Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világtestvériség a Krisztusban
  2020-09-19 05:45:48, szombat
 
  Végig hallgattam egy 3 órás videót arról, létezik-e Isten. Egy ateista beszélgetett a testvériség egyik tagjával. Végig csodálkoztam a két elmélet képviselőjének felfogásán.

Egyik azzal kezdte a mondanivalóját, hogy az önvád, mely szorongást és különféle lelki betegségeket okoz, Krisztus jelenlétét jelenti a lélekben, ami nem kellemes, mert szerinte a büntelenség az igazi szabadság, amikor nem jelez a lélek, ha bármit elkövet, szerinte ez már a bűn nélküliség, mely jelenleg a világ nagy részét jelenti. Ezek szerint semmi gond nincsen, hiszen törzsi kezdetük hordaszelleme megtiszult Krisztus vére által, aki elhordta a világ bűneit, ettől váltak magasabbrendűbb külsővel rendelkezővé, a világtestvériség tagjává, ahol már nincsenek fajok, nincsenek különbségek, közösen várnak egy tökéletes, új világra, Krisztus eljövetelével.Elméletük egészen a megnemesedett szellem, Mózes koráig nyúlik vissza, aki annak idején szemben állt az őskígyó működésével. Véleménye szerint a katolikus egyház, amely rengeteg bűnt követett el, beleértve Krisztus nevében a keresztes háborúkat, a nőket aláhelyezi a férfiaknak, mint szellem képviselőinek, szemben az anyagi világot jelentő nőkkel, akár az iszlámnál, sőt ebben a katolikus egyház és az iszlám egyetért. Luther, aki forradalmasította a református vallást a felvilágosodás előtt, már egyenrangúvá tette a férfiakat és a nőket. Elméletük szerint minden létezés a világegyetemben, sőt az ég seregénél, az űrben is az egyetlen Istentől ered, vagyis Krisztusé a teljes világmindenség az állatokkal, természettel, aki meg tagadja Krisztus létezését, az vagy skizopren, vagy ateista.
Szerintük Krisztusból erednek, ennek köszönhető a bűnvád megjelenése, vagyis az erkölcs törzsi fejlődésük kezdete óta. Tehát, amit el kívánnak érni, az az önfeledt, édeni állapot, vagyis magasabb szellemben való létezés tökéletes emberként. Továbbá elmondta a testvériség tagja, hogy ők a Szentlélek által fognak megigazulni, mert Krisztus nem tettek szerint ítél, hanem hit által, hogy aki hisz benne, megmaradjon benne kiválasztottként. Minden tagja a világnak szerinte Mars és Vénusz elegye kivétel nélkül.

Vele szemben az ateista nem hisz Isten létezésében, nem hisz a túlvilág meglétében, azt vallja, hogy a Biblia egykor élt Krisztus emlékek összessége, nem hisz a Szentlélekben, ami nem látható és bizonyítható,mert Krisztus előtt voltak nagy gondolkozók, akiknek a bölcsességük ma is örökérvényűek számít, vagyis ugyanúgy lehetett volna a hellenizmus idején kiválasztani elméletet arra,hogy világméretű missziós beavatássá váljon.

Bevallom, bosszantó volt a gondolat, hogy ilyen tagok képviselik a médiát és ezek a sikeresek és elismertek, ezeket hallgatják és követik.

