Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A világ egyetlen oldala sötétség, sárga rózsájával Hunniának
  2020-08-01 19:40:52, szombat
 
   
  A Rákóczi tér újságírói hajlamosak arra, legyenek kommunisták, vagy vallásosak, hogy magukat materialistáknak tüntessék fel. Az egészségügye a világkönyvtár szereplőinek, mint ami állandóan irányította őket, hajlamos elnézni az elmeosztályának a Mária jelenéseket, a Krisztus látomásokat, bármit, ami ok arra, hogy újabb és újabb keresztutakon töltsék el idejüket, hirdetve az állandó bibliai apokalipszis Biblia nevű könyvét, melyben a világ összes izmusa, vallása benne van, vas néven a kommunista és vasbabilon is, mivel egyetlen szentháromság, Hunnia börtön néven lírai karámtagjaival és egyetlen úr van felettük, a sátán, a világ ura, Magyarország királya. A sötétség képviselői érthetően a saját védekezésük szempontjából, magukat materialistának mondva nem beszélnek az igazságról, csak védik utcanépüket, nemi csapásaikat, amik futtatásából, Magyarország és az utolsó ember temetési tor ünnepéből gazdagultak meg, látták el magukat informatikai eszközökkel, hogy gonosz hajlamaikat még jobban kiélhessék, azt tegyenek, amit akarnak, senki sem kérdőjelezi meg a sötétség törvénytaposását, senki sem mondja ki igazi megjelenési formájukat, eredetüket, származásukat. Nem titok, hogy egy összepároztatott, nemi világot hoztak létre, s ez már a vége felé jár, ráaásul tették ezt a Talmud Krisztusának szivárvány jelével, az alatt sorakozott fel a Rákóczi tere Borsod megyének az egész világon.

Még nagyobb gond, hogy születésem óta támadnak engem minden miatt, ami rajtuk nem volt emberi, elég volt annyi némelyiktől (mindezt bemutatták a médiában, csak vissza kell nézni a műsoraikat, mondataikkal együtt, hogy ők áldoztak erkölcstelenségük helyett engem), hogy leette a ruháját, pecsétes volt, vagy fordítva vette fel a tornanadrágját (Bocskor). Már ez is felfoghatatlan, mint az is, hogy őket gondolkozás nélkül teremtette meg a Hunnia börtön nemi csapásnak, ezért 84 éve értelmiség legyőzést hajtottak végre az egész világon, ami azt jelenti, hogy csak a saját népeik emelkedtek művészekké, értelmiséggé.Meggyalázták nemcsak a szenteket, az Isteneket, angyalokat, a semmiről sem tudó embereket a világon, ezt ünnepelte az összes újságíró a médiájával 1997. óta kakasfrizurás Gáspár Győzőjével még nagyapa támadói közül, a cigánytelepe által Borsod megyének. Hatalmas hőzöngéssel, dicsekvéssel vannak itt a városban, hogy nekik pénzük van, van mit enniük, külön kiszolgálásban részesülnek. Ez a dicsekvésük ide jövetelem óta tart, hogy ők olyan putriba nem mennének, mint az áldozatuk az ikerházában az Űrpusztítónak, mire vágok fel, hogy nem mentem egyikükkel vacsorázni, üldözött engem az utcákon hónapokon keresztül.
Nem tudtam, hogy a jólétük, akár a Kukó cigányoké romániai aranykastélyban egyetlen nagy közös áldozásommal történik német politikai NagyPán Unió elmélete alapján Rákóczi téri Ágneseik főszerepében.

Ez aztán rasszizmus a javából, ahogyan a miskolci cigányok Feketevonat kezdetével tort ültek, temettek engem gyalázva éjjel-nappal cigány, Balla, Csisztu pina, állatokkal fajtalankodók helyett, ahogyan a netre feltették haladva végig a sötétkapus világkönyvtár végrehajtói mellett az indiai honfoglalók, miskolci Rákóczi téri cigányság emberré nemesítése érdekében tetteik végrehajtásával. Kezdték a Kelet áldozását Ízisz néven Cseh Károly könyvei miatt, amiből emberré vált Kelet összes tagjával együtt, végtelen hosszabbítást rendezve véráldozásuk és gyalázásuk idejére, amiatt a mondat miatt, hogy Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát és hogy mindent meg fogok tudni egyszer, az írásaikból. Így állottak fel Müllerék Busta verse alapján felvett névvel, hogy mit nekik a versek? Miközben minden részemet széttaposták, eldeformálták, haladva végig az összes súlyos elmebeteg szerepén és betegségén, a 86 évesek öregségi foltjaival, deformációival, betegségeivel. Erről a feketemágiájáról kell beszélni Magyarországnak, melyből az összes vallása, földöntúli atlantiszi feketemágusi hatalommal ered, mert ez a feketemágus nép Magyarország sátán népeként. Sátán nem űrkígyó, ahogyan az egyik tagja nevezte a temetőbrigád újságíróinak, hanem a világ ura volt. Égisze alatt működtek az űrapokalipszis tagjai, melyeket többször felsoroltam, szidalmai és elmebetegezései közben az engem áldozóknak. Christine Busta írta meg az ezeréves életcirkuszát az országnak.

