Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Annyi minden nem történik
  2019-04-07 03:14:34, vasárnap
 
   
  Nem vallja be soha a Rákóczi tér, amelyik állandóan elölről kezdi a születésemmel a történteket, járva a saját förtelme torünnepén, hogy mit művelt narancs színében a politikával aszkéta ünnepi cirkusz néven, Csepregi Éva egyetlen utcanépük főszereplése helyett az áldozásommal.

Egyetlenként Sas József volt, amelyik bemutatta hosszú éveken keresztül Sasfészek néven a csernobili kezdetüket szörnyűségeikről, hogy én voltam Staller Ilona és az összes kurvája az állandó világapokalipszisnek, hogy ezt jelenti a narancs politika, de a nevem kimondása nélkül, torünnep részeként.

A Hit gyülekezete a többi állandó apokaliptikus szereplőivel a vallásoknak arról prédikál, hogy el kell jönni az apokalipszisnek, miután rajtam a két utcai berendezéssel megváltották a tagjai magukat, világfeszületre tettek saját bűneik elhordoztatásával. Sánta vezetőjük születésem óta kiválasztottja az állandó Hunnia börtön apokalipszis végrehajtóinak.

Ínnyezetem szájpadlás közepéig lebombott, szerintem nem áll el a bomlása a szájpadlásomnak a két hatalmas csapásától a Hunnia börtönnek, mivel az állandó angyal áldozataik sorsát hajtották végre Benkő sorsként. Már a nevemet is rengetegen felvették, Kittik élnek belőlem csodálatos életet, két Katalint is felfedeztem. Egyik még a Hegyvidéki kisvárosban kezdetű medve korszakról íródott versem alapján nyitott Hegyvidéki szolgáltatónál dolgozik, másik Pesten lakik. Azelőtt a neveinket csak zsidók vették fel, mert tartottak a régi nácitól.

Nem titok, hogy a halálnépek végig gyilkoltak minket, hogy minden részemet tönkretették, mint az állatvédők, melyek anyámat önkívületben kiabáltatták, amikor apa csirkét, vagy nyulat vágott, hogy gyilkos. 1997-es kivégzésem után a világ ura miatt, valamennyi Halak szülött sorsát és szerepét ismételve Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdettel születésem óta, amik Halat ünnepelnek az ünnepi tortán azóta temetésemre, elengedtek leinjekciózásom és legyógyszerezésem után Sátoraljaújhelybe anyámhoz, aki hosszú idő után először fogadott. Ismét elölről kezdődőtt Simon Éva , karmikus lett volna beteg sorsát, hogy engem mindenkinek le kell nézni és meg kell alázni. Éva ekkor már az állatvédők általi rózsakeresztes rend húselhagyója volt. Vagyis a rózsakeresztes rend, amelyik Istene legyőzött 1986-ban is halálnép része angol központban. Egyetlen tagja Merion volt, aki nem ártott nekem és az emberiségnek. Az állatvédők két éve tönkre tették a nagyobbik lányomat a Szabó családdal, amelyik a világkönyvtár áldozata lett volna a sötétkapus dögjeivel, mint állandó kíséretével. Mai napig nagy szerepet játszanak az apokalipszisben, húsról szokatva le a saját népüket. Így is tisztítanak, állatokat helyeznek el azoknál, akiket tisztítanak, emberré nemesítve őket.
A II-es elmeosztálya a világapokalipszisnek férjhez adta Mohamed egykori növényvédő népének Isteneként engem vezetni megszületni hozott Istent a Szabó család tompalátásához, amelyik miatt a bal szemem majdnem vak az első görög Isten megtámadása óta, folyamatosan emberré emelték sorsa és tettei végrehajtásával születésem óta. Így hosszabbítanak 1998. óta a médiájukkal a Kiss Tábornok utcai Lázár népe kommunistáival áldozásával teljes kiborítással és kihasználással. Hiába kértem a nőgyógyászt, abban a hiszemben, hogy mi vagyunk az utolsó emberek, ne változtassa meg a lányom genetikáját, hogy megkínozzák teherbe eséssel.

A halál a másik világ része, láthatatlan világban van jelen az otthonokban, mindegyikkel együtt, akár a hét halál népe a vatikánnak, amelyet Farkas néven átcserélt országokban építenek Isten színjáték végrehajtásához sárga rózsás főszereplésemmel Máriaként születésem óta.

