Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sztálin médiája - Kell, hogy várj...
  2020-09-06 02:37:03, vasárnap
 
  1958-ban, születésemkor már eldöntött volt, hogy vasfüggönyt emelnek a habsburgokkal, állandó többszáz éve tartó vasfüggöny berendezése végett, a semmiről sem tudó emberek számára. Lezárják a határokat és titokban kivégeznek mindenkit. A Hunnia börtönnel zárták le a határokat a kommunisták, amelyikhez a szentháromság tartozik. Ők tették meg az értelmiséget orvosoknak a miskolci II-es elmeosztállyal, aszerint, melyik addig mit hajtott végre. Például az addigi fogkiszedőkből fogorvosok lettek, mint a pók népéből. Berendezték a psziichiátriákat, amik a feketemágusokkal együtt tették tönkre a semmiről sem tudókat, míg folyamatosan mentek végig a világkönyvtár szereplői helyetti iszonyatukkal a szerepein a szereplőknek. Így is kezdődött, már születésemkor kiválasztottak sokakat művészeknek. Egyikük helyett én lettem az állandó szórakozott, figyelmetlen. A Hunnia börtön rendezte a Ki Mit Tud-okat, ahová saját szereplőit vitte a bibliai apokalipszisnek, amelyek aztán végtelen apokalipszist rendeztek állandó véráldozással, mint ahogyan Kernék hosszabbítottak Oláh Ibolya Katival, amelyik sorsát még 2005-ben is végrehajtották a nemi gyalázásával, fogcsonkításával együtt, azzal, hogy én tehettem arról, hogy a patológiái a romániai elmeosztálynak hüvelyben élveznek.

Mivel ott voltak bennem, körülöttem mindig, azt vizsgálták, mit érzek, amikor a romániai halálnépet tették színpadra a Gáborokkal együtt, hogy nekem csúnyák voltak azok a bácsik. Egyetlen vágyam a tanítás volt, ének-magyar tanítás, együtt a tiszta hang képzésével, a szép magyar kiejtéssel. Másnak adták oda az életemet, Toldy Máriát ünnepelték csodás tanárnőként. Én csak szépeket tudtam volna tanítani valamiért, amit magam sem értettem. Számomra a tökéletes hangnak külsőleg is meg kellett volna felelni.

1961-ben a vaskommunista a miskolci Rákóczi tér tagjaként a NagyPán okkultista vérfürdősei között már építette németben a vasfüggönyt, holott a németek igazság szerint áldoztak minket cigányként, együtt hosszabbítottak anyámmal 84 éve. A vasfüggönyös táncdalfesztivál színpadjára kitették a mindenkori apokalipszis tagjait, főszereplőit, hogy sztárrá emeljék őket, miközben titokban áldozásommal hajtották végre a Rákóczi téri szerepeiket. Elterelési hadművelete volt ez a vaskommunistának, hogy senki se tudja meg, ami valójában történik, hogy ők közösen az embereket gyalázzák, csonkítják és mészárolják lezárt határokon belül, amit Habsburgokkal Őrház Patika berendezésével Miskolcon zártak le.