A katolikus egyház összetétele régi Babilonként is nagyon sokrétű. A kezdet lehetett náluk a római Istenek kora Hellenizmus idején, majd a romániai eredettel bíró Romulus és Rémus farkas elmélet lerakása szemben a már megteremtett bárányokkal. Ez egy állandó világjátékká vált világosság fiai a sötétség ellen állandó harc kezdete lehetett római központban, mely Képes történelemben fenn maradt, Mithrasz híveinek emlékével, akit később Jézusnak neveztek el. Misztikus világot jelentettek, már a halál létrehozásával, állandó Annás apokalipszis megrendezésével.
Ehhez a kezdetéhez a másik galaxisból jött TűzIstenének, aki kiválasztotta a Hunnia börtön bűnözőit és létrehozta a szentháromság egységét később, megteremtették a Sátánt és a Talmudot.
És itt következett be Noé özönvize előtt az első emberpár megteremtése személyiség, vagyis arc nélkül, vagyis kimondottan szexuális eredettel. Ilyen lett a magát Josephus Flavius történetíró könyve szerint Krisztus családfájába tartozónak leíró Heródes népe. Lopott dallamból, atlantiszi földöntúli hatalommal hozták létre a másik világ képviselőit megállás nélkül szinte, hogy egy földöntúli világot alkossanak, amit maguk mennyországnak neveztek el már napbaöltözött asszony, Mária elmélete mellett, megszülettetve Jézust a Heródes népéből származó Máriánál, aki Szentlélektől lett viseltes. A Hunnia börtön ezzel letette az alapját a szentháromságnak, atya, fiú és Szentlélek hármassággal. Krisztus lett a Talmudosok egyetlen embere, aki az ördögfiak közé ment prédikálni, gyógyítani a bélpoklosságot, nyomorékságot, betegségeket, amelyek a bűnből eredtek, kegyelemmel, elengedve múltjukat. A református vallás így vált fokozatosan démonivá, mivel a Talmudhoz tartoznak a démonok, a tisztátalan lelkek, amelyek nők nemi gyalázatakor fogannak meg a másik világban, a teremtőiknek köszönhetően megszülettek azóta emberi formává és hatalmas táborrá szaporodtak,mivel a gyalázásuknak soha nem volt vége. Ezeket nevezték el kezdetben pogányoknak, ezek jelentik azóta a Jehova egykori elvarázsolt népe, a kutyává varázsolt lelkek óta az alapját a vallásoknak. Mivel nemi eredetűek, Pálék törvényeket szabtak nekik, megfogalmazva azt is, mit jelent a paráznaság. A Szentlélek működését mutatta be a Hit gyülekezet azzal együtt, hogy valóban elmeosztály képviseleteit választotta ki,külső, testi jelével a tetteknek.

Itt lép be az ateista elgondolás, mely szerint az egykor élt Istenek és bölcs gondolkozók megvoltak, mely bizonyítja azt, hogy az emberiség nem törzsi, horda eredettel bír,mint a tisztátalan lelkek testvérisége, előttük is volt élet a Földön, mégpedig valóban olyan emberekkel, akikben a Vénusz és Mars összetétele megvolt. Ezeket az embereket közösen sikeresen legyőzték a legnagyobb titokban, ahogyan működtek minden időben.

A katolikus egyházhoz az egykori égi, bolygók lakosságának idején működött rózsakeresztes rend megléte mellett megalkották azt a rózsakeresztes rendet, amely Szerb Antal Penthagon legendájában is olvasható, hatalmas feketemágusi, sátáni hatalommal. Romániai könyvberendezéssel létrehozták ellenük állandó ellenségként Mohamed próféta megléte mellett az iszlámot, csatlakozott hozzájuk a spanyol pusztító, a megteremtett szentháromság Omega, Metro, Illéssel berendezett szentháromságával, melyek része az ortodox vallás is, elkezdték a kislányok nagy közös áldozását, a keresztes háborúkkal együtt. Illésékkel a reformátusok csatlakoztak hozzájuk már,mint a közös Biblia könyvükben szereplő halálnépek. Krisztussal a Hunnia börtön fegyvert küldött a világra, állandó Íme az ember felkiáltásuk, féktelenségük során ismételt és végrehajtott feszületeivel a semmiről sem tudó nagybetűs embereknek.

A kígyó, amely Lucifer formája volt a kísértője Ádámnak és Évának, aki megtanította nekik a tiltott tudását a másik világnak. Azóta a halál jött a világra, mostanra az egész világ, kivéve az amerikai meggyfürtös vén mohó Isten nemi népét, az Isteni színjáték purgatóriumainak, küszöb őreivel őrzött karmikus népeit jelentik. Lucifert a TűzIsten teremtette meg tökéletes külsővel,aki a tökéletesként megalkotott angyalok között élt, Tírus fejedelme néven. Így az eredeti égi Jeruzsálem egy tűzben járó népekkel megalkotott első vallási birodalom létrehozása lett, amit a jelenlegi, Ezékiel könyvében rima Jeruzsálemnek nevezett Heródes népe győzött le, együtt az ausztráliában élő tűzben járó sáskákkal.
Missziós munkáknak köszönhetően állandóak lettek a Talmud Krisztusa néven történő beavatások a Föld különbozó részein, melyeket később tisztítottak fehér ruhákba öltöztetve őket, majd felszámolva a Földrészeket, az emberek kivételével.

A Hunnia börtön által megteremtett, későbbi világ ura, a sátán, mely a kígyók királya lett, ezért egyik megnyilvánulási formája a kígyó lett, összeállt a Hunnia szentháromsággal, a Talmuddal, s elkezdődött az állandóan bővült világkönyvtára a már itt honfoglalókként megérkezett barbárokkal az egész világmindenségben. Közösen mentek neki lopott atlantiszi feketemágiával négyszer a Föld lakosságának az itt két utcába rendezett világapokalipszis tagjaival és kíséreteikkel, állandó kislány áldozásuk mellett. A fekete Magyarország királya így a sátán lett, ideszabott Bibliával.

