Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Turul - Békesség madár - Trianoni biblia olvastatással
  2020-06-06 19:58:58, szombat
 
   
  1995-ben ért a történelmi politikával a miskolci elmeosztály a világkönyvtár szereplői helyett egyetlen főszerepemmel ahhoz a részhez, mely a Száműzött Nap daljátékban megmaradt, hogy Panni Pannónia idejében ment az erdőbe elbújtatni a Napot, találkozott közben a rókával, farkassal, varjúval, akinek a világkönyvtára volt a gönczi Bibliában a világ minden részén szereplőkkel berendezve, meg a Turullal, amelyik romániai békesség madár volt egykor. A rókáknál felvonultatta a Hunnia börtön szentháromságával, mint Illés-Omega-Metro állandó világapokalipszis végrehajtóival a rókákat, köztük Milosevicset, akit le is győzött a miskolci elmeosztály Szerbiában. Jöttek a farkasok, némelyik elesett, mind kék szemű volt, egykori Napisten teremtői hatalmával bírókként. Az árja áldozóim, a németek, melyek trianoni sátán népeként 84 éve hosszabbítottak anyámmal, együtt a Cilikés Sztálin vas Rákóczi terével, tort ültek a német központjukban az RTL Klubjukkal, amelyik mindezt végrehajtotta, hogy Piroska, amelyik Oszwald Marika volt születésemkor is, találkozik a farkasokkal. Majd jöttek Varjú név berendezésével a kazincbarcikai bírósági elnök és többi név mellett negyedszer a gönczi Biblia, mint világkönyvtára végrehajtásával a sátánnak, mely a magyar népet jelenti ezer éve, hozzátéve a turulmadarát Romániának,mint békesség madarat, iszonyatos gyalázatot hajtva végre az iker házában az űrpusztítónak, amiből felállottak a jobbosok, mint miskolci elmeosztály 83 éve létrehozott elmebetegei személyiség, vagyis arc nélkül, amiért a semmiről sem tudó emberek személyiségét összezúzták, sátoraljaújhelyi központban, amelyik ki is tette sátán magyar trianoni tíz évig tartó bibliai olvastatás jeleként a békesség madár, mint turulmadár főszerepem jelét, amelyet a világ magyarsága néven üdvözölt a sátán összes főszereplője, még mindig nem beszélve arról, hogy nagy közös áldozást hajtanak végre 84 éves hosszabbításban.

1995-ben értek el a jungista napbaöltözött asszony Máriájának szerepéig, melynek szereplője, Mártika a miskolci elmeosztályhoz tartozott. Ekkor engem áldoztak meg helyette, meg a Talmud Bárány főszerepében már negyedszer D.né Éva helyett, melynek rajzait bizonyítékként be tudom mutatni, hogy engem fogadtak ezzel születésemkor az ózdi 666 kétszarvú hamis prófétájával az élen az illusztráció szerint. Furcsa volt Szency szódás, szamaras zsidó istálló-Vénusz-Jézusos áldozásának kezdete Magyarország sátán népének, a szamár istállóban olyan helyzet után, hogy a szülészetre nem volt ki bejönni értem, mert azt híresztelték, hogy ismét született egy kurva, amik azóta is emelkednek szerte a világban a nemi csapásokkal, fajtalankodókkal, perverzekkel együtt, együtt a karmikus sátán népe főszereplőivel, amiket szeretni kellett, mivel emberiség ellenesek voltak, nem tehettek arról, hogy valamelyik időben mindegyik embereket támadott meg, főleg kislányokat, hogy ők, mármint a magyar felvett nevűek felszámolták az emberiséget, engem utoljára temettek öcsémmel együtt tort ülve, kakasfrizurásaival a Hunnia börtön szentháromságának, együtt a tisztátalan lelkeivel a miskolci Rákóczi térnek, együtt a kommunista tisztátalan lelkekkel, sőt valamennyi vallási és történelmi kor végrehajtójával,kivétel nélkül. Mária bibliai része az Újszövetségből János evangéliuma János levelezéseivel együtt, ezt olvastatták velem az engem bal fülembe óriáskígyót tevő fekete világával a Trianonnak, mint szegény sátán népének, amelyet 1920-ban visszaszámoltak az ózdiak. 