Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Emberiség és emberség ellenes iszonyat miatti kivizsgálás ké
  2019-02-01 16:08:49, péntek
 
   
  Emberiség és emberség ellenes iszonyat miatti kivizsgálás kérés


2018. szept. 10. 9:26
címzett: ...

Tisztelt ...!


2017. november 16-án írtam Önnek levelet, melyre a mai napig nem válaszolt, bár elismerem, felfoghatatlan és ésszerűtlen dolgok történtek velem az országban, de kivizsgálásához és helyzetem változtatásához segítségre van szükségem. Egyedül az Önök szervezetében bízom meg, annak ellenére, hogy jelenleg Magyarország is Önökhöz tartozik, s rendelkeznek itt képviselettel, akiknek érzékelniük kellett volna már nagyon régen, hogy valamilyen nagy közös áldozás történik az országban.


Magyarország több ezer éve állandó bibliai világkönyvtár apokalipszist hajt végre az egész világegyetem berendezésével, világ urával az élén, Hunnia börtönével és a jelen vasvárossal, ahol élni kényszerülök iszonyatos állapotban és koldultatásommal. Magyarország vezetői most a vasnépből és a Hunnia börtönből állanak, törvénytaposók, csak a saját apokaliptikus szereplőiknek vannak jogaik és a börtön gyilkosoknak minden emberjogi bizottságnál. 1956. óta a politika kiválasztott névtár emelésével, egymás után végrehajtott kommunista, vallási történelmi korok végrehajtását jelenti a család áldozásával saját szerepükként.


1956-ban kezdték az újabb világkönyvtárat, melyet a zsidó Varjú hatágú csillagos népe gyűjtött össze. Velük már kezdték a bizonyítékok eltüntetését, nem tudva senki által, mire készülnek a távol-jövő tekintetében az élet és halál urai. A szerepeiket folyamatosan elölről kezdték emelkedésükkel, gyalázásom utáni jutalmazásokkal utcák és névtáruk alapján.


1956-tól hatalmas ratkónak nevezett létszámú születéssel mai napig hosszabbítják a világkönyvtárukat, melyeket a skizopren elmeosztály szereplői már nem vállaltak, szétmentek szerte a világba. Az én családomat egyik utolsó árja németként választották ki áldozatnak. Előzőleg kb. 83 éve megáldozták az utolsó finn-ugorként Volga mellől hozott Benkő Lajost, anyám apját olaszliszkai központtal Lévai forgószél néven, lebontva a belső felépítését is, sírjában is gyalázva. Ezt a sorsot családommal kezdték el születésemkor egyből, 1958-ban, valamennyi főszerepével és könyvszerepével az elmeosztályoknak, mely a mai napig tartott. Az elmebetegek hatalmas temetői ünnepség rendezése közben sztárjai az országnak.


1997-ben beszállították fuldoklással a Pszichiátriájára a könyvszereplőknek, azóta tort ül az ország, nevünket csúfolva kakasként, kakasfrizurásokkal, hatalmas gazdagulásokkal, tékozlásokkal, miközben én haldokoltam gondolkozás nélkül, beszéd, írás, mindenféle kommunikációs képesség nélkül koldusként, a lányommal tartattak el. Mindegyik végrehajtotta áldozásommal saját szerepét, előző élete tetteivel, majd jöttek a betegségeik is torzulásaikkal, de már születésemkor megrántották a lábamat azzal, hogy a sántákkal szolídarításban kell lennem. Minden torzulás, betegség, nemi kilengés, fajtalanság áldozásommal emelve volt, akár a világ összes vallása, amihez magyar kislány jelmezbe öltöztettek és ezt elnevezték ébredő játszóterének a vallások korainak.

1966. körül lezárták vasfüggönnyel az országot itt és német központban, mivel a trianoni németek tettek minket anyám apja folytatásával, anyámmal, Benkő Magdolnával való összeházasítással áldozatnak. Elkezdtek a Hunnia börtön elmeosztály Táncdalfesztiváljával egy világtörténelmet, mely koroktól, Istenektől elpöröltek engem, végig azt énekelve születésem óta, hogy én álomvilágban vagyok, amit hipnózisként hajtottak végre születésem pillanatától, amikor kimondták rám a szülészeten, hogy én kurva vagyok. Ebből lehet következtetni, hogy velem, aki a férfiakat nem ismerte, hogyan bántak, mit hajtottak végre 1986-ig is, amikor a Kex együttesük Zöld-sárga dala alapján történő áldozásukban a világ Urával Csernobilkor és a rózsakeresztes rendjük szörnyetegével, küszöb őreivel közösen legyőztek engem a vasvárosi Rákóczi tér cigánytelepével, üzenve a medvének érthetetlenül, hogy olyat kottáznak az égre, melyet többé nem mos le a hó. I. emelet együttessel állították be ekkor a rózsakeresztes rend egyik űrhajóját, Germaint beírták saját vasnépük történelmébe Rákóczi fiának. Bizottság együttessel állították be még az állandó kislányáldozó ortodoxokat, különféle zsidó néppel együtt. Orvosok, Elmeosztály, felfoghatatlan Feketevonattal születésem óta ismétlő elmeosztály tombol a magyar politikában, állandóan elölről kezdve a történelmi korszakokat. Első embergyilkossággal kezdték el a világ történelmét a karmikus szülöttek kitermelésével értelmiségnek.


