Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem bírom tovább, rosszul vagyok állandóan
  2019-02-01 16:25:25, péntek
 
   
  Nem bírom tovább viselni a szétpüfölt testemet, hatalmas hasamat, nem tudok kimenni az utcára az ínyevő baktérium miatt, mely folytatja a munkáját, diagnózist is megtagadták tőlem, még a paradentozissal is, pedig csak azt kértem. Mindenütt törvényszegéssel találkozom, bátran leírnak engem bármilyen cégnél, fillérezgetve. Nevetségessé tesznek, amióta kérem a kivizsgálást az ide tartozó utcai szereplők, már mindenütt ők vannak, sikeresek, diplomásak, könyveket adnak ki, hangjukat felemelik, hogy mi ez az ellenkezés, mikor ők, a vérrel megváltottak csak nyugodtan akarják folytatni meg nem érdemelt karmikus életüket.

Nem bírom a szívemen a terhelést, nagyon le vagyok törve, legszívesebben megölném magamat. Nemcsak a szégyen miatt, hogy engem meggyalázott Miskolc minden nemi kivégzője miatt, ezeket vive sztárnak hosszú éveken keresztül, születésem óta a pusztítók sorsát hajtva végre. Nincs hová menekülnöm Magyarországról, amelyik nem fél és tart senkitől, vicces torünnepekben temetett el engem az ország egyetlen embereként kakasfrizurás Gáspárral, amelyik ide tartozik a II-es elme bibliai apokalipsziséhez állandójaként az RTL Klubnak.

Undorodva eszméltem fel 1997. óta időnként, felismerve, hogy mi történik itt, éppen mutatták a médiájukban, s hiába kérek minden hivatalos szervet, hogy nézze végig a média temetői torünnepét, melyben bizonyítja, mit művelnek velem a lakásukban, nem történt semmi.

Hát így járok, hatalmas erővel a testemen, mint azelőtt, csak akkor a gyilkosaim kínoztak. Ez is a kínzásnak egy módja.

Bocsánatot kérek azoktól, akiket becsaptam két éve azzal, hogy bármiféle változás történik, valamint kiderül az igazság. Engem is becsaptak, hiszen megtámadtak a lakásomban a földönkívüliek, aminek a kimondása is paranoid skizopreniának számít. Azt játszották, hogy átvisznek a matrixba az űrhajóra, átformálni engem egy hónapon keresztül. Előtte írták ezt a blogot, amit én nem tudok elolvasni és egyfolytában rettegek miatta. Mindig abban reménykedtem, hogy egyszer letörlöm és akkor elkezdődik majd a hivatalos névfeltárása a szereplőknek aszerint, amit végrehajtottak.

Sajnos nincsenek csodák, szerintem ez is elmeosztály, együtt játszanak két éve. Nincsenek hősök, csak nemi gyalázó férfiformák az egész világegyetemben. Mindenki csak a saját hasznát nézi, meg azt, amit elért mesterséges kitermeléssel, mint a Jánosok, a Ferencek, Erikák, Ildikók, Ágnesek és valamennyi neve a Pszichografológiájuknak.

Belém rekedt a szó, csak fekszem hónapok óta mozdulatlanul. Játékszer vagyok továbbra is, a rengeteg hazugság, amit leírtam jóhiszeműen, hogy lesz igazság nem volt igaz. Nincs tehetség itt, csak gyalázat és fertelem. Mindent megfizettetnek velem és a gyerekeimmel.

Hát ennyi volt, tavalyelőtt júniusig tartott a játék, hogy Attiláék jöttek megmenteni, csak egy név kellett, akit a gyerekeim ismertek. Nem volt igaz semmi, csak a mocsok és a gyalázat. Ilyen szép a világ a meggyalázottak számára.

Nincsen kitől segítséget kérni. Minden emberjogi bizottság Uniós berendezéssel jött létre, a véráldozók hozták létre őket a jövő összekevert és általuk lemészárolt, meggyalázott világának igazolásául, hogy minden rasszista már, ami a külsejüket, vagy tetteiket leírja, pedig egyedi elbírálásra lenne szükség, s van olyan népcsoport, amelyik kollektíven hajtotta végre a gyalázást utasításra, többszáz éve állandóan.