A pokol angyalai Szabad Európa rádiót üzemeltettek, amit titokban hallgattak a diktátor terének tagjai, majd lassan megindultak külföldre, felnyílt a sorompó előttük,ahogyan előttem kellett volna, mint semmiről sem tudó utolsó ember egyike előtt. 1967-ben a Nyomorultak együttes színpadra tevése kezdetével kiválasztották név szerint az együttesek tagjait, melyek valamennyien bűnösök voltak, azzal a szándékkal,hogy beállítsák velük,éppen hol járnak a világapokalipszisben. Ugyanezt jelentette a vas Táncdalfesztivál, a világ kezdetével kezdték a dalaikat, elpörölésemmel minden Istentől, kortól. Puskásék,mint a politika Ferenc nevű kiválasztottjai a pöcegödörből aranyként indultak külföldre sportboltokat nyitni, sportfelszerelésekkel üzletelni, ahogyan Sebes Gusztáv is leírta a könyvében. A kiválasztásait a sportolóknak feketemágusok tartottak, ezért nem volt mindegy, melyik évben és napon születtek. Az Ildikók és Erikák, mint karmikus kurvák miatt születésem óta áldoztak. Később hozzájuk jöttek Jobba Gabival a Gabriellák és a Tenkes kapitányából felvett bérmakeresztnevem miatt a Verák hada. Ágnes okkultista vérfürdősök szerepeivel kezdtek az összes Halak szülött, mesterség, kettős keresztnevű és helységnevű mellett Rózsáival a Jézus feszületes vallásoknak. Az állandó Annás világapokalipszis Annái és a Zsóka Kacsa Penelopé halálnépeinek Zsókái helyett is egyetlen szereplőként engem áldoztak meg, ők csodálatos életet éltek. A Hunnia börtön Imréinek a könyveit együtt ismételték még 2005-ben is az elmebetegei Miskolcnak szőke pszichiáternőjükkel az élen, amelyik most is magánrendelésen praktizál annak ellenére, hogy mindenki tudja,mit tett. Győzikéjük ismételte a médiában is Varga Imre könyvének szavait, talán a feleségcserés, fonós Éva népének könyve volt.A Mariannák gyalázattal kiválasztottak születésem óta. Krencsey Mariannt az országból is kimentették, nehogy bántódása essék a mészárlása alatt a feketemágusaiknak. A Gyulák apa túlélőiként élik tündérkirályfi életüket. Palik névvel kezdték nemi gyalázásukat Palik hozatalával, minden Pál kiválasztásával.

Mikor a hetvenes évek elején megírták az Ördög álarcosbálját a Kex együttessel, valamint az őskígyó, mint világ ura, Magyarország királya, a sátánjuk színre lépéséről a Zöld-sárga dalukat, megáldoztak az ördögök helyett, mint Hamvasék helyett raktárosként is, kijöttek a miniszoknyás ördögök a másik világból, bevezetve a divatjukat, mint ahogyan a divatcégek minden időben és korban képviselték a világapokalipszist aszerint, éppen hol jártak a tisztításában és nemesítésében sátán utcanépének.

A Ki Mit Tud tagjai főleg humoristákként folytatták tovább a Hócipővel és humorral az utolsó ember áldozásukat 1961. óta, Hofival és Sassal az élen, nem mondva ki az igazságot. A Főnix feketemágusainak Rákóczi terét tették színpadra, miután a régi Neoton elénekelte a Kell, hogy várj slágert, ami azt jelentette, hogy a pokolnépek és feketemágusok többé nem hajlandók visszamenni áldozásuk után, végtelen hosszabbításra rendezkedtek be. A főszereplő Csepregi Évát vitték Japánba azzal, hogy Magyarországon nemcsak feketék élnek,itt tehetségek és jókedvűek lakoznak. 1971 óta a tisztátalan lelkek, mint Rákóczi tér tagjai hétszeresen hosszabbítottak, titkon eltemetve engem Dávid, a Szörnyeteg koporsója főszereplőjük helyetti áldozásukkal, akit pszichiáterré tanított a miskolci elmeosztály.

5-6 éves lehettem, amikor a termékenységi népeket emelték Oláh könyve alapján, hatalmas erővel lökve a kerékpárra úgy, hogy kettécsattant a nemi szervem az egyik nemi vesszővel megjelölt természeti, nemi nép lányai miatt. De azóta kerékpár versenyeket rendeznek a tisztátalan lelkek, nekik nincsen egyensúly zavaruk, mint ahogyan engem állandóan fellöktek a kerékpárral. Ha elesik valamelyik, nyilvános dicsőítéssel és mártírként temetik, hogy vissza kellett mennie.

Négyszer emelték az Új-Kígyóssy Isten nemi népeit, mivel a világkönyvtárukat az egész világon Varjú népének maradványaként berendezték Gönczi Bibliájukhoz, mentek oda a nemi csapások szexuális betanításokra, mint a Thai masszázs megtanulására.