Zenei utcanéppel állították be minden időben azt az elméletet, amit éppen végrehajtottak. A Révész utcai szappantisztító sorozatok főszereplője helyett engem tettek meg áldozatnak a világ ura országainak vonultatásával, nemesedésükkel és tisztulásukkal sorozatfilmek alapján Eszmeralda Puniella arcommal.



Két utcát rendeztek be 1983-ban, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci vasvárosi Bertalan utcai Pszichografológiai Uniós ország és névlistát világapokalipszisként, amiknek saját iszonyatos kíséretük van a láthatatlan világban, a világ összes természeti erőivel együtt, s ezek a szereplők vártak születésemkor. Azóta ismételnek a tort ülő politikusokkal, médiájukkal, haladnak végig a két utcai és miskolci névtáron, véráldozással emelik a celebeket, izmusok képviselőit folyamatosan ismételve a születésem óta történteket történelmi korszakokkal együtt. Minderre Magyarország lírai karámnak nevezett költői, művészei 130 éve készültek, különböző áldozások előre megírásával és berendezésével. Áldozásommal tisztították egész Keletet és a cigányságot, melyet az ötvenes évek óta vonultatnak, emberré emelés céljából, fényevésen tartva minket. Szepes Mária Pszichiátriája, melyet NagyPán népének könyveként, Unióként rendeztek a miskolci Bertalan utcán 130 éves világtörténelmet végrehajtó apokalipszisként születésemkor távol-keleti pusztítókhoz írt elméletekkel kezdődött Ágnes főszereplőik helyett az én áldozásommal, azzal, hogy kiszedték az emberek fogait, mert náluk születnek meg a pusztítók utódai, melyek elviszik a kurvák fogait. Így kezdődött 1958-ban, mai napig megcsúfolva vagyok hatalmas pókhassal, mert náluk születnek meg az űrpókok is. Psziché, félig nemes, félig cigány lett volna a Pszichografológia főszereplője. Ezeket a neveket, mint főszereplőket, melyeket felderítettem tartalmazza a tvn.hu blogja.


Négy éve kértem segítséget a tvn.hu blogjában, nagyon szégyelltem magam, hogy ilyen állapotban vagyok. Ekkor már a média csatlakozott, leplezni kezdtek valamennyien, bemondták a szereplők a szerepeiket, mikor melyik vaskommunista főszereplő helyett áldoztak meg, hogyan hajtották végre a könyveket. Bemutatták a médiában temetői ünnepem keretén belül Müller Péter Sziámi tik sem vagytok magyarok cigánytelepe, mint ózdi fenevad energiájával lakásokban mészárló feketemágusok tetteit, melyeket a lakásban rajtam hajtottak végre, vagyis minden bizonyíték fel van véve, meg van írva, meg van festve, mint a lengyel történelem, melyet kislányként való lerajzolásommal fenyő és angyalszárnyakkal, a feketemágiával becsinált egyházak történelmének ismétlésével Fenyő néven hajtottak végre.


Feltettem a tvn.hu blogba a megmaradt Jeruzsálem cserépkaspóit, egykori Lucifer égő Jeruzsálemének maradványaiként, melyeket a történelmi korszakok ismétlésekor rajtam végrehajtottak, ezekből emelkedett Kelet, de itt senkit sem érdekel a nagy közös áldozat, hiszen hatvan éve nem élik saját sorsukat, végzetüket, tetteikkel együtt végrehajtják, miközben utazgatnak, külföldön gazdagulnak, nyaralgatnak, hosszabbítanak utódokkal végtelen apokalipszis végett. Feltettem a sakk-kártya sorozatukat, melynek a Zöldasszonyát, Sophia Lorent ismerem, tudom a jelentését a kártyájának, sorsát 1986-os Idegösszeroppanásommal hajtották végre, akár a francia Napóleonos kártyát 1971-es ismétléssel már, hiszen Woddy Allen sorsával kezdtek összetörésemmel kerékpárral pici koromban, melynek a könyvét kiadták a neve alatt. Feltettem a blogba az írásaim mellett megjelent illusztrációit a feketemágusoknak, mint egyházak állandó legyőzőinek, szerepeimmel, ahogyan engem az egyik áldozóm megrajzolt.


