Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiai elmebetegségei vas
  2019-01-03 16:33:28, csütörtök
 
   
  Immár lassan 150 éves a miskolci Bertalan utcai Szepes Mária könyvében kiadott Pszichografológia, már lassan 80 éve hatágú csillagos Varjú zsidói nélkül, amit jelent a vasnépe Miskolcnak, mint állandó véráldozók, rémtettek, mészáros munkák végrehajtói az 1956-os szívkivájókkal együtt, mint szabadságharcosokkal, a kék buszos útvonalával az egész városnak. Nem véletlen, hogy a német nemi szövetség, ide tartozva Német néven átcserélte a buszokat is.

Születésemkor támadtak meg engem egyszerre a két utcai világapokalipszis kíséretei, mint az űrpusztítója Bodor néven az utcának, együtt a sztriptíz táncoltató sorozatfilmek főszereplőjével, Kolcza Mária néven futó romániai ufónak, együtt a bárány főszereplő Derláné Éva Talmudjával, együtt a brazil és az összes vaskommunista utcanépe a Bertalan utcájának a kukoricásra épített utcanépeivel a nemi felszabadító hadseregnek, együtt a sátoraljaújhelyi Hunnia börtön elmeosztályának Révész utcájával, Berdnárik, jelenleg médiában isméltő beduin indián népével, felesége boszorkányaival, melyekkel megtámadták a szüleimet azzal, hogy az utcanépük beengedi a férjeket addig, míg a fizetésüket el nem veszik tőlük. Ugyanígy kezdték 1986-os legyőzésemkor feketemágijával a Főnix Rákóczi térnek azt, hogy én mindig kihasználtam a férjemet, emelve és nemesítve emberré a halálreformátusait az elmeosztálynak, II-es elmeosztály összes állandó világapokaliptikus tagjával együtt.

Mikor ideköltöztem Vénusz születésnapján, március 7-én, mint általában az azkéta ünnepi cirkuszuk óta, közölték, hogy a szarkahegyi náci barakkosok már átcserélték a tetőiket,nekem illett volna értenem, hogy véráldozásból él az egész ország, úgy, ahogyan van, meg hogy értelmiség legyőzést hajtottak végre az összes beázottal együtt.

Ezt követően tormulatás rendezésével együtt Káli Sándor szocialista iskola állandó csapásával az élen újítottak a panel denevéres sátánista népei a városnak, meg az árnyékok, saját könyveiket ismételve rajtam, tisztultak a városrészek.

Panelprogrammal újította fel a Bertalan utca a bérházát, előzőleg Simon Ilona hat éves víztartozását a három lépcsőházának együtt az eltulajdonított pénzzel, lányommal a három lépcsőház állandó véráldozói, gyalázói kifizettették. Én tízezer forintot kaptam mindössze, ezért maradt meg ez a lakás, mert a lányom dolgozott különböző olcsó munkahelyeken, a pénzt nekem adta. Már fel is merült régen benne a kérdés, hogy én azért szültem, hogy engem eltartson. A férje, mint visszatért világapokalipszis végrehajtója hallgat arról, hogy szerepét és tetteit, tompalátását, elmebetegségét rajtam végrehajtották, tömény hisztijével együtt, ami a lányomat terheli egyedül.

Godnokság alá helyezésemkor a 14. alatti földszintes lakos bemutatta a selyemréti ügyvéd alkoholistájával közösen akkor újított -fehér konyhabútorát, hogy őket illette a Kék és fehér általam megírt dal Krisztusos főszerepe állandó gyalázatukban. Újítottak a lakosok, elköltöztek, hatalmas házakat építettek maguknak, nekem semmiben nem nyújtva segítséget, a város cégei, melyek mentek végig Kisokosok kiadásával Vas megyén és a sátoraljaújhelyi Lantos szövetkezet névtárán kisiparok, fogászatok nyitásával, ingyen jótékonykodtak a Rákóczi téri aggként 83 éves gyalázatot végrehajtóival a narancsoknak.