A születésemmel kezdődött a Varsányi ide rendezett vasfüggöny emelése az Omegával, a világzenei fesztivál tagjával, amikor millióan voltak a Boogi-woogi klubjukban. Az Omega már az értelmiségnek, építésznek tanult Kóbor Jánost a Talmudból denevérként beállította, mivel a Jánosok is kiválasztottak voltak az áldozásommal az egész világon, akár II. János pápa is, a fenyős lengyel Feketevonat feketemágusai által legyőzött egyházuk történelmével, melyet négyszer ismételtek. Az Omega 1961-es kezdetével Hunnia elme áldozásának vizsolyi bibliája alapján 1995-ben a Gammapolis szerint már 33 éve hosszabbított, akár Presser Gábor, vagy az Illésék, a Károly biblia állandó végrehajtóiként és kislány áldozókként. Ők jelentik a TűzIsten szentháromságát, Metroval, mint pulyaszeplősítés kezdetével.

A névtára mindegyiknek itt van berendezve, csak az apokalipszis tagjai lehettek értelmiségek, sztárok, politikusok, évente új politikai vezetőkkel, más vaskommunista szereplő helyetti áldozásunkkal. A Katalinok a média által lettek kiválasztottak a világ minden részén. így a végén már mindenki Kati lett, a gyalázóim, a miskolci Rákóczi tér cigányai is. A média még a 84 éves értelmiség legyőzőket, a trianoni bibliai olvastatókat is Mónika Show keretében tisztította, nemesítette emberré.

A lírai karám Keletes tagjai járták a falvakat Ízisz elmélettel, mely szerint Ízisz minden szerepet kijár egyszeri élete alatt és felkiált feszületeikor, hogy ezért a csendért tagadlak meg Titeket, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet. Folytatódott a 84 éve kezdődött falvak kitermelése, főleg Sátán népeként, hogy a világmindenség apokalipszisét egykori tetteikkel, szerepeikkel ismételjék, így tették őket értelmiséggé, költővé, íróvá, rendezőkké, színészekké.

Az operettesek már születésem előtt áldoztak, meg is énekelték Tádét, akit Nagy Feróék utcanépével gyaláztak meg a Talmud szentjeként. Tiboldi Mária, az ufók képviseletében, Tolnay Klári Rózsa Kátyiként az űrapokalipszis főszereplőjeként, értelmiség legyőzőivel a születésem előtti időknek, mint a valdensekkel, Heves megyeikkel, ezzel az utcával, szarkahegyiekkel, amerikai szektákkal ismételtek. Szomorú vasárnap dallal kezdődött a zenei tehetségek, szép szívűek megtámadása a láthatatlan világból.

1986-ra a Koncert véget ért, a sátán fejlevágása után a kígyójával a nyakamban, együtt a miskolci Rákóczi tér tisztátalan lelkeinek feketemágiájával Zoltán Erika gésáinak emeléséhez értek, amiben már a filmipar is részt vett. Mary Zsuzsa, jelenlegi Magyarország angyalának rendetlensége miatt születésemkor támadták meg a családot, pár éves koromban már én takarítottam anyám helyett. Később az összes rendetlent összefogták, mint Malek Andreát, az amerikai rendetlenekkel együtt, közösen mosták ki őket a mocsokból gyalázatom és kivégzéseim közepette. 1983-ban közölte a karcsai Szabó Erzsébetje a miskolci II-es elmeosztálynak, hogy én olyan vagyok, mint anyám. Már itt eldöntött volt, hogy ismétlik anyám életét megszülettetése óta, amióta Gábor Zsazsa gondolkozásnélküli légy és Cilike, Kovács Erzsi,meg az összes szőke helyett én leszek végig gyalázva egy életen, gondolkozás nélküli levágott fejjel, bábjukként. Zoltánt nyugodtam beállíthatták macska díszekkel, hiszen már a rasszizmussal emelkedtek a tériek, nem lehet már kimondani, hogy ő macska, amire én felfigyeltem,mert nyávogott.

Nyugodtan kimondhatták,hogy Szulák Andreának szőrös a hangja, vele emelkedtek a nvövénytermesztő Mohamed népének megölői, a szőrös reformátusok 1983-as kezdettel.