Az ég serege az űrből érkezettekkel együtt bekerült a Bibliájukba állandó apokalipszis végrehajtóiként, hatalmas, égi hatalommal, ahogyan vezették az áldozatokat gyalázatra. Magukat uraknak szólíttatták, a vas Rákóczi téri kíséretükkel együtt, itt kisdobos és úttörő mozgalom idején vettek részt a kommunista korok végrehajtásában, asztrológiai űr népével együtt.

Mivel elmeosztályok tagjai a világkönyvtár szereplői, a skizoprenek, mint szereplők pontosan tisztában vannak mindennel, hiszen már minden szerepet képviseltek, legyenek királyok, vagy koldusok, győztesek, vagy áldozatok, ezért is nem lehet a mártírumságukat elfogadni. Egyedüli áldozatok azok a semmiről sem tudó emberek, akiknek egyetlen emberük, Krisztus óta neki mentek, a karma törvényét felrúgva, támadva őket saját deformációik, saját tetteik, gyilkosságaik miatt.
NagyPán népe, mely a vasnépet jelenti Szepes Mária Pszichografológiája és a Vörös Oroszlán kommunista korai alapján véráldozókat jelent, amik embervérből nemesítik magukat emberré, ezáltal a gyalázatból és véráldozástól, melyet penitenicás bűnelhordozás keretében kegyelemnek neveztek el, egyre tökéletesebbek és szebbek lettek.

Az ember tökéletes eszményként állt minden időben előttük, szívükben az emberiség törvényekkel, mert nem ismerték a bűnt, a rosszat. Ez jelenti a büntelen, eszményi állapotot egyedül, nem az, hogy a tisztátalan lelkek Krisztus óta - aki őket űzte a démonokkal együtt -megszületnek emberi formában, ezért azt gondolják, bennük a Krisztus van, ők részei a nagy egységnek, az isteni hatalomnak.

Az ember élhetett volna egyedül tiszta szívével gondtalanul, övéké volt egykor a Föld, ahol békességben éltek a természettel. A bűnvád örömteli dolog a szívtörvényekkel rendelkezőknél,mert amikor vétene szavakban, vagy tettekben mások, vagy maga ellen, akár egyetlen nemi kilengéssel, a szív meghasonlik önmagával és jelentkezik a szégyen, az önvád. Ezért az ember, aki nem ismeri a halálvilágokat, a bűnt soha nem volt képes arra, hogy bárkinek is ártson.

A csúnya szavakat használó, a perverz, a féktelen mind a tisztátalan lelkek közösségét jelenti, együtt a keleti népeikkel, amelyeket egykori égő Jeruzsálem mintájára megalkottak, tisztítottak egyetlen nagy közös áldozással együtt a patológiával a világnak. Mert nagyon sok a teremtés, mivel a gonoszak gondolataikkal is állandóan teremtenek, akár ceruzarajzok alapján, novényekből is. Vérföld, amit létrehoztak, mivel maguk vérből válnak emberi külsejüvé, melynek túloldalán csupán mini fenyői maradtak a lengyel sátoraljaújhelyi Magas-hegyi teremtésnek.