1998-ban közölték velem talán a 4-es számú családi házra, hogy ott kezdődött a narancs Rákóczi téri földanya áldozásuk kék ruhás hölgyként, kék csillagával Nyika Turbinának, Heródes pálmajelével, gitárosokkal, írókkal, költőkkel, illusztrátorokkal, mint utcanépével a miskolci névtárnak.
Nem érthettem, mi kezdődött ott, az ember nem tudja felfogni az értelmetlen dolgokat, így azt sem tudhattam, milyen szerepekbe nem szabad magam beleélni. A legegyszerűbb teremtés voltam a világon, az őszinteség és bizalom két fegyverem az igazság harmadikkal, az ilyen ember nem ismeri a szerepeket, képmutatást, beleélést, meg hasonlókat.

Politikaként kezdték el Orbánékkal a Bertalan utcai 150 éves Pszichografológiát 1995-ben ismétlésben már, Balla neveivel a régi halottaknak, amerikai színésznővel, lebénult testvérével, amelyik betegsége miatt gyerekkoromban megtámadtak engem, mint valamennyiük helyett, amik betegek lettek a világ áldozása közben. Katalin helyett genyó voltam Putyin felszabadító nemi gyalázó utcanépe helyett, amiket bevetettek 150 éve folyamatosan az emberiség ellen. Ezt jelenti az emberiség ellenes bűn, a Bertalan utcai Pszichografológiai összes jelecskéjével és véráldozó diktátorával, állataival együtt a nemeseknek, valamennyi művészével a világnak, perverzeikkel együtt, amelyek miatt születésemkor megtámadtak, kurvák sorsával kezdve fogtalanítva a jóembereket azzal, hogy a kurvák fogait elviszik a pusztító csemeték. Nem tudok rájuk nézni a születésem óta tartó gyalázatuk és csonkításuk, a családom és jóemberek megölése miatt.

Csak ők lehettek bármik, értelmiségek, politikusok, művészek, a Halak szülöttek, a kettős keresztnevűek, a Gáborok, a Ferencek, a Mariannák, a Gabriellák, az Ildikók, az Erikák, a helységnevűek, az állatnevűek, az Ágnesek, mint Pszichografológiai főszereplők, mesterség nevűek, összes kommunista korával a vaskommunizmusának a Vörös Oroszlánnak, Bencsikekkel, Gulyásokkal, Nikellékkel, Árvayékkal, mint sakk-kártyás nyíregyházi központtal, békegalambos kommunista időt rendezve külső szemlélőknek, akár, mint az összes többi vaskommunista képviselője a csonkító-bénítóknak.

Végtelen a Pszichografológiája az okkultista elmebetegnek, mint állandó véráldozóknak, én képtelen vagyok felmérni, milyen néven, melyik milyen könyvvel volt berendezve, mit hajtottak végre születésem óta.

Ide tartozott az összes kéjgyilkosa a világnak, nemesi és utcanépeikkel együtt, perverze, utcanépekkel együtt, sátánistákkal, egerekkel, denevérekkel, összes cigányával a világnak a Talmud által létrehozva, valamennyi láthatóban és láthatatlan megjelenő kísérettel rendelkezőjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak Varga vasfüggönyös névtárával a Rákóczi térnek, ahogyan ismételtek a sátoraljaújhelyi celeb kitermelésével. Ide tartoznak a kurvái a világnak vasnépként, állandó Hunnia börtön nemi szövetségében kőkorral és aranyásással kezdődő történelmekkel, idegbetegeikkel, lelki betegekkel, töröttekkel, amiért engem összetörtek, nemi torzultakkal, mint leszbikkel, buzikkal, valamennyi emberiség ellenes nemi csapásával a narancsoknak, mert ezt jelenti Orbán Viktor háromágú genyó Istenük homlokjelével felállt vaspolitikája a Pszichografológiának, ide tartozó népek névtárával együtt az összes egyiptomi, görög és valamennyi ország történelmi korainak főszereplőivel együtt.