Az egri csillag központ támadóinak berendezése mellett a miskolci Túri Ferenc pszichiátriáján űrpusztítóval, spanyol pusztítóval, akit vizsgáltak és gyógyítottak együtt ismételték a vasfüggönyös táncdalfesztivált Egerben, ismételt vasfüggöny állítása céljából 1995-ben, amikor Nagy Anna főszerepéhez értek azzal, hogy leszállítják az ég seregét.

Az állandó kitermelései a Rákóczi térieknek folytatódott tehetségkutató műsorokban, egy közös van bennük, valamennyien ide vannak a Bertalan utcára berendezve. 1983. óta tartott megállás nélkül az áldozásommal, betegségeimmel való kitermelésük, beiskolázásuk egyetemekre, főiskolákba, melyre előre készültek, nemcsak az áldozó írásaikkal, hanem hivatalsegédek, művelődési vezetők, könyvtárosok berendezésével.

Tehát nincsen kivétel tettekben az ózdi Földanya-Vénusz áldozók, a Hunnia börtön szentháromságának állandó perverz kislányáldozói,összetörői, Sztálin médiája és a tisztátalan lelkek vasbabilonos nácijai, mint Talmud keresztényei között tettekben, a miskolci elmeosztály hatalmas erővel bíró teremtői mellett.

Hát ilyen hátterük van a titkos áldozóknak, mint legendáknak, csillagoknak és művészeknek. 1995-ben átadták Müllerékkel a rólam szóló világapokaliptikus dalokat az elmeosztályoknak, amik nem adják fel, beálltak az Orvosok-kal együtt a végtelen kivégző sorozatuk apokalipszisébe.

1997-es feketemágus egészségüggyel történő kivégzésem óta Magyarországot temették, kakasfrizurás Gáspárékkal a Hunnia börtönükkel temetési tort ültek az emberiség felett.