10 évig olvastatta velem a Bibliáját, mint szocialista ember eszménnyel, aki nem volt vallásos a Tik sem vagytok magyarok mondattal kiabáló, szívemet égető és nyomogató Mónika Show romániai sátánista népe és cigányaival Müller Péter Sziámi, kiabálva a pusztítóknak, hogy jaj nektek pusztítók, ha bevégzitek a pusztítást el lesztek pusztítva, minden egyes szerepet végrehajtva emelve a nagy-Magyarország, mint sátán népének valamennyi szereplőjét, ahogyan a médiában is végig mentek valamennyi vallásán a Bibliájuknak. Így váltak emberré az egyházi vezetők, így tisztultak vérből és gyalázatból a miskolci elmeosztály református papjai, valamennyi perverz vallásával az Ébredő játszótérnek, ahogyan G. Maczó Ágnes helyett megáldoztak engem magyar jelmezbe öltöztetve a hatvanas évek elején. Így hozták át a romániai felvett magyar nevű elmeosztály szereplőit és tisztátalan lelkeit, amik ide vannak berendezve emberré válva, tisztítva, gyalázatból nemesítve őket 1986-os győzelme óta a magyarok királyának, a világ urának, mint sátánnak Csernobilkor, amiről még mindig nem beszélnek, milyen hidegháborút győzött le a sátán magyar népe egyetlen kommunista főszerepemmel minden szereplőjük helyett.
Ekkor értek ismét Mary Zsuzsa, Magyarország angyala főszerepéhez, szám, s minden részem feketemágiával történő legyőzésével, két kezemmel együtt. Az ország tort ült az angyal és a többi főszereplőjével, kitermelve melléjük a névtárát az állandó világapokalipszisének, hatalmas pénzekkel torozva és vígadva a szőke náci kiválasztottakat, amik turul békesség ünnepét tartanak borsodi berendezéssel, amikkel emelkedtek valamennyien nagy közös áldozásommal. A művészek, mint 84 éves értelmiség legyőzők, szentháromság lírai lovasainak tagjai, tisztátalan lelkek, melyek belőlem emelkedtek, engem áldoztak Vénuszként maguk helyett, tisztítják a világot változatlanul azzal, hogy a művészet, amit ők űznek állandó világapokalipszisként zeneszámaik, szövegeik, festményeik alapján megváltja a világot, Csillag születik és Csillag központ megyei kórházat rendezve be temetési torünnepük idejére együtt a megvátott debreceni nép református központjával. Az angyal főszereplője az országnak többszáz éve áldoz maga helyett a Hunnia börtönnel angyalokat, ahogyan megtörtént olaszliszkai központban is 84 éve a gyalázásuk, szájbontásuk, cigánysággal történő gyalázás a síron is túl Lévai forgószél néven. Ezt képviselik a magyar felvett nevű, értelmiség legyőző művészei az országnak, meg azok a világ országaiban, akik ide tartoznak. A 84 éve Főnix utcanépének feketemágusaihoz a sátán népének megteremtett Csepregi Éva főszereplőjük sorsát születésem óta hajtotta végre az utcanépe, gyalázatával együtt Csernobilkor. Ez a kiválasztása a nemi szerveknek, amik így voltak létrehozva 84 éve tart a miskolci utcanép támadásával a semmiről sem tudó embereknek.

Orbán Viktor, akitől segítséget reméltem, pénzeli a világ-magyarországi sátán népét szerte a világban, amik külföldről szerveztek feltámadást, vérrel és gyalázattal, amit a sátán népe mindig is jelentett, utolsó árjaként áldozva minket, előre készülvén erre 140 éve kb., sőt sokkal hamarabb, mivel az árjákat, mint a családom őseit a református egyházai Illéséknek legyőzték, kitűzték a templomaikra diadémként.