Két hete vettem észre, hogy mivel évek óta nem fűtök, nem működnek a raditárorok, be akartam kapcsolni, mert fáztam és csak a víz csengett bennük. Szóltam a lakásszövetkezet 83 éves árja német család áldozó névtár képviseletének, az felelte, hogy küld szerelőt, de ha benn van a hiba, nekem kell kifizetnem. Hiába mondtam, hogy légteleníteni kell, azelőtt az egész lépcsőháza a gyilkosaimnak itt légtelenített nálam. Ezt követően felhívtam a Mihőt, hogy jöjjenek ki légteleníteni, azt felelték, hogy a közös képviselő dolga, van saját szerelője, csakhogy az velem akarta kifizettetni a légtelenítés költségét. Ilyenek, már pedig befejezték, úgy néz ki, a könyveiket saját szerepükről, a táblára kitett szerepeiket, még Kapor, a szarba ültetett létbeléptetett Talmudos sorsát is végrehajtották ide jövetelem után. Hányingert érzek, mikor rájuk gondolok, meg arra, hogy nekik vannak emberi jogaik szerte a világban az egész várossal együtt, sőt saját rendőrségük, polgárőrségük, meg az elmére juttatásomkor kiszaladt fél városnyi könyvtulajdonosra, amik azóta élnek gazdagon a világ minden részén.

