, azután, hogy haldokoltam emberi funkciókra képtelenül 18 éves kínzásuk és gyalázásuk közben a nemi csapásaik és perverzeik emelése közben, mindezt az összes hatósága az országnak végig nézte. Az ország újítja lakásait, gazdagulnak a vérivók, az utolsó emberáldozókkal együtt. Már berendezték az egyiptomi kor kezdetével emelkedő Las Vegas és különféle kaszinóit a maffiáknak.



Attilában reménykedtem tavaly február óta, de nem tett semmit a család érdekében. Engem a két gyerekem véleménye érdekel, meg azoké, akik jók voltak és nem tudtak az áldozásról, a gyilkosoké és cinkosoké, némán áldozóké nem, legyenek nyilvánosan a legnagyobb ájtatoskodói a véráldozóknak.

Magyarország, mivel semmi sem történt, tovább ünnepel felvett nevű emberiség ellenes csapásaival, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vasfüggönyösként, világtörténelmet, focicsapatjaival, megcsonkították, apokalipszisnek, kakasfrizurával, internacionális, emberáldozókkal, magyarországnak, elmeosztályról, politikusoknak, bizonyíttatnak, kivizsgálatlan, világkönyvtára, magyarországon, végrehajtóival, reformátusával, magyarországot, jeruzsálemként, végrehajtottak, kihozatalukkor, felfoghatatlan, nemesítéséhez, sátánistáinak, világkönyvtár, véráldozással, történelemből, földrengésben, véráldozóknak, apokalipszist, honfoglalójuk, történelmének, elmeosztályra, patológiáknak, feketemágikus, menhelyiekkel, csillagrend tagjai, cigányság emberré, sámánok Pszichografológia, cserép ajándékait, történelemből engem, perverz vallások, egész sivatag, 1967-es Nyomorultak, orosz népet, focicsapatjaival együtt, vasnép állandó, összes perverzével, francia régi, többi honfoglalójuk, állandó ébredő, összes reformátusával, Ízisz-Jézus-Istálló-Vénuszként Pszichografológiai Ágnesek, Magyarországnak Kelet, Ázsia Pszichografológiai, Rima Jeruzsálem, Torgyán Józsefet, Maczó Ágnesével, Müller Péterékkel, Gálvölgyi János, Fábry Ady,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  IGEN így  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Pitypang szökőkút  Jó nap volt  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Vidámság  Egyszerű  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Bársony székben  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Horváth Szilvia tollából  Egy párkányon  képre írva  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Gebhardt Nóra versei II.  40 felett  Márai Sándor tollából  Jó éjszakát  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Anyámról való emlékek  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  jó reggelt  Megígért békesség  Előfordul, hogy  Alvó kislány  Kertem  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Müller Péter tollából  Spenót fasírttal  Paul David Tripp Április 15  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimn...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Krisztinától  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  39 ígéret  Zilahy Lajos gondolata  Szép álmokat!  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  képre írva  Emlékezz 
Bejegyzés Címkék
csillagrend tagjai, cigányság emberré, sámánok Pszichografológia, cserép ajándékait, történelemből engem, perverz vallások, egész sivatag, 1967-es Nyomorultak, orosz népet, focicsapatjaival együtt, vasnép állandó, összes perverzével, francia régi, többi honfoglalójuk, állandó ébredő, összes reformátusával, miskolci II-es, többi médiájukkal, utcai névtáron, ózdi fenevadnak, egész világon, vasnépnél megszülik, pusztítók utódjait, sötétbőrű gyerek, romániai apokalipszisnek, miskolci utcanépnek, török nagykövetség, ózdi feketemágusok, brazil mókus, láthatatlan világnak, nemi csapásaik, összes hatósága, országnak végig, ország újítja, utolsó emberáldozókkal, család érdekében, legnagyobb ájtatoskodói, vasfüggönyösként, világtörténelmet, focicsapatjaival, megcsonkították, apokalipszisnek, kakasfrizurával, internacionális, emberáldozókkal, magyarországnak, elmeosztályról, politikusoknak, bizonyíttatnak, kivizsgálatlan, világkönyvtára, magyarországon, végrehajtóival, reformátusával, magyarországot, jeruzsálemként, végrehajtottak, kihozatalukkor, felfoghatatlan, nemesítéséhez, sátánistáinak, világkönyvtár, véráldozással, történelemből, földrengésben, véráldozóknak, apokalipszist, honfoglalójuk, történelmének, elmeosztályra, patológiáknak, feketemágikus, menhelyiekkel, űrpusztítónak, feketemágusok, személyekkel, nagykövetség, maffiájukkal, embergyilkos, reménykedtem, elmeosztályl, többdíjasnak, szereplőivel, ismétlésében, magyarország, rendezkedtek, kiemelkedett, értelmiséget, cigányságnak, ájtatoskodói, rokonságként, köszönhetően, végrehajtója, folyamatosan, eljátszották, utcanépekkel, feljelentést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 895
  • e Hét: 2782
  • e Hónap: 5141
  • e Év: 57407
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.