Szerepeim szerint Ufó is voltam születésemkor az énekesnővé vált Tiboldi Mária szerepében, így hatalmas energiák értek, vezettek engem nagy erővel legyőzésem óta. Eleve a világmindenség benne volt a világapokalipszisben, mert Bodor, az űrpusztító fogadott születésemkor, bár tudom, hogy ez meghaladja az ésszerűséget valóban. Iker házában éltem az űrpusztítónak 1998-ig, ahol iszonyatos dolgok történtek. Születésem óta űrapokalipszist hajtottak végre a kíséreteikkel, Kátyi főszerepemmel, falvak és tanyák elnéptelenítésével, egykori bibliai apokalipszis tagjainak kitermelésével, régi történelmi időszakok és tetteik végrehajtásával, informatikai robbanás véggel 1995-ben.


Október elsejével a négy éve nagynehezen összerakott világapokalipszist a bizonyítékokkal együtt törölni fogják, a tvn.hu többé nem segít nekem, mert nem vállalja többé a világmindenség emberiség ellenes csapásainak leplezését magára.


1986-os legyőzésemkor a medve kommunista kor képviselőjének üzentek meggyalázásommal, annak a medvének, amelyik kirándulásokkal, ifjú természetjáró szakosztályokkal, kisvonattal berendezett kirándulók utazgatásával, focijával apának egykori szocialista korát képviselte. Szerintem ez az világ urával történő közös legyőzés gyalázással üzenet a medvének már régóta tart, Soós névnél történik a felfoghatatlan nemi gyalázásuk, melyre a medve hóval és jéggel válaszol.

A medve szocialista kor kiránduló kisvonatát Orbán Viktor Orbán kerékként elmeosztályával rajtam szerepét Katalin kerék néven végrehajtó torünnepes gondnokság alá helyezésemmel győzelemként ünnepelte Mészáros gázszerelő név berendezésével, mivel itt a medve szocialista kort Mészáros Kata képviseli szerepével a vasvárosban, utcanépe kísérte ezt az időszakot, s gázszerelő volt a csíkos vázájával Miskolcnak hozzám hozott csernobili gyalázó. A medve szocialista iskolai berendezés után árja kék villámlás violinkulcsos nyakkendővel után jöttek egymás után a szaturnuszi kommunista korral kezdődő Vörös Oroszlános vaskommunista korok gyorsan egymás után az én áldozásommal a szereplőik és Annás világapokalipszisük szerepében, kiválasztott nevekkel penitenciás emelkedéssel, mint Ferencekkel, Gáborokkal, az összes Katalinja mellett a világnak, Linákkal, mint Staller Ilonával, Lin cseppekkel, mint Sztálin vaskommunista népével, Lindákkal, felfoghatatlan nemi csapásával a mindenségnek. Valamennyi reformátust penitenicás véráldozással emelték születésem óta, előző életük szerepeivel. Magyarország magyar nevűjei karmikus eredettel bíró állandó világapokalipszis végrehajtó az embereken kívül. Elmeosztályok irányították az apokalipszisüket, politikájukkal együtt. Művészeik, mint utcanépként emeltek verseivel kellett volna bizonyítanom a szerepeket, amikkel megáldoztak, ezekbe kellett belefolynom, mióta felkeltem az ágyból, 2007. óta, azóta tanulok írni is. Mindig letörlik az írásaimat, vagy bezúzzák.


Busch-tól tudtam már kb. három éve, hogy én ember vagyok, nem tudtam, miért vagyok más, mint a többiek, mikor közölte Amerikában Magyarországnak, hogy ők embereket nem áldoztak a világjátékoknak nevezett történelmi korszakokban. Ekkor tudatosult, hogy Magyarország megáldozta a semmiről sem tudó embereket az elmeosztályaival maguk helyett azzal az előre kitervelt ötlettel, hogy ők elmebetegek, akiket gyógyítani kell, támadva az embereket folyamatosan a szőke gondolkozás nélküli nemi csapások és minden fogyatékosság miatt, ami náluk nem volt tökéletes. A szomszéd lakó kísérete, a miskolci cigánytelep megölt mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem születésem óta.