Ne gondoljanak rám rossz szájízzel, csak jeleket akartam adni négy-öt éve, hogy mi történt a semmiről sem tudó karma, vagyis hét halál fátyol népén, vagy sátán népén kívüli emberekkel, hogy közösen áldozták meg őket világapokalipszisként. Ez az egész országot jelenti, mint Góg és Magóg népét.

Varrónőnek zavartak el, igen 1973-ban a menhelyiek sorsaként, azóta emelték Pogány Judit kezdettel őket, Végh Antal Egyedül a kastélyban Ilona főszereplőjeként jártak a Kisz-nél éppen a már értelmiséggé vált pokol angyalainál. A kastélyoknak mindig több funkciójuk volt. Voltak bennük miskolci előtti időkben - ez a vasnép, hogy el ne felejtsék - nemesei az állandó világapokalipszisnek, különféle korokat hajtottak végre állandó vasbabilon Hitler népével együtt többszáz éve már. A kommunizmus mindig szocialista iskola és forint berendezéssel indul, utána egyből jön a kommunizmusa a Kata Mészáros kocsmának, melyek miskolci berendezéssel bírnak, Nagy Ferót tették be ismétlésben 2004-es, utolsó kivégzésemkor a médiájukba. A szocializmust általában Leninnel és bábjaival rendezték be minden időben ezer éve, ilyenkor szemben állottak a nemesekkel. Miután a vaskommunista Sztálin népe elzavarta a nemeseket a kastélyokból, tüdőkórházakat üzemeltettek születésem előttől, tiszta hangú embereket lemészárolni. Ez a mindenkori egészségügye az országnak, talán voltak kivételek az orvosok között. Most a belőlem emelt, semmiről sem tudó orvosok vannak mindenütt, a többi utál engem, mert élek még, hiszen két éve szétpüfölésem után lebomlásomra, majd elégetésemre kellett számítani, hogy jól és szépen éljenek a vérrel megváltottak. Hát az igazság kimondása jelenti a gyűlölködést számukra. Sátán népe nem tud szeretni, soha nem érdemeltek volna meg emberi létformát. Nekik túrni kell a földet istálló házak mellett, analfabétaként, mivel olyan iszonyatot hajtottak végre. A vasnép fertelme nem ismer határokat, a sírjukban is gyalázzák mai napig az embereket, angyalokat, Isteneket. Nekik visszaadni mindazt, amit tettek lehetetlen.
1945-ben készültek a folytatásra a miskolci központjával a vasaknak. Kastélyokba vitték az apokaliptikus csapásaikat, meg megtették őket házmesternek, hivatalsegédeknek, könyvtárosoknak, népművelőknek.