Az egész világot idehozták, mint Emmanueljét Franciaországnak Gergelyjárás címen kezdett bibliai perverz vallások emelésével 1990-es kezdetükkel. Mindegyik főszereplő én voltam, akár Ízisz, aki minden szerepet kijár annak ellenére, hoy Ízisz szereplőjük volt az egyetlen, aki jelentkezett 1995-ben mágikus erővel, hogy vonatot álltott le, engem áldoztak Földanyaként változatlanul, meg végeztek ki a megyei kórházban 1997-ben. De én voltam Írisz iszonyatos sorssal, valamennyi szocialista embereszmény, akit közösen tettek meg áldozatnak a szocialista iskola tantárgyai ellen létrehozott állandó világapokalipszisnek. Én voltam az utolsó német árja a családommal, ahogyan a média be is állította apa haláláig a Benkő utolsó magyar és Kohut, utolsó német családot. Én voltam az utolsó magyar főszereplő Zalatnay Sarolta Rákóczi téri vasfüggönyös sorsaként, amelyiket Presser Gábor légy Vénusz áldozó emelte, mint a többi sztárját a kivégzőimnek, mint Király Lindát, Rúzsa Magdit már nyomorultként. Oláh Ibolyát Müller menhelyével, mint az értelmiség legyőző mészárosokat Kern András légy Ki Mit Tud-on kitermelt emelte Kati néven fajtalankodójaként a romániai elmeosztálynak, amit ismételtek közösen a népével a fogam megcsonkításával 2004-ben, amikor a hajamat tépték, az ágyban dobáltak Liptai démon bemutatója alapján a brazil kommunistákkal ismétlésében már a születésem kezdetének szappantisztító sorozataik elkezdezdésével, mint világapokalipszisét a két utcának. Én voltam Toni Curtis, az Antológia Humana csillaga, akit rázott nagyfeszültsében a cseremisz pusztítója a Humanának, míg ők álfeszültséget míveltek, mint résztvevői a világapokalipszisnek. Én voltam Molnár Csilla csillag karmikus főszereplője a vaskommunizmusnak, a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Medveczky megváltója, felsorolhatatlan szereposztásában a vaskommunistáknak, mint a nyanya Máté Krisztina, akinek előző életét is végrehajtották a többiekével, mint Ádám család sorsával együtt pácini kezdettel, amik nemi csapások voltak, Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunista főszereplő állandó apokalipszis végrehajtója sorsával és Mészáros Kata medve kommunista főszereplésével kezdtek, ezt jelenti Mészáros a kisvonatával a medvének, csernobili kezdetével annak, hogy vége az erkölcsnek, utcanépével győztek le sátánjuk Kex együttesével történő beállítása mellett a feketemágusoknak angyal Mary Zsuzsa, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Andó Mariann, mint sátán Évája, Soma mamagésa és Szabó család helyetti lemészároltként és meggyalázottként. Átszúrták a szívemet a világkönyvtáros miatt, mert lyukas szívvel született az egykori Vénusz támadóm, vagyis tudták, hogy ki vagyok.
Én voltam G. Maczó Ágnes helyett az ébredő vallási játszótér magyar kislánya, Baratta Ágnes helyett a cigányság és keleti népek Pszichografológiai megváltója, Margittai Ágnes helyett a Zöld Medeia is.
De én vagyok születésem óta az állatok és nácik Talmudjának Bárány-Krisztusa, ahogyan az Észak-Magyarországban versem mellé megrajzolták, feketemágia kezdetével áldozásuknak. Ez vonatkozik a csillag jutalmakat adó Heves megye teljes egészére, Heveseivel beállítva értelmiség legyőzőkre, amelyek vasbirodalmat jelentenek, ugyanis Heves megye elpuszult, amit áldozásommal ismételtek. Úgy látszik, a Talmud és a vatikáni miskolci Duna tévé ájtatosságnak tűnő véráldozásáak soha nem lesz vége, annak ellenére, hogy a lengyel történelem valamennyi Jézusának sorsát rajtam hajtották végre angyal-fenyő szárnyaimmal, ahogyan megrajzoltak engem az ő egyházuk Feketevonat legyőzőivel.