Van-é értelme égőt csavarni a sötétség fejébe? Nincsen, mert születésem óta azokat termelték ki, akik az első embergyilkosság és gyalázat óta megtámadták a világ minden részén a semmiről sem tudó kislányokat. Ezért nem beszélek arról, hogy béküljön meg a kommunista és a vallásos, mert az igaz ember belátja az igazságot, tudja, hogy minden vallásos a miskolci elmeosztály és az ózdi 666 központ cigiről leszokó perverzeit és elmebetegeit jelenti, valamint azt is, hogy mit tett egymás ellen a vaskommunista és a vasnáci, vasbabilon néven. Ezeket nem lehet lerendezni, elfelejteni, feldolgozni, akár, mint a világkönyvtár szereplőinek azt, amikor elestek. De nem mártírként, ezt hozzá kell tenni, hogy szerepet játszottak és hazudnak mindhalálig, mivel a hazugságból születtek.

Végtelen a játéka a Rákóczi térnek, ezt mutatja a Dull eset, s nem mondhatom el, hogy sátoraljaújhelyi történelmet ismételt, egy nekem segítő, általam tisztelt kolléga nevét használva. Ki tudja, mióta játszotta Dull a szerepét baloldali álca alatt, ki nem mondva az igazságot. Ugyanez vonatkozik az összes hosszabbítójára a szenvedésemnek, áldozóimnak, felvett nevével a borsodi névtárnak. Azt kellett volna nyilvánosságra hozni, mit tettek velem a kommunisták, két gyerekemmel hosszabbítva a vaskommunista korokat 1995-ben Nagy Anna halál szerepének végéig, valamint mit tettek az 1989-ben felállt miskolci Rákóczi tér tagjai fertelemmel, torüléssel, győzelmi ünnepével a világ emberisége és Magyarország felett, milyen módszerekkel győzte le a semmiről sem tudó embereket. Egyetlen orvos volt, aki jelentette a sátoraljaújhelyi rendőrségnek, hogy öcsém megölésekor bűncselekmény történt, de semmit sem tettek az ügyében. Emberség és emberiség ellenes bűn, mely a legelső embergyilkosságuk óta nem évült el, amit folyamatosan megtorolnak állandó kivégzésekkel ismét a semmiről sem tudó embereken, őket hibáztatva tetteikért és deformációikért, akár az erkölcstelenségük miatt.

Hazug és hazugság atyja sátán a neve és ezer éve Magyarország az övé, fekete seregével, amivel legyőzött engem születésem óta, amiről szólnak a Főnix utcanép dalai, aszerint, ahogyan a kommunista beállította őket együttesekbe, vagy megírták a dalaikat úgy, hogy éppen mit hajtottak végre. Mennek az űrbe az indiai honfoglalókkal, mennek a kínai Rákóczi térrel, mely belőlem emelkedett, mennek Izraellel, amelyik fényevésen tartott ismételt emelkedésekor náciiként ennek a NagyPán utcának, barakkosok kezdetével. Míg a világon ilyen hazugságok léteznek, csupán azért, mert nekik nem emberi az eredetük, megáldozva az utolsó embert saját szerepükben, igazság soha nem várható.

Majd materialista világ akkor lesz, ha megszűnik a tisztátalan lelkek Rákóczi tere, megszűnik valamennyi sötétség fejedelme, akik nem ártottak embereknek, s ezen van a hangsúly, hogy semmiről sem tudó embereknek, azok békében élnek külön erre kijelölt helyen, legyenek szörnyek, pusztítók abban a formában, a látható világban, ahogyan jelenleg a másik világban vannak. A materializmus azt jelenti, hogy kézzel fogható, tapintható, látható. Az öt érzék ennek megfelelően működik. Aki érzi őket, az is valóság, nem elmebetegség, hiszen a másik világban vannak a láthatóban.