Az összes reformátusa a világnak ide tartozik a Pszichografológiájába az állandó apoklaipszisnek, velük kezdtek születésemkor, saját történelmi korszaikkal, őrült Johannájuk helyetti megáldozásommal összes Annájuk mellett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lakásszövetkezet, sátoraljaújhelyi, alkoholistájával, eltulajdonított, főszereplőjével, idegbetegeikkel, feketemágijával, elmeosztályának, panelprogrammal, rendelkezőjével, boszorkányaival, apoklaipszisnek, megáldozásommal, elmebetegségét, elmeosztálynak, végrehajtották, születésnapján, jótékonykodtak, végrehajtóinak, történelmekkel, végrehajtóival, kitermelésével, gyerekkoromban, főszereplőivel, szívkivájókkal, létbeléptetett, képviseletének, helységnevűek, perverzeikkel, születésemkor, víztartozását, keresztnevűek, szövetségében, legegyszerűbb, véráldozásból, sátánistákkal, miskolci Bertalan, vasnépe Miskolcnak, 1956-os szívkivájókkal, egész városnak, német nemi, űrpusztítója Bodor, sztriptíz táncoltató, bárány főszereplő, összes vaskommunista, kukoricásra épített, nemi felszabadító, sátoraljaújhelyi Hunnia, szüleimet azzal, utcanépük beengedi, férjeket addig, azkéta ünnepi, NagyPán Pszichografológiai, Szepes Mária, Kolcza Mária, Derláné Éva Talmudjával, Főnix Rákóczi, Káli Sándor, Simon Ilona, Nyika Turbinának, Vörös Oroszlánnak, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.30. 23:13 Labdarúgó NB I - Csak egy pontot szerzett Pakson a Fehérvár
05.30. 22:53 Floridában felbocsátották a SpaceX űrhajóját két asztronautával a fedélzeté...
05.30. 21:52 Pompeo az Oroszországban kémkedéssel vádolt amerikai szabadon bocsátását kö...
05.30. 21:13 Koronavírus - Kormányszóvivő: a járványveszély továbbra sem múlt el
05.30. 21:13 Labdarúgó NB I - Kikapott a Mezőkövesd a Diósgyőr vendégeként
05.30. 21:12 Kozma Imre: pünkösd üzenete az "egymást értés csodája"
05.30. 21:02 Donald Trump a "radikális baloldalt" is okolja az erőszak elharapódzásáért
05.30. 20:32 Koronavírus - Biztonságos turisztikai folyosó megnyitásán dolgozik a spanyo...
05.30. 19:42 Koronavírus - Újraindul a brit versenysport, sok mérkőzést ingyen közvetíte...
05.30. 19:42 A Ronaldo-rajongó Linekernél Messi a nyerő
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kislány kalapban  Egy millióan, egy lélekkel Csí...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Német juhászkutya  Kellemes délutánt kívánok  Egy nagyon érdekes történet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az erdélyi ferencesek megmarad...  Az ember teljes romlottsága  Kapzsiság  Dr. Bubó igaz mondása......  Imádkozzuk Ferenc pápával együ...  Kapzsiság  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Egy rejtőzködő templom nyomába...  Jézus hallja  Facebookon kaptam  Pipacsok  Az ember teljes romlottsága  Virágos csendélet  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nő kalapban  Png rózsa  Egy millióan, egy lélekkel Csí...  Én nem tudom...  Kislány macival  Galamb az ablakban  Png virág  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Kellemes délutánt kívánok  Csíksomlyói Babba Mária!  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Pipacsok  Facebookon kaptam  Letelt  Isten haragja  Szép reggelt.........  Imádkozzunk együtt szombaton ...  Templomunk kertje szép virágok...  Célom  Dr Udvardy György érsek pünkös...  A mai nap üzenete........  Tanulj meg várni.....  Pipacs  Templomunk kertje szép virágok...  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Mihály arkangyal  Png elefánt  „Hozzátok ide!”  Szent István király ereklyéine...  Ha ő eldönti, mi ezt vagy azt ...  A Kalocsa-Bácsi Főegyházmegye ...  Az ember teljes romlottsága  Facebookon kaptam  A párbeszéd pápája – Sze...  Kardvirág  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Dr. Bubó igaz mondása......  Összetartozunk - Jöjj kedvesem  Alvó baby  Litánia és szentmise közvetíté...  Kapzsiság  Facebookon kaptam  Pünkösd  Soha többé nem leszek rossz, c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  CSALÁD akár a fa ágai, gyöker...  Facebookon kaptam  Kapzsiság  Harmónia......  Kardvirág  Png vödör  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Kapzsiság  Facebookon kaptam  Egy rejtőzködő templom nyomába...  Kapzsiság  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Őrangyal  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Búbos Banka, a...  Amit érzel.......  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Amit érzel.......  CSALÁD akár a fa ágai, gyöker...  Kislány macival  Facebookon kaptam  Kapzsiság  Imádkozzunk együtt pénteken d...  Nő kalapban  Pünkösdi rózsa csokor  Pünkösd nyitószentmise este 20...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
miskolci Bertalan, vasnépe Miskolcnak, 1956-os szívkivájókkal, egész városnak, német nemi, űrpusztítója Bodor, sztriptíz táncoltató, bárány főszereplő, összes vaskommunista, kukoricásra épített, nemi felszabadító, sátoraljaújhelyi Hunnia, szüleimet azzal, utcanépük beengedi, férjeket addig, azkéta ünnepi, szarkahegyi náci, egész ország, összes beázottal, élen újítottak, panel denevéres, három lépcsőházának, eltulajdonított pénzzel, három lépcsőház, lányom dolgozott, pénzt nekem, lányomat terheli, selyemréti ügyvéd, város cégei, sátoraljaújhelyi Lantos, 4-es számú, narancs Rákóczi, miskolci névtárnak, értelmetlen dolgokat, legegyszerűbb teremtés, igazság harmadikkal, ilyen ember, régi halottaknak, világ áldozása, emberiség ellen, emberiség ellenes, jóembereket azzal, kurvák fogait, pusztító csemeték, kettős keresztnevűek, összes többi, okkultista elmebetegnek, összes kéjgyilkosa, világapokalipszis állandó, sátoraljaújhelyi celeb, világnak vasnépként, összes egyiptomi, egész lépcsőháza, közös képviselő, velem akarta, légtelenítés költségét, könyveiket saját, táblára kitett, szarba ültetett, egész várossal, elmére juttatásomkor, világ minden, összes reformátusa, állandó apoklaipszisnek, lakásszövetkezet, sátoraljaújhelyi, alkoholistájával, eltulajdonított, főszereplőjével, idegbetegeikkel, feketemágijával, elmeosztályának, panelprogrammal, rendelkezőjével, boszorkányaival, apoklaipszisnek, megáldozásommal, elmebetegségét, elmeosztálynak, végrehajtották, születésnapján, jótékonykodtak, végrehajtóinak, történelmekkel, végrehajtóival, kitermelésével, gyerekkoromban, főszereplőivel, szívkivájókkal, létbeléptetett, képviseletének, helységnevűek, perverzeikkel, születésemkor, víztartozását, keresztnevűek, szövetségében, legegyszerűbb, , ,
2020.05 2020. Május 2020.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 9 db bejegyzés
Összes: 6940 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 76
  • e Hét: 76
  • e Hónap: 18786
  • e Év: 86726
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.