Magyarország 1997-es győzelme kezdetével üli a tort a Hunnia börtönével, szentháromságával, valamennyi szereplőjével szerte a vlágban, vas népeinek tisztátalan lelkeivel, a Talmud állataival és démonjaival, a cigánytelepével, mint halálnépével, elmebeteggé nyilvánítva maga helyett állandó kivégzései közben az utolsó ember áldozatukat, békesség-madár jelét kitéve a sátán Istene kígyó jele helyett, üzenve folyamatosan a medvének, akinek a főszerepét Mészáros Kata néven áldozásommal végrehajtotta, hogy olyat kottáznak fel az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Engem dobáltak az ágyon a feketemágusaival az elmeosztályoknak azzal, hogy már roncs a medve, akinek medvetáncot írtak meg Radnótiékkal, mint fontos szereplőivel a lírai karámjuknak. Engem áldoztak Sztálin médiája helyett ringy-rongy királyként megkoronázva a fejemet vaskoronájával, mint kislánynak gyerekkoromban még, de valamennyi főszereplője a világtörténelemnek én voltam, az is, akit elpöröltek mindenkitől.

Erős Magyarország, mint sátán népe, hiszen emberré vált, megtisztult gyalázatából és vérben fürödve az egész világ ide tartozó sátán népének berendezettjeivel, amelyek vonulnak szappantisztító sorozatokban, egész Ázsiával, melyeket megváltottak egyetlen nagy közös penitenciás áldozattal. Soha ilyen tiszta és erős a sátán népe nem volt még, ezer éve alatt a békesség fejedelmének, mint a romániai turulmadárnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiválasztottakat, feketemágusaihoz, fajtalankodókkal, sátoraljaújhelyi, feketemágusaival, elmeosztályoknak, hosszabbítottak, cigánytelepével, szappantisztító, hosszabbításban, visszaszámoltak, főszereplőjével, végrehajtójával, végrehajtásával, bizonyítékként, világkönyvtára, végrehajtóival, berendezésével, kazincbarcikai, vaskoronájával, gyerekkoromban, elmeosztályhoz, főszereplőivel, újszövetségből, feketemágiával, levelezéseivel, személyiségét, világkönyvtár, magyarországi, végrehajtotta, születésemkor, felvonultatta, főszereplőjük, változatlanul, űrpusztítónak, főszerepemmel, történelmi politikával, miskolci elmeosztály, világkönyvtár szereplői, erdőbe elbújtatni, világkönyvtára volt, gönczi Bibliában, világ minden, rókáknál felvonultatta, árja áldozóim, német központjukban, kazincbarcikai bírósági, gönczi Biblia, magyar népet, turulmadarát Romániának, iker házában, békesség madár, Száműzött Nap, Panni Pannónia, Cilikés Sztálin, Oszwald Marika, Talmud Bárány, Újszövetségből János, Mónika Show, Müller Péter Sziámi, Maczó Ágnes, Mary Zsuzsa, Csepregi Éva, Orbán Viktor, Mészáros Kata, Erős Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kálciumdús tálálékok  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Pio atya szép gondolatai  Nyári kép  Csendélet  Tökéletes megfogalmazás..."Ige...  Vasmise vastapssal Vállajon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Mi bajod a Mekivel  Reviczky Gyula : Erdei dal  Facebookon kaptam  Nyári kép  Esti szentmise Déva 2020.08.03  Nyári kép  Margaretta csokor  Nyári kép  Facebookon kaptam  Szuperegészséges nyári táplálé...  Füredi napfelkelte  Ha szeretsz valakit  Leülsz, csak úgy bárhova  Amíg fiatal vagy  Ahogy idősödöm  Facebookon kaptam  A természetes szeretet  Babits Mihály: Hiszek a harmón...  Jézus él - Isten szeret  Szép délutánt  Sexy nő  Hatékony arcmaszk - akár hegek...  Nők bikiniben  Nyári kép  Lúgosító zöldségek és gyümölcs...  