Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Koronavírus tünetei magamon
  2020-03-21 20:02:41, szombat
 
   
  1986-ban Csernobilkor a magyarok királya, sátánként, őskígyóként, világ uraként legyőzött a medve főszerepében Sátoraljaújhely Révész utcai, egyik világapokalipszis berendezéssel bíró utcájában, melyet a miskolci Uniós Bertalan utcai NagyPán okkultista vérfürdős utcájával 1983-ban tettek össze azzal, hogy ők várták a születésemet az összes pusztítójával, melyek hozzájuk vannak rendelve Távol-Keletnek azzal, hogy a cigányságot és egész Ázsiát egyetlen nagy közös áldozással kell Ágnesek szerepében emberré emelni. Születésem óta ez történik, annyira normális ez az ország lakói között, hogyha beszélek arról, hogy milyen elméleteket hajtottak végre nagy közös játékként, rasszistának neveznek engem. Önvédelmet végeznek az emberjogi bizottságai a NagyPán utcának szerte a világban, pedig nem volt ellenségük, már én elméletben megszüntem 2005-ben.

A sátán, mint a fekete magyarság királya ezer éve, amelyik népéből a trianon utáni kis terület, ukránok maradtak meg - a fejemben, nyakamban volt körben, miáltal olyan fuldokló köhögés rázott, hogy nem tudtam mit tenni ellene. Strumának diagnosztizálták a miskolci Izotóp osztályon, ahová három napig jártam kivizsgálásra. A debreceni klinika főorvosa által felírt struma gyógyszert, a Tiranont nem szedtem, mert a betegek elmondása és bemutója szerint olyan mellékhatásai voltak, mely nagyobb károkat okozott volna, amellett, hogy kidülledt a szeme mindegyiknek, mert olyan káros anyagok rakódtak le a szem alá, mely tönkretette a külsőt. Lehet, hogy nem emlékszem pontosan a gyógyszer nevére, régen volt már, s irataim nagy részét tönkre tették, a bizonyítékaival együtt a világtörténelemnek, melyeket főszerepemmel végrehajtottak a világmindenség apokalipsziseként, valamennyi szerepében a többmillió főt számláló világkönyvtárának a sátán népének. 2012 óta a Metothynt írták fel, évekig szedtem, míg új struma főorvoshoz nem kerültem. Ő fél évenként leállítja azzal, hogy mindenáron meg kell műteni, megcsonkítani a mirigyeimet.
Megcsonkította az elmeosztályuk a számat, a méhemet, eldeformálva minden részemet, mérgezve az orvosaival a skizoprenek gyógyszereivel, annak ellenére, hogy én semmit sem tudtam arról, hogy ők mit hajtanak végre egyetlen nagy közös áldozásunkkal.

A fuldokló köhögésemre egyedül a Radipon tabletta vált be, melyet a nyelvem alá tettem és csillapította rövid idő alatt a fulladást. Ezért szüntették meg. Kodein hatóanyaga oszlatja szét a fulladásos gócot. Ezért javaslom mindenkinek a kodeint tartalmazó Erigon szirup beszerzését.

1973 óta az én cigivel való mérgezésemmel szoknak le az Uniós utcai névtár berendezettjei, valamennyi véráldozó, perverz vallásával a világnak a cigiről, abban a hitben, hogy ez az ő saját saját akaraterejüket jelentette. Feketemágia volt, úgy tették le a cigit is, meg véletleneknek köszönhetően, amik úgy történtek, hogy éppen nevükhöz értek, s az áldozásommal emberesedtek a Földön. Hiszen az emberré válás a sátoraljaújhelyi szappantisztító sorozat Mária főszereplője helyetti áldozásommal az egész világra kiterjedt, sátán népe vonul és tisztul emberré nemesedve sorozatokban.

A fényevések és koldulások miatt, melyekkel a barakkosok és a halál reformátusok emelkedtek, hogy ez járt volna nekik anyagcserém tönkre ment, valamint a kétszeres ínyevő baktériumos szájlebontás, fogatlanság miatt. Alig tudok elmenni itthonról rövid időkre, mert állandó fokozott anyagcsere működésem van öt éve már. Májam tönkre ment az alkoholisták, az önveszélyesek és cukorbetegek miatti betegségük és gyógyszereik miatt. Tüdőm tönkrement a romániai halálnép benne történő ugrálása, tüdő leállítások miatt 1992-es kezdettel, a szomszéd sorsának végrehajtása miatt, hogy nekem kell pókot szülnöm sorsaként, ami születésem óta történik már, mint űrpusztító szaporulat miatti támadása a semmiről sem tudó embereknek, nem kapok levegőt 1998-as kínzásom kezdete óta, amióta a világ ismét elindult kirándulgatni, utazgatni, híresek és nevesek lettek az apokaliptikus tagok nemi szervem gyalázásával, mivel ők nemi népekként voltak sátán népeként megalkotva arc és személyiség nélküliként is.

Hát így fedeztem fel magamban a koronavírus tüneteit, mind megvan a láz nélkül. Még soha nem voltam lázas.