Arról akartam írni, hogy nem látom értelmét, hogy a vaskommunista főszerepeket, medve főszerepével együtt áldozásommal végrehajtó média és politikusaik, amik kabarékban ünnepeltek 1961. óta nem mondva ki a nevemet, hogy abba hagyják, meg a vallási fanatikus világkönyvtár szereplők megváltozzanak, kibéküljenek, mert a céljuk a végtelen hosszabbítás volt a világ tisztításával penitenciás véráldozással, emberré nemesítésével minden országával és népével a sátánnak, szappantisztító sorozatok keretén belül. Csak azok békejobbját tudom elfogadni majd, akik egyetlen embernek soha nem ártottak, legyen kommunista, vagy vallásos. Nincs világ-Rákóczi tér és Hunnia börtön szövetsége Hit gyülekezetével sem, amelyik nem ismeri a szivárvány szövetséget, csak a Hunnia orosz bűnözőinek börtönével tüzet hoz le az égből szentlélekként. Innen látni, milyen hatalma van a földöntúli erőnek, amivel engem folyamatosan kivégeztek, gyaláztak és legyőztek születésem óta.

Nem szívesen beszélek az ország sztárjairól, köztük Malek Andrea amerikai teremtő meggyfürtös kíséretéről, amelyik megtámadott minket, öcsémet cipelte bábként magával a római egyház korait végrehajtva ismételve. Mindenki tudja már, melyik nép hová tartozik, mit hajtott végre. Így azt is tudhatták, hogy ezek a népek, melyek felett különféle teremtők vannak, nem párosodhatnak egymással, sem az elmebetegek, sem a patológiák, állatok, mert ez éppolyan emberiség ellenesnek számít, mint az, ha valaki embert gyaláz.

Magyarország felszámolta az emberiséget, ezt ünneplik az újságírókkal, médiáikkal 1997-es megyei kórházban történő feketemágus kivégzésem óta, a sátán kígyójának - nem űrkígyó, világ ura volt, a kígyó csak egyik megjelenési formája - megtámadásával a nyakamban.

Magyarország mondata megfelel az első albán motoros mondatának Várkonyi könyve alapján, hogy embereket nem lehet teremteni. NIncsen több. Pontosan ismerték a magyar emberiség ellenes csapások az emberek szívét, hiszen szívsorozataikat is végrehajtották a legelső rettegtetés, félelem, szóbeli sértés bevetésével elért darabokra hullott szív kezdetével, porcelánszív, jégszív, kőszív, mint Benkő angyalok sorsának végével szájlebontásukkal együtt, ami többszáz éves állandó apokalipszist jelenti a lírai karámtagoknak.

Pannónia idejében érkeztek meg az éjszaka árnyai, mint ördögök, velük együtt feltételezés szerint a szintén kihalt helyeken élő cigányság, melyek a halált jelentik a világra romániai teremtményeként a Talmudnak. Sátán ezer éves népe a honfoglalók mellett a romániai egyik Isten által tisztított rima Jeruzsálemével Borsodnak. Ők jelentik az állandó sötétségét a világnak a hozzájuk tartozó, magukat zsidónak mondó állandó kislány áldozókkal, mint ortodoxokkal, Illésékkel, pusztítók zsidóival, az engem Földanyaként pálmajelével megáldozó gazdag Heródes népével, amelyik magát a Talmudos Krisztus népének vallja annak ellenére, hogy az Özönvíz a karcsai Szabó István nevéhez fűződve volt berendezve, senki sem élte túl. Krisztus később született meg a római egyház által, európai helyszíneken játszódtak az események, ahol olajfák vannak. Minden holt tengeri tekercsben fenn maradt Jézus nevéből egy-egy vallását hozták létre a NagyPán Pszichografológiai okkultista vérfürdőseinek, az alapján az utca alapján berendezve, ahol én lakom, ahol engem gyaláztak, megcsonkítottak, kivégeztek folyamatosan a kíséreteikkel.