Png nő  Facebookon kaptam  Pierre Rabhi: idézet  Hátba támad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Margaretta csokor  Nő a tengerparton  Facebookon kaptam  Nyári kép  Kislány rózsás fejdísszel  Facebookon kaptam  Nyári kép  Rózsaszín rózsák  Néha az élet csokorba köti nek...  Nyári kép  Három megoldás van  Augusztus 2. a Nemzetközi Rom...  Szép napot kívánok!  Néha az élet csokorba köti nek...  Pierre Rabhi: idézet  Esti szentmise Déva 2020.08.03  Jó éjszakát  A szeretet nyelve  Szép délutánt  Szeretetet adni és kapni.....  Isten vezetése  Ahogy idősödöm  Nyári kép  Miért olyan egészséges az ubor...  Isten vezetése  Rózsaszín rózsák  Nyári kép  Nárdusillóolaj az egészség és ...  Kislány csokorral  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Lúgosító zöldségek és gyümölcs...  Kellemes kávézást  Helló!  Nyári kép  Burgonya és sajt  Néha az élet csokorba köti nek...  Facebookon kaptam  Győrfi Pál csak úgy belógott e...  Facebookon kaptam  Tökéletes ház, tökéletes karri...  Három megoldás van  Kis virágaim . . .  Nők kalapban  Nő a tengerparton  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mai harmónia kártyám  Pio atya szép gondolatai  A jó látásért  Kis virágaim . . .  Tavi rózsa  Szombattól a Magyarországra ér...  Miért olyan egészséges az ubor...  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
történelmi politikával, miskolci elmeosztály, világkönyvtár szereplői, erdőbe elbújtatni, világkönyvtára volt, gönczi Bibliában, világ minden, rókáknál felvonultatta, árja áldozóim, német központjukban, kazincbarcikai bírósági, gönczi Biblia, magyar népet, turulmadarát Romániának, iker házában, békesség madár, világ magyarsága, sátán összes, jungista napbaöltözött, miskolci elmeosztályhoz, illusztráció szerint, szamár istállóban, nemi csapásokkal, karmikus sátán, magyar felvett, tisztátalan lelkeivel, miskolci Rákóczi, kommunista tisztátalan, egyházi vezetők, hatvanas évek, romániai felvett, magyarok királyának, világ urának, sátán magyar, ország tort, többi főszereplőjével, szőke náci, világot változatlanul, megvátott debreceni, angyal főszereplője, országnak többszáz, világ országaiban, sátán népének, nemi szerveknek, miskolci utcanép, sátán népe, családom őseit, református egyházai, templomaikra diadémként, utolsó ember, sátán Istene, főszerepét Mészáros, elmeosztályoknak azzal, lírai karámjuknak, fejemet vaskoronájával, egész világ, békesség fejedelmének, romániai turulmadárnak, kiválasztottakat, feketemágusaihoz, fajtalankodókkal, sátoraljaújhelyi, feketemágusaival, elmeosztályoknak, hosszabbítottak, cigánytelepével, szappantisztító, hosszabbításban, visszaszámoltak, főszereplőjével, végrehajtójával, végrehajtásával, bizonyítékként, világkönyvtára, végrehajtóival, berendezésével, kazincbarcikai, vaskoronájával, gyerekkoromban, elmeosztályhoz, főszereplőivel, újszövetségből, feketemágiával, levelezéseivel, személyiségét, világkönyvtár, magyarországi, végrehajtotta, születésemkor, felvonultatta, főszereplőjük, változatlanul, űrpusztítónak, főszerepemmel, központjukban, szereplőjével, berendezéssel, szentháromság, , ,
2020.07 2020. Augusztus 2020.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 14 db bejegyzés
Összes: 6944 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1072
  • e Hét: 4142
  • e Hónap: 5063
  • e Év: 124956
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.