A bibliai könyvecskék, ahogyan Gelencsér Zsigmond, a debreceni református Biblia előszavát író is megírta, egykori történelem nyomán megalkotott, holt tengeri tekercsekből íródott állandó világapokalipszist jelent az emberiség ellen. Magyarország ezer éve harcol gyalázattal, bénítással, csonkítással a semmiről sem tudó emberiség ellen, állandóan berendezve kezdetnek a szocialista iskolát minden tantárgyból létrehozott földönkívüliekkel. Ezer éve alatt a fekete nép végzett minden értelmes élettel a világon, azóta tombolnak a tisztátalan lelkekkel, mivel a szocialista iskola elméletéhez rendelték a nagybetűs embereket. Nincsen kegyelem Krisztus nevében, sem bűnbocsánat véráldozással, mivel előre készülvén erre a világmindenséget világegyetem teljes egészével érintő nagy közös áldozásra azzal az ózdi atlantiszi feketemágus lírai karám mondattal, hogy olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Lopott dallammal is kezdték Latinovits Zoltán berendezésével a feketemágus rontásaikat. Hát ennek torünnepe volt látható a narancsok médiájában 1997. óta, mint patológiáknak és tisztátalan lelkeknek a Rákóczi téri cigányteleppel, mint gyalázás végrehajtóival együtt a Hunnia börtön szájszerkezet lebontóival, Palik berendezőivel, német központjukkal koalícióban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, világtestvériség, szentháromságnak, szívtörvényekkel, kiválasztottként, szentháromsággal, purgatóriumainak, világmindenséget, magasabbrendűbb, megnyilvánulási, megrendezésével, honfoglalókként, végrehajtásában, mártírumságukat, világegyetemben, végrehajtóiként, végrehajtóival, világkönyvtára, megteremtették, világmindenség, rendelkezőknél, felvilágosodás, gondolataikkal, létrehozásával, rózsakeresztes, halálvilágokat, cigányteleppel, feketemágiával, bélpoklosságot, berendezésével, mennyországnak, tökéletesebbek, képviselőjének, megszülettetve, mondanivalóját, patológiáknak, ateista beszélgetett, testvériség egyik, igazi szabadság, világ nagy, világ bűneit, világtestvériség tagjává, megnemesedett szellem, őskígyó működésével, katolikus egyház, keresztes háborúkat, nőket aláhelyezi, anyagi világot, iszlám egyetért, református vallást, felvilágosodás előtt, egyetlen Istentől, Szerintük Krisztusból, Szerb Antal Penthagon, Talmud Krisztusa, Szepes Mária Pszichografológiája, Vörös Oroszlán, Gelencsér Zsigmond, Latinovits Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gonosz démon-álarc  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png csokor  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az engedelmesség miért nem vál...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ne kapaszkodj magasabbra,  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Mai harmónia kártyám  A másik dolog,  Nagyi telefonál  Albert Einstein gondolata  A sors  Még csak most kezdődik a nap  Makszim Gorkij gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png ház  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Png telefon  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Paul David Tripp Április 19  George Gordon Lord Byron: Inez...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nem számIt  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  A kételkedés kezelése  Lóhere  Kövesd a cowboyt!  Png fotel  Png virág  Szép estét  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét  Nem számIt  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Png férfi  Adakozás  Akarat  Julian Brass gondolata  Adakozás  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Alvó cicák  Nagyi telefonál  Esti kép  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
ateista beszélgetett, testvériség egyik, igazi szabadság, világ nagy, világ bűneit, világtestvériség tagjává, megnemesedett szellem, őskígyó működésével, katolikus egyház, keresztes háborúkat, nőket aláhelyezi, anyagi világot, iszlám egyetért, református vallást, felvilágosodás előtt, egyetlen Istentől, teljes világmindenség, vagy skizopren, bűnvád megjelenése, erkölcs törzsi, testvériség tagja, világnak szerinte, túlvilág meglétében, hellenizmus idején, kezdet lehetett, római Istenek, romániai eredettel, állandó világjátékká, sötétség ellen, halál létrehozásával, másik galaxisból, szentháromság egységét, első emberpár, magát Josephus, másik világ, földöntúli világot, ördögfiak közé, bűnből eredtek, református vallás, tisztátalan lelkek, másik világban, teremtőiknek köszönhetően, gyalázásuknak soha, kutyává varázsolt, ateista elgondolás, embereket közösen, legnagyobb titokban, katolikus egyházhoz, rózsakeresztes rendet, spanyol pusztító, megteremtett szentháromság, ortodox vallás, kislányok nagy, keresztes háborúkkal, reformátusok csatlakoztak, közös Biblia, ember felkiáltásuk, kísértője Ádámnak, tiltott tudását, másik világnak, halál jött, egész világ, amerikai meggyfürtös, tökéletesként megalkotott, tűzben járó, emberek kivételével, kígyók királya, kígyó lett, állandóan bővült, egész világmindenségben, fekete Magyarország, sátán lett, űrből érkezettekkel, áldozatokat gyalázatra, kommunista korok, világkönyvtár szereplői, mártírumságukat elfogadni, karma törvényét, vasnépet jelenti, ember tökéletes, emberiség törvényekkel, démonokkal együtt, nagy egységnek, isteni hatalomnak, ember élhetett, bűnvád örömteli, szívtörvényekkel rendelkezőknél, szív meghasonlik, bűnt soha, csúnya szavakat, féktelen mind, keleti népeikkel, gonoszak gondolataikkal, lengyel sátoraljaújhelyi, bibliai könyvecskék, debreceni református, emberiség ellen, szocialista iskolát, tisztátalan lelkekkel, szocialista iskola, nagybetűs embereket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 1217
  • e Hónap: 7458
  • e Év: 59724
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.