Már a sánták helyetti áldozásnál születésem utáni lábmegrántásomkor ki kellett volna mondani, hogy milyen iszonyat készül itt. Mentek a sánták sztárnak, akár a Hit gyülekezet vezetője, meg mentek táncolni Hofi Hunnia börtön sztárja szerint. Ezen viccelődött az egész ország, nem beszélve a felvonulásaikról, mert hosszabbították a két gyerekemmel, a legnagyobb nyomorban és gyalázatuk közben kíséretemmel a nagyobbik lányom által.

Magyarország spiritisztáival, élükön Müller Péter romániai elmeosztályával egy halálvilágot hozott létre, ahol csak karmikus embergyilkosok vannak, küszöb őreivel, amik őrködnek felettük megszületésükig, ami szerepükkel kezdődik elölről. Ezt Isteni színjátéknak nevezték el, sárga rózsájával Miskolcnak, Máriaként, mint állandó főszereplőjével a Hunnia börtönnek, amelyik sorsát és főszerepét áldozásommal, fogcsonkítással, magasvérnyomásával rajtam végrehajtották, végzetével együtt. Mivel két Máriája van az országnak, Mártika-Mária, a jungista aranysas napbaöltözött asszonyával együtt, amelyik főszerepét és végzetét földönkívüliejeikkel áldozásommal hajtották 1995-ben végre, nem látom értelmét tovább az emberiség felszámolása után a színjáték bonyolításának, mivel senki sem maradt, akit megölhetnének nagy közös áldozás és játék címen. Az égi rózsájuk az űrben van, Mária szereplőjüket megmentették, én meg nem mehetek oda, mert nem sikerült agyon verni, elégetni, porrá zúzni, hogy megnyissam az utat az emberiségnek, akik legyőzését Magyarország ünnepli 1997. óta. Páran maradtunk gyerekeimmel együtt. A karmikusok kitermelése születésem óta történik, úgy, hogy engem nem szerethetett és tisztelhetett senki és végrehajtották áldozásunkkal a tetteiket minden időben és korban.

Én nem nyújtok békejobbot többé, megtettem két éven keresztül, de az áldozóimat futtatják a tort ülő újságírók, emberként.