Gáspár Győzője a narancs Rákóczi terének Miskolc berendezésével Balla Bea nemi szervével az apokalipszisnek árja német utolsó család lemészárlását ünnepelte Feketevonatja kezdetével az Észak-Magyarországban megjelent rajzoknak. Még az aszkéta ünnepi cirkuszát is a csernobili események óta tudták fokozni, Busta leírt verse miatt a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népével, azzal, hogy mit nekik a versek, amiket Cseh Károlyék összeírtak azzal, hogy majd én, mint Földanya, akit megáldoztak közösen, egyszer rájövök, miket írogatott az ózdiak feketemágus lírai karámjával, miközben saját sorsukat rajtam végrehajtották könyörtelenül, így emelkedtek valamennyien.

Azt hiszem, mivel semmi sem történt, s az igazat egyikük sem mondta ki soha, hogy segítsenek nekem abban, hogy ez valóban megtörtént, Kuruc Linák erkölcstelensége miatt engem támadtak meg folyamatosan, hogy ez a politikája Magyarországnak, amit Fábryékkal 1995. óta temetnek az én egyetlen nagy közös áldozásommal, csak folytatva tovább azt, hogy van Magyarország, semmit sem értem el ezzel a sok értelmetlenséggel, ahogyan kezdtem rájönni, mi is történt velünk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szörnyűségeikről, nagyfeszültsében, felsorolhatatlan, megcsonkításával, szereposztásában, feketemágusoknak, franciaországnak, főszereplésemmel, erkölcstelensége, meggyalázottként, apokalipszisben, magyarországban, világkönyvtáros, lemészároltként, leinjekciózásom, főszereplésével, elkezdezdésével, végrehajtásával, világfeszületre, végrehajtásához, magyarországnak, szájpadlásomnak, szappantisztító, apokalipszisnek, hosszabbítanak, kihasználással, rózsakeresztes, elmeosztálynak, kommunistákkal, kommunistáival, szolgáltatónál, álfeszültséget, végrehajtóinak, kiválasztottja, tompalátásához, végrehajtották, saját förtelme, politikával aszkéta, csernobili kezdetüket, összes kurvája, narancs politika, nevem kimondása, többi állandó, vallásoknak arról, tagjai magukat, állandó Hunnia, állandó angyal, neveinket csak, régi nácitól, halálnépek végig, ünnepi tortán, állatvédők általi, Csepregi Éva, Staller Ilona, Gina Lolobrigida, Simon Éva, Kiss Tábornok, Emmanueljét Franciaországnak Gergelyjárás, Zalatnay Sarolta Rákóczi, Presser Gábor, Király Lindát, Rúzsa Magdit, Oláh Ibolyát Müller, Kern András, Toni Curtis, Antológia Humana, Molnár Csilla, Vörös Oroszlán, Halak Medveczky, Máté Krisztina, Koncz Zsuzsa, Mészáros Kata, Mary Zsuzsa, Zoltán Erika, Andó Mariann, Maczó Ágnes, Baratta Ágnes, Margittai Ágnes, Zöld Medeia, Talmudjának Bárány-Krisztusa, Gáspár Győzője, Balla Bea, Mónika Show, Cseh Károlyék, Kuruc Linák,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.15. 16:01 Magyarországon a felnőtt lakosság számolási készsége meghaladja az OECD ors...
11.15. 16:01 Tőzsde - Erősödő mutatók nyitáskor
11.15. 15:52 RÖVÍDHÍR - BAMOSZ: 0,6 százalékkal csökkent a befektetési alapokban kezelt ...
11.15. 15:52 Elkezdték a gázképződés felszámolását a Mátrai Erőmű Zrt. visontai telephel...
11.15. 15:52 Katalán válság - Felmérés: tovább csökkent a függetlenségi törekvések támog...
11.15. 15:52 Romániai elnökválasztás - Az alkotmánybíróság jóváhagyta az első forduló er...
11.15. 15:52 Csökkent az ipari termelés az Egyesült Államokban októberben
11.15. 15:51 LMP: magyar érdekkel nem igazolható a Budapest-Belgrád vasúti fejlesztés
11.15. 15:51 Máért - Zárónyilatkozat: a magyar politikai pártok a szomszédos államok mag...
11.15. 15:41 MÁÉRT - Áder: harminc esztendeje az üldözöttekből közösségi vezetők lettek