Háromszorosan lettem krónikus, rám nézve halálos a járvány. FFP2-es maszkom van, amiről kiderült, hogy nem lehet mosni, el kell dobni pár használat után, pedig nagyon drága volt. Hiába kértem maszkot a körzeti orvosi rendelőből, nem kaptam azzal, hogy nekik is kevés van. Muszáj lenne hordanom, mert így is köhögök, még a végén megtámadnak miatta az utcán, vagy a boltokban, Muszáj lenne, ha kapnék kimosható, vasalható maszkot.

Nem tudom felvenni a versenyt a mini hűtő, kicsi lakás, kevés pénz miatt a felraktározókkal, ezért bosszant, hogy ha főzni akarok, nem látni a boltokban, csak hiányos készletet. Tehát én, aki mindenhonnan kértem eddig segítséget, hogy iszonyatot művelt Magyarország, egyedül vagyok, hátrányban a többiekkel szemben mindenféle tekintetben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felraktározókkal, diagnosztizálták, sátoraljaújhelyi, sátoraljaújhely, szappantisztító, bizonyítékaival, akaraterejüket, végrehajtottak, gyógyszereivel, megcsonkította, berendezettjei, világmindenség, áldozásunkkal, elmeosztályuk, mérgezésemmel, főszerepemmel, önveszélyesek, pusztítójával, apokaliptikus, kivizsgálásra, csillapította, megcsonkítani, háromszorosan, berendezéssel, mellékhatásai, véletleneknek, kirándulgatni, emberesedtek, szájlebontás, születésemet, csernobilkor, köszönhetően, gyalázásával, áldozásommal, eldeformálva, sorozatokban, magyarok királya, medve főszerepében, miskolci Uniós, összes pusztítójával, ország lakói, emberjogi bizottságai, fekete magyarság, trianon utáni, miskolci Izotóp, debreceni klinika, betegek elmondása, szeme mindegyiknek, gyógyszer nevére, bizonyítékaival együtt, világmindenség apokalipsziseként, sátán népének, Sátoraljaújhely Révész, Uniós Bertalan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  képre írva  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  Tanuld meg ezt a versemet  Makszim Gorkij gondolata  Szép napot kívánok  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Adakozás  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Szép estét  Popper Péter szavai  Alázat  Png cica  képre írva  Kaffka_Margit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tanuld meg ezt a versemet  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Nagyi telefonál  George Byron - Ahogy itt jár -...  képre írva  Paul David Tripp Április 20  Szép estét  Bounty krémes  Png csokor  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png lepke  Png csokor  210 éve született a SZÓZAT meg...  Lóhere  Nevem  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét kedves látogatóimna...  Csak a fogyatkozás látható  Reménység és erő Krisztustól e...  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 19  Popper Péter szavai  Albert Einstein gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Julian Brass gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Őrizkednünk kell...  Egy maradéktalanul uralt világ  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A másik dolog,  Őrizkednünk kell...  Hogy lehet megtartani  képre írva  Kövesd a cowboyt!  Png virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Albert Einstein gondolata  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 19  Albert Einsteinről  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alvó cicák  Egy hatékony szolga  Szívem  Akarat  Png cica  Nem méltó hozzád  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Fehér virág  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép napot kívánok  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyarok királya, medve főszerepében, miskolci Uniós, összes pusztítójával, ország lakói, emberjogi bizottságai, fekete magyarság, trianon utáni, miskolci Izotóp, debreceni klinika, betegek elmondása, szeme mindegyiknek, gyógyszer nevére, bizonyítékaival együtt, világmindenség apokalipsziseként, sátán népének, skizoprenek gyógyszereivel, fuldokló köhögésemre, fulladásos gócot, kodeint tartalmazó, áldozásommal emberesedtek, emberré válás, sátoraljaújhelyi szappantisztító, egész világra, halál reformátusok, kétszeres ínyevő, romániai halálnép, szomszéd sorsának, világ ismét, apokaliptikus tagok, koronavírus tüneteit, körzeti orvosi, végén megtámadnak, mini hűtő, többiekkel szemben, felraktározókkal, diagnosztizálták, sátoraljaújhelyi, sátoraljaújhely, szappantisztító, bizonyítékaival, akaraterejüket, végrehajtottak, gyógyszereivel, megcsonkította, berendezettjei, világmindenség, áldozásunkkal, elmeosztályuk, mérgezésemmel, főszerepemmel, önveszélyesek, pusztítójával, apokaliptikus, kivizsgálásra, csillapította, megcsonkítani, háromszorosan, berendezéssel, mellékhatásai, véletleneknek, kirándulgatni, emberesedtek, szájlebontás, születésemet, csernobilkor, köszönhetően, gyalázásával, áldozásommal, eldeformálva, sorozatokban, végrehajtása, főszerepében, magyarország, mindenhonnan, gyógyszereik, főszereplője, reformátusok, alkoholisták, cukorbetegek, rasszistának, mindegyiknek, nélküliként, anyagcserém, leállítások, bizottságai, baktériumos, elméleteket, feketemágia, fogatlanság, személyiség, mirigyeimet, mindenkinek, skizoprenek, cigányságot, tönkretette, köhögésemre, őskígyóként, megtámadnak, tekintetben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 5001
  • e Hónap: 11242
  • e Év: 63508
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.