A tisztátalan lelkek a névtárral történő véráldozásom történéseit folyamatosan ismétlik, mint ahogyan jelenleg Csernai sátoraljaújhelyi névtárral, liberalizmus néven, magához állítva a nemi népét a világnak, melyeket születésem óta emeltek azzal, hogy én születtem meg kurvaként. Az ország területeinek felosztása, kiárulása mellett Európa részéről elkezdődött a torülők gazdagulása, pazarlása, dőzsölése. Románia és Olaszország pár évvel ezelőtt még összevesztek, melyiküké a tokaj-hegyaljai borvidék, de ezt elfeledtette vele az István a királlyal világ-Magyarországot ismét sátán népeként építő Rákóczi tere és elmeosztálya Miskolcnak. Valamennyi áldozóm és végtelen véráldozással hosszabbító, meg apokaliptikus mészáros díjakat, kitüntetéseket vesz át, mártírdíjakkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, fogcsonkításával, szarkahegyiekkel, feketemágusokkal, pulyaszeplősítés, táncdalfesztivál, psziichiátriákat, főszereplőjeként, feketemágusainak, feketemágiájával, nvövénytermesztő, vaskommunistának, elmeosztályoknak, szentháromságát, kiválasztottjai, apokalipszisnek, hosszabbítottak, megszülettetése, magánrendelésen, apokalipszisébe, végrehajtóiként, kiválasztásával, pszichiátriáján, maradványaként, rendetlenekkel, tehetségkutató, világmindenség, elmeosztállyal, magyarországot, kiválasztottak, elmeosztálynak, humoristákként, kiválasztásait, egészségüggyel, fogkiszedőkből, elpörölésemmel, szentháromság tartozik, értelmiséget orvosoknak, miskolci II-es, addigi fogkiszedőkből, feketemágusokkal együtt, világkönyvtár szereplői, állandó szórakozott, bibliai apokalipszisnek, nemi gyalázásával, romániai elmeosztálynak, romániai halálnépet, tanítás volt, tiszta hang, szép magyar, tökéletes hangnak, miskolci Rákóczi, Oláh Ibolya Katival, Toldy Máriát, Habsburgokkal Őrház Patika, Szabad Európa, Sebes Gusztáv, Jobba Gabival, Zsóka Kacsa Penelopé, Varga Imre, Krencsey Mariannt, Csepregi Évát, Új-Kígyóssy Isten, Gönczi Bibliájukhoz, Kóbor Jánost, Presser Gábor, Mónika Show, Nagy Feróék, Tiboldi Mária, Tolnay Klári Rózsa Kátyiként, Zoltán Erika, Mary Zsuzsa, Malek Andreát, Szabó Erzsébetje, Gábor Zsazsa, Kovács Erzsi, Szulák Andreának, Túri Ferenc, Nagy Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Zilahy Lajos mondta  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jánosházy György: Fogd a kezem  Hogyan válunk hűségesekké?  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul Éluard - És egy mosoly  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Nem kell hozzá fürdőruhás  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  "Ez egy csoda"  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Egy párkányon  ajándék, mellyel meglepem  Bornyi Veronika haiku verse  Tanácsok egy pszichológustól  Zilahy Lajos gondolata  A Magyar Költészet napja alkal...  Müller Péter tollából  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Borzasztó  Reményik Sándor: Pierrot &...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Különleges  Otthon  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Egy gondolat  Megígért békesség  Mit ünnepelnek a görögök márci...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Martin Buber, A haszidim meséi  Martin Buber, A haszidim meséi  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Szép álmokat!  Somlyó Zoltán - Orgonával  Segíts neki dicsérni Téged  Egy gondolat  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Bársony székben  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Alvó cica  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Mindent de mindent visszakap  Erdei gyöngyvirág  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szentháromság tartozik, értelmiséget orvosoknak, miskolci II-es, addigi fogkiszedőkből, feketemágusokkal együtt, világkönyvtár szereplői, állandó szórakozott, bibliai apokalipszisnek, nemi gyalázásával, romániai elmeosztálynak, romániai halálnépet, tanítás volt, tiszta hang, szép magyar, tökéletes hangnak, miskolci Rákóczi, németek igazság, vasfüggönyös táncdalfesztivál, mindenkori apokalipszis, embereket gyalázzák, pokol angyalai, diktátor terének, sorompó előttük, együttesek tagjait, világ kezdetével, politika Ferenc, pöcegödörből aranyként, sportolóknak feketemágusok, összes Halak, állandó Annás, könyveit együtt, elmebetegei Miskolcnak, mészárlása alatt, hetvenes évek, sátánjuk színre, ördögök helyett, miniszoknyás ördögök, másik világból, divatcégek minden, utolsó ember, régi Neoton, főszereplő Csepregi, tisztátalan lelkek, miskolci elmeosztály, termékenységi népeket, nemi szervem, egyik nemi, egész világon, nemi csapások, születésemmel kezdődött, világzenei fesztivál, fenyős lengyel, névtára mindegyiknek, apokalipszis tagjai, média által, világ minden, trianoni bibliai, lírai karám, falvakat Ízisz, csendért tagadlak, világmindenség apokalipszisét, ufók képviseletében, űrapokalipszis főszereplőjeként, születésem előtti, zenei tehetségek, láthatatlan világból, sátán fejlevágása, összes rendetlent, amerikai rendetlenekkel, mocsokból gyalázatom, karcsai Szabó, összes szőke, rasszizmussal emelkedtek, nvövénytermesztő Mohamed, szőrös reformátusok, egri csillag, miskolci Túri, vasfüggönyös táncdalfesztivált, állandó kitermelései, áldozó írásaikkal, ózdi Földanya-Vénusz, titkos áldozóknak, rólam szóló, végtelen kivégző, emberiség felett, névtárral történő, nemi népét, ország területeinek, torülők gazdagulása, sátoraljaújhelyi, fogcsonkításával, szarkahegyiekkel, feketemágusokkal, pulyaszeplősítés, táncdalfesztivál, psziichiátriákat, főszereplőjeként, feketemágusainak, feketemágiájával, nvövénytermesztő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 454
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 4700
  • e Év: 56966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.