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyertya  Szép csütörtököt!  Jó reggelt!  Bon bon  Őszi kép szarvasokkal  Bon bon  Nők őszi öltözékben  Levél gyűjtés  Szobanövény - tisztogatása  Nagy levelű szobanövény  Aki zavarja a templom meghitt ...  Szép csütörtököt!  Gyertya  Cappuchino  Szünidő  Szobanövény - tisztogatása  Png nő  Vízbe ugrás  Banyapúp  Png nő  Romantikus párok  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szent  Őszi kép  Gyertya  Facebookon kaptam  Almák  Keresztről való beszéd  Azt mondják a pénz nem boldogí...  Eljön az idő  Böröczki Mihály : Őszke  Gyertya  Az evangelizáció iskolája 2019...  Virágok a szobában  Sárga rózsa  Mikulástól kérem  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Szünidő  Png óra  Maci szívvel  Png nő  Udvarias férfi - romantikus pá...  Vízcseppes rózsa  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Ne bántsd a fát !  Vörös rózsák  Őszi kép  Jó reggelt!  Elme  Dáliák  Rózsaszín rózsa  Vörös rózsák  Egy nagyon, nagyon fényes  Elme  Negyven fok  Gránátalma gyógyhatásairól  Miért együnk céklát ?  Bachatázznk...  Kőrték  Png rózsák  Megváltás  Krisztus szeretete  Őszi kép  Őszi levelek  Ellenség  Mai harmónia kártyám  Nők őszi öltözékben  Dáliák  Png őszi levelek  Harmónia......  Őszi levelek  Kék csokor  Uram és Mesterem !  Kellemes kávézást!  Ami a legnagyobb, azt nem éred...  Gránátalma gyógyhatásairól  Szobanövények  Png őszi levelek  Emlékezés  Őszi gif képek  Facebookon kaptam  Azt mondják a pénz nem boldogí...  Gyümölcslé délutánra  A szobanövény - gyökeresztetés...  Facebookon kaptam  Szép szobanövények  Őszi levelek  Inkább Isten barátsága mint az...  Ez a legnehezebb  Őszi kép  Szent  Virágos csendélet  Ellenség  Eljön az idő  Png nő  Fantázia kép  Szép estét  Őszi png  Negyven fok  Dáliák 
Bejegyzés Címkék
saját förtelme, politikával aszkéta, csernobili kezdetüket, összes kurvája, narancs politika, nevem kimondása, többi állandó, vallásoknak arról, tagjai magukat, állandó Hunnia, állandó angyal, neveinket csak, régi nácitól, halálnépek végig, ünnepi tortán, állatvédők általi, rózsakeresztes rend, nagyobbik lányomat, világkönyvtár áldozata, sötétkapus dögjeivel, saját népüket, első görög, utolsó emberek, lányom genetikáját, másik világ, egész világot, megyei kórházban, szocialista iskola, utolsó német, utolsó magyar, többi sztárját, romániai elmeosztálynak, fogam megcsonkításával, hajamat tépték, ágyban dobáltak, brazil kommunistákkal, születésem kezdetének, cseremisz pusztítója, nyanya Máté, feketemágusoknak angyal, világkönyvtáros miatt, egykori Vénusz, ébredő vallási, csillag jutalmakat, vatikáni miskolci, lengyel történelem, narancs Rákóczi, apokalipszisnek árja, aszkéta ünnepi, csernobili események, ózdiak feketemágus, igazat egyikük, politikája Magyarországnak, szörnyűségeikről, nagyfeszültsében, felsorolhatatlan, megcsonkításával, szereposztásában, feketemágusoknak, franciaországnak, főszereplésemmel, erkölcstelensége, meggyalázottként, apokalipszisben, magyarországban, világkönyvtáros, lemészároltként, leinjekciózásom, főszereplésével, elkezdezdésével, végrehajtásával, világfeszületre, végrehajtásához, magyarországnak, szájpadlásomnak, szappantisztító, apokalipszisnek, hosszabbítanak, kihasználással, rózsakeresztes, elmeosztálynak, kommunistákkal, kommunistáival, szolgáltatónál, álfeszültséget, végrehajtóinak, kiválasztottja, tompalátásához, végrehajtották, berendezésével, világkönyvtár, apokaliptikus, születésemmel, ájtatosságnak, feketevonatja, lemészárlását, változatlanul, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 293
  • e Hét: 2796
  • e Hónap: 7959
  • e Év: 126588
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.