A tvn.hu nem törölheti le a blogot, hiszen ez emberiség ellenes világapokalipszis feltárása és tudomásom szerint az emberiség ellenes csapásoknak nem lehetnek személyiségi jogaik, nem évül el soha, amit tettek.


Kedves K...! Félek mindentől, túlérzékenynek születtem, nem is értem, hogyan bírtam ki a másik világ összes csapását születésem óta. A szívem gyenge, nem tudok beszélni, csak írásban tudok kommunikálni. Nem bírnám ki, ha hivatalos személy jönne hozzám, elájulnék. De kérem, hogy vizsgálják ki a magyarországi történéseket, nézzék meg az 1997-es kezdettel induló temetői ünnepeket győzelmükkel az utolsó ember felett tort ülő média minden szavát és bemutatását. Belső részeim bomlásnak indultak tavalyelőtt, a szám belső része lebomlott, testem minden része szétpüfölésre, eltorzításra került. Hangom egyáltalán nincsen 2004-es utolsó kivégzésem óta a miskolci megyei kórház szereplői által.


Az apokalipszis állandó végrehajtói valamennyien megszülettek, 83 éves ismétlésben felállottak politizálni az áldozóim, mártírként magukat feltüntetve pénzeket vesznek fel szüleik után is, akik még szerepeiket vállalták. Itt éltek az emberek Európában, egyedül ők nem tudtak semmiről, 130 éve vasvárosi megjövetelkor kezdték el az utolsó magyar közös mészárlását utcanépével a költőknek, zenészeknek, illusztrátoroknak, mint feketemágus lírai karámjával a 666 ózdi központjuknak együtt a vaskommunista feketekereszten hét rózsás Vénusz áldozó atlantiszi lopott feketemágiájával az egykori ördögöknek. Védekezni lehetetlen volt ellenük, meg felfoghatatlan mindaz, amit végrehajtottak üzenve a csillagoknak, ég seregének, mindenkinek, hogy mentsenek meg az országtól, elpörölve mindenkitől. A nácik értelmiség legyőzők lettek, bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtva emelkedtek előzőleg elkövetett Varjú népe mészárosaiként.


Magyarország a nagy közös játéknak nevezett áldozásunk alatt mindenféle írott törvényt felrúgott, embertelen körülményekkel, mindenféle ruházat és élelem nélkül tartva minket saját szerepei végrehajtása közben, kifosztásokkal, paragrafusok felrúgásokkal, mindenféle segítség nélkül megtámadva mindenkit, akiben jóságos szándék volt irántunk, végig azt téve, amit akarnak, leinjekciózásommal, legyógyszerezésemmel, folytatva eszméletlen állapotban is az állandóan elölről kezdett tetteiket, világkönyvtárukat, így emelve és tisztítva a hosszabbítás végett létrehozott utódokat is csupán azért, mert az emberek általuk régen emberiességi törvényt jelentettek.


A világapokalipszis tagjait és lírai karám művészeit Kossuth, Életmű és különféle díjakkal jutalmazza szerepe végrehajtásáért véráldozással a miskolci vasváros politikájával. Folyamatosan történik a miskolci névtár alapján az emelkedésük nemeseivel együtt a vasnépnek.


Írtam Catherine kollégájának is, de mai napig nem válaszolt. Én a többi emberjogi bizottságban, melyek létrejötte összefügg a vasnéppel, nem bízom, mert nem az embereket képviselik, különben nem történt volna meg, hogy 83 éve hosszabbítják az utolsó magyarok mészárlását.


Várom szíves intézkedését és kérem, hogy emberiség és emberség ellenes rémtettek végrehajtása miatt eljárást kezdeményezni szíveskedjenek, leállítani a magyarországi politikáját a penitenciás tisztulóknak nagy közös játék-áldozás néven.



Üdvözlettel és tisztelettel:


Kohut Katalin









 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisüket, szakosztályokkal, meggyalázásommal, pszichiátriájára, sátoraljaújhelyi, világtörténelmet, feketemágiájával, elmeosztályoknak, elmeosztályaival, koldultatásommal, apokalipszisként, feketemágusoknak, bizonyítékokkal, szappantisztító, kirándulásokkal, világjátékoknak, magyarországnak, végrehajtásával, könyvszerepével, feketekereszten, szolídarításban, kivizsgálásához, végrehajtásáért, elmeosztályával, maradványaiként, cigánytelepével, világkönyvtárat, lerajzolásommal, gazdagulásokkal, jutalmazásokkal, űrapokalipszist, összetörésemmel, változtatásához, képviselőjének, berendezésével, végrehajtottak, egész világegyetem, jelen vasvárossal, saját apokaliptikus, börtön gyilkosoknak, politika kiválasztott, család áldozásával, újabb világkönyvtárat, zsidó Varjú, bizonyítékok eltüntetését, távol-jövő tekintetében, szerepeiket folyamatosan, skizopren elmeosztály, utolsó finn-ugorként, belső felépítését, sorsot családommal, elmebetegek hatalmas, Benkő Lajost, Benkő Magdolnával, Urával Csernobilkor, Eszmeralda Puniella, Pszichografológiai Uniós, Minderre Magyarország, Szepes Mária Pszichiátriája, Müller Péter Sziámi, Sophia Lorent, Woddy Allen, Tiboldi Mária, Orbán Viktor Orbán, Mészáros Kata, Vörös Oroszlános, Staller Ilonával, Amerikában Magyarországnak, Kedves, Írtam Catherine, Kohut Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Heltai Jenő: Szabadság  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egyet értesz?  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nagy László - Szerelem emléke  Ez a miénk!  Jó éjszakát  Mi a különbség  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Vágy, élet és sugár  Könnyáztatta asszonysorsok  Szent Pio atya!  A csonk és a facsemete  Minden jónak végeszakad egysze...  Szép estét kedves látogatóimna...  Rejtő Jenő versei  Éljen a magyar szabadság!  Síró nő  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Kokárda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kokárda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Mélységes szomorúsággal  Könnyáztatta asszonysorsok  A magukat nyílt és őszinte emb...  Talpra vándor  Március 15-re emlékve  A csonk és a facsemete  A halolaj és a hal még a migré...  A tékozló és Isten gondviselés...  Szép Álmokat  A halolaj és a hal még a migré...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Atyám !  Benned is ezerféle szín van  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Benned is ezerféle szín van  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne engedd el kezem!  Isten áldja  Tavaszról álmodom,  Dóró Sándor: Ma  Isteni zsebkendők  Az élet  ...és mégis ráismersz  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Intelem  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Március 15-re emlékve  Szeretettel  Sötétség és világosság  Nem mindegy  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Nem mindegy  A gyomorrontás tojással is kez... 
Bejegyzés Címkék
egész világegyetem, jelen vasvárossal, saját apokaliptikus, börtön gyilkosoknak, politika kiválasztott, család áldozásával, újabb világkönyvtárat, zsidó Varjú, bizonyítékok eltüntetését, távol-jövő tekintetében, szerepeiket folyamatosan, skizopren elmeosztály, utolsó finn-ugorként, belső felépítését, sorsot családommal, elmebetegek hatalmas, lányommal tartattak, lábamat azzal, sántákkal szolídarításban, világ összes, vallások korainak, trianoni németek, világ Urával, rózsakeresztes rendjük, vasvárosi Rákóczi, medvének érthetetlenül, rózsakeresztes rend, állandó kislányáldozó, magyar politikában, történelmi korszakokat, világ történelmét, karmikus szülöttek, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci vasvárosi, láthatatlan világban, szereplők vártak, ötvenes évek, miskolci Bertalan, emberek fogait, pusztítók utódai, kurvák fogait, média csatlakozott, médiában temetői, lakásban rajtam, lengyel történelem, feketemágiával becsinált, megmaradt Jeruzsálem, történelmi korszakok, nagy közös, sakk-kártya sorozatukat, francia Napóleonos, könyvét kiadták, neve alatt, írásaim mellett, egyik áldozóm, énekesnővé vált, világmindenség benne, űrpusztító fogadott, ésszerűséget valóban, űrpusztítónak 1998-ig, bizonyítékokkal együtt, világmindenség emberiség, medve kommunista, világ urával, felfoghatatlan nemi, medve hóval, medve szocialista, csíkos vázájával, szaturnuszi kommunista, összes Katalinja, embereken kívül, világjátékoknak nevezett, elmeosztályaival maguk, előre kitervelt, embereket folyamatosan, szőke gondolkozás, szomszéd lakó, miskolci cigánytelep, emberiség ellenes, másik világ, szívem gyenge, magyarországi történéseket, 1997-es kezdettel, utolsó ember, szám belső, miskolci megyei, apokalipszis állandó, emberek Európában, utolsó magyar, vaskommunista feketekereszten, egykori ördögöknek, nácik értelmiség, állandóan elölről, hosszabbítás végett, emberek általuk, világapokalipszis tagjait, miskolci vasváros, miskolci névtár, emelkedésük nemeseivel, többi emberjogi, embereket képviselik, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 12255
  • e Év: 51256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.