A világnak egyetlen oldala van, a sötétség, a sötétség fejedelmeivel az élen. Krisztus a másik világban várakozik hatezer éve, végig nézte mindezt, amit tettek a kislányokkal, Vénuszra hivatkozva, hogy nyitva hagyták az Éden kapuját, létrehozva a Bibliájukat a tökéletes semmiről sem tudó emberiség ellen apokalipszis néven.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szívsorozataikat, felvonulásaikról, törvénytaposását, feketemágiájáról, materialistáknak, sátoraljaújhelyi, összepároztatott, elmeosztályának, aranykastélyban, végrehajtásával, hosszabbították, szappantisztító, megszületésükig, elmeosztályával, magyarországnak, spiritisztáival, megcsonkítottak, főszereplőjével, deformációikért, materialistának, hosszabbítójára, teremtményeként, embergyilkosság, elmebetegezései, fogcsonkítással, megtámadásával, tornanadrágját, kiszolgálásban, felfoghatatlan, végrehajtották, jeruzsálemével, embergyilkosok, űrapokalipszis, honfoglalókkal, nyilvánosságra, karámtagjaival, világkönyvtár szereplőinek, állandó bibliai, világ összes, sötétség képviselői, saját védekezésük, utolsó ember, sötétség törvénytaposását, vége felé, alatt sorakozott, egész világon, saját népeik, összes újságíró, médiájával 1997, cigánytelepe által, utcákon hónapokon, miskolci cigányok, Talmud Krisztusának, Gáspár Győzőjével, NagyPán Unió, Cseh Károly, Müllerék Busta, Christine Busta, Nagy Anna, Malek Andrea, Jeruzsálemével Borsodnak, Talmudos Krisztus, Szabó István, NagyPán Pszichografológiai, Hofi Hunnia, Müller Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Őszi búcsú.......  Juhász Gyula - Őszirózsa  Szupertáplálékok, melyekkel nö...  Kellemes kávézást  Kíváncsi természet  Facebookon kaptam  Erőt meríteni.......  Reményik Sándor - Őszi rózsa  Örökké  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanítvány  Vándor vagyok - e Földön . . ...  Kun Magdolna: Anyám  Tanítvány  Csak még egy napot!  Maradj velem .  Kellemes hetet  Tanítvány  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Reggeli imádság  Kellemes napot kívánok  Alvó cicák  Cselekedd Isten akaratát!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Lecke a vadludaktól  Facebookon kaptam  Tekintet  Elmondhatsz nekem minden szép ...  Tanítvány  Federico Faber - Mosolyod  Váci Mihály: Hegedű  Facebookon kaptam  Szülinap  Békés - szép estét kívánok !  Facebookon kaptam  Amikor valaki megítéli  Facebookon kaptam  Reményik Sándor - Őszi rózsa  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Tanítvány  ,- de szebbé teheti  1072 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép mai napot !........  Távollét  Szép estét ! ......  Vándor vagyok - e Földön . . ...  Szupertáplálékok, melyekkel nö...  Amikor valaki megítéli  Facebookon kaptam  Lelki béke  Baranyi Ferenc: Gyönyörű dráma  Harmonia.......  Sárga rigó  Reményik Sándor - Őszi rózsa  Hangulatos - szép estét kíváno...  Juhász Gyula - Őszirózsa  Aranyosi Ervin: Legyen az élet...  Szép mai napot !........  Boldog Névnapot Dia!  Mezei veréb  Kohut Katalin: A szívjáték  Pirkadat Ma még a Nap fénye ra...  Kucsmás sármány  Harmonia.......  Elalvást segítő ételek és ital...  Feltámadt Jézusomnak szolgálok  Csak még egy napot!  Erdei házikó  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Lassan rájövök,...  Facebookon kaptam  Madármama szeretet  Erdei házikó  Őszi kép  Szép mai napot !........  Trombitás sivatagi pinty  Plitvicei tavak  Zöld tsavorit  Az ember hülyeségekre képes  Plitvicei tavak  Szép mai napot !........  1072 az új fertőzött, elhunyt ...  Vörös kisróka  Szép estét kedves látogatóimna...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Madármama szeretet  Madármama szeretet  Az őszhöz........  Madármama szeretet  Őszi búcsú.......  Nő almákkal 
Bejegyzés Címkék
világkönyvtár szereplőinek, állandó bibliai, világ összes, sötétség képviselői, saját védekezésük, utolsó ember, sötétség törvénytaposását, vége felé, alatt sorakozott, egész világon, saját népeik, összes újságíró, médiájával 1997, cigánytelepe által, utcákon hónapokon, miskolci cigányok, netre feltették, sötétkapus világkönyvtár, indiai honfoglalók, mondat miatt, összes súlyos, feketemágiájáról kell, összes vallása, egyik tagja, temetőbrigád újságíróinak, űrapokalipszis tagjai, engem áldozóknak, ezeréves életcirkuszát, sötétség fejébe, első embergyilkosság, világ minden, igaz ember, miskolci elmeosztály, hazugságból születtek, nekem segítő, szerepét baloldali, összes hosszabbítójára, borsodi névtárnak, vaskommunista korokat, 1989-ben felállt, világ emberisége, sátoraljaújhelyi rendőrségnek, legelső embergyilkosságuk, erkölcstelenségük miatt, kommunista beállította, indiai honfoglalókkal, kínai Rákóczi, világon ilyen, utolsó embert, tisztátalan lelkek, látható világban, másik világban, vaskommunista főszerepeket, vallási fanatikus, végtelen hosszabbítás, világ tisztításával, szivárvány szövetséget, égből szentlélekként, földöntúli erőnek, ország sztárjairól, római egyház, sátán kígyójának, kígyó csak, első albán, magyar emberiség, emberek szívét, legelső rettegtetés, lírai karámtagoknak, szintén kihalt, halált jelentik, világra romániai, honfoglalók mellett, romániai egyik, állandó sötétségét, hozzájuk tartozó, engem Földanyaként, karcsai Szabó, utca alapján, sánták helyetti, sánták sztárnak, egész ország, legnagyobb nyomorban, nagyobbik lányom, halálvilágot hozott, jungista aranysas, emberiség felszámolása, színjáték bonyolításának, karmikusok kitermelése, tetteiket minden, áldozóimat futtatják, világnak egyetlen, sötétség fejedelmeivel, tökéletes semmiről, szívsorozataikat, felvonulásaikról, törvénytaposását, feketemágiájáról, materialistáknak, sátoraljaújhelyi, összepároztatott, , ,
2021.08 2021. Szeptember 2021.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 36 db bejegyzés
Összes: 6987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 261
  • e Hónap: 5472
  • e Év: 81845
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.