Azt meghagyom örökül, hogy amit véráldozással és gyalázással létrehozták űrbabel néven new yorki központjával az ikertoronynak, nem vezet semmi jóra. Míg a népek nincsenek szétszedve eredet és sátán népe szerepei szerint, mikor mit hajtottak végre, addig nem lesz békesség és nyugalom. Külön vannak a kínai pusztító nap és holdjeles népei, mint állandó Pszichografológiai sátán népei, amik helyett engem áldoztak meg, külön az űr csapásai, mint mindenféle szörny Bodor űrpusztító népeként, külön a keleti patológia, amely ellenállóként állandóan születik meg ember formában az egész világot benépesíteni. Külön vannak a kalapos pusztító zsidói, mint áldozóim, az ortodox állandó kislányáldozók, Heródes gazdag pálmajeles zsidói, amik Bajnaiékkal kezdtek libalábas történelmet, azt ismételték, mit hajtottak végre az embereken Ildikók kitermelése mellett.
Külön vannak a legyei a zsidóknak, mint 130 éves nácik, amik szétlyuggatták mindenemet, terelgettek az udvarán az iker háznak, hogy őket meggyalázták a pók fasiszta népei a barakkokban 1995-ben ismétlésében a fényevésüknek, egykori Lucifer cserépkorán, Égő Jeruzsálemként haladva végig, amiből erednek a keleti népek teljes egészével. Külön vannak az állandó Időjelek testenyészetei, mint a spanyolok pusztítóikkal, sárga lázként, spanyolnáthaként, meg ki tudja, milyen betegségekkel, amivel az egészségügy pontosan tisztában van, hiszen a feketemágia kezdetével feketehimlőre oltottak. Külön vannak az állatistenek, démon istenek a megváltottakkal, külön vannak a nácijai a Bárányos állandó áldozásuknak, amit velem kezdtek el születésemkor főszerepében Évájuknak, ismétlésben 1995. Húsvétján tettek feszületre a II-es elmeosztályukkal. Külön vannak a labor szőkéi, a nemi csapások szőkéi a Rákóczi térnek, külön a hatalmas táborrá lett fertelmes nemi csapásai a vasnépnek, mint nemi szervei az oknak,amiért világot gyaláztak hosszú éveken keresztül a fajtalankodók emelésével és kitermelésével, sztárrá tételével. Külön vannak a négerei Indiának, amiért a rasszizmust bevezette a cigányainak, külön van az afrikai népek maradéka, páran csupán. Külön vannak a trianoni zsidók, mint állandó sátán népei, ami Magyarországot is jelenti Góg és Magóg népeként, halál népeivel és láthatatlan világbeli csapásaival a világapokalipszisnek. Míg ezekkel a világ nem számol le, addig nem lehet igazság és békesség. A zsidó nép sárga, a többi állandó világapokalipszis végrehajtója, bibliai szerepek alapján.

Végtelenül, születésem óta vonulnak sorozatokban a magyar nép által képviselt világkönyvtár népei, mosakodva vérben emberré nemesedve.

Külön van a Rákóczi tér egykori tisztátalan lelkeiből a Talmud Jézusának idejéből hatalmas táborként szaporodva, megszületve emberi formaként.

Nincs már reményem arra, hogy bármi történjen, ezért kérek elnézést mindenkitől, hogy felkavartam a szép életüket az én igazságommal, melynek semmi értelme sem volt, hiszen senkitől sem lehet elvenni a meg nem érdemelt életét, senkinek sem lehet visszaadni, még ha lenne is igazságszolgáltatás a Földön.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spanyolnáthaként, apokalipsziséhez, főszereplőjeként, törvényszegéssel, elmeosztályukkal, világegyetemben, könyvtárosoknak, magyarországról, megváltottakkal, paradentozissal, tüdőkórházakat, testenyészetei, kitermelésével, jeruzsálemként, kislányáldozók, szétlyuggatták, magyarországot, megfizettetnek, földönkívüliek, analfabétaként, skizopreniának, végrehajtottak, meggyalázottak, legszívesebben, világkönyvtár, ikertoronynak, betegségekkel, kakasfrizurás, születésemkor, pusztítóikkal, mozdulatlanul, vaskommunista, fajtalankodók, népművelőknek, berendezéssel, szétpüfölésem, szétpüfölt testemet, ínyevő baktérium, vérrel megváltottak, szégyen miatt, pusztítók sorsát, ország egyetlen, média temetői, gyilkosaim kínoztak, hónapon keresztül, hivatalos névfeltárása, szereplőknek aszerint, egész világegyetemben, saját hasznát, rengeteg hazugság, gyerekeim ismertek, meggyalázottak számára, Pogány Judit, Végh Antal Egyedül, Kata Mészáros, Nagy Ferót, Talmud Jézusának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Tengeri orgona......  Csodálatos előadás.......  Imádom, hogy itt a tavasz  Keresztyén lét  Tegyünk egyszer egy próbát. Zá...  Árak  Jézus tanácsa  Konikalcit  Mai napi mosoly.....  Amint mozdulsz, a világ is moz...  Aranyosi Ervin: Szeretnél?  Jézus szeretete  Png kislány  Voltál-e már úgy  A jövőnek élek  Tulipànok  Madarak világa.....  Konikalcit  Png csokor  G.Hajnóczy Rózsa tollából  Natur arany  Png cicák  Jó éjt !  Igaz ügyért való szenvedés  Gyógyulj meg  Megelőző cselekedet  A sikeres és a sikertelen  Egy -szép jó reggelt !...........  Tündérek  Facebookon kaptam  Barit-fluorit-kálcit  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét kívánok!  Tulipànok  Kijárási tilalomkor  Tündérek  Kalkofyllit  Png csokor  Jézus hív, bár zúg, morajlik ...  Oly szép a világod ember,  Meghitt - áldott Vasárnapot kí...  Tulipàn fa  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam  Folyvást rohanunk, soha meg ne...  Méltóságnak hívják  Voltál-e már úgy  Felelősségteljes élet  Tengeri orgona......  G.Hajnóczy Rózsa tollából  Lehet, hogy csak egy vidéki lá...  Jézus szeretete  Tavaszi csokor  Jézus szeretete  Kellemes délutánt kívánok  Tulipànok  Mai harmónia kártyám  Lehet, hogy csak egy vidéki lá...  A sikeres és a sikertelen  Kellemes délutánt kívánok  Ítélet a sikeres ember felett  Szép estét - jó éjszakát kívá...  Önzetlen ember  Tengeri orgona......  Facebookon kaptam Krisztinától  Kalkofyllit  Egy -szép jó reggelt !...........  Png virág  Facebookon kaptam  Van egy óriási dolog az életbe...  Png virág  Png nő  Kiengesztelődés  Harmónia......  A könny  Facebookon kaptam Krisztinától  4604 az új fertőzött, elhunyt ...  Isten  Szenvedés  Facebookon kaptam Krisztinától  Kislány cicával  Dupla nappal  Kalkantil ásvány  A sikeres és a sikertelen  Azur andara kristály  Esély.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét kívánok!  Tegyünk egyszer egy próbát. Zá...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Madarak világa.....  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Jézus szeretete  Zöld andara kristály  Megismerni egy gyönyörű nőt 
Bejegyzés Címkék
szétpüfölt testemet, ínyevő baktérium, vérrel megváltottak, szégyen miatt, pusztítók sorsát, ország egyetlen, média temetői, gyilkosaim kínoztak, hónapon keresztül, hivatalos névfeltárása, szereplőknek aszerint, egész világegyetemben, saját hasznát, rengeteg hazugság, gyerekeim ismertek, meggyalázottak számára, véráldozók hozták, jövő összekevert, gyalázást utasításra, egész országot, menhelyiek sorsaként, kastélyban Ilona, kastélyoknak mindig, kommunizmus mindig, szocializmust általában, vaskommunista Sztálin, mindenkori egészségügye, orvosok között, belőlem emelt, többi utál, igazság kimondása, gyűlölködést számukra, földet istálló, vasnép fertelme, miskolci központjával, apokaliptikus csapásaikat, népek nincsenek, kínai pusztító, keleti patológia, egész világot, kalapos pusztító, ortodox állandó, embereken Ildikók, iker háznak, barakkokban 1995-ben, keleti népek, állandó Időjelek, spanyolok pusztítóikkal, egészségügy pontosan, feketemágia kezdetével, labor szőkéi, nemi csapások, hatalmas táborrá, fajtalankodók emelésével, négerei Indiának, rasszizmust bevezette, afrikai népek, trianoni zsidók, többi állandó, szép életüket, spanyolnáthaként, apokalipsziséhez, főszereplőjeként, törvényszegéssel, elmeosztályukkal, világegyetemben, könyvtárosoknak, magyarországról, megváltottakkal, paradentozissal, tüdőkórházakat, testenyészetei, kitermelésével, jeruzsálemként, kislányáldozók, szétlyuggatták, magyarországot, megfizettetnek, földönkívüliek, analfabétaként, skizopreniának, végrehajtottak, meggyalázottak, legszívesebben, világkönyvtár, ikertoronynak, betegségekkel, kakasfrizurás, születésemkor, pusztítóikkal, mozdulatlanul, vaskommunista, fajtalankodók, népművelőknek, berendezéssel, szétpüfölésem, apokaliptikus, véráldozással, kivégzésemkor, állandójaként, feketehimlőre, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 106
  • e Hét: 514
  • e Hónap: 10462
  • e Év: 44858
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.